Public Date Klaas Jan: Puppy

Sinds twee weken heb ik contact met Klaas Jan. Als hij me benadert ben ik op mijn hoede. Het komt veel voor dat jonge subs (hij is 27) met name vanuit hun fantasie redeneren en een ander beeld van dienen hebben dan ik graag zie. KJ verzekert me dat dit bij hem niet het geval is en al snel is het contact soepel, grappig en scherp.

Deze jonge hond koestert al heel zijn leven de wens om te dienen maar heeft daar tot hij mij een bericht stuurde niet het lef voor gehad om dit live te onderzoeken. Na een korte tijd bied ik hem een proefweek aan en betaalt hij niet anoniem. Mij maakt dat niets uit maar hij geeft aan dat ik vertrouwen wek. Als ik een paar dagen later in de proefweek naar de pedicure ga vind ik ook hiervan een vergoeding terug. Goodboy. Het hoeft niet, maar deze kleine gebaren geven me wel het idee dat Mijn genot daadwerkelijk bovenaan staat.

De vragenlijst puilt uit van de ‘geen ervaring mee’ behalve bij de chastity. Dit heeft hij met zijn ex wel eens geprobeerd en ik maak er gebruik van om hem in de week straf te geven. Helaas voor hem bleek de ring niet de juiste maat en werd de slapeloze nacht een pijnlijke slapeloze nacht ;-).

Na de eerste week is het voor mij al grotendeels duidelijk. Ik zie voldoende potentie om een public dat in te plannen maar ben ook nog niet klaar met het online spel en wil een tweede proefweek. Beide zijn akkoord. In de tweede week is hij minder alert op de opdracht wat mij de kans biedt om de ‘fouten’ te noteren en in gedachte mee te nemen naar de public date.

Afgelopen dinsdagavond was het dan zo ver. We spreken af bij mij in de buurt voor een drankje. De hele dag is hij al bloednerveus en hij weet niet wat hij met zichzelf aanmoet. Eindelijk krijgt hij de kans om dit deel van zijn identiteit te ontdekken en hij is zo dankbaar. Ik ben tegelijk ook opgetogen omdat ik in de afgelopen weken gemerkt heb dat er een goede klik is en ik zijn enthousiasme over alles wat mogelijk is mij ook enthousiast maakt.

Als ik parkeer is hij er al en als ik uitstap en zeg te komen weet hij nog niet wat te doen…’Mag ik uitstappen Dominae?’. Uiteraard, of laat je me hier buiten in de kou staan? Snel zie ik een jonge man de parkeerplaats over kruisen en op zoek gaan naar mij… een kip zonder kop loopt nog meer in een rechte lijn dan KJ. Ach kleintje… Als hij zijn eerste live woorden tegen mij zegt moet ik even schakelen. We hebben elkaar al gesproken maar ik was zijn accent alweer vergeten.

Net als in de chat antwoordt hij ook live nooit met 1 woord. Altijd zegt hij er Dominae achter en er is geen schaamte of bewustzijn van zijn omgeving. Alle aandacht is op mij gericht en ondanks dat ik hem moet afremmen om niet uit onzekerheid te beginnen met woorddiarree spint Dominae in mijn hoofd. Een onbeschreven canvas…

Als we aan tafel zitten bestel ik een drankje. Hij bestelt ook iets waarna ik hem later vraag of hij daar toestemming voor had. Zijn blik schiet heen en weer maar ik stel hem al gerust. Als we even zitten merk ik dat hij meer ontspant en iets van de bravoure/ bratty gedrag tijdens de chat komt weer boven. Zo vraag ik hem of hij mijn decolleté heeft bekeken… hij zegt ‘ja’ waarop ik vraag of hij dat mocht… Zijn antwoord ‘U had het niet door maar natuurlijk kijk ik’ maakt me aan het lachen. We weten beide dat hij het later nog wel terugkrijgt…

Als ik vraag hoe het met de spanning zit en ik deze voldoende gezakt vind geef ik hem opdracht om naar toilet te gaan en ondergoed te verwijderen en cockringset om te doen…. en uiteraard een foto.

KJ kijkt me geschokt aan, kijkt om zich heen, zegt Ja Dominae en staat op. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Zo makkelijk en zo priceless. Hij stuurt me een foto vanuit toilet en komt weer terug. Ik zie dat de zenuwen door zijn lijf gieren en glimlach weer. Hij stamelt, praat ongecontroleerd en valt stil als ik even met mijn voet langs zijn been strijk. Ik bestel nog een drankje en deze keer wacht hij tot ik aangeef wat hij mag bestellen. Als ik mijn hak in zijn been zet begint hij te blozen. I love young puppies.

Daarna lopen we naar onze auto’s en verplaatsen ons naar een plek die meer prive is. Als we naast elkaar zitten vraag ik hem links of rechts. Hij antwoord links en voordat hij de s hiervan heeft uitgesproken heeft hij een eerste faceslap te pakken. Direct volgt er een ‘dank u Dominae’ en hij zit netjes stil. Geen gepiep of gemiep. Ik leg hem uit waarvoor hij straf krijgt en dat hij mag kiezen of hij eenzijdige of wisselende straf wil. Hij kiest het laatste. Er staan nog 20 strafmomenten op de teller. Na nog een faceslap waarvoor hij weer netjes bedankt en meetelt martel ik zijn tepels met mijn nagels…. Ik fluister in zijn oor dat dit straf 3 en 4 is…

Of het erg is als ik marks achterlaat? Nerveus zegt hij dat dit niet erg is. Ik zet mijn nagels in zijn rug en trek rustige strepen over zijn huid. Hij maakt geen geluid maar ik zie dat ik tot in zijn diepste raak. Weer fluister ik in zijn oor. Als ik hem een tik in zijn ballen geef is er wel een reflex. Een van zijn ambities is om zich te ontwikkelen met ball busting dus we kunnen hier nog aan werken. Bij de tweede ronde faceslaps houdt hij zich netjes maar als ik de tweede keer zijn tepels bewerk zoekt hij steun bij mijn schouder. Ik tel weer in zijn oor en kan het niet laten hem te bijten. Hij kreunt niet, maar zakt wel dieper weg. Bij de nagels over zijn rug merk ik dat hij langzaam een beetje wegzweeft en ik bied hem warmte. Met zijn hoofd tegen mijn schouder heb ik het idee dat hij ultiem gelukkig is. De straf is ingelost en het is tijd voor mij om te gaan. Of er een vervolg komt? Vanuit mij, absoluut.

Ik check of alles oke is… Hij zegt ja maar ik zie dat er nog wat tijd nodig is om te landen. Ook hij wil graag een hoteldate plannen. Als ik in mijn auto stap en wegrijd zie ik hem nog wat verdwaasd kijken… Hij neemt nog even de tijd voordat hij voldoende terug op aarde is om te rijden.

En onze volgende date? Die staat al gepland voor volgende week vrijdag. I can’t wait…want de connectie en het enthousiasme wat ik met KJ hebt vraagt erom om snel verder te ontdekken. I can’t wait to play with this puppy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *