Chantexit

Zondag was de laatste dag van Jeroentje en ik moest iets bedenken om de blackmail te gebruiken om met een bang uit te laten gaan. Allereerst vraag ik een video van hem met zijn hele lichaam. Vervolgens plaats ik deze op Twitter en laat ik deze pas verwijderen als hij 8 vragen/ opdrachten heeft beantwoord/ uitgevoerd. Om ervoor te zorgen dat hij deze keer iets meer stress ervaar heb ik vantevoren een aantal mensen via Twitter benaderd om me te helpen. En uiteraard mijn slaafje de opdracht gegeven. Het wordt uiteindelijk zowel een feestje als chaos.

Er is een bedrag afgesproken voor het eraf te halen… en daarna extra voor elke comment, elke retweet en elke like. Jeroentje wil vantevoren een vast bedrag afspreken. Voor mij werkt dat niet. dan heeft hij alsnog de touwtjes in handen.

Dus terwijl we dit bespreken zet ik het filmpje online.

De vragen waren als volgt (hij kreeg ze uiteraard 1 voor 1)

 1. Hoe lang is je pik zacht en hard (incl. foto als bewijs)
  • Hij wilde de foto’s niet online zetten… en het duurde lang. Gelukkig zijn er andere mannen die de opdracht begrijpen en direct uitvoeren.
 2. Hoeveel foto’s en filmpjes heb je mij gestuurd
  • Ik heb zelf echt niet alles teruggezocht maar het was ontzettend leuk om hem te voelen zweten terwijl zijn filmpjes verder worden gedeeld.
 3. . Waarom moest je de vragenlijst een tweede keer sturen? Wat was je vergeten?
  • Hij had een vraag niet beantwoord. De grap is dat hij dit tijdens de chantage weer niet deed en hij het twee keer moest doen.
 4. Pak twee wasknijpers en plaats deze op je tepels (en stuur een foto)
  • Dit was natuurlijk een makkelijke opdracht en binnen een minuut heb ik een foto.
 5. Deel hier de link van het billen/ jeans filmpje
 6. Hoe hard ben je nu? Omschrijf…
  • Hij is ontzettend hard en wil graag komen (ik had het ook niet anders verwacht)
 7. Welk cijfer geef je Dominae en wees eerlijk!
  • Een 10, en dat was natuurlijk ook terecht.

Ergens rond deze tijd begint Jeroentje me via DM weer berichten te sturen. Of hij gewoon mag betalen. NEE… de laatste vraag moet beantwoord worden. De andere mannen moedigen hem via Twitter aan om vol te houden.

8. Hoeveel likes/ comments en retweetst zijn er nu?

Met alle comments en retweets opgeteld komen we ver boven zijn bedrag uit. Iedereen heeft hard zijn best gedaan. Hij stelt voor om het voorgesteld bedrag te betalen. Ik ga hier niet mee akkoord waardoor ik weet dat hij eerst weer meer geld op zijn Paypal moet zetten

Als het geld binnen komt verwijder ik de originele post en bedank alle andere mannen voor het meespelen. Ze krijgen ook nog een sexy foto van mij in DM. Wat ontzettend leuk om te doen om tegelijk met een aantal mannen deze sub helemaal gek te maken. Wat een rush en hoeveel lol.

Een voor een verwijder ik alle comments en tweets. Jeroentje is een en al dankbaar en onder de indruk in de DM. Wat een rush, wat een spel en hij heeft geen invloed gehad. We nemen afscheid na de proefweek en ik weet zeker dat hij nog wel een keer terugkomt. Voor nu mag hij weer lekker rondscharrelen in Twitterland.

That was an exit with a bang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *