Over mij

Over Dominae en de vrouw erachter

Ik ben een enorme tease, vind het heerlijk om mannen te verleiden en gek te maken en ze niet te geven wat ze willen. Online maar ook live is dit geweldig om te doen. Mijn passie ligt in het samen ontdekken en spelen. Dat betekent dan ook dat ik niet een script afspeel. Dat kan ik niet. Ik ben echt, mijn lijf is echt, mijn fantasie is echt en mijn dominantie ook. Ik ben een natuurlijke dominante en neem slaven mee in mijn fantasie.

Als je denkt dat dit eerste online maar saai is? Het tegenovergestelde is waar. Ik heb zeer intensief contact, zo intensief dat de meeste slaven het niet vol kunnen houden. Je bent niet voor ‘een uurtje’ onderdanig maar ik kruip in je hele leven. Elke sub waarmee het klikt krijgt een crush op me. En dat is de combinatie van het uitzoeken van verlangens, de online sessies en het overige contact.

Als Domme voel ik me verantwoordelijk voor mijn sub. Ik verwacht dat ze niet nadenken maar luisteren en volgen. Uiteraard met ruimte voor een goed gesprek, maar duidelijk onder mijn leiding. Het gaat om mijn genot en jij dient mij hierin en geniet daarvan.

Binnen BDSM ben ik onderzoekend. Ik veroordeel dingen niet. Omdat ik dit voor mijn plezier doe (begrijp me niet verkeerd, in het spel is het financiële aspect van belang) vind ik het belangrijk om iets op te bouwen met een sub. Er moet een klik zijn. Niet perse op BDSM gebied, maar het gesprek eromheen moet ook leuk zijn. Als die klik er niet is eindigt het contact ook. Mijn tijd is kostbaar en wil deze graag delen met subs waar ik van geniet.

Kort wat over mijzelf. Ik ben een universitair geschoolde vrouw, woon samen met mijn vriend ‘Marc’, ons kind en heb een normale baan. Mijn vriend weet uiteraard van Dominae en deze site. Wij hebben een geweldige relatie maar kan hierin mijn BDSM behoefte niet kwijt. Marc geeft me de ruimte om dit te onderzoeken. Ik zie het als een hobby en niet als mijn lifestyle. Mijn eigen voorkeur is meer een sensuele jurk met hold ups en hoge hakken dan perse latex en leer… Al heb ik daar ook een verzameling van opgebouwd.

Vanwege mijn normale leven is het voor mij (wellicht net als voor jou) belangrijk om anoniem te blijven. Dat betekent ook dat je mijn vertrouwen moet winnen.

In eerste instantie is mijn spel online, daarnaast groei ik als Domina en is het op uitnodiging mogelijk om live af te spreken. Bijvoorbeeld om een keer te lunchen met mijn sub. In een vanilla omgeving zonder spel. Laten we zeggen dat de meeting dan 90% vanilla is. Dit is altijd op mijn initiatief en pas als ik je vertrouw en er behoefte aan heb. Dus zeker niet vanzelfsprekend. Live is alleen mogelijk voor trusted slaves.

Belangrijk voor mij

 • Eerlijk zijn.
  BDSM is op basis van vertrouwen, dat ‘komt te voet en gaat te paard’. Dus eenmaal beschadigd is het lastig te herstellen. Je mag van mij ook verwachten dat ik eerlijk ben of aangeef dat ik ergens geen antwoord op wil geven. Jij krijgt die ruimte ook.
 • Respectvol
  We zijn beide volwassen mensen, het hoeft niet te klikken, maar ik ga respectvol met je om en verwacht hetzelfde. Ook als ik dingen niet begrijp of andersom.
 • Betrouwbaar
  Helaas is BDSM en alles eromheen nog niet breed geaccepteerd. Hierdoor zijn we beide meer kwetsbaar. Dit betekent ook dat ik geen foto’s/ video’s van je opsla (behalve als er reden is vanuit jouw behoefte). Er is geen reden vanuit mij om je schade te willen berokkenen. Ik wil gewoon genieten van het spel.
 • Onderzoekend
  Er is zoveel wat ik nog niet weet, of jij niet… en zeker wij samen niet. Ik vind het leuk om dingen te onderzoeken. Dus laten we samen op ontdekking gaan.

ONDER DE AFBEELDINGEN GAAT HET NOG VERDER!

Hieronder de gesproken versie van bovenstaande tekst.

Gesproken versie van Over mij

Presentatie en voorkeuren

The thrill is in the body, but the joy is in the mind

Jij bent er om mij te dienen. Mijn slaven zeggen dat ik streng ben, maar smeken om meer.

Heb je een relatie of ben je nieuwsgierig en weet je nog niet of BDSM iets voor je is? Geen probleem, ik geniet ervan om beginnende slaven hun onderdanige kant te laten onderzoeken en ben zeer discreet en serieus.
BDSM draait om wederzijds vertrouwen en respect, dit mag je van me verwachten, samen met discretie.
Ik bied en zoek langdurig contact en bied geen eenmalige (online) sessies.

Wat meer over mij: Ik ben een volle goedgevormde verzorgde dame met cup D/E, 38 jaar jong, WO opgeleid, grote krullenbos tot halverwege mijn rug en een mond waarvoor en waardoor je gaat smeken.
Ben jij eraan toe om me te gehoorzamen, mij al mijn grillen te volgen en om streng opgevoed te worden?

Ik ben beschikbaar als Dominante en ben dan ook een vriendin. Wat het verschil is? Omdat het online is ben ik er altijd, maar naast het spel ben ik ook geïnteresseerd in je als persoon. Hoe dan ook dien je mij en ik geniet als echte FemDom hiervan.

Mijn meest natuurlijk rol is die waarin ik heerlijk kan teasen en toch ook contact met je hebben. Vergis je niet, ik zal ook meedogenloos zijn. Jij bepaalt de kaders, daarbinnen ga ik los en het zal voorlopig je laatste keuze zijn.

Ik geniet ervan om je niet te geven wat je wilt en alles dienend te laten zijn aan mijn genot. Ik ben bezig met teasen, je opgeilen, denial en je inzetten voor mijn (seksuele) plezier. Jouw doel is om mij te verwennen, gelukkig en tevreden te maken en houden… ik gebruik je voor mijn genot, plezier en vermaak en ik ben veeleisend. Ik maak je helemaal gek en je krijgt meer van mij en wat mij opwindt mee. Dit is intensief en veeleisend, maar je krijgt ook meer. Tegelijk is er ook ruimte voor een aai over je bol en gewoon wat kletsen.

Uiteraard ben ik niet altijd aardig. Als je me irriteert en tijdens spel verwacht ik soms volledige onderwerping. Je komt dan niet mentaal dichtbij en ik train je om je te gedragen zoals ik verwacht van mijn slaaf. Als je je goed gedraagt mag je wellicht mijn hakken kussen.

Als slaaf ga je me niet seksueel bevredigen want dat kun je niet. Waarom zou ik een slaaf als jou mij laten vullen? Wellicht krijg je een keer als tijdverdrijf of mindfuck een spreekwoordelijk bot toegeworpen. Ik heb natuurlijk mijn behoeftes maar die kun jij niet vervillen. Het mag duidelijk zijn dat ik wel echt streng en hard kan zijn en dat jouw behoefte er dan weinig toe doet.

Wat altijd het geval is? Dat je genot en je pik van mij zijn. Ik bepaal of en hoe je komt en er is sprake van beloning en straf. Mijn geluk, genot en plezier staat bovenaan.

Ik ben wellicht niet de strengste en meest ervaren Dominante, maar in veel opzichten waarschijnlijk de meest intense ervaring die je zult krijgen. Het is niet alleen fysiek maar mijn spel is mentaal. Ik kruip in je hoofd en laat je niet meer gaan.

Gesproken versie van bovenstaande tekst.

Wat Dominae leuk vindt

 • Tease and denial
 • Mindfuck/ Mindplay
 • Strapon / pegging
 • Sissy play
 • Buttplug en cockring zijn standaard
 • Cuckolding (een kooi kan op afstand!)
 • Financial Domination
 • Breathplay
 • Shoe / foot worshipping
 • Ball busting
 • Nipple torture
 • Spitting
 • Humiliation / vernedering
 • Spanking
 • Blackmail/ chantage
 • Ponyplay
 • Staat je wens er niet bij? Laten we het samen ontdekken.

Waar ik niet van houd:

 • Schelden zonder finesse
 • Diaper boys (sorry, ik kan hier seksueel echt niets mee)
 • Slaan tot bloedens toe.

We beginnen met Kik sessies en als je goed getraind bent en mij behaagt krijg je wellicht meer van me te zien. En live sessies zijn mogelijk voor trusted slaves, oftewel, invitation only!