Hoteldate Klaasjan – Cane I? I cane!

Klaasjan en ik hebben veel contact, er is echt een heerlijke connectie. Vorige week nog hadden we een public date waarbij hij me een prachtige leren flogger cadeau heeft gedaan. Ook was hij de sub die met mij naar de Kamasutrabeurs ging… op de avond dat deze niet werd geannuleerd.

Afgelopen vrijdag was hoteldate nummer twee, maar laten we nog even terugkijken naar de beurs…

Beide zijn we in een ver verleden een keer naar de Kamasutrabeur geweest. Ik was een keer overdag en had dus geen idee van de sfeer ’s avonds. Daarnaast was ik toen niet bezig met BDSM. Op vrijdagavond was ik, voordat de beurs werd geannuleerd, met Marc op de beurs. In de winkel kon ik alleen maar concluderen dat ik ongeveer alles wat ze er verkochten al in een of andere vorm in mijn koffer had. Marc glimlachte trots… Helaas stonden we een half uur later weer buiten en konden niet meer terug naar binnen. Dus eindigden we ergens aan de bar met een cocktail… samen met nog vele andere gestrande bezoekers.

Met Klaasjan liep ik ook een rondje. Ik wilde graag kijken voor een mooie bullwhip maar helaas was er alleen nepleer te vinden wat mij dan weer niets lijkt. In de hoek met bdsm kleding en speeltjes kijk ik nog naar een goede ball crusher, maar helaas is die er ook niet. Ondertussen staat Klaasjan ongeveer naast me op en neer te springen om de bdsm ruimte in te gaan. Ik heb geen idee wat aan te treffen. In het kader van ’travel light’ heb ik alleen leren boeien , tepelklemmen en mini flogger meegenomen. Ze hebben daar vast wel wat zwepen.

We gaan naar binnen. Terwijl ik op een bank ga zitten knielt KJ naast me en trekt zijn shirt uit… Ik doe zijn boeien om…. Dit voelt voor mij elke sessie weer als een van de mooiste momenten. Het moment dat je echt de overgang maakt. knielt en je overgeeft.

Ik loop de ruimte door. 300m2 klinkt heel groot uiteraard, maar als je zegt dat het 30×10 is valt het ook wel weer mee. Er staan een aantal meubelstukken. Sowieso bankjes en stoelen aan de rand. Daarop zitten stelletjes en single bezoekers en kijken wat er gebeurt. En in het midden verspreid over de vloer onder andere een swing, een grote stoel om in vast te zetten en nog een fucking machine met een bankje ervoor. Het valt me op dat bijna alle subs die ik zie vrouwen zijn.

Voor diegene die mij al een tijdje volgen… Je weet dat je al mijn ervaring kunt lezen in mijn blog. Dan zou je kunnen weten dat dit dus de eerste keer is dat ik live in contact kom met andere mensen die actief bezig zijn met BDSM. Ik kijk rond en merk dat ik iets niet vind wat ik hier verwacht had. Een Andreaskruis… of iets om KJ aan vast te maken terwijl ik hem onder handen neem. En…. er zijn ook nergens zwepen oid. Wat de sessie behoorlijk gaat beperken.

Er is wel een slaven opslag. Ik zet hem vast aan zijn keel, polsen en enkels. De tepelklemmen zitten erop. Helaas is er een stang over de rug waardoor ik niet kan slaan. Bij gebrek aan zwepen heb ik de riem uit zijn broek gehaald…. Ik rol hem meer naar het midden en bewerkt hem wat. Ik fluister in zijn oor of hij klaar is voor meer ball busting. Het antwoord is nee. Aangezien dit geen safeword is herhaal ik de vraag en geef aan of hij dat echt niet wil. Hij gebruikt oranje waardoor ik weet het niet te doen. Hij wil niet breken voor al deze mensen….

Ik maak hem los en gebied hem knielend te wachten. Het lijkt er namelijk op dat er een aantal nisjes zijn waar je in kunt gaan staan. Met meer privacy voor wat spel maar nog steeds publiek. KJ kruipt achter me aan en nisje in. Er staan aan de ene kant een stuk of 5 stoelen en ik gebied hem nu zich helemaal uit te kleden.

Met zijn handen tegen de wand en benen wijd staat hij daar….ik heb de riem in mijn hand. aan het uiteinde zit een metalen rand… Nadat ik hem heb dubbelgevouwen haal ik uit. Dit voelt heerlijk…. ik geniet en check hoe het bij hem aankwam. Het is redelijk donker en er is veel omgevingsgeluid waardoor ik heel dichtbij moet komen om hem te horen en zijn mimiek te kunnen zien. Hij is diep inzichzelf gekeerd en ik speel afwisselend nog met zijn tepels en ballen.

Na een twintigtal slagen met pauzes tussendoor zie ik dat hij genoeg heeft gehad. Terwijl ik rustig op een stoel zit mag hij tegen mijn knie uithijgen. Hij kleedt zich aan en we gaan in de grote ruimte op een bankje zitten. Zoals altijd kruipt KJ ongeveer in me. Er komt geen zinnig woord uit en hij zoekt warmte en veiligheid.

We blijven zitten tot ik ongeduldig wordt. Hij knielt weer voor me en ik speel nog wat met zijn tepels en ballen. Ik heb dorst gekregen en daarvoor moeten we de ruimte weer uit. Buiten staat nog een puppy play sub. Ik gooi zijn touw weg en moet grinniken… ook nog een wens van KJ, om dat te ontdekken. Een glimlach op mijn gezicht, er komt nog veel goeds. De rest van de beurs drinken we, kijken we shows en dansen we. Los van de kink kunnen we elkaars gezelschap ook waarderen.

En afgelopen vrijdag… eindelijk weer een hoteldate. Overdag, en een beetje een verjaardagscadeau aan mijzelf dat ik het zo gepland heb.

Het was een ander hotel dan ik dacht en als we de kamer inlopen zie ik dat het een simpele maar nette kamer is. Ik zoek altijd direct naar mogelijkheden om vast te maken…. Deze zijn er echter maar zelden. In dit geval spot ik al direct een optie… en in mijn hoofd vormt zich een beeld wat ik straks wil realiseren.

Nadat Kj naakt op de grond zit en ik de laatste hand heb gelegd aan mijn outfit kruipt hij naar mij toe en wederom krijgt hij zijn halsband en boeien om. Vantevoren heb ik het erover gehad dat ik ontzettend graag mijn canes wil gebruiken. Zijn pijn toleratie is relatief hoog, dus ik denk dat dit goedkomt. De leren riem was voor hem een 7 qua pijn.

Eerst gaan we nog oefenen met de ballkicks, op Kj’s verzoek. Ik laat hem eerst meerdere keren hardop zeggen wat hij wil dat ik doe. Het klinkt toch heerlijk om hem te horen zeggen dat hij me vraagt of ik hem alstublieft hard in zijn ballen wil trappen. Op handen en knieën zit hij voor me en na drie trappen vind ik het genoeg. Hij ligt nu vlak op de grond en ik ga even op hem staan…. Mijn hakken prikken in zijn rug. Het zijn hele brede hakken maar ik heb nu al zin dit verder op te voeren.

Nadat hij rustig is bijgekomen gebied ik om mijn voeten te masseren met olie. Voor het volgende wil ik dat hij helemaal rustig en zen is. Hij parkt de olie en mijn voeten worden heerlijk gemasseerd. Als ik het genoeg vind zeg ik hem met zijn gezicht tegen de muur te gaan staan terwijl ik mijn twee spreader bars in elkaar zet. Vervolgens maak ik ze vast aan zijn enkels en handen….en de bar van zijn handen klem ik door een rekje waar je je kleding aan kunt hangen… Bij gebrek aan een kast hebben ze dit open in de kamer toegevoegd.

Ik leg de flogger, zweep, paddle en mijn twee spikslinternieuwe canes klaar. Eindelijk tijd om wat marks achter te laten.

De nieuwe flogger ligt heerlijk in mijn hand. Het leer zacht en soepel, de tentakels zacht en verleidelijk. Zachtjes warm ik mijn polsen op terwijl de uiteinden KJ’s huid zacht raken. Dit is liefdevol en langzaam wordt het bloed naar de oppervlakte getrokken. Na nog wat spanking en hardere tikken met de flogger pak ik de paddle. KJ geeft aan dat hij qua pijn nog niet in de buurt van zijn grens is geweest en ik haal hard uit. De paddle maakt altijd zo’n heerlijk geluid en de billen worden nu snel roder.

Ik vraag of hij klaar is voor de cane en hij antwoordt instemmend. De ballgag gaat in omdat ik niet zou willen dat iemand anders iets hoort. Ik heb twee canes. Een omwikkeld met een soort zwart folie en de andere die worder en krom is. Ik begin met de kortere maar merk dat het niet de juiste schwung heeft die ik zoek en ik pak de zwarte. Uiteraard is de muur te dichtbij maar ik kan hem goed gebruiken als backhand met rechts. Het geluid alleen al van de cane vind ik fantastisch. KJ neemt het goed op en langzaam verschijnen de striemen op zijn billen. Het helpt hem dat hij de spreaders bar vast kan houden en dat hij niet weg kan.

Uiteindelijk krijgt hij in totaal 10 cane slagen voordat ik hem losmaak en laat bijkomen. Ik zie dat hij nog steeds wegzweeft en laat hem rustig op het bed liggen. Voor een volgende keer staat er vast weer iets anders op de planning, maar voor nu heb ik er echt van genoten om dit deel van impact play verder te onderzoeken en uit te werken. ik zou mezelf bijna Cane Jane gaan noemen 😉 . De volgende hoteldate staat alweer gepland.

Terwijl ik dit schrijf is het maandag… en donderdag heb ik alweer een date, met impact play en de canes. It just keeps getting more and better. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *