Show me some Respect

Boy oh boy. Afgelopen weekend was ik even wat minder fit na de tweede vaccinatie. Zondag was ik ronduit snauwerig en de helft van de maandag heb ik in bed doorgebracht. Kortom, het was een rustig weekend. Is er dan niets gebeurt? Jawel, van alles. Hieronder, niet geheel chronologische een update. Allereerst even een geweldig versje (staat in Versjes van Lars)

Bas
Bas en ik zouden vorige week vrijdag dus lunchen, dat ging niet door. Voor dinsdag hadden we een date staan maar dit ging niet door aangezien hij vrijdag ziek was en alles verzet moest worden. Deze carrièretijger wordt geleefd door zijn agenda. De proefdate geeft hem veel stress ondanks dat ik hem de keuze voor locatie en tijd geef, binnen mijn mogelijkheden. Voor de tweede proefweek hebben we afgesproken dat hij geen opdrachten doet en heb ik afgezien van een dicpic en een ass shot geen enkele foto van hem ontvangen. Afgezien van zijn lengte en haarkleur heb ik geen idee. Het is super gezellig in onze gesprekken en, zoals bijna altijd, bespreken we 95% vanilla dingen. Ik houd hem een spiegel voor en ben niet aardig. Ik hoef dan ook verder niets van hem. Het lukt niet om een nieuwe date te plannen omdat hij me niet weer teleur wil stellen.

Als ik op dinsdag besluit langs te rijden op de plek waar hij gevaccineerd wordt geeft hij aan dat hij al binnen is…en even later dat hij al weg is. Ik sta gedesillusioneerd buiten en heb zijn merk auto niet gezien. Ik begin nu wel echt te twijfelen of hij is wie hij zegt dat hij is terwijl ik doorrijd naar het anders voor de MP aankoop die ik moet doen (Je denkt toch niet echt dat ik alleen voor een sub ergens heenrijd?). Als ik hem ernaar vraag geeft hij aan dat hij in de parkeergarage stond en dat hij dacht dat het een mindgame was… dus dat ik er niet echt stond… Dat is een optie maar toch.
Aangezien hij alleen de eerste proefweek heeft betaalt en dus de tweede voor niets heeft gehad heb ik geen andere keuze dan hem uit mijn stal te zetten. Geen enkele Vrouw dient zo behandelt te worden, laat staan Dominae. Zo onmogelijk is Paypal nu ook weer niet. Ik baal wel, hij was leuk …cocky, scherp… net als Daantje… speaking of Daantje…

Daantje
Als ik eergisteren een foto post van mijn nieuw bestelde laklaarzen (ja wat kon ik anders, ik voelde me niet goed…) krijg ik gisteren een reactie via Twitter. Daantje heeft vorige week Kik verwijderd maar kan het niet laten om mijn Twitter nog te volgen. Hij stuurt me een screenshot dat hij een melding ervan kreeg. Allereerst is b=hij verbaast.. Hij is net weg en nu krijg ik al een lakfetish (Daantje is gek op lak) en waar een maand geleden de laarzen me nog zonde leken vind ik ze nu leuk. Hij vraagt of ze al gefinancierd zijn… Nee, dat is nog niet het geval. Ik weiger mijn aankopen te laten beperken door de generositeit van mijn slaven. Terwijl ik tegelijkertijd ook vind dat ik best wel iets meer verwend mag worden.
Daantje biedt aan om de laarzen te betalen als ze over 2,5 week nog niet gefinancierd zijn, mits ik ze meer promoot. Prompt zet ik een nieuwe tweet online (oke, het heeft me letterlijk 4 pogingen gekost om hem zonder spelfouten en foute verwijzingen online te krijgen, tot groot genoegen van Daantje). Helaas heeft niemand van Twitter de handschoen opgepakt….

Erik
Wel ben ik benaderd door Erik. Deze ondernemer uit Amsterdam is ongeveer even oud en benaderd mij zowel respectvol als leuk. Ik stuur hem (evenals alle andere slaven) een foto van de laklaarzen en hij biedt direct aan om ze te betalen. Voordat hij dient… Dat vind ik wat ver gaan omdat ik niet het gevoel wil krijgen/ geven dat je me kunt kopen. Als ik Bas de deur wijs komt er wel plek… en dus mag Erik maandagavond dan toch toetreden tot mijn stal. Hij betaalt (it’s not that difficult) en krijgt de vragenlijst opgestuurd vlak voordat ik ga slapen. Als ik de volgende ochtend wakker word heb ik een lange email van hem dat het niet verstandig is als hij gaat dienen, met veel excuses en een goede uitleg. He wat jammer Ik stuur hem via Kik een bericht dat ik ook wel gewoon met hem wil kletsen… en ik stel voor gewoon verder te praten. Ik maak een opmerking over de laarzen en pling…. een paar minuten later zijn deze ook door hem betaalt. Dus Erik dient niet en gaat ook niet dienen… maar de nieuwsgierige en empathische vrouw in mij kan het niet laten hem beter te willen leren kennen.

Sam
Ondertussen heb ik het erg gezellig met deze Engelstalige man. De uitdrukkingen en uitspraak van woorden doen me hardop lachen en zijn kink spreekt me aan. Hij kan uren kijken naar lingerie voor vrouwen… Nou, daar kan ik ook wel wat mee. En verder lijkt het hem heerlijk om gemolken te worden. Ik kijk dan ook enorm uit naar onze proefdate, volgende week maandag als lunch. Het wordt een drukke maandag want…

In de avond heb ik ook een proefdate met…

Nico
Ook Nico was bijna exit! Na de opmerking vorige week dat hij wel lingerie voor me wilde kopen in de hoop dat hij dan grotere kans maakte ging het zondag weer mis. Hij mocht niet klaarkomen. De instructie was helder… NIET KOMEN (even, mannen, dit is dan geen stille hint toch, dit is redelijk duidelijk?). Op een gegeven moment gaf ik hem een instructie om x maal klaar te komen… Laten we zeggen rond de lunch. En ik wilde bewijs van elke keer. Krijg ik een foto met als tijd 9.51 waarop hij klaarkomt. Niet acceptabel, volledig respectloos en het ergste is nog, oneerlijk!

En dat is wat niet kan. Je kunt niet oneerlijk zijn! Dan houd je jezelf en mij voor de gek. Als je opdrachten niet goed uitvoert, dan ben je toch niet aan het dienen? Eerlijk gezegd verbaasd het me enorm omdat hij een zeer braaf en attente slaaf is gebleken. Ook deze ondernemer maakt tijd terwijl hij ook nog een verbouwing afrond en verhuizing heeft. Ik weet even niet wat te zeggen en besluit hem een dag met rust te laten voor zijn verbouwing en op dinsdag weer verder te praten.
Dinsdag besluiten we te bellen want dit werkt niet via de app. We spreken en hij biedt voor de honderdste keer zijn excuses aan. Ik besluit hem een derde en laatste kans te geven. Hij mag nog een tweede proefweek maar of we ook echt op date gaan moet ik nog maar zien.

Liselette
Volgende week wordt sowieso een drukke week. Want dinsdag namiddag heb ik de eerste hoteldate staan met Liselette. En dat wordt weer iets heel anders dan met de Vlaming en Petertje. Liselette is echt een full on sissy en ik ga eens kijken of en hoe ik haar beter in kan zetten als sissy sletje. Dat pijpen moet ze in ieder geval nog oefenen. In de tussentijd gaan we haar op Twitter eens lekker tot aandachtshoer maken…. en dat zijn haar woorden. Kortom, we gaan op in de voorpret.

Tussendoor speel ik nog scrabble (je zou denken dat ik druk ben, maar de gemiddelde sub kan niet in de avond wegens privéleven). Ik win ternauwernood maar denk dat ik er een blackmail subje aan overhoud. Verder praat ik nog met Eelco die ik als datecoach wat meer op weg ga helpen in de vanilla wereld. Vandaag moest ik zowaar een nieuwe (nep) leren broek kopen omdat ik ben afgevallen (dit was overigens de bedoeling. Ik snap dat jullie allemaal mijn curves fenomenaal vinden… en dat zijn ze ook. Ik beloof dat ik hoe dan ook curvy blijf, maar het zou zijn zijn om ook de helft van mijn kleren weer lekker aan te kunnen (of neemt iemand me mee shoppen?).

Petertje
De eerstvolgende date staat voor overmorgen en zorgt ook al voor veel voorpret. De dildo en de poppers voor Petertje zijn al bezorgt… mijn koffertje staat klaar en ik kan niet wachten om de hoteldeur achter me dicht te doen. Petertje en ik gaan 4 uur spelen en tussendoor dineren we nog samen. Ondertussen heb ik hem al wat voorbereidende opdrachten gegeven en merk ik dat de spanning aan zijn kant stijgt. Wat ik heel fijn vind is dat ik deze sessie meer rust in ga bouwen…. en ik heb nog wat ideeën om hem helemaal gek te maken. In ieder geval zal het pegging experiment leuk zijn… want vooralsnog mag ik het maar 1 keer doen…Mijn lief wil weten hoe het voor hem voelt en nog aan de handrem kunnen trekken. Hoe dan ook, goed gezelschap, Petertje in zijn ogen kijken terwijl ik hem voor het eerst neem, een lekker etentje en dan vast nog een tweede ronde helemaal losgaan. A girls gotta dream 🙂


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *