Martijns story – Public date

De zoektocht naar de deuropening van volledige overgave 

Afgelopen dinsdag was het zover. Van de eerste online berichten tot een goede drie weken daarna afspreken. Van alles achter een telefoonscherm tot elkaar echt ontmoeten. Van een groentje op bdsm-gebied naar een geweldige ervaring rijker. 

De eerste weken van het online contact waren soms erg intens voor mij. Wat was goed, wat was niet goed om te doen. Ik wist me dan ook soms echt totaal geen houding te geven. Dominae wist mij vanaf het begin in haar web te vangen. Mijn onervarenheid sprak boekdelen, maar wat weet ze daar goed mee om te gaan. En dan komt daar zelfs het moment dat Dominae met mij op een public date wil gaan… 

In eerste instantie voel ik een klein beetje paniek ontstaan en moeten er heel wat mentale hobbels genomen worden. Alles afwegende kom ik tot de conclusie dat ik deze kans echt niet mag laten schieten. Daar zou ik misschien wel de rest van m’n leven spijt van hebben gekregen. We plannen een moment in en met behulp van Dominae kiezen we een geschikte locatie. 

Na het besluit te hebben genomen, merk ik dat mijn hoofd op volle toeren draait en kan ik geen rust meer vinden. Ik verzoek Dominae om even geen contact meer te hebben voor de date zodat ik mijn hoofd leeg kan maken. Dit bleek een onwijs slechte keuze. Alsnog keek ik ieder halfuur op mijn telefoon om te checken of Dominae niet stiekem toch een bericht had achtergelaten. Wat miste ik het contact. Gelukkig ontstond dat contact een paar dagen voor de date weer. 

Dan was het moment daar. In de ochtend nog even twee werkoverleggen gehad en daarna snel de auto in om op tijd bij de afgesproken plek te zijn. Onderweg ging alles op de automatische piloot en probeerde ik te bedenken wat ik zou gaan zeggen. Uiteraard kwam er niets zinnigs in me op en liet ik het ook maar gewoon op z’n beloop. Eenmaal geparkeerd kreeg ik gelijk de bevestiging dat ik door Dominae was gespot en dat ik moest uitstappen. Er was nu geen weg meer terug… 

Ik stapte uit en mocht haar hand of laarzen kussen. Vanwege de spanning heb ik haar hand gekozen en vervolgens liepen we naar het restaurant. Uiteraard liep ik veel te snel, dus werd direct teruggefloten. Direct stond alles op scherp en vanaf dat moment kon ik me heel rustig laten landen en leiden door Dominae. Wat een prachtige en krachtige vrouw.  

Dominae volgend gingen we in de hoek van het tentje zitten. Ergens was ik nog verbaasd hoeveel mensen er al aanwezig waren. Mijn stemvolume moest even omlaag geschroefd worden zodat anderen ons gesprek niet konden horen (waarschijnlijk hadden ze dat anders ook niet gehoord). Het gesprek kwam vrij snel op gang en was dan ook lekker luchtig. In m’n hoofd raakte ik al aardig gewend, maar m’n lichaam gedroeg zich echt anders. Ik moest dan ook m’n best doen om niet teveel te trillen als ik het kopje koffie oppakte of als ik ‘rustig’ zat. Ondertussen veranderde het luchtige gesprek in een keer naar bdsm-gerelateerde zaken en tevens een opdracht. Wow, wat schakelt Dominae snel van fijne gesprekspartner naar dominante gesprekspartner. De verhoudingen waren direct weer duidelijk. Ik had echter even de tijd nodig om dit te beseffen en moest dan ook meermaals vragen wat de opdracht ook alweer was. Na zelfs nog een derde keer te vragen wat de opdracht ook alweer precies was, kon ik weer bij de tafel van Dominae aanschuiven.  

Twee drankjes en een goed gesprek verder vond Dominae het genoeg en vervolgde we onze date naar haar auto. Snel afrekenen en tegelijkertijd voelde ik de spanning weer toenemen. Haar dominantie is op zoveel fronten aanwezig. Het liefst wilde ik dan ook naakt voor haar liggen. Even aan helemaal niets meer hoeven te denken (dat gaat mij sowieso niet goed af) en je alleen maar door Dominae te laten leiden (ook de ij-vorm uiteraard).  

Eenmaal in de auto was de toon direct gezet en wist ik mij wederom geen houding te geven. Waar moest ik m’n handen kwijt, hoe moest ik gaan zitten, wat moest ik doen. Alsof je totaal geen besef hebt wat je überhaupt met je lichaam aan moet. Als eerste moest ik haar laarzen droog maken en zo groen als ik was (nog steeds ben eigenlijk) deed ik dit keurig met de mouw van m’n trui. Ergens had ik beter moeten weten…Ook volgde er nog een aantal faceslaps vanwege fouten die ik had begaan. Dominae is niet alleen krachtig qua uitstraling, ze heeft ook veel kracht in haar armen en handen. Waarbij de tepels en haar ballen niet bespaard bleven. Wat is het ontzettend fijn om dat soort pijnbehandelingen bij Dominae te mogen ondergaan. Hoewel ik dit dus niet liet merken en ook mijn lichaam zich nog steeds gek gedroeg, was het gevoel ongelooflijk. Ongelooflijk fijn dus.  

De tijd in de auto vloog dan helaas ook voorbij, want ik moest nog naar een werkafspraak daarna. Grrr…Het liefst had ik daar nog een tijdje (ongemakkelijk) gezeten en kunnen genieten van haar dominantie, kracht en sensualiteit. Damn, she’s perfect.  

Terug naar huis en later die avond had ik weinig tijd om goed te landen, maar een ding besefte ik me gelijk: wat zou ik graag meer willen. Ja, ik ben verslaafd. Gelukkig heeft Dominae ook een goede tijd gehad en staat zij ervoor open om verder te gaan. Samen verder te gaan met de ontdekkingsreis. De zoektocht naar de deuropening van volledige overgave. 

Dank u wel Dominae voor deze prachtige ervaring.  

p.s. inmiddels staat de hoteldate gepland     

2 gedachten over “Martijns story – Public date

 1. Petertje zei:

  Erg leuk dat jij jouw ervaringen ook wilt delen. Erg leuk geschreven ook!
  Bedankt daarvoor.
  Ik kijk uit naar het lezen van de volgende verhalen.

  Beantwoorden
  1. Martijn zei:

   Graag gedaan! Leuk om te horen dat het gewaardeerd wordt. Ik hoop hiermee ook anderen te kunnen overtuigen om deze stap te zetten als de kans zich voordoet.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *