Petertje: P-date

Het is eindelijk vrijdag, bedenk ik mezelf als ik wakker word. Al twee weken heb ik naar deze dag uitgekeken en eindelijk is het zover. Vandaag gaat het gebeuren. Weer een nieuwe date met Dominae. En wat voor één, ik ga vandaag voor het eerst in mijn leven gepegged worden!

Zoals verwacht word ik al lichtelijk gespannen wakker. Dat heb ik altijd als ik een date met Dominae heb. Als ik opsta, trek ik weer het slipje aan dat ik van haar heb gekregen. Vandaag moet ie de hele dag aanblijven. Misschien voel ik er door de spanning vandaag wat minder van, denk ik bij mijzelf. Later blijkt dit helaas niet het geval. Zucht, dit wordt een lange dag.

Ik moet die ochtend eerst nog werken en probeer me een beetje te concentreren. Tussendoor komt Dominae nog met wat teases. Dit maakt voor mij, concentreren op wat dan ook, volstrekt onmogelijk. Er is echt maar één ding dat mijn hoofd vult en dat is de aanstaande date. Ik kan echt niet wachten.

Als het bijna tijd is om te gaan kleed ik me nog even om. Daarna pak ik mijn spullen, stap in de auto en rijd weg. Ik voel de spanning wat zakken nu ik eenmaal onderweg ben. Eerst nog even een kaartje voor Dominae kopen, pinnen, wat boodschapjes doen en als laatste een cadeautje voor Dominae. Dit keer laat ik een zakje vullen met heerlijke chocolaatjes bij de delicatessenwinkel in de buurt. De altijd vriendelijke dame in de winkel help met het uitzoeken van de lekkerste chocolaatjes uit de enorme keuze aan smaken.

Dan weer naar de auto en is het tijd om naar het hotel te rijden. Daar zal ik veel te vroeg aankomen verwacht ik maar liever te vroeg dan te laat. Onderweg moet ik achteraan aansluiten bij een kijkersfile vanwege een ongeluk. Dat levert de nodige vertraging op maar eenmaal aangekomen bij het hotel heb ik nog voldoende tijd over. Ware het niet dat het inchecken behoorlijk wat tijd in beslag neemt omdat de mensen voor mij, barsten van de vragen maar niet in staat blijken ook maar iets te onthouden van wat ze verteld wordt. Als de zeer professionele receptioniste voor de 5e keer moet uitleggen waar het restaurant zich bevindt, doet ze dit in alle rust en met een vriendelijke glimlach. Ik daarentegen sta inmiddels te koken. Als ik eindelijk aan de beurt ben, check ik snel in en, reserveer een tafeltje in het restaurant. Dan ren ik bijna naar de kamer.

Ik app even snel naar Dominae hoe ze door het hotel naar de kamer kan lopen zodat ze dit niet bij de receptie hoeft te vragen. Dan gooi ik snel de kleren van mij af en ga naar de badkamer om te spoelen en douchen. Zodra ik klaar ben en ben afgedroogd begin ik het kaartje aan Dominae te schrijven. Aangezien het voor mij de eerste keer zal worden dat ik gepegged ga worden, heb ik als laatste zin op het kaartje gezet: “Please take my cherry Dominae!” en het kaartje bovenop een doosje met kersen geplaatst. Ik verwacht dat ze de humor wel kan waarderen.

Vijf minuten voor de afgesproken tijd ben ik klaar. Ik bedenk me dat het wel verstandig is om ook weer even adem te halen en adem een paar keer diep in en uit. Aan Dominae stuur ik een appje dat ik er klaar voor ben. Al starend naar mijn telefoon pak ik nog even de 2 plastic glazen uit de badkamer en zet ze op het dressoir. Het duurt niet lang voordat ik een berichtje van Dominae krijg. Ze staat in de lift en komt eraan. Een schok gaat door mijn lichaam.

Eerder heeft Dominae mij al instructies gegeven. Ze wil dat ik de deur van de kamer op een kier zet en zelf naakt knielend, met mijn gezicht op de grond, ga zitten. Snel loop ik naar de deur, doe hem een stukje open en draai het slot uit zodat de deur op een kier open kan blijven staan. Ik kniel voor de deur op de grond. Mijn hoofd op de grond en mijn armen voor mij uit. Ik laat voldoende ruimte over voor Dominae om naar binnen te komen en om langs mij heen de kamer in te kunnen.

Vrijwel direct hoor ik voetstappen op de lange gang en een koffertje op wielen dat wordt meegetrokken. Mijn hart bonkt in mijn keel. De voetstappen stoppen en ik hoor de deur opengaan. Ik kan niets zien en houd mijn adem even in. Er volgt ook dit keer geen schrikreactie van een kamermeisje of hotelmanager. Het moet dus wel Dominae zijn. Mijn hart begint nog harder in mijn keel te bonken terwijl ik weer uitadem. Dominae doet de deur dicht en draait deze op slot. Ze staat even stil en loopt, zonder een woord te zeggen, met haar koffertje achter zich aan, langs mij heen de kamer in.  

Daarna hoor ik allerlei geluiden die ik niet kan thuisbrengen. Soms is het plots even helemaal stil op de kamer. Uit het niets krijg ik een ferme tik op mijn billen. Ik schrik ervan maar mijn bestaan wordt in ieder geval erkend. “Dank u Dominae”. Dominae laat een tevreden lachje horen. Het klinkt als muziek in mijn oren. Kort daarna legt ze iets op mijn rug. Het voelt koud maar de zenuwen in mijn rug geven verder maar weinig informatie over wat het kan zijn. Als ik licht beweeg voel ik het object op mijn rug heen en weer bewegen. Dan ineens weet ik wat het moet zijn. Het is de dildo waarmee ze mij straks gaat peggen! Dominae gaat er vast vanuit dat ik niet kan raden wat het is maar ik heb haar wel door. Als ik later de foto’s zie die ze heeft gemaakt, blijken het haar prachtige zwarte lakpumps te zijn die ze op mijn rug heeft gezet. Dus… waar het hart van vol is zal ik maar zeggen.

De geluiden gaan door. Ik stop met proberen te raden wat elk geluid kan zijn. Het heeft een geruststellend effect op mij. Ik kom eindelijk weer tot rust. Dan haalt Dominae de dildo (pumps dus) van mijn rug. Kort daarna voel ik hoe iets van stof zich over de onderrug drapeert. De stof kan ik zien en herken het patroon. Het is het patroon van het jurkje dat ze droeg tijdens onze eerst ontmoeting. Dit jurkje is alleen in een andere kleur.

Dominae moet nu bijna of inmiddels helemaal naakt naast me staan. Terwijl ik overweeg of ik stiekem even zou kunnen kijken zegt Dominae: “Ik ga me kort opfrissen als ik terugkom hangt mijn jurk in de kast en kniel jij bij het zitje achterin”. Het is voor het eerst dat ze wat tegen mij zegt. Ik bevestig dat ik de opdracht heb begrepen: “Ja Dominae”
Zodra ik de deur van de badkamer hoor sluiten kom ik in actie een hang gauw het jurkje netjes op een hanger in de kast. Daarna loop ik snel naar het zitje achterin. Ondertussen hoor ik de kraan in de badkamer aan gaan. Ik ga op m’n knieën zitten en bedenk me dat zolang ik de kraan hoor lopen, ze nog niet de badkamer uit zal komen.

Als ik even door de kamer heen kijk zie ik hoe ze allerlei speeltjes op het bankje in de kamer heeft klaargelegd. Touw, boeien, paddle, zweep, ballgag. Opwinding gaat door mijn lijf. Zodra de kraan stopt, ga ik weer met mijn gezicht tegen de vloer en handen vooruit. Het duurt nog even voor ze uit de badkamer komt. Ik hoor hoe de deur opengaat en hoe haar voetstappen dichterbij komen. Ze gaat zitten in een stoel vlak bij mij. Ze streelt met haar hand over mijn rug. Ik kreun zachtjes, terwijl zij zegt dat ik op mag kijken.

Het eerste wat ik zie is een paar prachtige lakschoenen en daarboven een geweldig mooi rood lakpakje. Wow! Wat een aanblik! Echt spectaculair! Ik complimenteer haar en zie hoe ze de oprechtheid ervan waardeert. Ze aait me even over hij hoofd. Hmmmm, dat voelt zo fijn. Ze vraagt me hoe ik zit qua spanning, op een schaal van 1 tot 10. Ik geef aan op een vier te zitten. “Mooi” reageert Dominae.

Dan wijst ze naar het handgeschreven kaartje. Ik mag hem pakken en aan haar voorlezen. Na het voorlezen van het laatste zinnetje begint ze luid te lachen. Ik glunder.Ze lust wel een paar kersen en ik mag ze aan haar voeren. Zonder dat ze erom vraagt bied ik elke keer dat ze bijna klaar is met het eten van de kers mijn hand aan, zodat ze daar de pit op uit kan spugen. Daarna mag ik zelf ook een kers eten. Net als ik begin met kauwen stelt Dominae mij een vraag. Ik antwoord niet direct maar begin stevig door te kauwen. Ik weet dat Dominae een hekel heeft aan mensen die praten met hun mond vol. Ze trekt nog een keer haar wenkbrauwen op waardoor ik nog iets sneller ga kauwen. Ik spuug snel de pit uit in mijn hand en geef antwoord. Ze kijkt me tevreden aan.

Dominae zegt me dat het tijd is om het rode stringetje aan te trekken die ik van haar heb gekregen. Ik wist dat het moment ging komen maar voel me er allesbehalve gelukkig bij. Zodra ik het stringetje heb aangetrokken loop ik weer naar Dominae. Het duurt nog geen seconde voordat ze opmerkt dat ik de string binnenstebuiten heb aangedaan. Ik voel me echt als een kluns en herstel zo snel mogelijk het probleem.

Daarna volgt onvermijdelijk, de opdracht tot een lap dance. Die moest echt beter dan de vorige keer. Want dat was volgens Dominae echt helemaal niks. Uiteraard heb ik erop geoefend de afgelopen twee weken. Meer dan ik naar wie dan ook ooit zal willen toegeven. Dus zeker niet gemiddeld een uur per dag. Dat zeker niet!

Dominae vraag nog even of ik nog wat nodig heb voor de lapdance. Ik kan me niets bedenken en zeg dus niets nodig te hebben. Dan mag ik nu een muziekje opzetten en beginnen. Pas op dat moment zie ik dat Dominae in een stoel zit met armleuningen. Die armleuningen zitten in de weg voor wat ik gepland heb. Crap! Dominae ziet me blijkbaar moeilijk kijken en vraagt wat er is. Ik leg uit dat ik haar eigenlijk in een stoel zonder armleuningen nodig heb. Daarop reageert Dominae streng. Ze heeft me immers net nog gevraagd of ik nog iets nodig had. Echt net! Ik schaam me diep en bied mijn verontschuldigingen aan. Gelukkig mag ik daarna een stoel zonder armleuningen klaarzetten. Ik zet hem zo neer zodat ik er ook nog omheen kan lopen. Dominae gaat op de stoel zitten en kijkt mij zeer geamuseerd aan. “Begin maar” zegt ze. Slik…

Net voor ik begin voel me erg onzeker. Het is één ding om het thuis, zonder publiek te doen. Maar met de kritische blik van Dominae op mij gericht, voelt dat echt heel anders. Mijn lichaam voel ik weer eens in ‘stijve plank modus’ gaan. Dan besluit ik mijn gène aan de kant te schuiven en het gewoon te doen. Dat lijkt redelijk te werken.

Ik begin met mijn rug naar Dominae. Het duurt niet lang voordat ik goedkeurende geluiden uit Dominae hoor komen. Daardoor kan ik me verder ontspannen en wordt het allemaal nog wat soepeler. Als ik eenmaal met mijn rug naar haar toe, op haar schoot zit, met mijn hoofd naar achteren in haar nek, probeer ik mijn lichaam zachtjes te laten golven. Ik voel hoe de handen van Dominae over mijn hele lichaam beginnen te glijden. Het enthousiasme bij haar is duidelijk te horen in haar stem. Ik geniet met volle teugen van haar reactie en doe er nog een schepje bovenop.

Als de lapdance is afgerond, gaat Dominae weer in de andere stoel zitten. Terwijl ik nog even sta na te genieten, vergeet ik weer eens te knielen voor haar. “Knielen!” Roept Dominae streng. Snel doe ik wat mij wordt opgedragen en kniel voor haar. Daarna voel ik hoe ze haar nagels zachtjes over mijn rug laat krassen. Ohhhhhhh, zo heerlijk!

Omdat ik steeds vergeet te knielen moet ik van Dominae maar gewoon niet meer opstaan en alles op mijn knieën doen. De eerste opdracht is om de stoel die ik voor de lapdance had klaargezet weer netjes onder het bureau te zetten.Daarna krijg ik opdracht om twee touwen onder het bed door te halen. Zonder op te staan dus. Terwijl ik naar het bankje kruip met daarop het touw gaat Dominae op het bed zitten met haar zweepje. Ze geeft me regelmatig een ferme tik met de zweep op mijn billen terwijl ik de touwen onder het bed door probeer te krijgen. Af en toe buig ik even wat dieper dan strikt noodzakelijk en hoop dat Dominae de verleiding niet kan weerstaan om even een extra tik met de zweep uit te delen. Tot mijn genot geeft dat meestal het gewenste resultaat.

Als de touwen eenmaal klaarliggen moet ik mijn stringetje uittrekken en op bed gaan liggen. Tijd voor inspectie. Over de chat heb ik haar een dag eerder al laten weten dat ik de inspectie met vertrouwen tegemoetzie. “Dus jij denkt dat ik geen haartje kan vinden?” vraagt Dominae. Ik antwoord voorzichtig dat ik verwacht dat het niet gemakkelijk zal zijn er eentje te vinden.Tijdens de inspectie moppert Dominae wat over haren die buiten het inspectiegebied vallen. Ik bijt om m’n tanden om de glimlach op mijn gezicht niet al te duidelijk zichtbaar te laten zijn.Uiteindelijk krijg ik te horen dat ik het goed heb gedaan. “Geen spanking voor jou dus. Wat jammer nou” zegt Dominae er gelijk plagerig achteraan. Crap! De glimlach op mijn gezicht verdwijnt direct en ik kijk haar met grote ogen aan. Dit tot duidelijk genoegen van Dominae.

Dominae doet bij mij polsboeien en enkelboeien om, die ze vervolgens aan de touwen vastmaakt. Als ze eenmaal vastzitten kan ik geen kant meer op. Ze begint me genadeloos te kietelen, terwijl ze weet dat ik daar echt niet tegen kan. Uit alle macht probeer ik mezelf te bevrijden maar alles zit te goed vast. Ik kan niet anders dan het gewoon ondergaan.

Als ze stopt met kietelen hijg ik even uit terwijl ze me zachtjes begint te strelen. Ze zegt dat ik mijn ogen moet sluiten. Haar handen glijden heerlijk over mijn lichaam en ik voel mezelf even heerlijk wegzweven. Ik weet niet wat het precies is maar de aanraking van Dominae is echt fenomenaal! Zo ongelooflijk fijn!Na een tijdje stopt ze en hoor ik hoe ze wat pakt. Dan voel ik hoe ze mijn ballen begint te omwikkelen met touw. Daarna gaat ze door met het omwikkelen van haar pik. Het is een vreemd maar fijn gevoel. Als haar pik bijna helemaal omwikkeld is met touw, mag ik kijken.

Ze heeft een mooi zacht rood touw gebruikt. Het ziet er echt prachtig uit. Ik ben erg onder de indruk. Ze maakt er even een foto van. Daarna trekt ze het touw in een lange ruk van mijn pik en daarna mijn ballen af. Dat voelt raar maar best fijn, totdat het touw om mijn ballen er af getrokken wordt. Dat voelt erg onprettig. Haar ballen beginnen wild rond te draaien terwijl het touw zich afwikkelt en ik kerm het even uit. Dominae moet erg lachen om mijn reactie.

Terwijl ik nog vastgebonden op bed vastlig, gaat ze op me zitten, plaagt me wat en kijkt me daarna indringend aan. Het is tijd. Tijd voor het moment waar ik al wel 20 jaar over fantaseer. Tijd om gepegged te worden. Ze maakt mijn polsboeien los en geeft me daarna de opdracht, de gloednieuwe dildo die ik heb gekocht, af te wassen.
Ik geef Dominae de net gewassen dildo, die zij vervolgens in haar straponharness bevestigt. Dan bevestigt ze de strapon stevig om haar lichaam. De aanblik van Dominae met een strapon is ongelooflijk sexy. Haar ogen twinkelen en het is duidelijk dat ze zich heel machtig voelt. Wat heerlijk om te zien!

Dominae laat me smeken om door haar genomen te worden. Dat is niet zo moeilijk voor mij want ik smacht er echt zo ontzettend naar. Ze geeft me poppers om te snuiven terwijl ze mijn benen uit elkaar druk en haar lichaam ertussen schuift. Ik ontspan en voel hoe ze heel langzaam de dildo in me laat glijden, tot ie helemaal in mij zit. Ik kreun luid van genot. Dan begint ze me langzaam te nemen. Ik ben verrast over hoe anders het voelt dan wanneer ik het zelf doe. Dit is zoveel intenser, fijner, geiler. De stoten worden steeds harder en dieper. Dominae doet dit echt als een pro. Niet het omhoog en omlaag bewegen wat je in zo veel amateurfilmpjes ziet. Nee, echt stoten met effect. Wow!

Als ik haar aankijk zie ik hoe ze ervan geniet. Het gevoel van macht en kracht dat het haar geeft. Het is echt ongelooflijk mooi om te zien. De stoten worden nog harder en dieper en ik begin geluiden te maken die ik mezelf nog nooit eerder heb horen maken. Dominae hoor ik af en toe grommen van genot. Ze buigt zich over mij heen en begint in mijn oor te fluisteren terwijl ze een paar keer extra hard stoot. Ik heb het niet meer en geef me compleet over aan haar en het moment. Ik voel mezelf wegzweven, weer terugkomen en vervolgens weer wegzweven.

De zweetdruppels parelen over het gezicht van Dominae als ze snel van het bed afstapt om haar lakbroek uit te trekken. Ze glijdt erdoor weg en hij is ook veels te warm. Dan kruipt ze weer op het bed en laat de strapon weer in mij glijden. Nu begint ze me echt hard te nemen en beweegt mijn benen in allerlei standjes. De één nog fijner dan de ander. Dit voelt zo veel lekkerder dan ik ooit had gedacht! Ik ben ook erg onder de indruk van haar stamina. Wow!

Als Dominae stopt, voel ik hoe de zweetdruppels van haar gezicht op mijn lichaam vallen. “Zo tijd voor diner. Ik heb het wel verdiend” zegt Dominae. Daar moet ik erg om lachen.
Ik heb even nodig om te schakelen maar kleed mij daarna samen met Dominae aan. In onze normale kleding verlaten we de hotelkamer en lopen naar het restaurant. Omdat we goed een half uur later zijn dan de gereserveerde tijd is ons tafeltje inmiddels vergeven. Uiteindelijk wordt er gelukkig toch nog een tafeltje gevonden.

Het eten is erg gezellig. We hebben het over van alles. Het vanilla leven maar ook de slavenstal van Dominae wordt even besproken. Ze vertelt me per slaaf waarom ze van hem geniet, waardoor ze geprikkeld wordt. Ze zijn allemaal anders, we zijn allemaal anders moet ik zeggen. Ze straalt helemaal als ze erover vertelt. Het is heel duidelijk dat al haar slaven haar echt dierbaar zijn. Ze doet het voor haar lol en is daardoor ook heel selectief. Met elke slaaf voelt ze een echte connectie. Zonder dat, krijgt iemand geen plek in haar stal. Ze praat over elke slaaf met zoveel respect en waardering maar ook oprechte bewondering. Ik vind het prachtig om haar met zoveel passie te horen vertellen. Dominae is echt een hele bijzondere dame realiseer ik me voor de zoveelste keer.

Als we weer op de kamer komen moet ik nog even een keer terug naar het restaurant om te betalen. Dat doe ik normaal met mijn telefoon maar we hadden besloten de telefoons tijdens het eten op de kamer te laten. Het duurt niet lang maar het gaf Dominae genoeg tijd om weer even om te kleden. Ze heeft nu een wat luchtiger outfit aan een semi transparante body en latex broekje. Ze ziet er supersexy uit! Wow! Ik neem even een momentje om haar in mij op te nemen.”Chop chop, kleren uit!” zegt Dominae. Ik mag weer in adamskostuum voor haar verschijnen.

Het is tijd voor de straf die ik verdiend heb. Dominae vraag me of ik nog weet waarom ik straf verdiend heb. Ik noem een lijstje op van de dingen die me te binnenschieten. Dominae vraagt of dat alles is. Ik denk nog eens diep na en zeg dat dat volgens mij alles wel is. Dominae haalt haar wenkbrauwen op en begint het lijstje aan te vullen. Met haar aanvulling wordt het lijstje zeker twee keer zo lang. Ik weet me even geen houding te geven maar bevestig alle punten en dat ik dus wel straf verdiend heb.

Op de rand van het bed, krijg ik een spanking van Dominae. Eerst met haar hand en daarna met de paddle. Ik geniet ervan.

Daarna volgt nog een ronde pegging. Ik heb aangegeven dat ik de grotere blauwe dildo wel graag wil proberen en mag hem in het strapon harness plaatsen van Dominae. Als hem vast heb gemaakt draai ik de dildo nog even in de juiste oriëntatie een overhandig de strapon aan Dominae. Als ze de strapon heeft vastgemaakt begint ze luid te lachen. De ballen van de dildo wijzen helemaal naar links. Verrast kijk ik naar de strapon. Het ziet er bijna komisch uit. Ik snap niet hoe dat heeft kunnen gebeuren. Ondertussen maakt Dominae een paar grapjes over hoe ik blijkbaar niets snap van de mannelijke anatomie. Na het aanbieden van mijn excuses corrigeer ik mijn fout en draai de dildo naar de meer natuurlijke oriëntatie.

Voor deze ronde dirigeert Dominae mij op mijn buik, met mijn kont omhoog op de rand van het bed. Ze trekt haar pumps aan om op de perfecte hoogte te komen. Alles wordt door Dominae goed voorzien van glijmiddel en daarna voel ik de tip van de strapon tegen mijn kontje drukken. Ze voert de druk voorzichtig op en ineens schiet de strapon naar binnen. Een scherpe pijn schiet door mijn kont. Het is alsof ie van binnen in brand staat. “Hoooo!” Dominae laat de strapon uit mij glijden en geeft aan dat dat niet de bedoeling was. Ze laat me even bijkomen. Langzaam verdwijnt het brandende gevoel en we proberen het opnieuw. Dit keer gaat alles goed. Heel beheerst verdwijnt de strapon steeds dieper in mij. Langzaam begint ze mij weer te neuken. Maar het moet wel een stuk voorzichtiger dan met de kleinere dildo.

Na een tijdje besluiten we weer te switchen naar de kleinere dildo omdat het toch leuker en fijner is als Dominae voluit kan gaan. Snel wissel ik de dildo’s en kruip daarna weer in positie op het bed. Ze laat de strapon weer in mij glijden en neemt me weer heerlijk hard. Ik druk mijn gezicht in een kussen en kreun luid. Weer voel ik mezelf heerlijk wegzweven.Dominae attendeert me op de grote spiegel die zich links van ons op de muur bevindt. Als ik daarin kijk krijg ik een fantastisch beeld van Dominae terwijl ze mij neemt. Sjonge, wat een geil gezicht is dat!

Na een tijdje ben ik echt helemaal op en geef dit aan naar Dominae. Ze doet de strapon af en komt naast me liggen op bed. Ze streelt me zachtjes over mijn lichaam en over mijn hoofd. Ik word even overweldigd door emotie en voel hoe een aantal tranen beginnen te vloeien. Dominae veegt ze uit mijn gezicht. Daarna geeft ze me een heerlijke knuffel en laat me verder rustig landen. Als ik weer wat ben bijgekomen kijk ik haar aan, glimlach en zeg: “Dit was echt ongelooflijk!” Dominae glimlacht breed terug en vertelt me dat zij er ook heel erg van genoten heeft.

We lopen nog even het balkon op waar ik nog even een sigaretje rook. Wat praten nog wat en dan zit de date er alweer op. Beiden zijn we erg verbaasd over hoe snel de tijd voorbij is gevlogen.Helaas is het nu tijd om onze spullen te pakken en te gaan. Terwijl ik uitcheck, loopt Dominae alvast naar buiten. De man bij de receptie kijkt mij zeer verbaasd aan als ik zeg dat ik uit wil checken. Hij vraagt of alles wel naar wens was. Ik antwoord dat het verblijf uitermate goed bevallen is en overhandig hem de kamersleutel. Dan loop ik snel naar buiten.

Het uitchecken duurde niet lang dus Dominae is nog niet ver van de uitgang. Ik ren even een kort stukje en loop daarna met haar mee naar haar auto. Daar nemen we nog even kort afscheid. Nadat ze is weggereden loop ik naar mijn auto die 3 auto’s verderop staat. Ik stop mijn tas achter in de auto en loop wat over de parkeerplaats voordat ik instap. Ik voel me lekker en bedenk me dat dit wel echt een heel bijzondere ervaring voor mij was. Dit zal ik nooit vergeten en ben heel erg blij dat ik dit met zo’n geweldige dame heb mogen meemaken. Dan start ook ik mijn auto en rijd weg, terug naar de echte wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *