Martijns story – Stil genieten

De vorige keer sloot ik mijn verhaal af met de zinsnede “op zoek naar de deuropening van volledige overgave”. Een zoektocht die inmiddels een vervolg heeft gekregen en ook iets heeft opgeleverd: schemerlicht bij die deuropening van volledige overgave. 

Na de public date was het direct uitkijken naar een nieuwe ervaring. Het positieve gevoel heerste alom en ook een volgende date kon vrij snel ingepland worden. De eerste dagen na de date stonden in het teken van reflecteren en nagenieten. Beetje bij beetje leer ik Dominae beter kennen, wat voor mij de overall ervaring alleen maar mooier maakt. Het gevoel dat er een solide basis is gevormd en dat er iets moois opgebouwd kan worden is steeds nadrukkelijker aanwezig.  

Het contact tussendoor voelt dan ook heel prettig. Allerlei onderwerpen, zowel vanilla als BDSM, passeren de revue en hierin kan ik mij ook steeds verder openstellen richting Dominae. Het vertrouwen was er al, maar uit zich nog meer in de band die opgebouwd wordt. Hoewel Dominae ver van mijn privéleven staat, maakt ze tegelijkertijd steeds meer onderdeel van wie ik feitelijk ben en regelmatig naar verlang. Regelmatig? Ja. Het onderdanig en dienstig zijn naar haar is veel aanwezig, maar domineert niet mijn gehele week. Op werk of in privésituaties kan ik het ook prettig vinden om het voortouw te nemen, de lijnen uit te zetten en keuzes te maken. Dit is ook onderdeel van wie ik ben. Maar juist het in sommige situaties loslaten van deze behoeften en karaktereigenschappen is zo zalig. Daarover later meer. 

Toewerkend naar de hoteldate merk ik dat de spanning die ik bij de public date had al behoorlijk is afgenomen. Spanning is er zeker, maar echt in mindere mate. Dit had er deels mee te maken dat zowel mijn werk- als privéagenda behoorlijk vol stonden. De situatie leende zich er ook niet altijd voor om veel over de hoteldate na te denken. Het gaf mij ook wel het besef van berusting. Er continu over nadenken, scenario’s uitdenken en beren op de weg zien helpt gewoon niet. Het over je heen laten komen, accepteren zoals de situatie is en vooral met positieve zin uitkijken naar de date helpt wel. Natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar als de acceptatie er is, volgt de rest vanzelf.  

Een paar dagen voor de date en op de dag zelf rond ik de laatste taken van de to-do list af, en dan is er geen weg meer terug. Eind van de middag hebben we afgesproken en van tevoren zou duidelijk zijn dat er weinig speling zit in de planning. Vanwege m’n werk kon ik niet eerder afspreken en mede vanwege m’n thuissituatie wilde ik ook niet te laat thuiskomen. Twee uur speeltijd werd afgesproken en ook voor een eerste echte ervaring aan mijn kant leek me dat voldoende. Zo gezegd, zo gedaan en de ontmoeting kon plaatsvinden. Ik was nog maar net in de kamer aangekomen en Dominae stond al klaar op de gang waar ik voor haar de deur open kon doen. Wat was het fijn om haar weer te zien, hoogtepunt van de week. 

We begonnen de date rustig aan door eerst even wat te eten en te kletsen. Dat gaf mij ook even de tijd om te acclimatiseren, hoewel de spanning ten opzichte van de eerste date veel minder was. Ik voelde mij op m’n gemak bij Dominae. Van tevoren hadden we nog besproken om de verwarming van de hotelkamer goed aan te zetten, zodat de onderburen niets zouden merken van mijn trillende lichaam. Nu voelde ik me zelfs zo op mijn gemak dat ik nauwelijks aan het trillen was. Zo snel kan het dus gaan.  

Na wat te hebben gegeten was het tijd om te spoelen en mocht ik na goedkeuring van Dominae mezelf (uiteraard naakt en knielend) voor haar presenteren met mijn ogen dicht. Eerst waren er nog wat achtergrondgeluiden, maar niet veel later was het stil. Ik ging gelijk in het moment op, wachtend op wat komen zou gaan. Uiteindelijk kreeg ik de opdracht om naar Dominae toe te kruipen. Nog steeds had ik geen idee wat Dominae in de tussentijd had gedaan. Niet veel later mocht ik eindelijk mijn hoofd omhoog doen en m’n ogen openen. WAUW. Slik. Nogmaals WAUW. Wat een prachtige en dominante verschijning stond daar ineens. Geen idee wat ik allemaal heb geprobeerd te zeggen, maar het was bedoeld als compliment.  

Kwetsbaar en dienstbaar zat ik daar knielend voor Dominae. Wat voelde dat goed. Bevrijd ook. Bevrijd om onder toeziend oog van Dominae mezelf zo op te kunnen (en durven) stellen. Kort daarna kreeg ik een halsband en polsbanden om. De enkelbanden mocht ik zelf omdoen. Deze banden gaven mij direct het gevoel van nauwere verbondenheid met Dominae. Alsof ik een tweede huid van haar mocht dragen. Ik was (en ben) van haar, verbonden met haar en overgeleverd aan haar. Op dat moment hoef je niets meer. Niet meer na te denken, geen beslissingen of het voortouw te nemen. Op dat moment hoef je alleen maar te ondergaan. Dit besef en gevoel van loslaten heeft zo lang in mijn hoofd gespeeld. Eindelijk werd dit nu werkelijkheid.  

Dat loslaten is voor mij eigenlijk een heel bijzonder iets. Normaliter sta ik een groot deel van de dag aan, continu aan. Gedachten die door m’n hoofd schieten, vragen die opkomen, impliciete en expliciete keuzes die gemaakt worden en ga zo maar door. En dat ik het loslaten kan toevertrouwen aan Dominae, maakt haar heel bijzonder voor mij. Ze weet hier op zo’n verfijnde en dominante manier mee om te gaan, ongekend. 

Niet alleen kreeg ik hals-, pols- en enkelbanden om mijn lichaam. Ook versierde Dominae mijn tepels met tepelklemmen. Ze weet de klemmen precies goed op het puntje van je tepel te zetten, wat al heel pijnlijk kan zijn. Al vrij snel kreeg ik het gevoel dat een tepel er letterlijk af zou vallen. Deze tepelklem zat echt heel venijnig op dat plekje te drukken. Ondertussen gebood ze mij om naar boven te kijken en op hetzelfde moment duwde ze met haar laarzen de klemmen omlaag. In verkramping kon ik niets anders doen dan weer naar beneden kruipen. Op dat moment probeer je er alles aan te doen om de prachtig geklede Dominae aan te kijken, maar de pijn neemt je lichaam over. En juist op het moment dat je even op adem denkt te komen, gebeurt het onverwachte. Met een ferme ruk aan het kabeltje van de tepelklemmen zorgt Dominae ervoor dat ze tepelklemmen eraf schieten. Ik moest alle zeilen bijzetten om niet te gaan tieren. Dat is iets waar Dominae niet van gediend is, dus dan maar een aantal seconde slikken en tot 10 tellen. Ja die tepels, ik voel ze nog steeds 😉  

Na even op adem gekomen te zijn ging Dominae in een stoel zitten. Wat zou er nu komen? Het ongemak van de stiltes tussendoor lieten mij alleen maar gissen wat ze van plan was. Plots zei ze dat ik haar laarzen mocht beminnen. Uiteraard hoorde ik haar opdracht weer niet goed, dus wist in eerste instantie ook niet goed wat ik moest doen. Nadat ik vernederend nog een keer moest vragen wat de opdracht was, werd dit duidelijk. Het beminnen van Dominae met zulke mooie laarzen, dat was echt een geluksmomentje. Ik probeerde geen plekje over te slaan, waar ik natuurlijk in faalde. Maar het mogen aanraken, voelen, kussen en likken van haar laarzen is ultiem. Laag aan de grond, Dominae kijkend van boven hoe ik het doe. Alle gedachten verdwijnen en op dat moment heb je maar een doel. Zoiets zou ik veel langer en vaker willen doen. 

Dominae vond het beminnen van haar laarzen wel voldoende en het was tijd voor een van haar favoriete bezigheden: spanking. Als verjaardagscadeau had ik er in ieder geval 29 tegoed. Maar dat zou het (gelukkig) niet bij blijven. Eerst werd ik namelijk geïnspecteerd of ik mezelf goed had geschoren. Lichtelijke paniek schoot door m’n lichaam, want ik wist dat het die ochtend een beetje haastwerk was geworden. En ja hoor, binnen no-time vond Dominae een aantal haartjes die ik was vergeten. Als straf hiervoor werd het aantal spanks verdubbeld, inclusief het aantal haren dat ze had gevonden.

M’n billen werden mooi roze bewerkt met haar hand. Bij de eerste klappen kletsten haar handen niet goed, dus snel in een andere houding om de kamer van geluid te voorzien. Het tellen van de spanks bleek soms best lastig, het tempo zat er goed in. Na 70 of 80? klappen vond ze dat mijn billen goed opgewarmd waren. Wellicht dat de verwarming van de kamer daardoor ook niet omhoog gezet hoefde te worden, m’n billen gaven extra warmte aan de kamer. Stiekem had ik nog op meer spanks gehoopt, ware het niet dat ik had ik aangegeven zonder marks thuis te komen. 

Dominae weet hoe graag ik van achteren gevuld wordt, dus ze droeg me op om de plugs die ik had meegenomen klaar te leggen. Als een enthousiaste puppy deed ik dat natuurlijk maar al te graag en ging ook gelijk in de juiste houding op bed hurken. Dominae weet de plug op een speelse en soms sadistische manier in te brengen. Wat een gemengd gevoel van sensatie en lichte pijn meebrengt.  Ook na het inbrengen onverwachts een tik op het uiteinde van de plug geven bracht wat gevoeligheden met zich mee. De eerste plug mocht een tijdje blijven zitten, totdat Dominae het tijd vond dat ik met de grootste plug gevuld moest worden. Deze plug had ik nog niet eerder in gehad, maar als eager sletje wilde ik dit dan ook maar al te graag. Met een kleine moeite verdween die in m’n kont en eerlijk gezegd had ik niet eens echt in de gaten dat de plug er al in zat. Blijkbaar is er meer mogelijk… 

Nu de grootste plug erin zat, leek het Dominae ook wel leuk als ik een aantal squats zou doen. Een squatoefening is mij niet onbekend, maar met een plug in komt er toch iets meer bij kijken. Eigenlijk ging dit best goed en voelde dit ook niet heel gek. Alleen oppassen dat je niet te hard pusht, want er hangt dan toch echt iets aan je kont. 

Uiteraard had Dominae nog meer leuke ideeën om op mij uit te oefenen terwijl ik goed gevuld was. Haar flogger en paddle lagen nog ongebruikt op de tafel. En wat is er leuker dan daarmee klappen uit te delen en dat ik dan ook nog eens gevuld ben. Extra sensatie en pijn. De paddle kwam als eerste aan bod en zorgde binnen no-time voor opgewarmde billen. Daarna de flogger die qua pijn veel meer impact had. Ik balanceerde op het randje van comfortabel tot aan pijnlijk. Het extra gevoel van sensatie door de plug ontbrak gek genoeg. Op de een of andere manier had ik tijdens het incasseren van de klappen niet het gevoel dat er nog iets in m’n kont zat. Anyway, de flogger liet al aardig wat marks achter, dus het was tijd om daarmee te stoppen. De marks zijn overigens snel genoeg na de date verdwenen. 

Op het eind mocht ik nog even op bed gaan liggen en werd ik vakkundig door haar vastgezet en geblinddoekt. Er was nu echt geen ontkomen meer aan. Machteloos lig je daar dan. Maar ook hier met het ultieme genot dat Dominae alles in handbereik heeft om op mij uit te oefenen. De afwisseling tussen teasen en pijnprikkels. Ondergaan, ondergaan en ondergaan. Heerlijk om in zo’n roes weg te zakken en stil te genieten. Want dat stille genieten is iets wat mij erg kenmerkt. Non-verbaal laat ik weinig zien, ook verbaal tijdens een sessie komt er niet veel uit. En dat is iets waar ik aan moet werken. Ja, ik geniet voor de volle 100%. En nee, dit laat ik niet goed merken. De zoektocht naar de deuropening van volledige overgave lijkt zich meer te gaan richten op de deuropening naar openlijke reactie en emotie. 

De tijd vloog voor m’n gevoel voorbij en kan me op momenten ook niet eens meer goed herinneren wat er zich precies tijdens de sessie heeft afgespeeld. We eindigden dan nog met een afsluitend gesprek. Heel fijn om met Dominae de sessie op deze manier te eindigen. Ze weet haar dominantie en sadistische kant heel goed te verdelen tijdens de sessie. En naderhand komt haar GFE weer naar boven. Wat mij betreft is dat echt wat Dominae uniek maakt. Oog voor de mens achter de sub en tegelijkertijd de D/s verhouding met het ontdekken van de (zachte) grenzen. 

Nadat we allebei hadden aangegeven het erg leuk te hebben gevonden en met elkaar kort besproken te hebben wat het vervolg kan brengen. Werden mijn ogen toch redelijk vochtig van het geluksbesef wat ik op dat moment doormaakte. Eerder had ik al aangegeven dat het voelt als een once in a lifetime opportunity en dat werd op dat moment nogmaals bevestigd. 

Ik kan niet wachten op een volgende ontmoeting. Deze zal dan ook zeker langer duren dan de tijd die we nu hebben gehad. 

Wederom bedankt voor deze geweldige ervaring Dominae.

2 gedachten over “Martijns story – Stil genieten

 1. petertje zei:

  Erg leuk om te lezen weer. Bedankt dat je jouw verhaal wilt delen.

  Wat ik met name erg leuk vind om te lezen is hoe jij deze eerste sessie op jouw eigen manier beleeft. Maar ook dat er heel veel overeenkomsten zijn met wat ik zelf heb ervaren.

  Dominae’s aandacht voor de sub en de mens achter de sub, is in mijn ogen ook wat haar uniek maakt. Dat maakt het voor mij ook mogelijk om me echt aan haar over te geven.

  Ik wens jou verder heel veel plezier met jouw ontdekkingstocht en het openen van de deur naar openlijke reactie en emotie. Geniet ervan!

  Beantwoorden
  1. Martijn zei:

   Ik hoop nog vele verhalen te kunnen delen. En… er komt nog een kleine aanvulling op gedeelte van de hotel date.

   Vind het ook leuk om te horen dat er blijkbaar veel overeenkomsten tussen ons zijn. Het lezen van jouw verhalen motiveren mij ook om naar nog meer uit te kijken.

   We mogen ons in ieder geval heel gelukkig prijzen met Dominae.

   Dank! Ik ga er zeker van genieten.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *