Coaching

De afgelopen tijd heb ik meerdere keren nagedacht over het aanbieden van coaching en ik ben tot de volgende opties gekomen.

  • Sub coaching
  • Partner coaching
  • Couples coaching

In de sub menu’s kun je meer informatie hierover vinden.

Achtergrond

Naast dat ik als Dominae actief ben heb ik ook een opleiding tot lifecoach afgerond. Daarnaast ben ik zowel praktisch (HBO – social work) als universitair geschoold waardoor ik gemakkelijk schakel in gespreksniveau.

In het verleden heb ik al meerdere coachees begeleid op het gebied van date coaching maar hierin mis ik een component. Met mijn persoonlijke aanpak en open houding neem ik gene en schaamte weg. Ik ben praktisch en no nonsense en mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij beter in je vel zit. Dit bereiken we door samen in gesprek te gaan over onderwerpen gelieerd aan BDSM waar je tegenaan loopt.

Voor sub/ partner coaching merk ik dat het vaak een opluchting is om eens open te kunnen spreken en onderzoeken. Deze trajecten duren dan ook niet lang. Als jij het idee hebt dat het voor jou rustiger en fijner is dan zijn we geslaagd. Verwacht dus geen maandenlange trajecten, als hoeft dit ook niet uitgesloten te worden.

De coaching is altijd anoniem totdat er behoefte is van beide kanten om dit los te laten.

Op termijn is het ook mogelijk om een factuur te ontvangen mocht dit wenselijk zijn.