Freds eerste date met mij.

Na een aantal onrustige nachten (zeker de laatste nacht, ieder uur wakker geweest) is het vandaag zover. Eindelijk ontmoet ik Dominae Suae.

De afgelopen dagen hebben we het contract besproken tussen ons wat we vandaag gaan tekenen. Het voelt voor mij als een soort van huwelijk tussen Meesteres en slaaf. Ik zal vanaf het tekenen behoorlijk vast zitten aan Dominae Suae…. Een heerlijke gedachte.

Na een drukke ochtend eindelijk op weg naar het restaurant. Onderweg even gestopt voor bloemen (ik had iets goed te maken en kan natuurlijk niet met lege handen aankomen). Na wat appverkeer zie ik Haar auto aan komen rijden. Mijn hart klopt in mijn keel. Ik stap uit en zie Haar. Ze stapt uit. Ik wist al dat geen rokje aan zou hebben maar die broek en die schoenen….sexy….en wat is ze mooi.

Ze lacht (mooie lach) en haar (mooie, sorry voor het herhaling) ogen kijken mij vriendelijk aan. Ze is blij met de bloemen. Gelukkig denk ik, die zijn goedgekeurd (is natuurlijk altijd afwachten). We wandelen naar binnen en al gelijk corrigeert ze mij.

Ik vroeg mij van tevoren af of ze wel dominant genoeg zou zijn. Die vraag was binnen 2 minuten beantwoord. De manier waarop liet aan duidelijkheid niets te wensen over. Uiteraard kreeg ik even een (helaas korte) blik op Haar geweldig lekkere kont en benen. Onbereikbaar voor mij, maar wat lekker zeg. 

Binnen bestelt ze voor mij, dat is echt nieuw voor mij. Normaal bestel ik en het voelt raar en onwennig en ik denk dat iedereen ziet dat wij Meesteres en slaaf zijn. Ze neemt mijn telefoon, sleutels en portemonnee in…. ik voel me naakt. Na enkele minuten krijg ik een opdracht en Ze verrast mij. Dit had ik niet verwacht. Snel voer ik Haar opdracht uit en doe de cockringen om en mijn boxer uit. Het voelt raar om mijn boxer uit handen te geven.

Ik zie dat mijn vrouw heeft gebeld en geappt. Het is dringend. Ik moet toestemming vragen om contact te hebben met mijn vrouw. Dat voelt heerlijk. Ik mag over 10 minuten weer kijken op mijn telefoon….

Dominae is een natuurtalent, ze ziet alles, mist niets, let op details, wat een geweldige vrouw en Dominae is Ze. Als Ze mij de 2e keer streng corrigeert op praten met een volle mond, schrik ik en word ik zelfs een beetje bang. Zoals ze mij toespreekt, voelt als een straf. Ik heb geen kans bij Haar….Ze is veel sterker. Vanaf het moment dat ik de cockringen om heb neemt Dominae mij over. Ik kan steeds moeilijker helder denken, de pijn zorgt daarvoor.

We nemen het contract door. In het begin gaat dat nog wel, maar op het einde is de pijn heftig en is nadenken bijna onmogelijk. Eindelijk laat ze mij 1 cockring verwijderen. Mijn broek is helemaal nat van het voorvocht door de cockring. Ik herken mezelf niet, zo geil ben ik nog nooit geweest, kijkend naar de hoeveelheid voorvocht. Het verwijderen van de cockring zorgt ervoor dat ik weer helder kan denken. Ook fijn om eerlijk te zijn.

We ondertekenen het contract. Wat een mooi moment. Nu ben ik officieel van Haar. Het voelt goed, geweldig goed. We lopen terug naar de auto. Weer heb ik zicht op Haar achterkant…Goddelijk!!! In de auto komt Ze op me zitten. Ze geeft mij een knietje in mijn ballen en ze slaat mij hard in mijn gezicht. Terwijl ze dat doet spreekt ze mij toe, ze kijkt mij diep aan, soms fluistert ze…. Het is lastig uit te leggen, maar Zij raakt mij zo diep, intens, tot op mijn bot, ik word overmand door onderdanigheid, een geluksgevoel, emotioneel…..Haar heb ik al die jaren gezocht. Nog nooit heeft iemand mij zo snel zo diep geraakt.

Wat ben ik dankbaar dat ik de slaaf van Dominae mag zijn. Ik kan alleen maar hopen dat ik Haar voor mijn persoontje kan blijven interesseren en dat Ze mij niet aan de kant gaat zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *