Sub coaching

Stel nu je bent net bezig om je onderdanige kant wat meer te ontdekken. Grote kans dat je jezelf veroordeelt voor je kink en schaamte ervaart. Dat je partner de kink niet deelt en dat je merkt dat ondanks jullie liefde deze behoefte bij joublijft bestaan. Dan is het lastig om hier in je eentje een weg in te vinden. Welke plek kan en wil ik mijn kinky kant geven in mijn leven. Bij dit soort thema’s denk ik graag met je mee.

Als ik je coach gaan we eerst in gesprek. Wie ben je, wat heb je al ontdekt bij jezelf en waar loop je tegenaan? Dit gebeurt allemaal via chat/ mail / skype zodat we beide anoniem blijven. De thema’s die ik met name tegenkom zijn schaamte over de kink, schuldgevoel naar de partner en betekenis geven aan je behoefte.

Zie het als een kans om met iemand van gedachten te wisselen en ruimte te creëren in de wirwar van emoties die er kunnen zijn… tegelijk ook met de kinky behoeftes die je wellicht nog niet kent. Ik heb geen pasklare antwoorden, jij bent wie je bent en samen kijken we waar je invloed op hebt en waar niet.

Mijn doel is niet om je te laten dienen als sub! Laat dat helder zijn. Ik probeer op deze wijze mijn steentje bij te dragen aan het meer laten accepteren van je kink en het een plek (welke dan ook) in je leven te geven. Uiteraard ben ik discreet en blijft je identiteit beschermd. Niemand hoeft hiervan te weten.

Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact op via email, Kik, Skype of Twitter.

Afhankelijk van waar je behoefte ligt bepalen we de tarieven, maar een proefweek kan ook worden gezien als een coach week (na een kostenloze intake uiteraard). Wil je anoniem betalen, er zijn simpele manieren voor.