Petertje – Proefdate met Dominae

De dag na onze quick date, stelt Dominae mij de vraag of ik de donderdag in de week erop iets te doen heb. Ze kan dan weer in de buurt zijn en vraagt zich af of we misschien dan de eerste echte date zouden kunnen hebben. Even gaat er een bliksemschicht door mijn lichaam. Ik denk kort na en besluit dat ik dit gewoon MOET doen. We spreken af. Het is wederom een date!

De opwinding voel ik door mijn hele lichaam gaan. Een vreemd gevoel van trots voel ik ook. Normaal ben ik de braafheid zelve en nu heb ik een afspraak gemaakt me om me te onderwerpen aan Dominae. Voor sommigen is dit misschien business as usual maar voor mij de eerste keer (live dan in ieder geval) en echt wel een big deal.

De vorige ontmoeting met haar, was met de vrouw achter Dominae. Dit keer zal echter met Dominae zijn. Ik slik een keer want ik weet maar al te goed wat Dominae met mij kan doen. Ze kan mijn wereld echt op de kop zetten en hoewel dat ongelooflijk fijn voelt, moet ik daarna wel weer terug naar de echte wereld en dat zou best eens lastig kunnen zijn. Dan komt Dominae met de vraag hoeveel Dominae ik denk aan te kunnen op een schaal van 0 tot 10. Het eerste getal dat in mijn hoofd schiet is 8, dan 6 en daarna besluit ik even goed na te denken over mijn antwoord. Ik moet even eerlijk zijn naar mijzelf. Wat ik graag wil is plezier en opwinding beleven. Dat heb ik al met Dominae op standje 0,1 heb ik gemerkt in onze quick date. Maar ik wil wel een stapje verder dit keer. Uiteindelijk besluit ik om laag in te zetten. Er is immers geen haast. Opschroeven kan in volgende dates altijd nog. Ik antwoord dat ik Dominae op standje 2-3 wel denk aan te kunnen en vraag of dat ok is voor haar, of zij er dan ook nog voldoende plezier aan beleeft. Uiteraard vertaald Dominae dit als 3 en laat weten dat het helemaal ok is. Ze heeft er zin in. Ik ook!

De voorpret begin bij mij gelijk. Mijn hoofd vult zich met allerhande scenario’s die mogelijk zouden kunnen plaatsvinden en ook een paar waarvan ik weet dat ze nooit plaats zullen vinden. Maar in mijn hoofd mag het allemaal en ik laat mijn fantasie de vrije loop.
Dan krijg ik van haar te horen dat ik vanaf nu niet meer klaar mag komen tot na de date. Slik, dat is voor mij echt heeel lang. Ik heb mijn twijfels of ik dat wel vol kan houden. We gaan het zien.

In de dagen die volgen dwalen mijn gedachten steeds af naar de aanstaande date. Het gaat zelf zo ver dat Ik complimenten van collega’s krijg omdat ik aan het eind van elk overleg erop sta dat we even samenvatten en de actiepunten vastleggen. Bittere noodzaak natuurlijk want ik heb nog niet een kwart van het overleg bewust meegekregen.
Dominae helpt me in de tussentijd even mee om een goed excuus voor mijn afwezigheid te bedenken richting mijn vrouw. Iets simpels en geloofwaardigs. Hoe geweldig is dat? Zoals verwacht werkt het zonder enig probleem.

Zondag ontstaat voor mij ineens een probleem. Dan ben ik inmiddels zo idioot geil dat ik aan niets anders dan klaarkomen kan denken. Als ik dan bedenk dat ik nog 4 dagen door moet zonder, ontstaat bij mij een lichte paniek. Ik chat erover met Dominae en zij zegt dat ik het vol ga houden voor haar. Ja, dat wil ik ook en zal mijn uiterste beste doen. Een paar uur later is het echter nog erger. Ik weet echt niet of ik dit vol ga houden en hoe ik eraan toe zal zijn tijdens de date, als me dat wel lukt.

Dominae besluit dat ze me gefrustreerd wil hebben tijdens de date maar niet te. Ze geeft mij strikte instructies over hoe klaar te komen en ik volg ze dankbaar op. Ahhhhh ontlading! Uiteraard bedank ik haar uitgebreid.

Tijdens het chatten, zeg ik op enig moment ergens iets wat haar niet zint. Ik moet mijn excuses aanbieden op de correcte manier. Het is alweer even geleden en ik blijk mijn training deels vergeten. Ik bied mijn excuses aan maar niet op de correcte manier, oeps!. Dominae laat mij weten dat dit niet ongestraft zal blijven. Donderdag zal ik de straf moeten verduren. Ik probeer te ontfutselen wat dat zal zijn maar wordt getrakteerd op een heleboel vaagheden. Grrrrr, ik zal het moeten afwachten.

Het heeft echt heel lang geduurd maar eindelijk is het donderdag. De dag ervoor heb ik een aantal paniek momentjes gehad maar vandaag voel ik me wel iets gespannen maar lekker. Voor de scheerbeurt vandaag neem ik even extra de tijd. De andere harige plekken heb ik in de dagen daarvoor al goed onderhanden genomen en hoef me dus geen zorgen te maken. Crap toch nog weer een neushaartje. Ik maak er snel korte metten mee.

De ochtend is gevuld met saaie overleggen. Perfect! Op de automatische piloot zeil ik er doorheen en voor ik het weet zit mijn werkdag erop. Ik heb de middag vrij genomen en lunch even kort met mijn vrouw. Dan fris ik mijzelf even op en besluit eerder te vertrekken zodat ik nog even een wandelingetje kan maken voordat het gaat regenen. Dat is in ieder geval wat ik mijn vrouw vertel. In werkelijkheid wil ik zo snel mogelijk weg. Dominae heeft voorafgaand aan onze date een zakelijke afspraak die mogelijk wat korter duurt dan gepland. Ik wil geen minuut missen!

Als ik ben aangekomen op de parkeerplaats van het hotel waar we hebben afgesproken trek ik even andere schoenen aan en app Dominae dat ik er al ben. Geen haast ik ben in de buurt maar wandel fijn even rond. Een paar minuten later appt ze dat ze klaar is met haar afspraak en nu naar de ingang van het hotel loopt. Op dat moment bevind ik me natuurlijk op de uithoek van de nogal grote parkeerplaats. Het gaat wel een paar minuten duren voordat ik bij de ingang ben. Ik zet de pas erin en scan met mijn ogen de ingang van het hotel.

Op enig moment spot ik haar en heb 2 keuzes: De lange weg waarbij ik zigzaggend over de parkeerplaats moet bewegen en zij mij pas laat zal herkennen, of de iets snellere route waarbij ze mij al van ver kan zien aan komen lopen. Ik kies voor de laatste… slechte keuze. Ik zie aan de houding van haar lichaam dat ze me al snel herkend en mijn schoenen lijken zich, vanaf dat moment, met elke stap die ik neem verder te vullen met lood. Als ik eindelijk bij haar aankom zegt ze me dat ik haar weer heb laten wachten. Ik zucht en bied mijn nederige excuses aan. Ja ja, krijg ik als antwoord. Mijn hart racet door mijn keel op dat moment. ‘Kom, we gaan wat drinken’ zegt ze.

Ik loop achter haar aan naar binnen en zie de glimlach op haar gezicht. Langzaam ontspan ik wat terwijl we naar de receptie lopen. Dominae probeert een tafeltje te regelen in het inmiddels volle restaurant bij een lange blonde dame die ik herken als een oud lagere schoolgenootje van mij. Ik voel de spanning weer wat stijgen. Het duurt even maar uiteindelijk krijgen we hetzelfde tafeltje toegewezen als waar Dominae minuten daarvoor heeft gezeten met haar zakelijke relatie. Geen fijn plekje. Echt midden in het zicht van een druk restaurant. Het is wat het is. Het gesprek wat wij hebben is in ieder geval helemaal privé want als we niet direct in elkaars richting spreken, is het onverstaanbaar.

De bediening is erg jong en erg onervaren. Dominae geeft mij de opdracht iets te drinken te regelen. Ik steek mijn hand omhoog en al gauw is er iemand om onze order aan te nemen. Dominae heeft commentaar op de manier waarop ik de aandacht van het personeel heb gevraagd. Ik heb mijn hand te hoog gehouden. Zo ga je niet om met mensen. Ik ben even flabbergasted. Ze vraag mij of ik wel eens een etiquetteboekje heb gelezen. Euhmm, eerlijk gezegd niet nee. Meewarig schudt ze haar hoofd. Ik voel me een beetje een pummel op dat moment.

Dominae bestelt een munt thee en een stuk chocoladetaart. Zodra de serveerster klaar is met het opnemen van haar order, zie ik haar aanstalten maken om weer verder te lopen naar het volgende tafeltje. Nog net op tijd vraag ik haar of ik misschien een colaatje mag. Ze kijkt me even verdwaast aan, alsof ik uit het niets ineens aan het tafeltje ben verschenen. Ze had me in ieder geval totaal niet opgemerkt. Dominae glundert en met een grote glimlach op haar gezicht. Ze geniet zichtbaar van dit enigszins vernederende momentje.

We praten wat en Dominae vraag mij hoe gespannen ik nu ben op een schaal van 1 tot 10. Ik denk even na en zeg dat ik op 5 zit maar dat het aan het zakken is. Zodra ik op 3,5 zit moet ik het haar even laten weten. Dat beloof ik te doen. Ondertussen komt een vriendelijke serveerster ons 2 koffie brengen. Wij geven aan dit niet besteld te hebben en enigszins verward loop ze met haar dienblad naar het volgende tafeltje. Kort daarna krijgen we onze bestelling. Terwijl ik wat aan het vertellen ben neemt Dominae de eerste hap van haar chocoladetaart. Dit doet ze zo sensueel dat ik even echt van mij a propos ben. Ik hakkel even en geniet daarna even van het schouwspel. Het is niet overdreven porno of zo maar haar pik (mijn pik is van haar) is wel echt even serieus jaloers op de vork die ze in haar mond heeft. Holy crap!!

Het gesprek gaat verder en op een bepaald moment tutoyeer ik haar. Haar ogen worden direct groot en ze kijkt mij intens en streng aan. Ze herinnert mij eraan dat ik op date ben met Dominae en dat ik haar dien te vousvoyeren. Dat vind ik echt heel lastig. Het schept een afstand die ik onprettig vind. Daar heeft ze geen boodschap aan. Als ik niet wil vousvoyeren moet ik er maar omheen werken. Grrrr! Het gesprek gaat verder terwijl ik mijn zinnen zeer zorgvuldig samenstel. Dan besluit ik dat verzet zinloos is. Ik zal er toch aan moeten geloven. De eerstvolgende gelegenheid spreek ik haar netjes aan met ‘U’ en eindig de zin met ‘Domina’. Zo wil ze het liefst aangesproken worden, weet ik. Het voelt heel geforceerd maar mist z’n effect niet. Haar ogen worden weer groot maar dit keer verschijnt er een zeer tevreden glimlach op haar gezicht. ‘Goed zo Petertje’ Ook haar woorden missen hun effect niet. Ik glimlach en inwendig spin ik als een tevreden kat bij het horen van die woorden.

Niet lang daarna geef ik aan op 3,5 te zitten qua spanning. Dominae zegt dat het dan nu tijd is om naar het toilet te gaan en mijn onderbroek uit te doen. Ik schrik een beetje. Dat had ik niet verwacht hoewel ik eigenlijk wel wist dat dat zou gebeuren. Braaf, sta ik op, loop naar het toilet, trek mijn schoenen uit, broek uit, onderbroek uit, stop hem in mijn broekzak en loop oncomfortabel weer terug naar ons tafeltje. Ik probeer zo normaal mogelijk te lopen. Als ik weer ga zitten kijkt Dominae mij streng aan. Ze heeft geen foto van mij ontvangen. Ik schrik me te pletter. Heb ik die instructie gemist? Ik begin in lichte paniek, met het aanbieden van mijn excuses als ze mij onderbreekt. Die instructie heeft ze mij inderdaad niet gegeven en als we straks weggaan lopen we even langs het toilet zodat ik haar alsnog een foto als bewijs kan sturen. Opgelucht haal ik adem en voel de spanning weer zakken.

Er komt weer een serveerster langs. Een ander dit keer en deze dame komt ons twee espresso’s brengen. Vriendelijk vertellen we ook haar dat wij dit niet besteld hebben en dat dit dus voor een andere tafel bedoeld zal zijn. Ze kijkt ons om beurten vol ongeloof aan en als ze merkt dat we geen grapje maken loopt ze onzeker verder. We kijken elkaar even aan en lachen ingehouden.

Zodra haar munt thee op is zegt Dominae dat het tijd is dat we gaan. Mijn glas cola is op dat moment nog voor 3/4 vol. Snel klok ik het glas leeg. Het lijkt Dominae beter dat zij dit keer de serveerster wenkt. Als het niet lukt binnen redelijke tijd zal ik naar de kassa moeten lopen en daar gaan betalen. Ik knik instemmend. Vervolgens kijk ik geamuseerd naar Dominae terwijl zij het restaurant scant en wacht op een geschikt moment om een serveerster te wenken, op een beschaafde manier dit keer. De serveersters zijn echt kersvers en lopen de kantjes er echt niet af. Ze zijn echter zo gefocust op hun huidige taak dat contact maken echt lastig is. Ik denk er inmiddels over om op de tafel te gaan staan met signaal vlaggen. Langzaam zie ik ook het geduld uit Dominae vloeien tot ineens… Goed getimed maar zeer beschaafd gaat haar wijsvinger omhoog. Dat, gepaard met een glimlach, is dat voldoende om een serveerster naar onze tafel te laten komen. Zeer zelfvoldaan kijkt ze mij aan. Ik ben onder de indruk en maak een kleine buiging. ‘Wow, wat een vrouw!’ denk ik bij mijzelf.

Uiteraard betaal ik. Vanuit mij ooghoek zie ik hoe ze geïnteresseerd kijkt naar hoe ik betaal met mijn watch. Ik merkt dat ik het echt fijn vind om een klein beetje indruk te maken op deze geweldige vrouw.
We staan op en lopen naar het toilet, die zich in de kelder van het restaurant bevindt. Dominae gaat naar het damestoilet en ik naar het herentoilet. Daar maak ik even gauw een foto van mijzelf zonder onderbroek en verstuur die naar Dominae. Dan gauw even handen wassen. Ik had niet lang nodig maar ik hoop dat Dominae niet al op mij te wachten staat. Gelukkig is dit niet het geval. Even later lopen we de trap weer op naar boven. Dominae voorop ik een paar treden achter haar. Ze heeft een leren broek aan waar haar kont heerlijk in uitkomt. Ik geniet van het uitzicht terwijl we naar boven lopen. Als we het restaurant uitlopen vraagt Dominae of ik van het uitzicht genoten heb. Ik glimlach en zeg dat het heerlijk was. Ze kijkt tevreden en zegt: ‘goed zo’

We stappen allebei in onze eigen auto en rijden naar een afgelegen parkeerplaats in het bos, bedoeld voor wandelaars. Het is een kort ritje van 4 minuten. Aangezien er voor de hele dag regen voorspeld is, is deze helemaal verlaten. Dominae parkeert aan het eind van de parkeerplaats en ik ernaast om wat privacy te creëren. We stappen allebei uit. Dominae kijkt me weer streng aan. Ik kijk verbaasd terug. Dan zegt Dominae dat ze geen foto van mij ontvangen heeft. Ik schrik. Heb ik hem dan niet verstuurd? ja dat heb ik wel, toch? De foto heb ik gelijk na versturen van mijn telefoon gedeletet weet ik nog. Als ik hem niet heb verstuurd kan ik ook niet laten zien dat ik hem überhaupt heb gemaakt. In paniek pak ik mijn telefoon en open twitter. Dominae kijkt over mijn schouder mee en… Ja, daar staat de foto als laatste message aan haar. Opgelucht haal ik adem en zie ineens de tekst ‘verzonden’ verschijnen. Blijkbaar had ik geen ontvangst in het toilet en is dit het eerste moment waarop mijn telefoon weer connectie heeft. Maar de foto is verstuurd. Ik kan me weer wat ontspannen.

Dominae gaat voor mij staan. Ik had nog een straf tegoed. Ik knik en zeg ‘Ja Dominae’. Ze vraagt me waarvoor die was. Ik probeer het me te herinneren maar ben even helemaal blanco. Toen ik onderweg was naar de date heb ik er nog even aan gedacht. Toen kon ik me zonder enig probleem herinneren waarvoor de straf was. Ik hakkel wat en Dominae komt een stukje dichterbij staan. Ze kijkt me weer intens aan. ‘Waar was de straf voor?’ herhaalt ze. Ik begin weer wat te hakkelen en zie hoe haar ogen weer groter worden. Dan schiet het me te binnen. ‘Omdat ik me niet correct verontschuldigde Dominae’. ‘Ja inderdaad, was dat nou zo moeilijk?’ Die vraag interpreteer ik als retorisch maar dan zie ik hoe haar wenkbrauwen omhoog bewegen ‘Euhmmm nee Dominae, mijn nederige excuses Dominae’ Ze lacht even heel kort en kijkt me daarna weer streng aan. Ik mag kiezen van haar. ‘Waar tussen Dominae?’. Ze geniet duidelijk van dit moment en neemt ruim de tijd voordat ze antwoord geeft. Ik mag kiezen tussen een knietje of een face slap. Kut! schreeuw ik uit in mijn hoofd.

Ik kijk haar aan. Ze staat nu voor me met haar handen in haar zij en haar benen iets uit elkaar. Ze ziet er sterk en imposant uit. De uitdrukking op haar gezicht heb ik nog niet eerder gezien. De blik is intens maar anders dan daarvoor. Er is ook opwinding en honger zichtbaar. Geen hint van een glimlach. Wat ik ook kies, hier heeft ze echt zin in. Haar borstkast gaat sneller op en neer terwijl haar ademhaling versnelt. Het is alsof haar hele lichaam zich oplaadt voor wat komen gaat. Ik begin me wat zorgen te maken en overweeg even de geboden opties. Een knietje van haar in deze toestand? In mijn hoofd zie ik mezelf al ter aarde storten door de intense scherpe pijn. Dan blijft er dus nog één ding over… Ik pak de bril van mij gezicht. ‘Face slap?’ vraagt ze. ‘Ja Dominae’. Ik berust in mijn keuze, ontspan mijn lichaam en kijk recht voor mij uit terwijl ik wacht op wat komen gaat. Dominae zegt met opgewonden stem nog een paar dingen maar ze dringen niet tot mij door. Dan is het stil, wat waarschijnlijk betekent dat het niet lang meer… Wham! Mijn hoofd gaat met een ruk naar links (Blijkbaar is Dominae linkshandig). Ik moet mijn voet iets verzetten om mijn evenwicht te bewaren. De adrenaline voel ik door mijn lichaam gaan net voordat ik de pijn voel: ‘Auw!’ roep ik. De klap was hard! Dominae praat weer met opwinding in haar stem. De woorden dringen nog steeds niet door. Mijn blik is wat vaag maar ze lijkt wat heen en weer te springen van de opwinding. Ik zet mijn bril weer op en herpak mijzelf. Ze checkt mijn wang en roept enthousiast dat haar handafdruk goed te zien is. Deze face slap was op halve kracht vertelt Dominae. Ze heeft zich ingehouden voor mij. Daar ben ik erg dankbaar voor want op volle kracht… man!

Zodra ik weer wat ben bijgekomen dirigeert ze me naar de achterbank van haar auto. ‘Instappen!’ Als ik ben ingestapt neemt zij plaats naast mij. Ze laat mij haar schoenen uittrekken. Dat doe ik volgens haar veel te voorzichtig waardoor ze het laatste beetje zelf moet doen. Gauw bied ik mijn nederige excuses aan. Ik heb mijn lesje wel geleerd. ‘Ja, ja’ is haar reactie.

Ze zegt me dat ik iets meer naar het midden moet gaan zitten en kruipt daarna bij mij op schoot. Dit keer met haar benen aan weerszijde van mijn lichaam. Ik mag haar niet aanraken. Oef, dat is serieus lastig. Ze kijkt me aan. De glimlach is terug op haar gezicht. Als ik in haar ogen kijk, zie ik dat ze vandaag grotendeels bruin zijn. Ik verlies mezelf er even in en voel me ontspannen wegzweven. Ze beweegt haar handen zachtjes over mijn borstkast. Ik kreun en instinctief komen mijn armen in beweging. Snel laat ik ze weer zakken. Grrrr! Dit is echt heel lastig! Ze streelt mijn wang en daarna mijn hoofd. Dan beweegt ze haar hoofd richting de mijne. Het lijkt alsof ze me gaat zoenen maar ruim voordat haar lippen in de buurt komen van mijn lippen, beweegt ze haar hoofd naar de zijkant. Haar wangen raken echt net de mijne terwijl ik haar warme adem over mijn oor voel en hoor gaan. Ik kreun weer. Mijn armen willen ook weer in actie komen maar ik houd ze in bedwang. Fuck, wat is dit lastig!

Ze beweegt haar lichaam weer naar achteren en kijkt me tevreden aan. Dan klimt ze weer van mijn schoot en gaat naast mij zitten. ‘Trui uit!’ commandeert ze. Braaf doe ik wat ze van me vraagt en leg de trui bij mijn voeten neer. Ze legt haar hand op mijn been en begint over mijn been te wrijven. Als ze in de buurt van mijn kruis lijkt te komen adem ik scherp in. Uiteraard gaat het niet verder dan dat. ‘Shirt uit!’ hoor ik Dominae mij opdragen. Snel trek ik ook mijn shirt uit. Even later voel ik haar handen over de huid van mijn borst gaan. Dit voelt echt serieus fijn en ik kreun wat luider terwijl ik even mijn ogen sluit.

Dominae opent wat extra ramen en het schuifdak want het is inmiddels echt warm geworden in de auto. Terwijl ze dat doet maak ik van de gelegenheid gebruik om even haar pik recht te leggen. Dominae ziet dit en is not amused dat ik zonder toestemming aan haar pik zit. Ze pakt haar zweepje. Ik moet over de voorstoelen heen buigen en mijn broek naar beneden trekken. Braaf buig ik voorover en net als ik mijn broek naar beneden wil trekken voel ik mijn broek met een ruk naar beneden gaan. ‘Meetellen!’ Er volgen 10 tikken op mijn billen. Ik tel hardop mee. Het voelt lekker.

Als ik weer zit krijg ik van haar 2 lederen polsboeien om. Ze maakt ze achter mijn hoofd vast aan de hoofdsteun van de auto. Ik weet niet wat er gaat gebeuren en vind het erg spannend. Tegelijk merk ik ook dat ik het erg prettig vind om zo weerloos, geboeid en overgeleverd aan haar te zijn. Ze gaat weer op mijn schoot zitten en begin me te teasen. Ze drukt haar lichaam tegen mij aan terwijl ik weer haar warme adem over mijn oor voel en hoor gaan. Hmmmm, ik geniet van het moment. Plots begint ze me te kietelen in mijn zij. Daar kan ik echt niet tegen en mijn lichaam begin ongecontroleerd te spartelen. De boeien voelen echt als een vloek nu. Gelukkig duurt het niet lang.  Dan pakt ze haar zweepje weer en slaat daarmee een paar keer op mijn tepel. Ik vind het heerlijk en kreun zachtjes. De boeien worden door haar weer losgemaakt ‘Haal die pik uit je broek!’. Ik haal hem uit mijn broek en weet dat een inspectie op haren zal volgen. Daar hoef ik me gelukkig geen zorgen over te maken. Ik heb immers zelf thuis 3 keer gecontroleerd en er was geen haartje op te bekennen. Het kost Dominae denk ik 2 seconden om 5 haren midden op mijn pik te vinden. ‘Hoe? Wat? Vol ongeloof kijk ik haar aan. Met een afkeurende blik wijst ze ze aan. Ik kijk en… inderdaad, een cluster van 5 haren. Duidelijk zichtbaar ook. Hoe ik die heb kunnen missen is me echt een raadsel. Eén straf voor elke haar krijg ik. Mijn polsen worden door haar weer vastgemaakt aan de hoofdsteun.

Door mijn broek heen pakt ze mijn ballen vast en knijpt, stevig. ‘Tellen, hardop!’ Het duurt even voordat de woorden tot me doordringen. Gauw begin ik met tellen. Als ik bij 5 kom verwacht ik dat ze los zal laten. Dit gebeurt echter niet. Ze blijft er stevig in knijpen. Ik tel weer door en weet niet hoe lang dit zal gaan duren. Het begint inmiddels echt pijnlijk te voelen. Als ik bij 10 ben laat ze los. Pfew!

‘Dat was 1/5 van jouw straf’. Ik dacht dat dit de hele straf zou zijn en schrik. Ze komt weer op me zitten. Pakt mijn tepels vast en knijpt er stevig in. Ik adem scherp in en kreun. Bijna vergeet ik te tellen. Na elke tel adem ik diep uit. Dan knijpt ze nog wat harder. Weer kreun ik en tel nog langzamer. Als ik bijna bij 10 ben knijpt ze plots echt hard. Alle gedachten verdwijnen uit mijn hoofd en ik zweef heerlijk weg. Wat een ongelooflijk lekker gevoel! Ik wil niet meer verder tellen maar weet dat het moet. Met heel veel tegenzin roep ik uiteindelijk: ’10’. Ze laat ze los… heel even. Ze pakt ze bijna direct weer hard vast, buigt voorover en fluistert in mijn oor: ‘Ik heb je niet verstaan’. Ik kan mijn geluk niet op en geniet weer intens totdat ik denk dat ik het niet langer kan uitstellen en zeg weer 10. Ze blijft vasthouden. Pas bij de 3e keer laat ze los. Ik laat mijn hoofd zakken en geniet even na. Als ik weer opkijk zie ik hoe Dominae geniet van mijn reactie. Ik laat mijn hoofd weer even zakken.

Ineens voel ik dat Dominae mijn polsen losmaakt. Ik kijk Dominae aan en zie weer een blik die ik nog niet eerder gezien heb. Haar gezicht is neutraal maar ik meen iets van spanning te zien. Ze legt uit dat er net een politiebusje de parkeerplaats op is komen rijden. ‘Wat?’ Terwijl ik uit het raam van de auto kijk en de politiebus spot. Voel ik paniek in me opkomen. Ik heb echt geen zin om in half naakte toestand uit te moeten gaan leggen wat wij hier aan het doen zijn. Dominae maakt ze snel maar rustig een polsband los. ‘Misschien is het fijner als deze af zijn als ze verhaal komen halen’ zegt ze. Terwijl ik de ander losmaak, smeek ik zo ongeveer of ze alstublieft mijn t-shirt kan aangeven. Ze was al bezig. ‘Wij doen hier echt niets illegaals’ zegt Dominae terwijl ze mij aankijkt. Haar woorden halen een behoorlijk stuk van de spanning weg. Ik trek mijn t-shirt gauw aan en voel mij weer comfortabel genoeg voor een eventueel gesprek met een agent. Als ik naar Dominae kijk zie ik een lichte glimlach op haar gezicht. Ze lijkt hiervan te genieten. Wat een heerlijke vrouw is dit toch! We wachten rustig af of er wat komen gaat. Na een paar minuten verdwijnt de politiebus echter weer.

Ik zie hoe Dominae haar hand in haar broek laat glijden. Dan hoor ik hoe geil en kletsnat zij is. Wow! Zij is duidelijk echt erg opgewonden. Ik vraag haar waardoor dit komt want ik heb niet het gevoel iets gedaan te hebben wat dit kan veroorzaken. Was het de spanning van zonet? Ze legt uit dat het gevoel van macht, de overgave van mij en de spanning haar echt ernstig opwinden. Dit keer glunder ik. Ik vind het echt ongelooflijk geil, dat het geven van macht en mij overgeven, dit effect op haar kan hebben. Wow!

We praten er even over door. Dan ineens merkt zij op dat mijn pik niet meer hard is. Ze vraagt hoe dat kan en zegt dat dit echt wel als een belediging voelt voor haar. Of ik haar niet aantrekkelijk vind. Dit keer schik ik me echt te pletter. Ik begin me uitgebreid te verontschuldigen en probeer uit te leggen dat het niet aan haar ligt, dat ik haar echt heel mooi en opwindend vind. Ik weet ook even niet wat er aan de hand is. Op dat moment voel me even echt kut en weet niet waar ik het moet zoeken. Dominae komt dichterbij, klimt weer op mijn schoot en geeft me een uitgebreide, warme knuffel. Ik ben echt even ontroerd door deze reactie van haar. Ze zegt dat het voor haar verder niets uitmaakt, ze gaat er toch niet mee spelen. Die woorden luchten op maar tegelijk vind ik het ook wel jammer, hoewel ik dat natuurlijk ook wel wist.

Na de knuffel kijkt ze me even aan, aait een keer over mijn hoofd en geeft me een kus op mijn lippen. Ik ben compleet verrast en weet niet of ik de kus mag beantwoorden. Dominae moet er om lachen. Zachtjes streelt ze mijn wang en ik kom weer helemaal tot rust. Dan laat ze zich achterover zakken tegen de bestuurdersstoel en kijkt me diep in de ogen. Ik voel mezelf weer even heerlijk wegzweven. Plots pakt ze mijn tepels weer vast en knijpt er hard in. Ik kreun luid. Dat heerlijke gevoel weer. Ze knijpt nog harder. Ik kan het nog net aan. Met een ruk trekt ze haar vingers van mijn tepels. Een pijnscheut golft door mijn borst. Jeez, wat is dat ongelooflijk lekker! Dominae geniet zichtbaar van mijn reactie.

Helaas is het is alweer tijd om te gaan. De tijd is veel te snel voorbijgegaan. Dominae gaat weer naast me zitten. Ik mag haar schoenen weer aan haar voeten doen. Daarna stappen we uit. Dominae en Petertje laten we in de auto achter en praten nog even na. We vonden het allebei erg fijn en leuk. We nemen afscheid en zij rijdt weg. Ik blijf nog even op de parkeerplaats staan om weer om te kunnen schakelen naar de ‘echte wereld’. Het is lang geleden dat ik me, hoe gek het ook klinkt, zo ontspannen heb gevoeld. Met een brede glimlach op mijn gezicht, stap ik in mijn auto en rijd weer naar huis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *