Hoteldate KJ: Pain en tease

Het is tijd voor ene nieuwe date met KJ. Onlangs waren we samen op KWS en daar heb ik wat nieuwe speeltjes geshopt. Een snake whipp, een rubberen soepel zweep, wat nieuwe canes en een plastic cane. Tegelijk heb ik een hogtie gekocht en KJ ermee geteased.

Onze band is enorm gegroeid, zowel in spel als in vanilla kunnen we het goed met elkaar vinden. Vandaag hebben we een kamer geboekt, maar deze is pas later beschikbaar. We hopen er eerder in te kunnen. Deze zonnige ochtend blijken we geen geluk te hebben, we gaan op een vlonder aan het water zitten en praten eerst over hoe het gaat en vanilla zaken. Als het tijd wordt om naar de kamer te gaan tilt KJ mijn koffer uit mijn auto.

Op de kamer kleedt hij zich uit en wacht in de badkamer geknield tot ik hem roep. Ik trek een body, hakken en rok aan. Een voor een leg ik alle zwepen, canes, paddles en bamboe stok neer. Het is een mooie verzameling geworden.

Ik ga zitten en gebied KJ naar me toe te komen. Als hij de badkamer uitkruipt kijkt hij kort op. Fout… als hij voor me knielt doet hij het weer en direct heeft hij zijn eerste faceslap te pakken. Vantevoren heeft hij me ontzettend uitgedaagd en zodoende heeft hij een straf van 40 staan. Vooraf zei hij al dat hij een beetje spijt begon te krijgen.

ik doe hem zijn halsband en polsboeien om. Als hij volledig geboeid is laat ik zijn hoofd russten tegen mijn knieën. Langzaam zakt hij weg in zijn onderdanige state of mind. Als ik hem gebied mijn voeten eer te bewijzen merk ik het verschil tussen het begin en het einde.

Als hij me eindelijk aan mag kijken glimlach ik, mijn neus slechts enkele centimeters verwijderd van zijn neus. Fluisterend geef ik aan dat deze sessie over tease en pijn gaat. Dat hij dankbaar mag zijn en hij beaamt dit. Allereerst wil ik mijn verjaardagscadeau van Berend op hem testen. ik gebied hem op bed te liggen en zijn ogen te sluiten. Een voor een knijp ik zijn huid samen en plaats de wasknijpers. Van zijn taille tot zijn scrotum. KJ houdt zijn ogen netjes dicht. Tenslotte wikkel ik mijn pik nog in touw. Het is een vrolijke en kleurrijke bedoening. Hij mag zijn ogen opendoen en ik vraag hem of hij er klaar voor is dat ik aan de touwtjes trek en of hij stil kan zijn.

Na twee wasknijpers vind ik het volume teveel en haal ik de ballgag die ik indoe. Dit dempt een hoop. Een voor een trek ik de wasknijpers eraf en Kj kreunt en zakt nog dieper weg…. tot de laatste wasknijpers als hij me met wijd open gesperde ogen aanstaart. Dit voelt fantastisch. Ik zie hoe de marks zachtjes verschijnen.

Ik gebied hem naar de kapstok te kruipen. Er is een prachtige gelegenheid voor hem om hem vast te zetten. Terwijl hij daarheen kruipt zeg ik stop, spreid je benen…. Terwijl ij dat doet geef ik hem een schop in zijn ballen… Hij valt neer maar klimt snel op en bied zich weer netjes aan. Wederom geef ik hem een trapm nu een harde en hij stort neer. Ik stap over hem heen, draai om en zeg da thij vijf tellen heeft om overeind te komen… Wat hij ook doet.

Als hij geïnstalleerd is aan de paal geef ik aan hoe hij om een pauze moet vragen en hoe te stoppen. Hij heeft nog steeds de ballgag in. Ik warm even op met mijn handen en ga al snel over op de flogger…. Na de flogger stap ik over op de 6 rietjes in een…. KJ neemt het allemaal goed op, alleen kwijlt hij en loopt het zweet langs hem naar beneden… Langzaam vormt zich een plasje onder zijn mond.

We zijn ondertussen de twintig voorbij en ik ga over op de rubberen flexibele zweep. Dit is waar ik naar heb uitgekeken. KJ mag en wil zoveel marks als ik wil. Dus langzaam kan ik steeds meer opbouwen. Ik sla hem en zie hoe het rubber om zijn lijf rolt en het uiteinde zijn zij striemt. Hij gromt en grijpt zich stevig vast aan de paal om te blijven staan en zich goed aan te kunnen bieden. Mijn hart gaat sneller kloppen en mijn bloed stroomt sneller. Wat geweldig dat we dit kunnen delen. Hij dankbaar om te ontvangen en ik om te mogen geven. <3

Na de rubberen heb ik de kleine plastic cane. Ik zie dat deze pijn anders is en hij houdt zich staande. Voor de finale begint pak ik de dikke bamboo stok. Ook deze is nieuw en ik ben benieuwd naar het effect. Na de smalle cane is dit een goede afwisseling. Ik geef hem drie tikken…. en dan zijn we bij de 30. Tussendoor heb ik mijn vingers zacht en licht over zijn huid laten gaan… zijn

De ruimte in de hal is te klein om mijn nieuwe snakewhip te gebruiken en dus laat ik hem over het bed bukken. De eerste slag… Niet te omschrijven. Het gewicht van de zweep, het geluid als de cracker vliegt, hoe de zweep de huid raakt en vervolgens de reactie van KJ. Ik merk dat ik met weinig kracht hem flink raak. Er zijn nog zes slagen over….

De plastic cane, de rubberen zweep en de snakewhip heb ik voor Kj op bed gelegd… Omdat ze alledrie nieuw zijn vraag ik welke het meeste pijn deed. Hij wijst naar de rubberen zweep. Mijn plezier is met de snapewhip. Ik kies om er 4 met de rubberen zweep te doen en 2 met de snakewhip. De finale is heerlijk, Bij de laatste slag zie ik dat KJ klaar is. Ik laat hem op bed liggen en maak zijn gag los. Hij mag tegen me aan leunen en even bijkomen. Uiteraard check ik of het goed gaat met hem.

Na een korte pauze waarin zijn bewustzijn langzaam terugkomt tease ik hem. KJ wil zo graag… mijn vongers over zijn huid en hij begint te kreunen… het tease deel komt nu 🙂

Als hij enthousiast en alert is gebied ik hem zich om te draaien. Met de hogtie zet ik zijn enkels en polsen vast. Vervolgens ga ik een halve meter verder liggen en laat mijn vingers zacht over mijn huid glijden. KJ’s ogen springen zowat uit zijn kassen….

Na een beetje teasen maak ik hem los en zeg te gaan douchen… Ik kleed me weer om en de date is voorbij.

Wat een heerlijke tijd samen om vooral ook deze twee uitersten te combineren in spel. De volgende date volgt hopelijk in juli en ik kan nu al niet wachten. Tegelijk heb ik nog steeds nieuwe speeltjes die ik niet heb kunnen proberen… Gelukkig heb ik de komende twee weken nog twee hoteldates… I love this.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *