Martijns story – Stil genieten

De vorige keer sloot ik mijn verhaal af met de zinsnede “op zoek naar de deuropening van volledige overgave”. Een zoektocht die inmiddels een vervolg heeft gekregen en ook iets heeft opgeleverd: schemerlicht bij die deuropening van volledige overgave. 

Na de public date was het direct uitkijken naar een nieuwe ervaring. Het positieve gevoel heerste alom en ook een volgende date kon vrij snel ingepland worden. De eerste dagen na de date stonden in het teken van reflecteren en nagenieten. Beetje bij beetje leer ik Dominae beter kennen, wat voor mij de overall ervaring alleen maar mooier maakt. Het gevoel dat er een solide basis is gevormd en dat er iets moois opgebouwd kan worden is steeds nadrukkelijker aanwezig.  

Het contact tussendoor voelt dan ook heel prettig. Allerlei onderwerpen, zowel vanilla als BDSM, passeren de revue en hierin kan ik mij ook steeds verder openstellen richting Dominae. Het vertrouwen was er al, maar uit zich nog meer in de band die opgebouwd wordt. Hoewel Dominae ver van mijn privéleven staat, maakt ze tegelijkertijd steeds meer onderdeel van wie ik feitelijk ben en regelmatig naar verlang. Regelmatig? Ja. Het onderdanig en dienstig zijn naar haar is veel aanwezig, maar domineert niet mijn gehele week. Op werk of in privésituaties kan ik het ook prettig vinden om het voortouw te nemen, de lijnen uit te zetten en keuzes te maken. Dit is ook onderdeel van wie ik ben. Maar juist het in sommige situaties loslaten van deze behoeften en karaktereigenschappen is zo zalig. Daarover later meer. 

Toewerkend naar de hoteldate merk ik dat de spanning die ik bij de public date had al behoorlijk is afgenomen. Spanning is er zeker, maar echt in mindere mate. Dit had er deels mee te maken dat zowel mijn werk- als privéagenda behoorlijk vol stonden. De situatie leende zich er ook niet altijd voor om veel over de hoteldate na te denken. Het gaf mij ook wel het besef van berusting. Er continu over nadenken, scenario’s uitdenken en beren op de weg zien helpt gewoon niet. Het over je heen laten komen, accepteren zoals de situatie is en vooral met positieve zin uitkijken naar de date helpt wel. Natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar als de acceptatie er is, volgt de rest vanzelf.  

Een paar dagen voor de date en op de dag zelf rond ik de laatste taken van de to-do list af, en dan is er geen weg meer terug. Eind van de middag hebben we afgesproken en van tevoren zou duidelijk zijn dat er weinig speling zit in de planning. Vanwege m’n werk kon ik niet eerder afspreken en mede vanwege m’n thuissituatie wilde ik ook niet te laat thuiskomen. Twee uur speeltijd werd afgesproken en ook voor een eerste echte ervaring aan mijn kant leek me dat voldoende. Zo gezegd, zo gedaan en de ontmoeting kon plaatsvinden. Ik was nog maar net in de kamer aangekomen en Dominae stond al klaar op de gang waar ik voor haar de deur open kon doen. Wat was het fijn om haar weer te zien, hoogtepunt van de week. 

We begonnen de date rustig aan door eerst even wat te eten en te kletsen. Dat gaf mij ook even de tijd om te acclimatiseren, hoewel de spanning ten opzichte van de eerste veel minder was. Ik voelde mij op m’n gemak bij Dominae. Van tevoren hadden we nog besproken om de verwarming van de hotelkamer goed aan te zetten, zodat de onderburen niets zouden merken van mijn trillende lichaam. Nu voelde ik me zelfs zo op mijn gemak dat ik nauwelijks aan het trillen was. Zo snel kan het dus gaan. 

Na wat te hebben gegeten was het tijd om te spoelen en mocht ik na goedkeuring van Dominae mezelf (uiteraard naakt en knielend) voor haar presenteren met mijn ogen dicht. Eerst waren er nog wat achtergrondgeluiden, maar niet veel later was het stil. Ik ging gelijk in het moment op, wachtend op wat komen zou gaan. Uiteindelijk kreeg ik de opdracht om naar Dominae toe te kruipen. Nog steeds had ik geen idee wat Dominae in de tussentijd had gedaan. Niet veel later mocht ik eindelijk mijn hoofd omhoog doen en m’n ogen openen. WAUW. Slik. Nogmaals WAUW. Wat een prachtige en dominante verschijning stond daar ineens. Geen idee wat ik allemaal heb geprobeerd te zeggen, maar het was bedoeld als compliment. 

Kwetsbaar en dienstbaar zat ik daar knielend voor Dominae. Wat voelde dat goed. Bevrijd ook. Bevrijd om onder toeziend oog van Dominae mezelf zo op te kunnen (en durven) stellen. Kort daarna kreeg ik een halsband en polsbanden om. De enkelbanden mocht ik zelf omdoen. Deze banden gaven mij direct het gevoel van nauwere verbondenheid met Dominae. Alsof ik een tweede huid van haar mocht dragen. Ik was (en ben) van haar, verbonden met haar en overgeleverd aan haar. Op dat moment hoef je niets meer. Niet meer na te denken, geen beslissingen of het voortouw te nemen. Op dat moment hoef je alleen maar te ondergaan. Dit besef en gevoel van loslaten heeft zo lang in mijn hoofd gespeeld. Eindelijk werd dit nu werkelijkheid. 

Dat loslaten is voor mij eigenlijk een heel bijzonder iets. Normaliter sta ik een groot deel van de dag aan, continu aan. Gedachten die door m’n hoofd schieten, vragen die opkomen, impliciete en expliciete keuzes die gemaakt worden en ga zo maar door. En dat ik het loslaten kan toevertrouwen aan Dominae, maakt haar heel bijzonder voor mij. Ze weet hier op zo’n verfijnde en dominante manier mee om te gaan, ongekend.

Dan waren er tijdens de date natuurlijk ook veel momenten dat Dominae haar favoriete bezigheden op mij kon uitoefenen. Als eerste was ik de gelukkige om haar laarzen te mogen beminnen. Uiteraard hoorde ik haar opdracht weer niet goed, dus wist in eerste instantie ook niet goed wat ik moest doen. Nadat ik vernederend nog een keer moest vragen wat de opdracht was, werd dit duidelijk. Het beminnen van Dominae met zulke mooie laarzen, dat was echt een geluksmomentje. Ohja, daarvoor ook nog de tepelklemmen. Hoe kan ik die vergeten zijn. Ze weet de klemmen precies goed op het puntje van je tepel te zetten, wat al heel pijnlijk kan zijn. En dan het moment dat ze onverwachts eraf getrokken worden. Ja, ik voel ze nog steeds 😉  

Ook werden mijn billen mooi roze bewerkt met haar hand. Het tellen van de spanks bleek soms best lastig, het tempo zat er goed in. Na 70 of 80? klappen vond ze dat mijn billen goed opgewarmd waren. Wellicht dat de verwarming van de kamer daardoor ook niet omhoog gezet hoefde te worden, m’n billen gaven extra warmte aan de kamer. 

Later werd mijn kont ook nog lekker gevuld met plugs die ik had meegenomen. Dominae weet ze op een speelse en soms sadistische manier in te brengen. Ook na het inbrengen onverwachts een tik op het uiteinde van de plug geven bracht wat gevoeligheden met zich mee. Maar bovenal was het een genot om voor haar zo gebukt te mogen staan. 

Op het eind mocht ik nog even op bed gaan liggen en werd ik vakkundig door haar vastgezet. Er was nu echt geen ontkomen meer aan. Machteloos lig je daar dan. Maar ook hier met het ultieme genot dat Dominae alles in handbereik heeft om op mij uit te oefenen. De afwisseling tussen teasen en pijnprikkels. Ondergaan, ondergaan en ondergaan. Heerlijk om in zo’n roes weg te zakken en stil te genieten. Want dat stille genieten is iets wat mij erg kenmerkt. Non-verbaal laat ik weinig zien, ook verbaal tijdens een sessie komt er niet veel uit. En dat is iets waar ik aan moet werken. Ja, ik geniet voor de volle 100%. En nee, dit laat ik niet goed merken. De zoektocht naar de deuropening van volledige overgave lijkt zich meer te gaan richten op de deuropening naar openlijke reactie en emotie.

De tijd vloog voor m’n gevoel voorbij en we eindigden dan nog af met een afsluitend gesprek. Heel fijn om met Dominae de sessie op deze manier te eindigen. Ze weet haar dominantie en sadistische kant heel goed te verdelen tijdens de sessie. En naderhand komt haar GFE weer naar boven. Wat mij betreft is dat echt wat Dominae uniek maakt. Oog voor de mens achter de sub en tegelijkertijd de D/s verhouding met het ontdekken van de (zachte) grenzen.

Nadat we allebei hadden aangegeven het erg leuk te hebben gevonden en met elkaar kort besproken te hebben wat het vervolg kan brengen. Werden mijn ogen toch redelijk vochtig van het geluksbesef wat ik op dat moment doormaakte. Eerder had ik al aangegeven dat het voelt als een once in a lifetime opportunity en dat werd op dat moment nogmaals bevestigd. 

Ik kan niet wachten op een volgende ontmoeting. Deze zal dan ook zeker langer duren dan de tijd die we nu hebben gehad. 

Wederom bedankt voor deze geweldige ervaring Dominae.

2 gedachten over “Martijns story – Stil genieten

 1. petertje zei:

  Erg leuk om te lezen weer. Bedankt dat je jouw verhaal wilt delen.

  Wat ik met name erg leuk vind om te lezen is hoe jij deze eerste sessie op jouw eigen manier beleeft. Maar ook dat er heel veel overeenkomsten zijn met wat ik zelf heb ervaren.

  Dominae’s aandacht voor de sub en de mens achter de sub, is in mijn ogen ook wat haar uniek maakt. Dat maakt het voor mij ook mogelijk om me echt aan haar over te geven.

  Ik wens jou verder heel veel plezier met jouw ontdekkingstocht en het openen van de deur naar openlijke reactie en emotie. Geniet ervan!

  Beantwoorden
  1. Martijn zei:

   Ik hoop nog vele verhalen te kunnen delen. En… er komt nog een kleine aanvulling op gedeelte van de hotel date.

   Vind het ook leuk om te horen dat er blijkbaar veel overeenkomsten tussen ons zijn. Het lezen van jouw verhalen motiveren mij ook om naar nog meer uit te kijken.

   We mogen ons in ieder geval heel gelukkig prijzen met Dominae.

   Dank! Ik ga er zeker van genieten.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *