Daniels story- Eerste hoteldate

Een aantal weken geleden zocht ik contact met Dominae Suae. Hartstikke prettig contact en al snel startte de eerste en tweede proefweek. En ook de eerste ontmoeting. Wat een ontzettend mooie vrouw!
De hotel date moest even wachten, want december zou voor mij een lastige maand zijn om dat ook al meteen mogelijk te maken. Dinsdag 4 januari werd op de kalender geprikt. Een betere start van een nieuw jaar kun je je toch niet voorstellen?

Donderdag voorafgaand kreeg ik van Dominae een verbod op klaarkomen tot die dinsdag. En op zondagavond stuurde Ze opdracht om Haar pik in het kuisheidskooitje op te sluiten en het sleuteltje in het sleutelkluisje op te bergen. (Dit sleutelkluisje werkt met een cijfercode dat door Dominae ingesteld wordt, op een bepaalde dag en een tijd venster dat de code actief is.. zonder code dus alleen maar afwachten)

Dinsdag dus de eerste keer dat we hebben afgesproken in een hotel. Bloednerveus was ik uiteraard. Alleen al.. ik moest een bench meenemen. Zie je jezelf al aankomen in het hotel met je koffertje en een bench onder je armen? Met een dekentje ingepakt, maar ik wist wat ik mee sleepte en dat was ook hoorbaar. Natuurlijk geen mens die dat interesseerde, maar mijn hoofd vond het wel een dingetje. Bloedgeil, dat was ik ook, immers, Haar pik zat al even opgesloten.

Hotelkamer voor een paar uurtjes overdag. Volgens mij weinig hotels die er zelf mee adverteren, maar via een andere website allerlei mogelijkheden beschikbaar bij diverse hotels. Inclusief extraatjes en en en. Eenmaal  aangekomen leek het me ook hartstikke logisch; De slapers vertrokken in de ochtend en aan eind van de middag pas de nieuwe bezoekers. Hartstikke mooie oplossing dus voor de mensen die overdag even een alternatief nodig hebben zal ik maar zeggen.

Eenmaal op de kamer nog even contact gehad met Dominae Suae. Ze was onderweg, ik mocht de kooi opzetten en vervolgens naakt en op m’n knieën wachten. Deur op een kier en hoofd naar beneden. Wachten kan zó lang duren, terwijl het hooguit 10 minuten zijn geweest.. Het kuisheidskooitje bungelend tussen m’n benen. Op de gang gerommel van mensen en de schoonmaakploeg. Ze wandelen toch niet ineens hier binnen? M’n brein bedacht alles wat mis kon gaan, dat ik betrapt werd, maar spanning en opwinding hadden toch de overhand. “Zometeen mag ik Dominae Suae dienen, eindelijk.”

De deur ging open, mijn ogen naar de vloer gericht en iemand kwam binnen. Al snel werd duidelijk dat het Dominae moest zijn. Ik zag een glimp van een paar laarzen en ik kreeg te horen dat m’n hoofd op de grond hoorde. Het duurde uren, zo leek het. Nee, dat is overdreven. Maar die spanning.. ik zat daar, naakt, op m’n knieën, hoofd aan de grond. En nog amper een glimp gezien van wie juist binnen was gekomen. Ze liep heen en weer.

Spullen hier, spullen daar, maar ik had geen flauw idee. Het gaf mij ook wel rust merkte ik.. overgeven aan Haar. Lichamelijk ben ik niet de meest handige en wat beperkt in flexibiliteit, dus lang op m’n knieën is wel een dingetje en dus zat ik flink te wiebelen om verlichting te vinden. Totdat Dominae me in een positie zette, iets op m’n rug plaatste met de boodschap dat ik beter moest zorgen dat ze niet zouden vallen… “want anders…”

Na nog een paar minuten werd het ‘iets’ van m’n rug gehaald en richtte Dominae tot mij: “Kruip achter me aan…”

Dominae Suae heeft een blog gemaakt en beschreven wat ze met haar subje heeft gespeeld. Ik kan eigenlijk alleen maar aanvullen hoe ontzettend fijn en sterk Zij is. Een enkel moment voelde ik me zó ontspannen aan haar voeten dat er wat bijdehands uit m’n mond klonk, maar Dominae greep meteen in en wees me m’n plek.

Tussendoor een lunch voor Dominae en opsluiting in de kooi voor het subje. Daar zat ik dan, net niet naakt.. voor mijn doen behoorlijk opgevouwen in een kooi, afgesloten met een slot, waar ik onmogelijk uit zou komen zonder haar hulp. Hoe lang gaat ze me laten zitten? Na haar lunch heeft ze me uitgelaten.. buiten…

Na de wandeling had ik nog een straf tegoed. Bijdehand geluid uit m’n mond, wiebelen terwijl ik braaf stil had moeten blijven zitten… knielen. 10 tikken met de paddle zouden het worden. Ik ben blijkbaar niet zo’n held wat pijn betreft, dus die straf keek ik niet naar uit…. En ook weer wel. Omdat ik Dominae trots wilde maken, dat ik dat voor haar doorsta.

Mijn kont was al afgekoeld na de vorige petsen, de opsluiting en de wandeling. Voor Dominae voelde reden om eerst met de hand op te warmen. Ondanks het brandende pijn voelt een spanking iedere tik lekkerder. In ieder geval, deze opwarm serie. Ja, ik spande aan. Ja, ik kroop steeds iets verder naar voren met mijn kont. Ja, ik probeerde de tikken te incasseren. Maar Dominae zette me steeds weer terug, kont naar achteren. Heerlijk. Pijnlijk, absoluut. Maar heerlijk.

En toen de 10 tikken met de paddle. De eerste serie heeft Dominae mijn gevoel getest. Nu was het straf. Het kan aan mij hebben gelegen, maar eerste was meteen een stevige pets. Ik kreeg mijn straf, zelf verdiend. En een tweede pets, zowel links als rechts tegelijk geraakt. En de derde, net wat lager en raakte dat gevoelige stukje tussen kont en been. Stevig, maar ik vond het heerlijk.

Vanochtend dacht ik nog dat pijn echt een dingetje zou gaan worden voor mij, maar nu voelde het als een ander dingetje… nee, geen genot en toch wel genot. Die brandende sneer die door je vlees schiet. Je lichaam dat de pets incasseert en verwerkt. De laatste 2 gingen nog even wat harder. Ik zal volgende keer een betere afweging maken; zeuren over pijn aan m’n knieën en voeten of de straf die volgt als ik zeur…

Een fantastisch lekkere dag samen met Dominae Suae. Niet eerder zo een ontspanning gevoeld.. en dat terwijl m’n kont petsen kreeg, elektrospeeltjes op m’n lichaam werden getest, buiten op laarsjes met hak moeten lopen en opgesloten geweest aan de voeten van Dominae Suae. De middag was voorbij voordat ik überhaupt merkte hoe lang we al bezig waren geweest.

Ik kijk nu al uit naar de volgende keer dat Dominae me wil ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *