Petertje: Falling deep

Tja, het einde van een hele mooie en intense periode is gekomen. Tijd om afscheid te nemen. In ieder geval voor nu, want de deur staat bij Dominae altijd open. Maar dan wel onder haar voorwaarden. En daar kan ik op het moment niet aan voldoen.

Wat is er gebeurd?Even een klein stukje achtergrond. Ik ben 45, getrouwd, geen kinderen, kom over als de braafheid zelve en op het moment dat ik Dominae leerde kennen, nog herstellend van mijn 2e burn out. Mijn zelfvertrouwen was laag en mijn leven doorliep ik op automatische piloot. Met mijn vrouw had ik maar weinig sex en als we dat hadden was het allesbehalve uitdagend.

Dus, zoals ik de afgelopen 20 jaar steeds doe als ik wat opwinding nodig heb, ging ik op zoek naar een leuke online Femdom. Ik belande weer in de standaard scripts die ik inmiddels wel kan dromen. Het gaf me niet de voldoening die ik zocht. Daarbij begon ik mij ook te realiseren dat de vernedering die ik zocht, eigenlijk best schadelijk was voor mijn, op dat moment, best tere ego en zelfvertrouwen.

Toen ik er eigenlijk helemaal klaar mee was, kwam ik de advertentie van Dominae tegen. Die was net even anders. Ze wilde iets opbouwen, iets voor langere termijn. Hoewel ik slechte ervaringen had met langere termijn Femdoms (binnen 2 weken werden de opdrachten vaak dermate extreem dat voor mij de lol er voor mij gauw af was) besloot ik toch contact op te nemen met Dominae.

Ons contact begon op 4 maart 2021. Dat was de datum waarop ik de vragenlijst van Dominae heb ingevuld. Vanaf dat moment was ik van haar. Ze had nog maar weinig ervaring maar nam me mee in haar ontdekkingstocht naar de Domina in haar.
Het was anders dan ik ooit had meegemaakt. Vernederend ja, maar het voelde voor mij voor het eerst echt als een spel. Een spel tussen mensen die oprecht waardering en respect hebben voor elkaar als persoon en ieders inbreng in het spel. Het voelde niet schadelijk maar juist heilzaam. Ik kon mijn onderdanige kant laten zien en me achteraf gewaardeerd voelen ipv als stront.

Het duurde niet lang voor ik mij helemaal kon overgeven aan haar. Ik kon dieper gaan dan ik ooit voor mogelijk had gehouden en genoot er met volle teugen van.
Toen kwam het moment waarop een live ontmoeting werd voorgesteld door Dominae. Dat was wel echt een dingetje voor mij. Ik had voorheen nooit echt de drang iets live te doen met een Domina. In alle eerlijkheid vond ik dat ook, om veel verschillende redenen, veel te eng.

Dat was ook het moment waarop ik mij iets nieuws realiseerde. Het beeld dat ik had van mensen die zich live als onderdanige laten gebruiken en domineren, was dat het wimps waren. Mensen zonder lef, zonder durf zonder ruggengraad. Maar inmiddels denk ik dat het tegendeel waar is. Om je live te onderwerpen aan iemand… te vertrouwen, je kwetsbaar op te stellen, je echt over te geven. Daar heb je ballen van staal voor nodig! Echt! Het zal misschien voor iedereen anders zijn. Maar voor mij is het in ieder geval zo ongeveer het engste wat ik me voor kan stellen dat je vrijwillig zou kunnen doen. Daar is serieus veel lef voor nodig!

Dominae wist mijn vertrouwen te winnen en we zijn inmiddels op 3 dates geweest. Elke keer brak het angstzweet me aan alle kanten uit vlak voor de dates. Zodra de date begon was de angst verdwenen en was het elke keer heerlijk genieten.

Ik kan slecht tegen het hele strenge maar Dominae wist precies het juiste niveau te vinden. Ongemakkelijk maar niet meer dan ik aankon. Daarna de voor mij noodzakelijke after care. Om me langzaam uit de roes te laten komen en weer heerlijk zacht te laten landen.

Het zijn geweldige herinneringen waar ik vol trots op terugkijk. Trots omdat ik het, ook al vond ik het echt doodeng, gedaan heb. Geen last minute flauwe excuses maar gewoon gedaan! Ja met knikkende knieën en de noodzaak voor een goede douchebeurt vooraf. Het getuigd van een stukje lef waarvan ik niet wist dat ik het had. Ik kan me niet voorstellen dat een andere Femdom dan Dominae mijn vertrouwen zo had kunnen winnen.

Ondertussen ontwikkelde zich ook een vriendschap tussen Dominae en mij. We chatten veel en belden op de spaarzame momenten waarop dat mogelijk was. Het ging vaak over BDSM gerelateerde onderwerpen maar ook deelden we hele persoonlijke dingen. Steeds meer begon ik te beseffen dat de vrouw achter Dominae een echt heel bijzonder, mooi, en fijn persoon is.

Ze heeft me weer wakker geschud. Uit de automatische piloot gehaald. Mijn zelfvertrouwen heeft ook een enorme boost gekregen. Ik voel me niet meer ongemakkelijk bij mijn bdsm- en andere seksuele behoeften. In tegendeel zelfs. Het is iets dat me interessant en bijzonder maakt.

De vernederende dingen die ze me heeft laten doen tijdens onze dates en de voldoening die het gaf zodra ik dacht: “Fuck it! Just own it!”. Het vertaalt zich bij mij door naar het echte leven. Gewoon doen, we zien wel waar het schip strandt. Hoe erg kan het zijn? Het zal altijd verbleken ten opzichte van een sessie met Dominae.

All good so far…Maar toen kwamen de fantasieën. Fantasieën die ik niet kon controleren maar die niet passen in een dergelijke D/s relatie. Nee, niet stomende sex met Dominae. Of nou ja, dat ook maar dat is denk ik niet zo gek denk ik, na wat tease and denial van Dominae. Ze maakt je echt gek van verlangen!

Nee, fantasieën over een leven met de vrouw achter Dominae, als gelijkwaardige. Hoe fijn zou het zijn om mijn leven te delen met iemand die mij zo prikkelt, opwindt (niet alleen seksueel), waarbij ik mij zo kan ontspannen en op mijn gemak voel?

Bij een goed BDSM spel wordt denk ik al heel snel een heel intieme band gevormd tussen de Dom en sub. Maar dit ging een stuk verder. Ik was flink verliefd en kon het ook niet meer loslaten.

Gevolg was dat ik veel moeite had me te focussen op mijn echte leven. Het opnieuw leven blazen in het seksleven met mijn vrouw. Daar was ik mee begonnen en met het gewenste effect. Ze gedraagt zich ineens weer als een verliefde tiener. Maar ik kon er amper van genieten.

Ander gevolg was dat ik het niet meer kon opbrengen om me als onderdanige op te stellen richting Dominae. Tja, een D/s relatie zonder D en zonder s? Dan zou het allemaal veel te ingewikkeld worden.De rollen omdraaien is ook nog wel even door mijn hoofd geschoten maar dan zou haar naam te lang worden: ‘pulchra obediens domina’. Dat bekt niet lekker. En dan negeer ik nog even het feit dat Dominae wel erg veel moeite zal hebben om mij als Dom te zien.

We hebben het erover gehad en geconcludeerd dat het beter is om ons contact, zoals het nu is, te beëindigen. Dat was een best pijnlijke conclusie. Daarmee verlies ik een fantastische Dom en hele fijne vriendin. Ik weet dat dit omgekeerd ook geldt voor Dominae en dat maakt het extra pijnlijk.

Het is de verstandige beslissing en zoals bijna altijd met verstandige beslissingen, irritant saai! Ik heb het gevoel dat er wat mist in mijn leven nu. Het zal vast slijten maar op het moment voelt het echt kut!
Voorlopig richt ik mij maar weer even op het echte leven. Alles even laten bezinken en tot rust laten komen.

Contact met Dominae zal ik wel blijven houden maar op een heel laag pitje. Wie weet wat de toekomst nog zal brengen? Zal ik nog eens naakt aan haar voeten komen te liggen? Mocht dat zo zijn dan zul je het vast hier kunnen lezen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *