Proces en prijzen

Etiquette

Voor mij de belangrijkste regel is dat je eerlijk bent. In het eerste online contact ben ik afhankelijk van wat je me zegt. Ik kan je niet peilen omdat ik de non-verbale communicatie online mis. Ik stel dus veel vragen en verwacht dat je deze eerlijk beantwoordt of aangeeft dit niet te willen.

Gebrek aan respect is een enorme afknapper! Dat geldt voor mijn tijd, privacy en eventuele do’s en don’ts. Je vraagt niet naar mijn echte naam of ‘special treatment’ of extra foto’s. Behandel me als een Dame en wees dankbaar voor wat je krijgt. Als we langer contact hebben zul je weten wat wel of niet kan.
Een van mijn grootste ergernissen is als mensen mijn vragen niet beantwoorden. Don’t make me repeat it. Je behandelt me als de Dame die ik ben. En ghosten, daar hoef ik niet over te beginnen uiteraard. Ik antwoord jou snel, ik verwacht hetzelfde of verwachtingsmanagement waarom het niet kan. Als je zegt dat je iets gaat sturen, dan doe je dat ook.

Bij het tonen van disrespect, zal ik je daar altijd even vriendelijk op wijzen, maar wanneer de boodschap dan nog niet aan komt, zal ik ons contact onmiddellijk beëindigen, zonder teruggaaf van vergoeding.

Hoe het werkt / de proefweek (en daarna)

Je kunt op verschillende manieren contact met me opnemen. Zelf vind ik Kik en email het fijnste. Als je contact met me opneemt stel je jezelf eerst netjes voor en geef je aan wat voor contact je zoekt.

Ik bepaal of ik een proefweek met je aan wil gaan. Zoals aangegeven doe ik dit niet voor het geld, ik doe het voor mijn genot. Als ik niet geloof dat jij me genot kunt brengen dan eindigt het contact voordat het spel echt begint.

Als je een proefweek aangaat betaal je vooraf voor een week. Dit doe je via Paypal. Wil je dit anoniem doen, dat kan. Je maakt simpelweg 2 accounts aan. Direct na de betaling krijg je mijn vragenlijst die ik je per email opstuur. Je krijgt je eerste opdracht voor tijdens het invullen van de lijst.

Door de vragenlijst kan ik je beter leren kennen. Daarna krijg je de uitgebreide regels en begint het spel.

Tijdens ons contact in de proefweek krijg je lange en korte opdrachten en uiteraard heb ik tussendoor contact met je. Het is belangrijk dat je aangeeft wanneer je tijd hebt om te spelen, anders eis ik snel teveel van je.

Sowieso spelen we in deze proefweek een keer samen als je online bent, dit beeld sluit aan bij mijn en jouw behoefte. Want uiteindelijk gebruik ik deze week om je te trainen naar mijn behoefte.

In principe zijn er twee proefweken en daarna kijk ik of ik je een abonnement wil aanbieden. Een uiteraard heb jij ook een keuze.

Voor trusted slaves is het mogelijk om (na minimaal 1 proefweek, maar dat is geen garantie) af te spreken voor een eerste publieke kennismaking. Neem me mee voor een drankje of lunch. Deze date is 95% vanilla, maar uiteraard niet kostenloos.

Kosten

Proefweek : € 100
Publieke date: € 120 +rekening restaurant
Hoteldate: €300 voor eerste twee uur, daarna €130 per uur en uiteraard de hotelkosten.

Maandelijks online contact tussen dates =€150

In verband annuleringen hanteer ik voor dates een aanbetaling. Voor publieke dates €50. Voor hotel date een aanbetaling van €200.