FinDom

Na een kort onderzoek naar Findom (met name op Twitter) is mijn eerste indruk dat FinDom iets is voor jonge mooie meiden die houden van schelden. Niet mijn stijl.

Na wat meer ervaring met chantage snap ik waar de kick in zit. Niet alleen voor mij, maar ook voor de slaaf. Je wil gewoon alles geven om mij te dienen en mijn leven plezieriger te maken… En dat kan (maar hoeft niet) ver gaan.

De machteloosheid, het overgeven en willen dienen door middel van financiën. Zien hoe iemand je computer overneemt en toestemming moeten vragen om uitgaven te doen. Ondertussen draai ik mijn hand er niet meer voor om.

Voor sommigen ook financiele straf bij het doen of laten van bepaalde handelingen. En, alleen als het je kink is… blackmail.

Dus ben je op zoek naar een Financiële Dominante met finesse die zowel te vertrouwen is en ook de randen opzoekt? Je mag me smeken om me te dienen en verwennen, maar je zult geen middelvinger krijgen. Geniet je ervan om alleen te geven, dat kan. Je kunt ook altijd stil sturen.
Houd je er meer van om te weten hoe ik geniet met de dingen die je voor me koopt? Of wat ik van je geld betaal? Mijn luxueuse levenstijl gefinancierd door jou? Neem dan contact met me op.

Betalen bij voorkeur via Verse

https://verse.me/$dominaes1

Of paypal @domisuae (domi@dominaesuae.nl)

Benieuwd wat je kunt verwachten? Hier een klein voorproefje: