Partner coaching

Stel je hebt een partner die geinterresseerd is in BDSM… maar jij weet nog weinig hiervan. Allereerst kun je overrompeld zijn door de beelden die je zelf hierbij hebt (iemand stelde ooit als eerste reactie tegen haar partner : dus jij wilt als een hond over de grond kruipen terwijl iemand je met een zweep afrost, je in je ballen trapt en daarna over je heen plast). Dit is uiteraard een extreem beeld en vaak niet de realiteit die ik merk bij subs die beginnend en op zoek zijn.

Dessalniettemin is het ook niet iets waar je perse gemakkelijk over spreekt. Er rusten nog een hoop taboes op BDSM, en nog meer als de man de onderdanige rol aanneemt. Dus hoe kun je voor jezelf onderzoeken of BDSM bij je past zonder direct in een porno wereld te verzeilen. Want ik kan je wel vertellen… BDSM kan heel sensueel en mooi zijn en heeft zeker niet perse te maken met pijn of vernedering.

Vooropgesteld, je partner is echt dol op je, anders zou hij dit gevoelige onderwerp niet met je willen of durven delen. Maar hoe nu verder? Misschien heb je zelf ook wel wat kinky gedachtes maar komen ze niet overeen. Of staat de hele kinky wereld juist heel ver van je eigen beleving en weet je niet hoe hiermee om te gaan.

Uiteraard kan een reguliere coach je goed helpen met je emoties….. maar wellicht vind jij het zelf te spannend om openlijk met iemand te delen. Of je wil wel graag iets proberen maar weet niet waar te beginnen. In dat geval ga ik graag met je in gesprek. Via mail, chat, Skype of Twitter leren we elkaar eerst kennen en kijken we wat je vraag is en of ik denk dat ik je daarmee kan helpen. Uiteraard is dit volledig anoniem.

Heb je nog geen idee, wellicht is het dan inspirerend om mijn blog te lezen…. en te beginnen bij het oudste bericht. Dan krijg je ook direct een breder beeld van wie ik ben.

Afhankelijk van waar je behoefte ligt bepalen we de tarieven, maar een proefweek kan ook worden gezien als een coach week (na een kostenloze intake uiteraard). Wil je anoniem betalen, er zijn simpele manieren voor.

Heb je interesse, zoek dan contact met me via Kik (anonieme chat app) met als gebruikersnaam DominaeSuae , mail: DominaesuaeNL@gmail.com , Skype: Dominaesuaenl@gmail.com of Twitter.