KJ’s story: Eerste hoteldate

Eerste hoteldate met Dominae.
Woensdag 22 maart was het dan zover. Dominae en ik hadden een hoteldate voor drie uur gepland. Al dagen was ik zenuwachtig, kon ik slecht slapen en kreeg ik maagkrampen (voor de mensen die erg empathisch zijn: geen zorgen, ik heb het overleefd haha).

Deze zenuwen komen ook vooral, omdat ik met Dominae al een prachtige vriendschap heb
opgebouwd. Ons eerste contact voelde voor mij al heel erg vertrouwd. We chatten elke dag. Maar ik ben van mijzelf meer een denker, dan een voeler. In de zin dat ik vrij veel dingen ‘overdenk’. Doe ik het wel goed als Sub? Communiceer ik wel goed genoeg? Ik wil het graag goed doen, omdat ik Dominae onwijs waardeer.
Paar dagen eerder had ik uiteraard nog iets voor Dominae meegenomen. Ook dit ging gespaard met lichte zenuwen. Zal ze het wel mooi vinden? wat als ze het niets vindt?

Ik moest van Dominae om 13.30 aanwezig zijn in het hotel. Ik had onderweg helaas iets wat
vertraging, waardoor ik 5 minuten te laat aankwam. Gelukkig was Dominae er ook nog niet, dus heb ik deze geweldige Dame niet hoeven te laten wachten.
Eenmaal aangekomen, stapte ik mijn auto uit en reed precies op dat moment Dominae ook de parkeerplaats op. Dominae probeerde mij een beetje gerust te stellen , maar ik kon enkel licht stotterend ‘ja, Dominae’ zeggen.

Het hotel binnengekomen, kreeg ik een bericht. Ik moest alvast gaan kijken of de kamer klaar was. De kamer zag er netjes uit, zodoende kon ik Dominae met een gerust hart de kamer laten betreden. Ofja, een ‘gerust hart’, de zenuwen gierden nog steeds door mijn lijf. Ik berichte Dominae dat de kamer klaar was en ik ging op mijn knieën wachten tot ik mijn kon overgeven tot deze prachtige Dame.

Op een gegeven moment hoor ik de kamer deur opengaan. Het gevoel dat ik toen kreeg is lastig om in woorden uit te drukken. Dit was dan HET moment. Het moment waar ik jaren naar uit heb gekeken, maar nooit echt de stap heb durven zetten. Dominae loopt heel rustig de kamer binnen. Alles heel beheerst en op haar gemak. Langzaam langs mij heen lopen, badkamer in, badkamer uit, rustig de koffer uitpakken. De drang om dan te kijken is heel erg groot. Maar ik houd netjes mijn hoofd naar beneden.

Toen was het even stil. Dominae is gaan zitten, en zegt: ‘kruip eens naar mij toe, kleintje’. Hier hoefde ik niet twee keer over na te denken. Voor ik het wist zat ik op mijn knieën bij Dominae. Toen zag ik Dominae zitten. Wat is ze toch beeldschoon. Dominae vroeg wat ik van haar nieuwe schoenen vind, en ik zei dat ze er prachtig uitzien. Dit moest ik maar even laten zien. In al mijn enthousiasme verstond ik niet enkel schoenen, maar ook ‘voeten’.

Ik krijg de eis om naar boven te kijken en krijg een strenge blik, en de vraag: ‘heb ik gevraagd of jij mijn voeten mooi vind? ‘, ik reageerde hier ontkennend op en kreeg een faceslap. Dit zorgde ervoor dat ik mij weer heerlijk klein voelde, en dat ik moest ondergaan. Ik mocht Dominae haar schoenen weer aanbidden, tot ik hoor: ‘Ik zie dat jij iets
hebt meegenomen. Ga dat maar halen’. In alle opwelling was ik even vergeten dat ik natuurlijk pas mag gaan staan, zodra Dominae dat aangeeft. Dus bij het opstaan kreeg ik al snel te horen ‘heb ik gezegd dat jij mag staan?’. ‘Uhhh nnnee, Dominae’ antwoord ik terug en ga weer op mijn knieën. Ik breng de cadeautjes al kruipend naar Dominae toe, en zit heel erg van binnen te hopen dat ik het goede heb uitgekozen. Dominae pakt de cadeautjes uit en zegt tegen mij dat ik het goed heb gedaan. Gevoel van trots en eerbied stromen als golven door mijn lichaam. Ik kon mijn glimlach niet onderdrukken.

Toen kreeg ik de vraag of ik nog de slavenhoudingen weet die ik moest oefenen
tijdens de proefweek. Ik gaf aan dat ik ze ongeveer nog uit mijn hoofd weet, maar niet meer goed op de namen kan komen. Dominae gaf aan dat ik verderop in de kamer in de ‘expose’ houding moet gaan zitten. Aangezien ik mij niet precies meer kon herinneren welke dat was, gaf Dominae aan hoe ik moet gaan zitten en dit doe ik met de ogen dicht.

Langzaam hoor ik Dominae naar mij toe lopen, ‘armen hoger!’. Ik hoor Dominae iets pakken, en het blijkt de flogger te zijn. Dominae raakt mij op verschillende plekken aan, gaat vlak voor mij staan en ik voel dat ze door haar knieën gaat. Hoe is het
nou Subje? Hoor ik Dominae zachtjes zeggen. Door de opwinding kan ik maar halfslachtig
antwoorden en ik weet steeds minder goed in de houding te blijven. Dominae drukt voorzichtig met haar hak tegen mijn borstkas aan, zodat ik weer in een rechte houding kom. Dominae geeft aan dat ik mijn ogen open mag doen, en dat ik ‘lek’. Eerst moest ik even nadenken wat er werd bedoeld, maar al snel ging het lichtje bij mij branden. Ik keek naar beneden, en ja. Hoe kon het ook anders. Mijn slurfje had een traantje gelaten. Awww. Dominae legde een doekje neer, en die moest ik op mijn knieën voor mijn piemel houden op de grond.

Daarna geeft geeft Dominae aan dat ik voor het bed op mijn knieën moet zitten. Dominae komt voor mij op het bed zitten, en doet de tepelklemmen op mijn tepels. Een voet wordt op mijn dijbeen gelegd, terwijl Dominae met haar andere voet de tepelklemmen naar achteren trekt. Dit was heerlijk vernederend. Ik krijg een hak in mijn ballen, en ik kan mijzelf niet beheersen en probeer voorzichtig de onderkant van Dominae haar schoen te berijden. Ik krijg van Dominae te horen: ‘toe maar, mag’.
Tijdens het heen en weer bewegen met mijn heupen, ga ik alleen de hele tijd met mijn testikels langs de hak van Dominae haar schoen. Aangezien het nieuwe schoenen zijn, zijn de hakken nog lekker scherp. De samenhang van een lekkend slurfje, opgewonden subje en moeilijk kijkend subje deed Dominae lachen. En dat doet mij weer heel erg goed 

Ineens word ik verwezen naar de vragenlijst die ik aan het begin van ons contact heb moeten invullen en waarin ik heb aangegeven dat ik graag ervaring met ballbusting zou willen opdoen. Ik wist hoe laat het was, en moest even diep slikken. Ik weer met mijn grote mond dacht ik. Dominae verwees mij naar de hoek van de kamer, waarin ik met mijn handen tegen de muur moest staan en benen gespreid. Dominae ging achter mij staan en zei: ‘5, maar doen he?’. Ik kon niets anders dan instemmend knikken en kreeg de eerste trap te verduren. Was pijnlijk, maar viel mee. De 2e kwam, de derde, de vierde. Uiteraard was het oncomfortabel, maar ik bleef staan. Maar toen kwam de vijfde .

Deze was duidelijk meer gericht en precies op mijn testikels. Een intense pijn gingen door mijn ballen heen, naar mijn maag en ik kromp ineen. Liggend op de grond, kreunend en heel klein. Heel klein. Dit zorgde voor een situatie en gevoel dat ik helemaal niet kende. Ik verging van de pijn, maar tegelijkertijd had ik een gevoel van absolute onderdanigheid. Na deze ervaring is mijn interesse in ballbusting dan ook niet verdwenen. Integendeel. Het is enkel groter geworden . Uiteraard, niet direct na de trap. Toen was ik maar al te blij dat ik door Dominae bij haar werd geroepen en met mijn hoofd tegen haar benen mocht uitzuchten. Maar relatief snel daarna realiseerde ik mij direct in wat voor
onderdanige positie in werd gedwongen, na een trap. Die alles behalve echt ‘hard’ was, enkel goed gericht. Intense pijn, en gevoel wat ik wil voelen, gecombineerd. Ik vind het geweldig en fascinerend.

Na het uitzuchten, moest ik op bed gaan, op handen en knieën. Ass up, face down kreeg ik te horen. Dominae haalde de buttplugs, en glijmiddel en drukte beheerst een buttplug naar binnen. Althans, een poging tot. Want de buttplug was duidelijk nog te groot. Dominae ging even naast mij liggen, en vroeg: ‘heb jij wel geoefend?’, ik gaf aan dit gedaan te hebben, maar alleen met de kleinste. Ik zag een kleine glimlach bij Dominae, en ze zei: ‘en die zat ook al strak zeker’? ja Dominae, gaf ik als antwoord met het gevoel dat ik verkleurde richting de kleur van een tomaat.

Vooruit, ga liggen. Ze maakte mij vast en ging naast mij op het bed liggen. Mijn lichaam werd bewerkt met een vlogger, mijn tepels werden gemarteld, en Dominae ging mij ongelofelijk teasen. Wat kan Dominae dit goed, en wat is ze mooi, invoelend en sadistisch als ik weer eens gefaald heb in mijn Sub-zijn.

Meerdere keren verdween ik van de wereld. Volgens mij noemen ze dit ‘subspace’. Ik was er wel, maar ook weer niet. Een vorm van totale overgaven, waarbij je enkel nog voelt, maar je cognitieve vaardigheden lijken helemaal verdwenen. Dit was heel, heel bijzonder om te ervaren. En een groot compliment aan Dominae dat ze dit voor elkaar heeft gekregen. Aangezien (wat ik aan het begin al aangaf) ik veel overdenk, en juist best moeite heb om bij mijn ‘gevoel’ te komen.

Dominae wijst naar het bed. En geeft aan dat ik over de knie moet. Ik krijg te horen dat ik 100 spankies krijg met de platte hand op mijn billen. Eerst denk ik nog: wow, 100? Alleen een miliseconde daarna realiseer ik mij dat dit slechts een kleine opwarming is en dat ik gelukkig mag zijn dat ik deze kans überhaupt krijg.

Na het spanken, gaf Dominae aan dat ik voorover op het bed moest gaan staan. Ik had nog een straf te goed. Ze pakte een paddle uit haar tas, en zei: ’10 keer en bij elke keer tel je, en geef je een cijfer van 1 tot 10 hoe pijnlijk het is’. Naderhand gaf ze aan dat ik dit goed had gedaan, en dat ze de volgende keer de cane meeneemt.

Toen was het alweer voorbij. Drie uur, en het is als een sneltrein voorbij gegaan. De tijd volledig vergeten, en helemaal erin opgegaan. Ik had nooit gedacht dit ooit nog te mogen meemaken. Dominae kwam naast mij zitten en vroeg ik het heb ervaren. Als ik iets als overweldigend heb ervaren, dan heb ik nogal moeite om dit te kunnen uitdrukken. Ik kom dan niet veel verder dan ‘leuk’, en met een beetje geluk ‘heel leuk’. Gelukkig weet Dominae dit, en grapte: ‘ooh, dat is een 9 he?’. Ik glimlach en knip instemmend.

Dominae, ik hoop dat wij nog heel lang samen deze reis ingaan. Dat ik U nog heel lang mag dienen, en dat onze vriendschap naast de Dom/Sub relatie enkel groter wordt. Ik kijk uit naar de volgende keer. En de volgende keer. En de volgende keer, en ja die daarop ook…


Liefs,
KlaasJan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *