Couples coaching

Je bent een stel waarvan minimaal 1 persoon kinky behoeftes heeft en die nog op zoek zijn naar de ideale invulling. Misschien is het voor de een nog een ver van zijn/ haar bedshow /. Of ben je pas net begonnen met het uitspreken van behoeftes en wil je hierin wat begeleiding omdat het toch spannend is. Het kan heel lastig zijn om vanuit een vanilla seksleven kinky te onderzoeken… helemaal als een persoon een grotere behoefte heeft dan de ander.

Dat zou een reden kunnen zijn om contact met mij te zoeken. Zie het als relatietherapie op kinky seksueel gebied. Niets hoeft, alles mag besproken worden en je kunt samen kijken en opdrachten uitvoeren om te ontdekken wat jullie samen past. Of uitleggen wat jij nu aantrekkelijk vindt in een bepaalde kink. Het gaat om beeldvorming en gezamenlijk ontdekken.

Tegelijkertijd komen er ook een scala aan emoties voorbij. We kunnen de tijd nemen om dit te bespreken en te onderzoeken. Het uitgangspunt is in mijn optiek dat jullie samen nog gelukkiger willen worden op dit gebied.

Vooropgesteld, als je samen sessies wilt doen en daar begeleiding in wil kan ik je bij de basis helpen. Als het uitgebreider of specifieker wordt (ik ben bijv. nog niet zo ervaren met bondage bijv.) dan verwijs ik je graag door naar een andere professional die je hier veel beter bij kan helpen.

Belangrijk is dat beide partners deze coaching zien zitten. Heb je interesse? Zoek contact via Kik, Twitter, email of Skype.