Petertje – Mijn eerste ontmoeting met Dominae Suae


Vandaag is het dan eindelijk zover. Mijn eerste date met Dominae. Drie maand geleden zou je voor gek verklaren als je me zou zeggen dat dit echt ging gebeuren.
Ongeveer 2 maand geleden kwam ik haar advertentie tegen op sexjobs. Ze kwam op mij over als een vrouw die echt plezier beleefde aan domineren en het niet alleen om het geld deed. Precies wat ik zocht.

Via kik nam ik contact met haar op. We chatten wat over wat ik zocht en zij werd gelijk enthousiast. Ze wilde graag met mij ‘spelen’. Mijn interesse was gewekt. Daarna ging het gesprek even over de prijs. Tja, daar was ik dan weer wat minder enthousiast over. Niet de hoogte, want als zij waar zou maken wat ze beloofde, was dat het geld meer dan waard. Maar zij gaat alleen een proefperiode van een week aan, met bijbehorend prijskaartje. Als ik voor dat bedrag, weer opgelicht zou worden, zou ik me echt kut voelen. Ik besluit verstandig te zijn en geef vriendelijk aan dat dit wellicht niet voor mij is. Zij respecteert mijn keuze en geeft aan dat haar deur voor mij open staat als ik van gedachte verander. Hmmmm, dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt.

Dan, in de dagen erna, komen er een paar teases van haar via kik. Ze zijn spot on. Ik probeer ze te negeren. Dat lukt in eerste instantie maar dan komen er nog een paar. Ik baal van mezelf maar kan de drang om te reageren niet weerstaan. We chatten weer verder. Middels een erg sensueel audiobericht weet ze mij uiteindelijk voldoende vertrouwen te geven. Ik neem een leap of faith en betaal voor een proefweek.

In de 2 weken daarna dien ik haar online. Ik krijg opdrachten en we chatten de hele dag door. Wat mij opvalt is hoe respectvol ze buiten het spel met mij omgaat. Dat had ik nog niet eerder zo meegemaakt. Ze is oprecht geïnteresseerd in mij als persoon, open en veroordeeld niet. Het voelt echt heel prettig.

Ik loop nu ca. 20 jaar in het online Femdom wereldje rond en heb diverse amateur Meesteressen gediend. Het voelde eigenlijk altijd schadelijk. Het verdiepte onzekerheden en af en toe leverde het ook nog een nieuwe op. Het is iets dat mij trekt Femdom, maar ook iets om heel voorzichtig mee om te gaan.

De ervaring met Dominae was het tegenovergestelde. Het voelde op de één of andere manier heilzaam. Na een scène voelde ik me weliswaar meestal seksueel gefrustreerd maar vooral energiek en opgewekt.

Voor het eerst kan ik mij volledig overgeven aan een Domme. Bij haar voel ik me volledig veilig, vrij en gerespecteerd. Mijn overgave aan haar is compleet en ongeremd. Door de manier waarop zij een scene beschrijft kan ik me met mij inlevingsvermogen, er helemaal in opgaan. Het voelt echt onbeschrijfelijk fijn en intens.

Mijn wereld staat even op z’n kop. Ik dacht inmiddels een behoorlijk geharde sub te zijn. Bij haar word ik echter, al bij heel zacht en sensueel spel, compleet van mijn sokken geblazen. Wat gebeurt hier?
De scenes die we gespeeld hebben blijven door mijn hoofd gaan. Ze raken mij in mijn kern.

Ik heb moeite, erg veel moeite om mij op mijn werk en op mijn gewone privéleven te concentreren. We chatten erover. Zeer uitgebreid. Ze vertelt me dat ik ook een plekje in haar hart geraakt heb. Uiteindelijk besluiten dat het beter is het contact te beëindigen.
Zogezegd zo gedaan. Ik voel opluchting omdat mijn hoofd weer tot rust kan komen. Een heel mooi hoofdstuk wat afgesloten kan worden. Maar na een paar dagen voelt het leeg. Wat een gat valt er plots in mijn leven.

Ongeveer een week later hebben we weer even contact. Ik geef aan dat ik het contact erg mis maar dat ‘spelen’ voor mij nu niet kan. Er zijn wat dingen die ik op een rijtje moet zetten. Daar heeft ze alle begrip voor en geeft aan wel graag contact te houden. Zij heeft mij namelijk ook gemist.

Zij besluit mij te ‘friendzonen’. Dit houdt in dat we niet ‘spelen’ maar wel gewoon lekker over van alles en nog wat chatten. In onze chat’s passeren vooral BDSM gerelateerde onderwerpen de revu. Maar ook het gewone leven wordt besproken. We bellen een paar keer diep in de nacht en het is allemaal heerlijk ongedwongen. We genieten er allebei merkbaar van.

Ze is op dat moment bezig met het maken van haar website. Ik help haar met een paar kleine dingetjes. De site is echt in no-time klaar en ziet er prachtig uit.Eén van de onderdelen op haar pagina is een wishlist. Zodra deze gevuld is besluit ik haar het item dat mij het meeste aanspreekt te geven, een strapon. We zoeken hem samen uit waarna zij  hem bestelt. Van het geld wat nog over is koopt ze later een spectaculair leren topje. Ze stuurt me een serie heerlijke foto’s van zichzelf terwijl ze de strapon en topje draagt. Wow!!

Dan ineens dient zich een moment aan waarop we elkaar even zouden kunnen ontmoeten, in het echt! Zij is in de buurt op het moment dat ik mijn auto voor een apk beurt moet wegbrengen en moet wachten totdat ie klaar is. Ik twijfel, ik heb de zooi in mijn hoofd echt nog niet op orde en weet welk effect zij op mij kan hebben. Ze belooft dat het alleen even kennismaken zal zijn. Alles helemaal vanilla.
Ik ken haar inmiddels een beetje een weet dat dat niet helemaal waar zal zijn. Ze is nou eenmaal wie ze is en een paar teases en plagerijen zal ik echt wel te verduren krijgen. Dat lijkt me eigenlijk wel heel erg fijn, dus we spreken af.

Ik ben op van de zenuwen voor de ontmoeting zonder duidelijke reden. Misschien is het omdat deze vrouw mij inmiddels echt wat doet. De potentiële macht die zij over mij heeft is ook gigantisch. Ze weet inmiddels echt bijna alles van mij. Ze zou mij denk ik binnen 30 seconden, fysiek en mentaal, op mijn knieën kunnen krijgen.

Ze stapt exact op de afgesproken tijd uit haar auto. Wow, wat een verschijning! Ze is echt heel mooi, vol zelfvertrouwen en heerlijk ontspannen. We gaan een stukje wandelen over het bedrijventerrein waarop wij ons bevinden. Ik voel me al gauw helemaal op mijn gemak. Het voelt ontspannen, vrij en heel ongedwongen.
Zodra ze merkt dat ik me op m’n gemak begin te voelen, komen een paar kleine teases en plagerijen. Als ik ze pareer zie ik een glimlach op haar gezicht. Het is mij duidelijk dat ze honger heeft naar meer maar houdt zich in. Ergens vind ik dat wel jammer maar ben blij dat ik haar ook even mijn ‘gewone’ zelf kan laten zien. We gaan op een bankje zitten en ik geef haar een cadeautje. Een flesje parfum waarvan ik weet dat die bij haar bijna op is. Ze vindt het heel attent is er erg blij mee en krijg een zoen op mijn wang.

Deze quick date eindigt op de achterbank van haar auto. Met haar bij mij op schoot. Mijn handen mag ik niet bewegen, terwijl zij zachtjes over mijn wang wrijft en teasend in mijn oor fluistert. De hele wereld verdwijnt even en ik voel me als een puber waarbij de hormonen gierend door het lijf gaan. Ik kan me er even helemaal aan overgeven en het voelt geweldig.

Dan is het alweer tijd om te gaan. Zucht! We nemen afscheid en praten via de telefoon nog even na. Ze is benieuwd wat ik van de quick date vond. Ik antwoord dat ik er heel erg van heb genoten en tot mijn vreugde blijkt dat wederzijds. We gaan wat verder in detail en uiteindelijk geef ik aan dat er wat mij betreft wel een tandje bij zou mogen. Haar stem verandert direct van rustig en kalm naar energiek en opgewonden. Ze is duidelijk erg blij dit te horen en vertelt mij dat die keuze aan mij is. Uiteindelijk ben ik degene die bepaalt hoe ver het spel gaat maar binnen die grenzen is zij de baas. Het klinkt me als muziek in de oren. We hangen op want ik moet mijn auto ophalen en weer naar huis.

Nog even loop ik op de parkeerplaats van de garage heen en weer en check hoe ik mezelf voel. Ik vat het voor mezelf uiteindelijk samen in één woord: Lekker! Dan haal ik de auto op en rijd naar huis. Ik zet de muziek hard aan en rijd half dansend in de auto naar huis. Het is duidelijk voor mijzelf nu. Ik wil meer, veel meer van Haar!

3 gedachten over “Petertje – Mijn eerste ontmoeting met Dominae Suae

  1. Nick zei:

    Mooie belevenis, ik heb ook contact met Haar en we bevinden ons in een stadium waarop we contact hebben via kik, dus ik herken wel het één en ander.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *