Petertjes ervaring: The days before P-date

Het is nu woensdag en overmorgen staat weer een date met Dominae gepland. Zo’n twee weken terug hebben we de agenda’s erbij gepakt en een datum geprikt. Sinds die tijd heb ik me helemaal suf gefantaseerd. In de chat met Dominae had ik binnen een paar dagen alle superlatieven al volledig uitgeput. Deze keer zal namelijk extra bijzonder zijn. Haar partner Mark is er mee akkoord dat er tijdens deze date, bij wijze van experiment, gepegged mag worden. Het is een experiment omdat hij eerst wil weten hoe dat voor hem voelt. Ik vind het erg mooi dat Dominae en Mark hier zo open met elkaar over kunnen praten en dat Mark haar ook de ruimte kan geven om haar rol als Dominae verder te verkennen. Wow!

Pegging is iets waar ik zelf ik denk al wel 20 jaar over fantaseer. Sinds het moment dat ik het voor het eerst zag, op tv notabene. In het programma ‘Sex over de Buch’ (daar moet je oud genoeg voor zijn om het te kennen). Hierin nam een prachtige Domina, gekleed in lak en leer een man, die in een sling lag, met een strapon. Ik heb er met verbazing naar gekeken. Waarom zou je dat in hemelsnaam willen? Maar het beeld bleef in mijn hoofd zitten en de interesse was gewekt. Het is uiteindelijk verworden tot mijn grootste fantasie. Ik heb er nooit wat mee gedaan. Nooit (bewust) een vrouw ontmoet die het leuk leek hiermee te experimenteren. Het idee om er voor te betalen en het te ervaren met een vrouw die ik niet ken en waar ik verder niets heb, spreekt me ook niet aan.

Met Dominae heb ik inmiddels zo’n band opgebouwd, zo veel vertrouwen in haar gekregen, zoveel lol met haar gehad. Zij is voor mij ‘dé vrouw’ waarmee ik dit zou willen beleven. Het wordt ongetwijfeld een hele leuke en fijne ervaring voor ons beiden.

De afgelopen dates die ik met Dominae heb gehad waren heerlijk. Steeds in de dagen direct voor de date voelde ik de spanning behoorlijk stijgen. Tot echt klotsende oksels. Het is zo’n dingetje waarbij geldt, je krijgt terug wat je erin stopt. Ik heb mezelf letterlijk en figuurlijk blootgegeven aan Dominae. Zij weet inmiddels zo veel van mij, zij kan het mij zo gemakkelijk, ongemakkelijk maken. Dat is eng. Of in ieder geval, dat vind ik eng. Maar in de afgelopen dates heb ik geleerd dat ze het nooit, te ver laat gaan. Ja, ze zoekt de grenzen op maar houdt nauwlettend in de gaten hoe het met mij gaat. Ze vraagt regelmatig even of alles nog OK is. En leest ook tussen de regels door. Want ik zeg altijd, in een soort reflex, dat alles goed is met mij. Daar prikt ze gelukkig ook doorheen. Niet dat ik me slecht heb gevoeld bij haar maar wel dat ik een max heb bereikt. Dat heeft ze feilloos opgepikt uit de nonverbale communicatie en mij de broodnodige ontspanning gegeven toen ik het nodig had tijdens de vorige date. Hoe fantastisch is dat?

We hebben de vorige date ook uitgebreid nabesproken. Verbeterpuntje van mijzelf, is om beter aan te geven hoe het echt met me gaat. Wat er met me gebeurt. Hoe beter de communicatie, hoe beter het spel. Dominae heeft zich voorgenomen sowieso meer rust momenten in het spel in te bouwen. We leren allebei en dat is ontzettend leuk!
De spanning heb ik voelen stijgen de afgelopen dag. Zeker toen Dominae met de instructie kwam dat ik morgen één van de sexy damesonderbroekjes moet dragen die ik van haar cadeau heb gekregen. Om alvast in de stemming te komen. Maar het is een lekkere spanning, zonder klotsende oksels. Ik heb er erg veel zin in!

Als ik op donderdag wakker word na een heerlijk nachtje slapen. Vraagt Dominae’s pik (mijn pik is van haar) om aandacht. Sinds zondag mag ik van Dominae niet meer klaarkomen. Hij voelt erg fijn. Elke aanraking voelt heerlijk en vraagt om meer. Ik besluit het verder te negeren en op te staan. Voor ik me aankleed trek ik gauw even één van de slipjes aan die ik van Dominae heb gekregen. Als ik mij broek  bijna aan heb, maak ik nog even een foto als bewijs voor Dominae. De erectie is inmiddels wat afgezakt maar de eikel komt net boven het slipje uit. Een erg grappige foto daardoor vind ik zelf.

Als ik later van de trap af naar beneden loop voelt dat erg prettig. Dit komt doordat de huid van Dominae’s pik, door het kant van het slipje, licht contact maakt met de binnenkant van mijn broek. Met elke beweging wordt ie geprikkeld. Ook als ik gewoon zit wordt ik er steeds aan herinnerd dat ik een slipje draag. Het voelt gek, anders. Het herinnert me steeds aan de date die voor morgen gepland staat.

Ik word van dat alles behoorlijk afgeleid en geil. Van werken komt maar weinig. Een paar keer besluit ik even kort te edgen in de hoop dat dat wat opluchting geeft. Maar nee, het edgen voelt zo lekker. Het vraag om meer. Het vraagt om klaarkomen. Grrr

In de middag vraag ik Dominae of het slipje a.u.b. uit mag en leg uit wat er aan de hand is. Dominae wil NU een foto van haar pik. Uiteraard doe ik snel wat mij gevraagd wordt. Hij is echt hard op dat moment. Ik leg verder uit dat ik even aan wat anders moet denken maar dat dat niet gaat met dat slipje aan. Dominae vraagt zich af of het dan ook beter is dat ik niet aan haar borsten denk. Daarna stuurt ze een heerlijke sexy foto van zichzelf en checkt even of dat ook niet helpt…

Als ik heb bevestigd dat dit alles het er echt niet beter op maakt, komt ze met de tip: Erica terpstra en een koude douche. En dat helpt, direct.

Ik mag het slipje uitdoen, als ik het morgen wel de hele dag zal dragen. Daar hoef ik niet over na te denken. Het slipje MOET uit nu! Morgen zie ik wel weer verder.Dit levert me dan wel een strafpunt op. Als ik reageer met “Kut!” heb ik er nog een te pakken voor schelden. Zucht…

Eenmaal weer in mijn vertrouwde boxershort komt alles weer wat tot rust. Ik kan me weer concentreren en doe nog even wat werk. Als het einde werktijd is en er even geen afleiding is, voel ik de spanning voor morgen ineens weer stijgen. Nog steeds geen klotsende oksels maar man, ik vind het toch echt wel spannend weer.

In de avond spring ik nog even onder de douche. Daarna nog even wat body grooming in voorbereiding op de inspectie morgen. Hoewel zij echt hele goede ogen heeft, denk ik dat ik het haar op z’n minst moeilijk heb gemaakt een haartje te vinden. We gaan het zien morgen.

Ik chat nog even wat met Dominae en tegen de tijd dat ze naar bed gaat, ben ik inmiddels weer heerlijk rustig. Mijn vrouw is ook gaan slapen. Het lijkt me wel een goed plan om nog even mijn buttplug te pakken. Die is wat dikker dan de blauwe dildo en dat lijkt me wel een goede warming up voor morgen. Het kost wat moeite maar uiteindelijk zit ie. Ik vind het geen fijn ding maar voor oefening is het prima.

Ik typ nog even verder aan dit verhaal en haal de plug er weer uit. Dan is het tijd voor mij om mijn speeltjes bij elkaar te pakken en alvast in de auto te leggen.

Nog even check ik hoe lang het rijden is naar het hotel en hoe laat ik dan ongeveer weg moet morgen. Ik moet nog best wat dingen doen morgen voordat ik Dominae tref.
– Wat proviand voor op de kamer halen
– Pinnen
– Cadeautje voor Dominae kopen
– Kaartje voor Dominae kopen
– Kaartje schrijven (Dominae wou een handgeschreven kaartje van mij)
– Inchecken
– Spoelen
– Douchen
– Vol spanning wachten op Dominae

Maar nu is het eerst tijd naar bed te gaan want het wordt weer een spannende dag morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *