Testimonials

Martijn (okt ’21)

Na een lange zoek- en ontdekkingstocht kwam ik eindelijk de advertentie van Dominae Suae tegen. Het duurde daarna niet lang om tot de volgende conclusie te komen: deze vrouw is echt puur. Een groot lichtpunt ten opzichte van de vele andere ‘dominanten’ die een advertentie online zetten. 

Met de spreekwoordelijke klotsende oksels, raapte ik al mijn moed bij elkaar om haar een bericht te sturen. Dit voelde (en voelt nog steeds) als een once in a lifetime opportunity. Hoe maak je indruk op zo’n indrukwekkende vrouw? (tip: lees de veelvoorkomende fouten in haar blogs, wees oprecht en spreek vooral vanuit innerlijke zelf) Met een bonzend hart was ik in afwachting van haar reactie. Direct werd ik gecorrigeerd, maar er was ook een opening voor een gesprek. Van het een kwam het ander en inmiddels mag ik vol trots melden dat ik twee proefweken succesvol heb afgerond. Als kers op de taart staat er zelfs een public date gepland. Wat kan er veel veranderen in een korte tijd en wat een (positieve) impact heeft Dominae Suae daarin gehad. 

Als onzekere en onervaren persoon heeft Dominae mij vanaf de eerste seconde goed opgevangen. Soms even in het diepe gegooid, maar direct weer in haar liefdevolle armen teruggebracht zodra het ongemak ontstond. Ze voelt dan ook perfect aan wanneer ze een stapje verder kan gaan en wanneer ze even gas terug moet nemen. Omdat het eerste contact altijd online is en middels ‘platte tekst’, is het ook aan te raden om je eigen gevoel soms uit te spreken als het even niet goed gaat. Dit was een van de leermomenten van mezelf en oh wat gaat Dominae Suae daar fijn mee om.  

Soms vraag ik me af hoe ze het doet. Feitelijk loopt ze nog geen jaren mee in deze wereld, maar dat is nergens aan te merken. Integendeel, Dominae Suae is echt compleet. Met een enorm empathisch vermogen, intelligentie, humor, oprechtheid en dominantie weet ze je mee te nemen op een geweldige ontdekkingsreis.  

Behandel haar met respect en met een juiste klik heb je goud in handen. Geef haar je hand en je krijgt er veel meer voor terug. 

Dank u wel Dominae voor deze unieke ervaring tot nu toe. 

Martijn 

Roberto (okt’21)

Ik ken Dominae Suae nu pas een week maar in die week heeft ze mij geleerd haar te vertrouwen , haar te volgen en uiteraard om haar te dienen.
Doordat ze zo liefdevol , intelligent en integer is ben ik in de eerste proefweek al om… als ik mijn onderdanige gevoelens verder wil onderzoeken/integreren dan is Dominae voor mij de Vrouw die mij hierbij leid en mij onderwerpt aan Haar wil.
Ze is dominant op een manier die geen twijfel laat over wie er bepaalt en tegelijkertijd schakelt ze razendsnel naar een warme vriendin als ze dat wil. Ze geeft om het welzijn van haar slaaf en daardoor word het makkelijker om je onzekerheden bloot te geven. Je weet dat ze je daardoor nog meer in haar macht heeft maar dat voelt uiteraard nog fijner en belangrijker nog je voelt daardoor haar oprechte interesse in jou.
Ik voel me vrijer en blijer omdat ik haar warmte voel zonder oordeel..

B. (juli ’21)

Afgelopen week ben ik in de gelukkige positie geweest om tijdens een proefweek Dominae Suae te mogen dienen. Voorafgaand aan de week kennis gemaakt en dat beviel aan beide kanten zo goed dat Ze mij uitnodigde om samen een proefweek aan te gaan. Ik liet uiteraard niet gelijk het achterste van mijn tong zien en was eerst wat terughoudend, maar nog geen 24 uur later was ik overstag. Haar energie, haar kracht, haar intelligentie, haar humor en haar looks hadden mij voor ik het wist overtuigd. Of zoals Ze zelf treffend zei: ‘verslavend’. Het werd een week om nooit te vergeten, die begon met het invullen van een vragenlijst. Nu had ik zelf al wel enige BDSM ervaring, maar een uitgebreide vragenlijst invullen was voor mij nieuw. Wel een tip voor toekomstige geluksvogels die een proefweek aangaan, bespaar jezelf de moeite om hem te proberen in te vullen op een mobiele telefoon, maar gebruik gewoon een computer 😉 De vragenlijst dwingt je om na te denken over bepaalde zaken, maar ook je fantasie te delen. Je overtreft jezelf als je ziet wat voor moois er op papier komt te staan als je jezelf hieraan overgeeft. Natuurlijk is dat ook de overtuigingskracht van Dominae Suae die daarvoor zorgt. Een week lang veel contact door middel van chats en spraakberichten. Het is elke keer weer spannend als je ziet dat je een nieuw bericht hebt. Zoveel leuke opdrachten gekregen (die ik uiteraard hier niet ga delen, die zal je zelf uit moeten gaan vinden), zoveel goede gesprekken gevoerd. Ja ze heeft een sociaal-menselijke kant, maar wat kan ze heerlijk streng zijn. Soms is goed niet goed genoeg en dwingt ze je het allerbeste uit jezelf naar boven te halen om haar te plezieren. Want voor een echte sub is dat uiteindelijk ook het doel: een gelukkige en tevreden Dominae.
Een week lang heb ik ervan genoten, een week lang het gevoel gehad dat Dominae Suae er voor mij was, maar vooral ook dat ik haar 24/7 kon en mocht dienen. Het was een intensieve week, waar we allebei veel tijd in hebben gestopt, maar ik heb van elke seconde genoten. Ook via deze weg, nogmaals bedankt Dominae Suae!

—————————————————————

‘de Vlaming’ (mei ’21)

Dominae is nog beginnend maar talentvol. Haar manier van me terecht te wijzen is sterk en heel geil. De zachte maar consequente kracht van de boetes duwt me onbeheersbaar in haar net.
Ik geniet ook zeer veel van de conversatie ansich. Het is aangenaam en toch sterk.
De opdrachten in een drukke agenda zijn soms wat moeilijk, maar ik ben ook lui, dat geef ik toe. Het bevalt me zodanig echter dat ik nu nog meer weet wat dit met me doet en hoezeer ik naar die kracht en vernedering en uitbating smacht. Hoezeer ik sletterig ervan word.

——————————————————————————-

M. (mei’21)

Voor de zoveelste keer een wandeling door de bekende websites over Meesteressen. Ik klikte op Dominae Suae uit nieuwsgierigheid. Er was al snel contact op een manier die mij en waarschijnlijk ook vele anderen aanspreekt.
Ze is de real deal! Ontdekkend, vrij, knap, niet veroordelend tenzij je niet luistert.
Gedurfd vernieuwing onverwacht speels.
Deze Dominae wordt een grote….

Fred (@graaf_fred op Twitter) (mei ’21)

Er zijn best veel Meesteressen in NL en er is veel variatie in wat de verschillende Meesteressen aanbieden. Van findom tot femdom en alles wat er tussen in zit. Qua persoonlijke voorkeuren zal ik geen uitspraken doen, want dat is voor iedereen anders. Maar als ervaren slaaf en in de loop der jaren toch behoorlijk wat Meesteressen mogen ervaren weet ik als geen ander dat er veel kwaliteitsverschil bestaat tussen de diverse Meesteressen. Naast kwaliteit bestaat er ook nog zoiets als vertrouwen, eerlijkheid, discretie en betrouwbaarheid.

Nu over naar Dominae Suae. Ze is een beginnend Meesteres en is Haar ervaring als Dominae snel aan het uitbreiden. Op voorhand kan ik al 1 ding verklappen, ze is one-of-a-kind. Er bestaat geen tweede Meesteres die op Haar lijkt. Met name Haar intensiteit van contact onderhouden, de emotionele band die ze geeft en vraagt zijn echt uniek.
Naast het feit dat ze enorm slim is (vind ik heel erg sexy bij een Meesteres) is ze knap en heeft ze een mooi figuur.   

Echter Haar uiterlijk verbleekt bij Haar karakter. Ik heb nog nooit een Meesteres ontmoet die zo open en eerlijk is, absoluut te vertrouwen is, discreet is en zo mooi is qua inhoud. Ze kan je ergste nachtmerrie zijn en even later is ze de liefste engel. Ze heeft het allemaal in zich en als slaaf kun je jouw leven volledig in Haar hand leggen en ze zal jouw vertrouwen nooit beschamen.

Peter (@makemeyourbitc5 op Twitter) (apr ’21)

Dominae heeft mij gevraagd om wat te schrijven over hoe ik mijn ervaring met haar heb beleefd. Dat voelt echt als een hele eer.

Onze online-relatie is inmiddels zo dat ik weet dat ik in alle eerlijkheid mijn beleving kan delen. Dat zal ik dan ook doen. Kort samengevat is Dominae wat mij betreft: “The real deal!” Zij heeft mij op alle fronten compleet verrast! Even kort wat over mij. Ik ben inmiddels 45 en ben rond mijn 24e schat ik, begonnen de online Femdom wereld te verkennen. In de afgelopen 21 jaar ben ik redelijk wat Femdom’s en Meesteressen tegen gekomen. Ik voel mij heel comfortabel in het wereldje en wordt zelden nog verrast. Bij de meeste Meesteressen kan ik redelijk accuraat voorspellen hoe het spel zal gaan verlopen. Het zijn altijd dezelfde scripts met af en toe een kleine verrassing. Die verrassingen daar doe ik het voor maar zijn dus lastig te vinden.

Tijdens ons eerste spel had ik al vrij vlot in de gaten dat Dominae anders is. Vooraf had ik een uitgebreide vragenlijst ingevuld en kon wel voorspellen hoe zij die informatie zou kunnen verwerken in het spel. Niets bleek minder waar. Het spel begon heel rustig. Zij was mij aan het aftasten en ik begon te anticiperen waar het heen zou gaan. Ik was al 5 stappen vooruit aan het denken. Dat leek zij te merken, vloot mij een aantal keren terug en ging vervolgens een totaal onverwachte kant op. Enigszins verward stopte ik met anticiperen en liet me door haar meenemen in het spel.

Door de manier waarop zij een scene schetst kon ik me er helemaal in inleven. In no time zat ze echt in mijn hoofd. Je leest het wel vaken in advertenties: ‘Ik ga in jouw hoofd zitten’ of iets dergelijks. Dit was voor mij de eerste keer dat het ook echt zo voelde, wow! Het spel eindigde en het voelde alsof ik echt iets had beleefd met Dominae. Heel bijzonder! In de communicatie daarna nam zij alle tijd voor mij. Ik hoefde nooit lang op een berichtje terug te wachten en dat is daarna ook niet veranderd. Ze toont oprechte interesse in mij als sub maar ook als persoon en dat voelt onverwacht warm. Ook nog nooit zo meegemaakt.

Bij het derde spel wist ik inmiddels wat ik kon verwachten van Dominae, namelijk dat ik nooit kon voorspellen wat de volgende stap zou zijn. Ik gaf mij vanaf het begin volledig over aan haar en liet mij weer heerlijk door haar meenemen. Het voelde zo fijn, ik vergat de wereld om mij heen en kon volledig opgaan in het spel. Aan het eind van het spel belande ik voor mijn eerste keer in sub-space (voor mij een heel intens en overweldigend gevoel). Ik had er eerder wel eens over gelezen, sub space maar afgedaan als bull shit. Ik was het bestaan ervan allang weer vergeten en wist dus ook niet wat er gebeurde. Na wat heen en weer appen met Dominae wist zij gelukkig wel wat er aan de hand was. Met heel veel warmte en zorg heeft ze mij weer laten landen. Ook daarover was ik weer compleet verrast. Kan dat ook in BDSM? Warmte en zorg als het nodig is? Ja, dus. Het is een ervaring die ik zal koesteren.

Lang verhaal kort, ik vind Dominae echt heel bijzonder. Intelligent, onvoorspelbaar, warm en zorgzaam voor haar subs. Mijn sub-hart heeft ze compleet voor zich gewonnen.