Hoteldate Klaas Jan – Try it all

De afgelopen dagen hing er een sfeer van spanning om me heen. De hoteldate met KJ is vervroegd wegens logistieke problemen en kwam dus nog eerder. KJ is enthousiast en ontzettend zenuwachtig… met niet slapen en maagklachten tot gevolg. Zijn eerste bdsm sessie en ik voor mij gaat deze in het teken staan van uitproberen. De afgelopen dagen hebben we best veel contact gehad over de date en het enthousiasme. Hij wil alles graag goed doen, iets wat simpelweg niet mogelijk is. Zo heeft hij me zo uitgedaagd dat ik overwogen heb een cane mee te nemen, maar voor een eerste sessie lijkt me dat ook weer wat overdreven.

Op de vragenlijst stond bij alles ‘geen ervaring’ maar ook de wens om dit te ervaren. Tijdens de public date vorige week heb ik al wat triggers bij hem ontdekt en tijdens deze date wil ik dit alleen maar meer ontdekken. We hebben afgesproken voor drie uur in een hotel in de buurt. Hij is iets vertraagd en als ik de parkeerplaats oprijd zie ik hem net langslopen. Als ik het raampje van mijn auto open is hij volledig verdwaasd. Staat helemaal strak van de spanning en loopt als een kip zonder kop.

Hij gaat alvast naar binnen om de kamersleutel te halen. Ik parkeer, loop naar binnen en wacht daar tot hij aangeeft dat alles gereed is voor mijn aankomst. Ik stap in de lift naar boven en alles in mij komt net even een standje hoger te staan. Als ik de deur opendoe van de luxe kamer die hij heeft geboekt neem ik rustig alles in me op. KJ die in de humble positie op de grond ligt… de kamer, cadeautjes, temperatuur, sfeer en… zweetgeur.

KJ heeft gedoucht, maar hij is zo zenuwachtig dat het angstzweet hem aan alle kanten uitbreekt. Ik doe het gordijn open om iets meer frisse lucht naar binnen te laten, leg mijn koffer neer en ruim deze rustig uit. Ik trek nog het doorzichtige rokje en de holdups aan (mijn voet op zijn rug) voordat ik rustig ga zitten en hem gebied naar mij toe te kruipen.

Nadat hij even tot rust mocht komen met mijn voeten op zijn rug mag hij opkijken en mijn schoenen waarderen… Hij kust ook mijn voeten wat hem direct een prik met de hak oplevert. Geen ongeoorloofde aanraking. Een tweede poging doet hij beter en ook de hak wordt netjes in zijn mond genomen.

Genieten van een chocolaatje…

Ik geef aan dat hij zijn cadeaus mag pakken en bij het kastje waar ze op staan staat hij op. Niet akkoord aangezien ik hem geen toestemming heb gegeven. Hij knielt weer en pakt ze. Als hij zijn cadeaus brengt kruipt hij onhandig terug. KJ zit zeker in zijn vel en beweegt makkelijk zonder gene. Heerlijk om te zien. Ik had gevraagd iets lekkers mee te nemen en hij wilde duidelijk niet falen en is naar een chocolaterie gegaan om iets smakelijks te halen. Ik kan het niet laten en steek een bonbon in mijn mond waar ik een stukje afbijt. De chocola die breekt, de vulling die smelt op mijn tong. Er ontsnapt me een zachte hmmmmm.

Tijd voor mijn kleine presentje. Op een of andere manier hebben de meeste subs met wie ik tot een hoteldate kom ergens een kink of verlangen naar het dragen van vrouwenkleding. KJ verklapte me eerder deze week dat hij nu meer zijn eigen sub kant durft te onderzoeken en dat hij wat vrouwenkleding had besteld. De string heeft hij al eerder moeten dragen en bleek wat te knellen toen hij tijdens zijn werk moest rennen. Deze body is geen string en geeft iets meer ruimte voor mijn slurfje…daarnaast zou menig vrouw jaloers zijn op de billen van KJ in dit setje. Ik laat hem de jaretelles zien en dat hij deze later mag dragen als hij naar huis gaat.

In de proefweek hebben we de slavenposities geoefend en ik wil dit bij hem controleren. Als ik de positie benoem zie ik aan zijn gezicht dat het blanco is… Ik geef een kleine hint en plaats hem voor de spiegel waar ik rustig om hem heen kan lopen. Mijn subje ziet er goed uit zo. De positie is niet strak en dus corrigeer ik hem hier en daar wat. Ik fluiter af en toe wat in zijn oor en zie het effect. Hij begint te kwijlen…

Vol enthousiasme haal ik mijn flogger erbij om mijn polsen wat los te maken en zijn eerste zachte stroken te beleven. Mt ogen dicht blijft hij heerlijk zitten. Totdat hij een beetje wiebelt. blijkbaar doet de positie pijn… Volhouden… Ik plaats de tepelklemmen en geniet van zijn ongemak.

Ik loop naar het bed en gebied hem bij me, voor me op de grond te knielen. Het moment waarna hij echt alles kan laten gaan is er… Ik doe rustig zijn halsband en polsboeien om. Hij doet zelf zijn enkelboeien om. KJ heeft wel honderd fantasieën. Gelukkig is hij er niet een die zijn geile gedachten over me uitstort… maar geeft hij wel zijn interesse aan. Bij het zien van mijn nieuwe schoenen op foto eerder deze week vroeg ik of hij wat trampling hiermee wel zag zitten. Ik duw zijn benen verder uit elkaar en plaats mijn hakken op zijn slurfje en ballen. Vol overgave biedt hij zich aan en hangt achterover. Een kleine kreun ontsnapt hem en ik zie hem verdwijnen. Met de ene schoen zet ik meer druk op zijn ballen terwijl ik met de andere aan de ketting van de tepelklemmen trek. Wat een simpel maar prachtig beeld.

Na hem even zo te hebben geplaagd is het tijd voor de volgende proefronde… de ballkicks. zo vol overgave wil hij zich hierin verbeteren, dienbstbaar zijn aan mij. Ik laat hem met zijn handen tegen de muur leunen en gebied zijn benen uit elkaar…. Verder uit elkaar! en heupen naar achteren draaien. 5 trappen, om te beginnen zeg ik. Mijn been schiet omhoog en de eerste trap landt zachtjes in zijn kruis. Hij snakt naar adem maar blijft staan. De tweede, derde en vierde volgen snel… steeds iets harder en hij laat de muur los. Als hij weer terug staat geef ik trap 5….hard, goedgemikt en met de punt van mijn schoenen. Hij valt kermend neer en ik geef aan dat hij niet moet piepen. Ik gebied hem hier te komen en hij leunt tegen mijn been en het bed. Ik laat mijn hand rusten op zijn hoofd. Dit was genoeg, zeg ik tegen hem.

Ik laat hem rustig bijkomen terwijl ik ondertussen de touwen klaarmaar en zijn butplug en lube pak. KJ is niet onbekend met anaal spel in een eerdere relatie dus ik verwacht geen moeilijkheden. Ik laat hem netjes op het bed knielen en smeer hem in met glijmiddel. De butplug wordt ook gelubed maar het lukt niet om hem naar binnen te krijgen. Ondanks zuchten, ontspanning en rustig proberen merk ik dat het nu teveel is. Ik pak zijn deo en spuit hem nog in… de geur van musk vult nu de ruimte.

Hij mag zich omdraaien en ik leg hem vast op bed. Als een heerlijke zeester ligt hij daar. Vol overgave en vertrouwen. Ik tease en speel met de wheel of pain/ pleasure. Ik geniet van de marks op zijn lichaam…eindelijk mag ik ze achterlaten. Ik wissel het teasen af met CBT en nipple torture. Ook mijn nagels zijn flink geslepen en het effect is dat hij in en uit subspace lijkt te glijden. Hij is aanhankelijk en net als een puppy zoekt hij warmte als ik hem uitdaag en veel van hem vraag. Aandoenlijk vind ik het, en heel mooi. Elke keer weer biedt hij zich opnieuw aan.

KJ wil het zo graag goed doen dat hij op alles wat ik zeg reageer. Dit irriteert me en ik geef aan dat ik verwacht dat hij stil is behalve als er een direct vraag is. Het lukt hem niet en ik pak de ballgag. Als ik hem omknoop glimlach ik. Zijn ogen sluiten en er komt nog meer berusting. Na een half uur te zijn doorgegaan is het tijd om even bij te komen. Ik maak hem los en laat hem wat te drinken halen.

Daarna is het tijd voor weer een nieuwe ervaring voor hem. Spanking. Ik heb zijn billen al eerder bekeken en weet dat deze geweldig gaan klinken onder mijn handen. hij gaat over de knie en moet tellen. De slagen volgen elkaar snel op en hij heeft moeite om het bij te houden… niet geteld betekent niet gegeven. Ik merk dat het tellen hem steeds zwaarder begint te vallen. Hij gaat op in het gevoel en denken en zoiets simpels als tellen wordt een te grote taak voor hem. Als ik bij de 90 ben neem ik het tellen over en de petsen volgen elkaar nog sneller op. Zijn billen zijn prachtig roze en warm…. klaar voor de volgende stap.

KJ heeft tijdens de week een opmerking gemaakt die ik niet respectvol vond en waarbij de straf bestond uit een tijd geen contact. De ergste straf die hij heeft gehad in zijn beleving. Ik benoem de opmerking en geef aan dat het nu tijd wordt om dat goed te maken.

Ik pak mijn paddle. Tijdens geen van de sessies tot nu toe heb ik echt hard mogen slaan en mijn verlangen hiernaar is groot. Zoals altijd als ik het voor het eerst doe check ik hoe heftig hij bepaalde hardheid vindt. KJ geeft geen kik en wil maar. Ik geef aan dat als hij geluid maakt er een tik bijkomt 🙂

Netjes incasseert hij 10 tikken. Zijn billen slaan blauw uit want maakt dat het prachtig uitziet naast het roze van de spanking. Hij mag gaan liggen en omdraaien en aan het einde van de sessie spelen mijn schoenen nogmaals met zijn piemeltje. Hij is opgewonden en wil graag komen. Uiteraard mag dat niet. Als hij bijna zo ver is stop ik… Op een moment dat hij het niet verwacht zeg ik dat hij 10 tellen heeft om te zkomen. Ik plaats mijn hak in zijn ballen en geef hem de ruimte. Het lukt hem niet om te komen… Je hebt je kans gehad fluister ik… nu mag je niet meer. KJ kreunt het uit van frustratie. Muziek in mijn oren. Tease en denial vind ik zo’n prachtig deel van mijn spel.

De tijd is omgevlogen en ik rond af. We zitten nog even om na te praten en KJ straalt vna oor tot oor. Hij vond het erg leuk….Zucht… Ik kleed me om, check of hij echt ok is en geef hem nog een knuffel. Ik kan wel zeggen dat er sprake is van een subcrush, hij is enthousiast, gezellig, respectvol , dienstbaar en wil alles wel proberen. Daarnaast is er geen geheimhouding voor zijn omgeving .
Voor ik vertrek spreken we af naar de Kamasutra beurs te gaan. Het is massaal, ik weet het maar toch ben ik wel benieuwd. Dat is pas over een maand en met smekende puppy ogen kijkt hij me aan of we niet in de tussentijd nog een keer uit eten kunnen…. Vooruit, ik heb ook een soft spot.

Als ik naar huis rijd krijg ik nog een foto van hem in zijn bodystocking met jarretelles… en dat hij de holdups al kapot heeft getrokken. De hele avond zit ik nog vol energie en het liefst zou ik morgen verder ontdekken hoe en wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *