Petertje- Eerste hoteldate

Gisteren heb ik mijn eerste hotel date met Dominae mogen ervaren. En dat is wel het juiste woord: ‘ervaring’. Wow!

Hieronder zal ik een beeld proberen te schetsen van hoe ik deze heerlijke date heb ervaren. Om nog wat van de magie te bewaren voor het geval jij zelf nog eens een date met Dominae mag meemaken, zal ik hier niet alles wat heeft plaatsgevonden in detail beschrijven.Mocht je nog een keer willen lezen hoe Dominae onze date heeft ervaren, dan kan dat in deze blog post van haar: https://www.dominaesuae.nl/2021/07/22/hoteldate-petertje-paddle-away/

We hadden oorspronkelijk op donderdag een week later afgesproken. Op maandag vertelt Dominae mij dat ze wel heel erg veel zin heeft om eerder al te gaan ‘spelen’ en stelt voor om deze donderdag al af te spreken. Ik moet even goed nadenken of ik dat rond krijg met werk en privé. Dat moet lukken, dus we spreken een week eerder af om 13:30.Samen zoeken we een hotel uit en diezelfde avond boek ik en betaal vooruit om zo min mogelijk gedoe te hebben met in en uit checken. Ook maak ik gebruik van de optie voor een early check-in zodat we direct gebruik kunnen maken van de kamer als Dominae dat zou willen.

Dat ging allemaal heel snel. Gelukkig merk ik dat ik er redelijk rustig onder blijf. Afspreken met Dominae vind ik altijd erg spannend. Maar voel nu geen spanning, alleen ongelooflijk veel zin in de date. Dominae is ook heerlijk enthousiast.

De afgelopen maanden heb ik echt een hele mooie vriendschap opgebouwd met de vrouw achter Dominae. We chatten veel en spreken elkaar af en toe over de telefoon, als vrienden. Vanaf het moment dat we de afspraak hebben vervroegd merk ik dat Dominae zich meer en meer in de chat gaat mengen. Het tovert een glimlach op mijn gezicht. Dat betekent voor mij namelijk dat ze er echt heel veel zin in heeft. Het is niet puur Dominae en ook niet puur alleen de persoon achter Dominae. In mijn hoofd geef ik deze combi een nieuwe naam door de eerste 2 letters van haar echte voornaam voor Dominae te zetten.

De dag voor de date begin in de spanning wel echt te voelen. Ik moet even goed bedenken hoe laat ik van huis moet vertrekken om op tijd bij het hotel te zijn. Er zijn een paar dingen die ik onderweg nog wil doen: pinnen, proviand kopen voor tijdens de date en natuurlijk iets leuks voor Dominae. Ook wil ik ingecheckt zijn voordat Dominae komt.

Net als ik het plannetje rond heb komt er een chatje van Dominae. Ze wil dat ik al ingecheckt ben als zij aankomt en dat ik op de kamer op haar wacht. Dat gaat denk ik wel lukken, chat ik haar. Ik stel mezelf voor, dat ik op de hotelkamer op haar aan het wachten ben. Hoe het hart me in de keel zou schieten als ze zou kloppen op de kamerdeur. Maar hoe wil ze mij daar eigenlijk aantreffen? In mijn normale kleren? Naakt? Als ik het haar vraag antwoord ze dat ik nog instructies ga krijgen over wat te doen en hoe. Slik…

Het angstzweet breekt me even aan alle kanten uit. Gelukkig duurt het niet lang voor ik weer wat tot rust kom. Ik probeer me voor te stellen hoe ik me morgen, de ochtend voor de date zou voelen. Afgaand op de vorige 2 keren zal dat wel weer een ochtendje met klotsende oksels zijn. Misschien is het ook wel een goed idee om nog even wat tijd in te ruimen om op de hotelkamer nog even onder de douche te springen voordat Dominae er is. Als ik mijn planning probeer te maken, met voldoende tijd zodat ik niet hoef te stressen, moet ik om 11:30 vertrekken. Crap dat is midden in een converence call die ik heb staan op dat moment. Ik besluit dat ze het maar een half uurtje zonder mij moeten doen.

Ik stel Dominae even op de hoogt van mijn plan om eerst even te gaan douchen. Dat vindt ze een goed plan. Zij vraagt zich af waar de spanning en angst vandaan komen. Eigenlijk heb ik daar geen goed antwoord op. We gaan samen een ‘spel’ spelen waarbij ik heb aangegeven heb waar de grenzen liggen en middels stopwoorden kan ik ingrijpen wanneer dat voor mij nodig is. Maar binnen de door mij gestelde grenzen is heel veel mogelijk.

Daarbij vind ik het bij Dominae echt heel moeilijk te voorspellen hoe dingen zich gaan ontvouwen. En daar zit voor mij het dingetje. Ik heb graag overzicht en controle over wat er gaat gebeuren. Dat heb ik nu niet (binnen de gestelde grenzen) en terwijl ik het heerlijk vind me daaraan over te geven, vind ik dat ook doodeng.

Ze vraagt me of ik haar vertrouw. Daar hoef ik niet lang over na te denken. Mijn vertrouwen heeft ze al lang geleden gewonnen. Ik vertrouw haar volledig.Dan mag ik erop vertrouwen dat ze goed voor mij zal zorgen. Het zal een leuke date worden waar we allebei veel plezier aan zullen beleven. Haar woorden hebben exact het juiste effect op mij. Ik kan me weer ontspannen.

Er is even wat onzekerheid of de date überhaupt wel door kan gaan. De dochter van Dominae is ziek. Tja, dat zijn natuurlijk dingen die kunnen gebeuren. De prioriteit is niet zo moeilijk te bepalen. Als het nu niet kan, dan doen we het gewoon een week later, zeg ik tegen Dominae. Uiteindelijk is het de vriend van Dominae die zich opoffert en de middag vrij neemt om te zorgen voor hun dochter. Wow, Marc to the rescue! Mijn dank is groot.

Die avond leg ik alvast een tas, met wat douche spullen, speeltjes die ik mee moest nemen en een schone onderbroek, in de auto. Daarna ga ik (voor mijn doen) op tijd naar bed.
Op de dag van de date word ik opgewekt wakker. Ik check even hoe het met Dominae is. Die heeft een lastige nacht gehad. Haar dochter is opgewekt en vrolijk maar klinkt als Darth Vader. Dat moet een aandoenlijk gezicht zijn.

Tussen 09:00 en 11:00 is mijn agenda leeg. Geen afleiding. Er is maar één ding dat mijn hoofd vult. De spanning in mijn lichaam stijgt en het zweet breekt me aan alle kanten uit. Om 11:00 begint eindelijk mijn laatste converence call. Ik geef aan dat ik een half uur eerder weg moet vanwege een belangrijke afspraak. Om 11:31 zit ik nog midden in een verhaal terwijl ik gauw mijn zin afrond en geef aan dat ik er nu echt vandoor moet. Het is een raar moment. Een aantal mensen kijken verward en verrast op. Snel sluit ik af en pak mijn tas. Mijn vrouw wenst mij succes met de workshop die ik ga geven en ik rijd weg.

Eerste stop de supermarkt. Gauw haal ik wat proviand. Druiven (daar weet Dominae wel raad mee), vullende koeken (zo heten ze echt!), cola light, pepermunt (frisse adem leek mij prettig) en wat chocolade van Tony. Ook pin ik wat geld. Tja, Femdom kost nou eenmaal geld, maar Dominae verdient het. Dan nog even een leuk cadeautje voor Dominae. Ik weet al wat ik wil kopen. Een fles Pineut, dat is een zelfmaak likeur. Bij de lokale winkel waar ze dat verkopen heb ik ooit een fles Pineut gezien met gevriesdroogde aardbeien. Qua kleur pas dat perfect bij Dominae.

Uiteraard staat alles weer op een andere plek in de winkel maar uiteindelijk vind ik wat ik zocht. Ik kijk op het label van de fles naar de naam van de zelfmaak likeur: ‘De wilde dame’. Hoe perfect is dat?! Met een grote glimlach loop ik naar de kassa en reken af. Ik stop alles in de auto en denk bij mijzelf: ‘Ik ben straks de pineut bij de wilde dame’. Misschien niet de meest geweldige grap, maar ik kon er zelf wel om lachen.

Veel te vroeg arriveer ik bij het hotel. Het weer is geweldig dus ik stap uit op de parkeerplaats en geniet van het zonnetje. Ik realiseer me dat ik nog niets heb gegeten en eet snel een broodje dat ik eerder al in mijn tas had gestopt. Dan check ik in en ga naar de hotelkamer. Die blijkt krap en echt heel warm te zijn. Geen airco! Van een 4-sterren hotel had ik anders verwacht! Ik app Dominae dat ik op de kamer ben en spring snel onder de douche. Als ik eronder vandaan kom heeft Dominae een appje gestuurd. Ik hoeft me niet meer aan te kleden na het douchen. Ze is er bijna en stuurt straks nog instructies. Fuck! Mijn zenuwen maken zich nu echt de baas van mij.

Geheel naakt sta ik voor het raam dat uitkijkt op de ingang van de parkeerplaats. Doordat er vitrage voor het voor zit, kan ik hier gewoon staan, redeneer ik. Dominae is doorgaans stipt op tijd en er zijn nog 5 minuten te gaan voor het afgesproken tijdstip. Ik besluit mijn kleren op te bergen in de kast en het proviand + cadeautje netjes op het dressoir uit te stallen. De helft van het dressoir laat ik vrij zodat er eventueel nog een koffer o.i.d. op neergelegd kan worden. De ventilator die op het dressoir staat zet ik aan en geniet van de verkoeling die dat brengt.

Als ik mijn telefoon check zie ik dat Dominae een bericht aan het typen is. Vol spanning kijk ik naar mijn telefoon. Ze zegt dat ze nog even een boodschapje moet doen en nu het dorp in rijdt. Ik zeg dat ze vooral geen haast moet hebben. In mijn hoofd gil ik het echter uit.
Dan, een paar minuten later, weer een bericht. Ik moet de deur van de kamer op een kier zetten en naakt, knielend voor de deur moet gaan zitten. Met voldoende ruimte zodat zij naar binnen kan komen. Ze komt er nu aan.

Mijn hart schiet me in de keel. Snel loop ik naar de deur, zet hem op een kier, laat de deur los en… de deur gaat volledig dicht. Crap!! Ik pak gauw een folder van het hotel, vouw hem dubbel, open de deur weer en stop het papier tussen deur en kozijn. Als ik weer loslaat sluit de deur weer volledig. AAAHHHHH!!! Door de folder nog een keer dubbel te vouwen blijft de deur net open staan. Ik neem wat afstand tot de deur, kniel en wacht… Mijn hart klopt nu extreem hard in mijn keel.

Dan hoor ik voetstappen op de gang. De spanning is echt niet te harden. De voetstappen komen dichterbij en stoppen. De deur beweegt langzaam naar binnen. Is dit het moment waarop ik een nietsvermoedend kamermeisje of hotelmanager de stuipen op het lijf ga jagen of is het Dominae? Het moet Dominae wel zijn, toch? Mijn hoofd ontploft bijna. De opgevouwen flyer valt naar de grond en de deur stopt direct met bewegen. Dan gaat hij verder open en daar verschijnt… Dominae. Ik ben extreem blij haar te zien!

Dominae kijkt even tevreden als ze mij naakt op de grond geknield ziet zitten. Ze doet de deur dicht en kijkt me plots erg streng aan. “Noem je dat knielen?” Ik schrik van haar reactie en weet even niet wat te doen. Dan buig ik snel verder naar voren zodat mijn hoofd lager komt. Dominae herhaalt de vraag maar nu met nog meer intensiteit. “Noem je dat knielen?” Ik leg mijn armen gestrekt voor me uit op de grond met mijn hoofd bijna tegen de grond gedrukt. “Dat kan lager!” Roept Dominae en trekt mijn armen verder naar voren. Mijn hoofd drukt nu stevig tegen de grond. “Dat is beter”.

Ik voel hoe ze haar nagels diep in mijn onderrug drukt. Dan trekt ze haar nagels over mijn rug tot aan mijn schouders. Ze maakt ongetwijfeld 10 dieprode striemen op mijn rug. Ik kreun van de pijn en genot.

Doordat ik daar voor de deur geknield ben, versper ik Dominae de doorgang naar de krappe kamer. Ik moet van haar bij het raam, aan het uiteinde van de kamer op de grond knielen zodat ze de kamer in kan. Snel doe ik wat mij is opgedragen. Dominae maakt het zichzelf gemakkelijk door in een stoel te gaan zitten. Ze zit precies in het koele briesje van de ventilator. Dat vind ze duidelijk prettig. Haar ogen gaan over de spullen die ik heb uitgestald op het dressoir. Ze lijkt tevreden over wat ik daar heb neergezet. “Hmmmm lekker een fles Pineut. Je hebt opgelet.” Als ze het label van de fles leest, verschijnt een brede glimlach op haar gezicht. Ze barst uit in een luide lach. “De wilde dame. Spot on Petertje.” Ik glunder, dit was exact de reactie waar ik zo op hoopte.

Dan geeft Dominae mij de opdracht haar hakken te kussen. Gretig begin ik haar hakken te kussen. Hoewel ik geen schoenen- of voet-fetisj heb vind ik de vernedering, van deze handeling, echt heerlijk. Ze maakt het me moeilijk door haar voet steeds iets verder van mij vandaan te houden. Ik moet achter haar hak aanjagen met mijn lippen. De volgende schoen die ik mag kussen, daar moet ik nog wat harder achteraan jagen. Ik geniet van het spelletje dat ze met mij speelt.

Inmiddels heeft Dominae best wel dorst gekregen. Begrijpelijk gezien de temperatuur op de kamer. Ze wil graag een glaasje water en een glaasje cola. Ik begrijp de hint en kom in actie. Pak een glas en loop ermee naar de badkamer. Daar vul ik het glas met koud water. Als ik ermee terug wil lopen merk ik dat mijn hand begint te trillen. Ik ben echt wel super nerveus merk ik. Om morsen te voorkomen pak ik het glas met twee handen vast. Dat helpt net genoeg om het glas met water, zonder morsen, bij haar neer te kunnen zetten. Als ik eenmaal de fles met cola open heb gemaakt en een glas probeer te vullen, merk ik dat ik ook daar twee handen bij nodig heb. Als ik tenminste niet het hele dressoir met cola wil overgieten. Nadat ik ook het glas cola bij haar heb neergezet ben ik opgelucht dat alles zonder morsen is gegaan.

Ik blijf naast haar staan in afwachting van de volgende opdracht. Dominae kijkt mij vanuit de stoel streng en vragend aan. “Wat doe je Petertje?”. Verschrikt kijk ik terug en laat de vraag door mijn hoofd gaan. Wat doe ik? Niets volgens mij? Als ik mijn mond open wil doen om wat terug te zeggen, zegt Dominae “Waarom moet ik nu omhoogkijken naar jou, waarom ben jij niet geknield op de grond?” Snel bied ik mijn excuses aan en kniel voor haar. “Gezicht tegen de grond!”. Ik doe net als eerder mijn armen gestrekt vooruit en druk mijn hoofd tegen de grond. Dan voel ik hoe ze haar pumps op mijn rug laat rusten. Ze gebruikt me als haar voetensteun. Ik vind het allang best want het geeft mij even een momentje om even tot rust te komen.

Na een tijdje tilt Dominae haar pumps van mijn rug. “Ik heb wat leuks voor je meegenomen”. Dominae geeft me een ingepakt cadeautje. Ik neem het aan, en bedank Dominae. Wat lief en wat een eer om een cadeautje van haar te mogen ontvangen. Als ik het openmaak tref ik in het papiertje 3 sexy damesonderbroekjes en een catsuit aan. Nogmaals dank ik Dominae voor dit mooie cadeau. Dan geeft ze me de instructie naar de badkamer te gaan en het rode onderbroekje plus catsuit aan te trekken. Zij wil Jessy zien. Dat is mijn sissy naam weet ze. Ik mag de badkamer pas uitkomen als Dominae mij weer roept.

Ik sta op en neem mijn cadeautje mee naar de badkamer. Het is erg lang geleden dat ik iets met sissy spel heb gedaan en ik heb er ook gemengde gevoelens bij. Voor het plezier van Dominae laat ik echter graag die kant van mij zien. Ik trek het onderbroekje aan en daarna de catsuit. Als ik in de spiegel kijk, zie ik een man in vrouwenkleding. Geen gezicht eigenlijk. Het voelt erg vernederend. De catsuit heeft een naad aan de voorkant die als een slang over mijn lichaam gaat. Ik probeer het zo te fatsoeneren dat er iets van een rechte lijn ontstaat. Echt meewerken doet de catsuit niet maar het begint ergens op te lijken als Dominae mij weer roept. Ik adem een keer diep in en uit en loop met lood in de schoenen de kamer weer in. Dit zal de eerste keer zijn dat iemand mij als Jessy gaat zien.

Dominae heeft zich inmiddels ook omgekleed. Ik herken het leren topje dat ze draagt. Die heb ik haar niet lang geleden cadeau gedaan. Daaronder een leren rokje. Het staat haar waanzinnig goed! Ze zit in de stoel op mijn te wachten en glimlacht goedkeurend als ik naar haar toe loop. Ik voel me extreem kwetsbaar en naakter dan naakt op dat moment. Onderweg naar haar gebied Dominae mij om haar schoenen mee te nemen. Ik pak ze halverwege op, loop verder en zet ze voor haar neer. “Trek ze aan!” beveelt Dominae. Ik schrik me echt helemaal kapot. Pumps aan moeten trekken is wel echt heel erg vernederend voor mij. Pas ik die überhaupt wel aan? gaat het door mijn hoofd. Ik besluit niet verder na te denken en te doen wat mij is opgedragen. Als ik mijn eerste voet in één van de pumps wil stoppen hoor ik Dominae zeggen: “Euhmm nee, niet aan jouw voeten. Aan mijn voeten. Dacht je dat ik mijn mooie pumps wil laten verpesten door jou?”. Wat voel ik me ongelooflijk dom op dat moment. Echt! Maar ook erg opgelucht. Ik doe bij Dominae haar pumps aan haar voeten en ga weer voor haar staan.  

Ze bekijkt me van alle kanten en laat mij een pirouetje maken. “Dat staat je best goed” hoor ik haar zeggen. Dat tovert wel een klein verlegen glimlachje op mijn gezicht. Ze vraagt me hoe gespannen ik ben. Ik geef aan echt wel behoorlijk gespannen te zijn. “Mooi, dat gaan we dan nog een beetje erger maken”.  

Het is tijd voor een lapdance. Ik wist dat ze dit waarschijnlijk zou vragen en heb daarom ook wat geoefend. Dat weet Dominae en heeft daarom ook hoge verwachtingen. Crap!Maar ik moet eerst even een passend muziekje erbij opzetten. Wat? Daar had ik totaal geen rekening mee gehouden! Dat maakt het allemaal nog erger. Ik zet een muziekje op. Met alle macht probeer ik mijn onzekerheid aan de kant te duwen en stap op haar af. Mijn rechterhand plaats ik achter in haar nek en stap op haar schoot. Op haar gezicht zie ik een glimlach en voel me daardoor iets zekerder worden. Zo soepel als ik kan begin ik haar te grinden. Het duurt niet lang voordat er een verveelde blik op het gezicht van Dominae verschijnt. Ze begint me instructies te geven. Moet voor haar gaan staan, met mijn rug naar haar toe en mijn kont uitsteken. Terwijl ik dit probeer te doen voelt mijn lichaam als een plank. Het is verre van overtuigend. Dit tot groot plezier van Dominae.

“Ga zitten!” roept Dominae. Zij laat wel even zien wat de bedoeling was. Ik ga op de stoel zitten. Dominae gaat voor mij staan en geeft een spectaculaire show. She’se got moves! De soeplesse waarmee ze haar heupen beweegt. Ik moet een paar keer echt diep slikken. Het wordt bijna intimiderend als ze haar voet op mijn stoel zet en sensueel haar lichaam laat golven. Daarna stapt ze met haar rug naar mij toe tussen mijn benen, bukt, en komt heel sensueel weer overeind terwijl ik een fantastisch uitzicht op haar heerlijke kont cadeau krijg. Holy crap!De volgende keer verwacht ze meer van mij… Oh nee!

Dominae laat me weer knielen voor haar. Ik heb nog straf verdiend. Dat heb ik in de dagen ervoor expres gedaan. De reden daarvoor is dat ik Dominae een paddle cadeau heb gegeven. We hebben hem samen uitgezocht en het is echt een heel mooie leren paddle geworden. Ik zou heel graag eens voelen hoe het is om daarmee geslagen te worden. Daarom heb ik op twitter haar naar een keer met kleine letter d geschreven. Onvergeeflijk natuurlijk ;). Tijd voor straf dus…

Ze gaat op de rand van het bed zitten en wil dat ik over haar knieën komen liggen. Braaf volg ik haar opdracht op. Wow, dat voelt wel heel vernederend. Mijn kont helemaal vrij voor haar om eens goed te spanken. Ze begint met haar hand en draagt mij op om mee te tellen tot 40. Klets! Wow die was hard! “Eén” roep ik, terwijl ze met haar hand over mijn bil wrijft. Klets! “Twee”. Die was op de andere bil. Na elke tik wrijft ze er even overheen. Het voelt heerlijk! Als ik tot 40 ben gekomen met tellen voelen mijn billen erg warm aan. Ik voel hoe het bloed wild door mijn billen stroomt. Lekker!

Dan is het tijd voor de paddle. Ze begint voorzichtig. Het is voor mij de eerste keer en voor haar ook de eerste keer dat ze de paddle gebruikt. Ik moet aangeven hoe hard ik de klap ervaar van een schaal van 1-10. De max voor wat nog fijn is ligt op 8. De eerste klap is op niveau 4, dan 5 daarna 6 en uiteindelijk 8. Dat ervaar ik wel als serieus hard maar ook erg lekker. Het geluid dat de paddle maakt op mijn kont klinkt ook erg indrukwekkend. Nice!
Dit keer moet ik hardop meetellen tot 10. De klappen van de paddle zijn een stuk heftiger dan met de hand. Ergens rond de 6e klap begin ik duidelijk te merken dat mijn kont steeds gevoeliger wordt. Nog maar 4 klappen denk ik bij mijzelf. Dat red ik wel. De 10e klap is duidelijk harder dan de voorgaande maar nog te doen. Opgelucht haal ik adem. Ik heb het volgehouden… Pats! Geheel onverwacht voor mij volgde er dus nog een klap. Ik schrik er van. “Euhmmm elf”. Pats! Nog één? “Twaalf”. Dan hoor ik Dominae: “Ja, ik zei dat je tot tien moest tellen. Niet dat ik ook bij tien zou stoppen” Ik mag weer opstaan. Voor ik dat doe bedank ik Dominae voor deze straf en sta vervolgens weer op. Poeh, dat was pittig! Trots maakt Dominae even een foto van mijn rode billen. Die foto is ook te zien in haar blog over deze date.

Inmiddels heeft Dominae wel zin in een striptease. Verschrikt kijk ik haar aan. Oh nee! denk ik bij mijzelf. Niet dat!. “Welk muziekje zou daar goed bij passen?” vraagt ze aan mij. Natuurlijk weet ik welk liedje ze bedoelt maar op dat moment werken mijn hersenen niet en kan me niet bedenken hoe het ook alweer heet. Iets met het woord ‘hat’. Dominae geniet duidelijk van het moment en zegt me dat ik Joe Cocker’s ‘You can leave your hat on’ maar eens op moet zetten. Met tegenzin zet ik het nummer op. Vol verwachting kijkt Dominae mij aan. Dit is dus het moment waarop ik moet gaan bewegen. Ik begin en mijn lichaam voelt weer als een plank. Dan denk ik bij mijzelf ‘Fuck it! Own it!’ en besluit er gewoon voor te gaan. Het werkt niet helemaal maar ik voel mezelf soepeler worden en zie zelfs een goedkeurende blik van Dominae terwijl ik mij langzaam ontdoe van mijn sissy kleding.

Als ik daarna weer naakt voor haar sta, zie ik weer die strenge vragende blik. Oh crap, weer vergeten te knielen. Gauw ga ik op mijn knieën voor haar zitten. Ze pakt twee tepelklemmen die met een kettinkje aan elkaar verbonden zijn. Elke tepelklem heeft een stelschroefje waarmee de klemkracht ingesteld kan worden. Ze draait bij beide klemmen het stelschroefje helemaal los. Maximale klemkracht dus. Dan plaatst zij ze op mijn tepels. Hmmmmm lekker, denk ik bij mezelf.

Ze geeft me de opdracht om haar kousen uit te trekken, wat ik uiteraard met plezier doe. Daarna speelt ze wat met de tepelklemmen door licht aan het kettinkje te trekken. Ik kreun van genot als ze dit doet. Dan trekt ze, tergend langzaam het kettinkje naar zich toe. De pijn wordt heftiger en heftiger. Ze blijft steeds harder trekken waardoor de klemmen heel langzaam van mijn tepels getrokken worden. De pijn neemt nog verder toe. Ik kreun luider er luider. Als de klemmen nog net een in het puntje van mijn tepel knijpen wordt het me bijna te veel en dan… twee klikken doordat de klemmen helemaal dicht klappen en van mijn tepels vallen. Het duurt nog een seconde en dan voel ik de napijn in golven door mijn hele borst gaan. Zo lekker! “Dank u wel Dominae”.

“Op bed liggen jij!” roept Dominae. Snel kruip ik op het bed en ga op mijn rug liggen. Dominae maakt twee leren polsbanden vast aan mijn polsen. Die gaat ze ongetwijfeld vastmaken aan de touwen die ik even daarvoor onder het bed heb doorgehaald. Ze kijkt me even aan en knijpt in mijn gevoelige tepels. Zachtjes zegt ze: “Doe je ogen dicht. Het is tijd voor wat TLC”. Ik doe mijn ogen dicht en hoor hoe ze een muziekje op zet. Gare du Nord, haar favoriete band. Het is een ontspannen nummer. Dan voel ik hoe haar handen heel licht over mijn benen glijden. Van mijn voeten omhoog, langs de zijkant van mijn lichaam, naar mijn armen. Zo licht, zo liefkozend. Ik kan me even heerlijk ontspannen en kreun zachtjes terwijl het lijkt alsof ik dieper en dieper in het bed zak. Ze neemt er even heerlijk de tijd voor.
Dan voel ik hoe ze licht haar voet tegen mijn kruis drukt en zachtjes heen en weer beweegt. Hmmmm, ik kreun weer zachtjes van genot. Wat heerlijk! Daarna knijpt ze nog even in mijn tepels waardoor mijn lichaam begint te kronkelen.

Inmiddels is het tijd voor de inspectie van haar pik. Die moet netjes vrij van haren zijn. Ik heb mijn best gedaan en maak me geen grote zorgen. Dominae neemt uitgebreid de tijd. Ik sluit ondertussen nog even mijn ogen en geniet na van de TLC. Na een tijdje heeft ze wat gevonden. “Hier!” roept Dominae. Ik kijk op en Dominae wijst naar een plek op haar pik. Ik kan geen haartje zien. Als ze de huid straktrekt, zie ik ineens een groepje blonde haren glinsteren in het licht. Fuck! “Ik hou het op acht haren, mee eens?” Natuurlijk ben ik het met haar eens.

De straf die ik ga krijgen mag ik deels zelf kiezen. Ik krijg de keuze uit: Ballkicks, faceslaps en paddle. Van met name de ballkicks moet ik huiveren. Ook de faceslaps sta ik niet om te juichen dus ik kies voor de paddle. Dominae kiest de andere helft van de straf. Zij kiest voor faceslaps. Ik ben even opgelucht.

Ik moet, op het bed, op mijn knieën voor Dominae gaan zitten. Zij gaat voor mij zitten voor het uitdelen van de faceslaps. Dan krijg ik weer een keuze. Of ze begint met links of rechts. Aangezien Dominae linkshandig is en het me wel prettig lijkt dat de eerste slap misschien iets minder hard is, kies ik voor rechts. Dominae geeft me nog even de tip om mijn gezicht te ontspannen. Tja, makkelijk gezegd, denk ik bij mijzelf.

Ik besluit voor mij uit te blijven kijken en wacht op de eerste faceslap. Wham! het voelt als een doffe dreun. Doordat mijn hoofd met een ruk naar rechts wordt geslagen is het effect erg desoriënterend. Hij was ook echt hard en ik maak me zorgen om de volgende klap. “Eén” tel ik hardop. Wham! Deze was nog harder en doordat een vinger net de ingang van mijn oor heeft geraakt (denk ik) begint mijn oor luid te piepen. “Twee”… Wham! Fuck wat slaat zij hard! Denk ik bij mijzelf. “Drie”… Wham! Die was weer hard met haar linkerhand. Dit keer raakt ze gelukkig niet mijn oor. “Vier”. Ik voel de adrenaline door mijn lichaam heen suizen en het duurt even voordat mijn ogen zich weer kunnen focussen. Sjonge, wat heeft dat een impact op mij. Fan ga ik er denk ik nooit van worden maar ik ben erg blij dat het er weer op zit.

Dan is het tijd voor de paddle. Dominae laat mij op het bed, mijn kont omhoog doen en gezicht op het bed. Ze pakt de paddle en… Pats! Holy crap! dat was geen niveau 8 maar zeker 10 of 11. Echt hard! Ik begin me zorgen te maken over de blauwe plekken die dit zal gaan opleveren. “Eén” begin ik weer met tellen. Pats! Fuck, nog zo’n harde klap. Dit voelt wel echt als straf. Ik weet niet of ik er nog wel 2 van zulke klappen aan kan en overweeg het safe word te gebruiken. Dan besluit ik me eraan over te geven en de overige 2 gewoon te incasseren. “Twee”… Pats! Ik voel hem door mijn hele lichaam. Er gebeurt nu ook iets bij mij.

De wereld wordt ineens super klein. De hotelkamer verdwijnt in het niets. Er is alleen nog het bed waarop wij ons bevinden. Als ik hardop wil tellen merk ik praten erg lastig is geworden. “Drie” breng ik met veel moeite uit. Dominae zegt iets maar de woorden dringen totaal niet door. Wel hoor ik de opwinding in haar stem. Ik wacht op de laatste klap… Pats! Mijn hele kleine wereldje trilt op z’n grondvesten. Het duurt even voor de pijn wat wegtrekt. Ik heb het gered! Dan voel ik een gevoel van extreem geluk in mij opkomen. Ik realiseer me nu pas terwijl ik dit schrijf, dat ik op dat moment vrij diep in subspace was. Wow! Ik moet nog steeds de laatste klap hardop tellen maar kan nu echt bijna niet meer praten. “Vier” komt er met veel moeite uit. Dan even een kleine pauze en met alles wat ik kan opbrengen: “Dank u wel Dominae”. Ik hijg even uit en geniet verward van het moment.

Dominae stapt van het bed en vraagt mij de door mij meegebrachte speeltjes te pakken. Ze had me eerder die week instructies gegeven deze mee te nemen. Ik kruip met moeite van het bed, pak de speeltjes, en laat ze aan Dominae zien. Het zijn 3 dildo’s. Zij pakt de grootste van de 3 eruit. Mijn blauwe dildo. Daar zit wat prut op van de tas waarin ik ze had meegenomen. Die moet ik maar eens gaan afspoelen. Ik ben blij met deze simpele opdracht. Als ik terugkom uit de badkamer geef ik haar de dildo. Ze laat mij knielen op de grond en gaat op mij zitten. Ze is met van alles bezig maar ik kan niet zien wat. Wel heb ik een vermoeden wat ze aan het doen is. Als ze klaar is stapt ze van mij af en gaat voor mij staan. Ik mag op mijn hoofd omhoog brengen en zie daar, voor het eerst, het strapon harness wat ik haar cadeau heb gegeven met daarin mijn blauwe dildo. Wow! Het staat haar geweldig!

Ik krijg een compliment voor mijn dildo keuze omdat deze zo goed kleurt bij haar schoenen. Uiteraard heb ik nooit enige rekening gehouden bij de kleur van haar schoenen toen ik deze dildo uitzocht. Maar elk compliment van Dominae voelt heerlijk en ik glimlach breed.

Nu wil Dominae wel eens zien hoe goed ik kan pijpen. Ze gaat voor mij staan en begint met de dildo tegen mijn wangen te slaan. Het is best een zware dildo en het voelt onprettig en erg vernederend. Ondertussen open ik mijn mond. “Oh wat een gretig sletje”. Ze duwt de dildo in mijn mond, pakt mij bij mijn hoofd en drukt de dildo langzaam naar binnen. Ik voel hoe hij mijn keel in glijdt. Direct springen de tranen onder grote druk uit mijn ogen. Ze duwt door en als ik kokhals haalt ze de dildo weer uit mijn mond. Ze pakt me bij mijn kin en zegt “Kijk me eens aan”. Zodra ze de tranen over mijn wangen ziet lopen glimlacht ze tevreden naar me. Met haar handpalmen wrijft ze de tranen van mijn gezicht. Daarna gaat ze weer met de dildo in mijn mond. Drukt door en beweegt hem heen en weer in mijn keel. Als ik weer kokhals stopt ze. Ze is nog niet erg onder de indruk en zegt me dat ik alles moet geven de volgende poging. Nadat ik wat op adem ben gekomen gaat ze weer met de dildo in mijn mond. Ze pakt mijn hoofd stevig beet. Dit keer zet ik mij schrap en beweeg naar voren als ze de dildo in mijn keel laat glijden. Ik hoor het enthousiasme in haar stem als mijn lippen bijna de ballen van de dildo raken. Ze begint weer te bewegen en ik kan het kokhalzen niet onderdrukken. Ze haalt de dildo weer uit mijn mond en ik hijg uit met mijn gezicht tegen haar bovenbeen gedrukt. Ik voel hoe de handen van Dominae heerlijk mijn hoofd strelen. Het is even genoeg voor nu zeggen haar handen mij.

De date gaat nog even door en het spel is kort samengevat: heerlijk! Al veel te snel zitten er alweer 5 uur op. Het is tijd om weer naar huis te gaan. Terug naar de echte wereld. We nemen afscheid en dat was het einde van mijn meest intense en geweldige date ooit! Een ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *