Hoteldate Sissy Liselette

Het is alweer een tijd terug dat ik Liselette heb gezien voor de proefdate. Uiteraard was Liselette toen in haar vanilla mannelijke vorm en heb ik Liselette alleen digitaal gezien. Vandaag is het zover (naja, gisteren dus 😉)

De afgelopen weken was het rustig op de chat met Liselette. Zo weinig zelfs dat ik op een gegeven moment gestuurd heb dat ik het contact miste en of de date nog wel doorging. Tja, dat het leven soms druk is weet ik alles van. Deste leuker om te merken dat de voorpret steeds meer de hand overneemt.

Liselette had zichzelf graag als webcamgirl gezien. Ik heb niets met webcams en stelde voor dat ze dan een Twitter account zou starten. Dan kun je jezelf etaleren en krijg je reactie, maar het is niet zo dat je naar een leeg scherm zit te staren. Zo gezegd, zo gedaan.

Maandag stuurde ze een bericht dat ze al een kooitje om kon doen, haar privé situatie liet dit toe. Om doen en van mijn clit afblijven was de opdracht. De foto hiervan plaatst ze braaf op Twitter. Ook is ze braaf bezig geweest met de pijptraining (mijn sissy moet kunnen pijpen) omdat ze graag als slet gezien wil worden. Zo ver zijn we nog lang niet, eerst wil ik zeker weten dat ze me niet voor schut zet.

Als het zwaar wordt met haar kooitje vraagt ze me wat de straf is als ze deze afdoet…. Ik denk daar niet licht over en geef aan dat ik dan niet op de date verschijn. Ik hoor haar bijna slikken als ik zie dat het bericht gelezen wordt. In ieder geval is de boodschap duidelijk, het kooitje blijft om!

Liselette geeft aan dat ze in haar thuissituatie het een en ander heeft kunnen bespreken. Ik gun het elke sub om het thuis zo fijn te hebben dat ze mij niet nodig hebben. Als ik zeg dat ik wellicht dan binnenkort overbodig ben krijg ik een reactie dat dat niet de bedoeling is. Ze heeft me mij een lot uit de loterij in handen en laat me niet meer gaan. Ik smelt een beetje, wat een schatje!

Onze privé situaties zitten niet echt mee op de dag van de date maar het lukt haar op tijd thuis weg te gaan. Ze zal vroeg inchecken en de metamorfose ondergaan. Via Skype heb ik haar een keer met makeup gezien, dat was niet acceptabel. Ik ben dan ook van plan haar te helpen om zich te veranderen in de beeldschone vrouw die ze is.

Ze is op van de zenuwen en wil het liefst de hele dag met een dildo in haar mond lopen, helaas moeten we beide ook nog werken. Het beeld wat ze schetst blijft wel in mijn hoofd hangen. Er worden weer veel scherpe grappen gemaakt en de sfeer is vooraf al erg leuk. Ik bied haar nog een weddenschap aan. Nu ben ik gek op stoeien en worstelen en is Liselette ongeveer 10 kilo lichter dan ik. We spreken een weddenschap af rondom worstelen. The stakes are high en Liselette is ontzettend gemotiveerd om te winnen. Ik laat het uiteraard niet over mijn kant gaan om haar te laten winnen dus de battle is on.

Dit gaat een hele andere hoteldate zijn dan met Petertje of de Vlaming. Totaal anders en ik merk dat ik ook wat onzeker ben. Liselette is wel naar meerdere Pro Dommes geweest en tja, ik ben nu eenmaal niet ervaren. Uiteraard kan ik dit delen met Liselette. Ze geeft aan dat ik uniek ben omdat ze ziet hoeveel plezier ik eruit haal. Mijn enthousiasme en lol zijn puur en echt. Ik krijg en grote glimlach, het is wel waar. Ik geniet ontzettend van de dates en dat is voor mij ook het vereiste.

Met nog twee uur tot mijn aankomst is Liselette ingecheckt en begint ze langzaam te transformatie. Ik heb gezegd dat ik liever heb dat ze iets duns aantrekt waarbij ik haar huid nog aan kan raken. Een korset is prachtig, maar dan voel ik niets. De opdracht is om de deur open te doen en zichzelf dan te boeien op de grond. Liselette is echt gek op bondage en heeft er allemaal slimme tools voor.

Ondertussen rond ik mijn werk af, verwelkom mijn kind en geef Marc een zoen voor ik vertrek. Marc heeft wat foto’s van Liselette gezien en is onder de indruk van hoe ze eruit kan zien. De eerste keer had hij niet door dat Liselette normaliter niet zo rondloopt (hij denkt dat elke vrouw altijd een sexy korset draafgt, RIGHT 😉 Als mijn partner zou hij beter moeten weten want ik kleed me op zijn minst gezegd nonchalant in en rond het huis.

Het hotel is wederom dichtbij, ideaal. Met twintig minuten rijden sta ik voor de deur. Ik heb de veters binnengekregen van de laarzen en neem deze naast mijn koffertje ook mee. Wel even een extra stukje tape dat ze niet halverwege het terras uitgebreid op de grond liggen (met mijn elegantie kan dat gebeuren… maar dan ben ik wel zo dat ik ze met een grote glimlach rustig inpak… als het echt misgaat, dan maar doen alsof het je niets interesseert. Gelukkig is dit niet nodig en stap ik met koffertje en schoenendoos erop over de parkeerplaats.

Ik loop het hotel in en pak de lift naar beneden, daarna loop ik langs ongeveer alle vergaderzalen voordat ik ergens achteraan door een deur moet die je alleen met pas kunt openen. Er komen net twee stellen gereformeerde mensen langs en die doen mijn deur open. Ik weet dat ze mijn leren broek niets vinden, maar met een vriendelijk ‘Goedemiddag’ krijg ik toch een glimlach en groeten ze terug.

De nummers staan bij de deuren en ik loop de lange gang door. Daar is de deur en deze staat op een kier. Ik loop naar binnen en… zie niets. Het licht is aan, maar waar is Liselette? Uiteraard valt de doos van mijn koffer, ik sluit de deur achter me en loop naar binnen. Er liggen kussens op de plek waar ik mijn koffer wil zetten. Ah, daaronder heeft ze de speeltjes verborgen. Zelf ligt ze aan de andere kant van het bed met haar hoofd op een stapeltje handdoeken…. Een kleine tik op de kont, ik kan het niet laten.

Ik loop er even heen en kijk naar de kamer. Overal liggen speeltjes en spullen. Op het tafeltje naast de stoel ligt chocolade, een envelopje en de sleuteltjes van de sloten waarmee Liselette vast zit. In de badkamer staat een stoel. Ik loop terug naar Liselette. Ze mag even overeind komen om aan te geven waarom ze op een handdoek rust… Omdat mijn borsten er anders uitvallen. Ik lach hardop en ze mag weer knielen.

Rustig pak ik de dingen uit mijn koffertje en kleed ik me in mijn latex jurkje. Het lak rokje en de jarretels die ik heb gekregen van Liselette zijn nog niet binnen, helaas. Als ik zover ben maak ik Liselette los. Haar handen heeft ze met handboeien tussen haar benen aan haar enkels vast gemaakt. Niet erg comfortabel. Terwijl zij zichzelf verder losmaakt kijkt ze omhoog… WAUW, wat ziet u er prachtig uit. Oh ja, lak geeft een iets andere uitstraling.

Ik ga zitten in de stoel en gebied Liselette om de doos te pakken waar mijn laarzen in zitten. Aan haar de taak om deze netjes in de laarzen te doen. Braaf kruipt ze op haar knietjes. Het blijkt dat er meerdere veters inzaten en ze moet 1 laars opnieuw doen… maar heeft mazzel. Om ze goed te veteren is het ideaal als ik op bed ga liggen. In de spiegel zie ik haar achter me staan en ook hoe haar ogen soms wat dwalen. Foei Liselette!

Het duurt best lang om alle veters strak genoeg te krijgen, maar uiteindelijk zijn ze beide geknoopt, met dank aan de padvinderservaring van Liselette. En ze heeft het ook nog in 1x goed ingeregen. De glimlach op haar gezicht is groot en eindelijk kan ik haar met deze killer hakken weer recht in de ogen aankijken.

Tijd voor wat ontspanning…. voor mij uiteraard. Liselette schept al een dag op dat ze zo goed geoefend heeft op haar lapdance en ik ben benieuwd. Ze pakt een stoel en zet deze midden in de kamer. Ze vraagt toestemming om me aan te mogen raken en ik geef aan da tik haar wel tegenhoud als ik het onprettig vind. Dan zet ze een muziekje aan. Ik ken het muziekje niet, maar het heeft geen hoogtepunt in mijn beleving. Liselette loopt leuk om me heen, verleidt me maar… krijgt me niet om. De heupen zijn te stijf, het is niet cheap genoeg voor een sletje en te weinig borsten en billen in mijn gezicht. Tja, ik moet streng zijn, ze gaat mij vertegenwoordigen.

Als het liedje klaar is laat ik haar voor me staan en gebied haar met haar handen haar enkels te pakken en haar kont uit te steken. Het lukt haar niet. Een paar yoga lessen zijn wel aan Liselette besteedt. Uiteraard doe ik haar voor hoe het moet. Ik ga even op schoot zitten en Liselette krijgt bijna geen lucht meer omdat ze zo opgewonden is. Wat schattig! Haar handen schieten naar mijn billen en ik geef haar een faceslap. Afblijven!

Hup, tijd voor de transformatie. Het volgende uur besteden we in de badkamer waarbij ik haar laat zien hoe ze de makeup moet gebruiken. Ik ben niet zo’n enorme tut, maar het kan een stuk beter dan wat ik gezien heb. You Tube tutorials zijn blijkbaar lastig om te begrijpen 😉 . Het resultaat is mooi. Ze is niet meer lijkbleek, de ogen zijn vrouwelijk, de wenkbrauwen in vorm. De rouge is net te sexy en haar lippen zijn om te zoenen. Ze heeft mijn lippenstift opgekregen, die is onverwoestbaar.

Tijdens het opmaken spuit er foundation uit het flesje, alles zit onder. Liselette kan het niet laten om de opmerking te maken ‘Ach, spuit er tenminste nog iets…’

Als we klaar zijn ga ik op bed liggen en laat haar de kamer op en neer lopen. Het is me eerder al opgevallen dat ze nog geen vrouwelijk houding heeft. Het schudden met de heupen als je loopt blijkt het moeilijkste te zijn. Net als het strekken van de knieën als je op hoge hakken loopt. En dan heb ik het nog niet over wat te doen met je borsten en schouders.

Na een paar minuten is het genoeg. Ik gebied haar voor me te staan en verder met haar heupen te oefenen en met haar kont te spelen. Dit film ik uiteraard en de filmpjes zal ze de komende tijd posten op haar Twitter account @sletjeliseletje.

Liselette wil uiteraard anoniem blijven en dus stel ik een aantal foto’s voor. Ik dirigeer haar en de uitkomst is prachtig!

Na de fotoshoot is het tijd om even terug te kijken naar alle dingen die niet goed zijn gegaan. Mij niet correct aanspreken, bijdehante opmerkingen etc. Kortom, over de knie. Voorafgaand aan de date heb ik uiteraard nog een keer goed naar de vragenlijst gekeken. Bij straffen geeft ze aan dat het niet snel teveel is, er mag over grenzen worden gegaan (hier ben ik het overigens absoluut niet mee eens!) en een traantje hoort erbij. Nu weet ik ook dat ze niet thuis kan komen met een blauwe kont… dus ik zal een middenweg moeten vinden.

Ik ga op de rand van het bed zitten en ze kruipt op mijn schoot. Helemaal plat. Ik wrijf over haar billen en vind 40 spanks wel een mooi aantal. Terwijl ik over haar billen wrijf voel ik dat deze niet glad zijn. Als ik langs haar stringetje gluur zie ik had haar mancunt een snorretje heeft! Dat kan echt niet. Ik heb geen idee in welke wereld ze leeft maar haren van 4mm plus zijn onacceptabel en eigenlijk alles langer dan 1 mm kan niet bij een Sissy. Ga JE SCHAMEN! Mijn ogen doen pijn dat ik dit heb moeten zien!

Met extra motivatie begin ik aan de slaps. Langzaam kleuren haar billetjes rood en bij 40 ga ik over naar de paddle. Wederom dezelfde vraag als aan Petertje. Geef bij elke klap aan hoe hard het was, tot 8 is fijn, daarboven niet meer. Ik weet ondertussen dat de paddle heerlijk venijnig kan zijn en begin met een tik die ze als 5 classificeert. We gaan tot 10 en de laatste paar tikken zitten allemaal op 8. De billetjes zijn lichtroze en het staat goed bij haar stringetje.

Dan is het tijd om te worstelen. We spreken de regels af en gaan tegenover elkaar op onze knieën zitten. Ik ben vol vertrouwen dat mijn gewicht en spierkracht me gaan helpen. Bij de eerste ronde glijd ik in de houdgreep van bed af… gediskwalificeerd roept ze. We besluiten nog een ronde te doen waarbij ik haar binnen 30 seconden vlak op bed heb liggen waarbij ze niets meer kan doen. Best out of three dan maar? Bij de derde ronde valt ze binnen 15 seconden van bed en ben ik zo gracieus om te zeggen dat deze over mag. Bij de laatste ronde moet ik toegeven dat ze me vast heeft en dat ik geen enkele kant op kan.. behalve van het bed af glijden waardoor ik eindig met mijn hoofd op de grond.

Beide zijn we buiten adem en vooruit, ze mag doen alsof ze gewonnen heeft. Alles wat ik wil kan ik haar immers gewoon commanderen 🙂 . Als ik haar daarna weer vastbind wordt het tijd om haar kleine clitje te inspecteren. Net als ik wil vragen naar de sleutel zie ik dat het kooitje gebroken is. Ze is zo opgewonden geraakt dat het is gebroken. Ik maak een geintje dat ik vanaf nu bekend zal staan als ‘Breaker of the Chastity’.

Hierbij zeggen we natuurlijk niets over de kwaliteit van het in China bestelde device 😉.

Nu haar pik toch vrij is lijkt het me niet meer dan logisch dat ik haar in vol ornaat wil zien. Ik tease Liselette ten top en ze smeekt me om te mogen komen. Uiteraard gaat dat niet zo makkelijk. Als het aan haar lag zou ze de hele tijd aan mijn pik zitten, dus dit gaat niet op. Ik pijnig haar tepels nog verder en zie wederom hoe ze verdwijnt in haar eigen opwinding. Na nog een tijdje smeken geef ik aan dat ze mag komen, binnen 1 minuut. Ze vraagt wanneer de minuut ingaat en als ik begin af te tellen komt ze letterlijk binnen twee seconden. Ze blijft maar komen en haar rokje zit helemaal onder.

Langzaam veeg ik haar cum op met mijn vinger en laat haar deze aflikken, dit herhaal ik tot het grootste gedeelte van haar buik weer schoon is. Een handdoek en dan maak ik haar handboeien kort los. Het is tijd voor wat TLC voordat ik moet vertrekken. De eindtijd voor de sessie is allang verstreken, maar de laarzen en make up duurden veel langer dan verwacht. Soms ben ik echt te lief voor mijn subs.

Ik houd haar nog even vast en zie de glimlach in haar ogen. Ze herhaalt hoe geweldig ze het vond. Langzaam kleed ik me om naar mijn vanilla outfit en raapt ze mijn spullen bij elkaar.

In haar fantasie laat ik haar ook vastgebonden achter. Zoals gezegd heeft ze een grote hoeveelheid sloten etc en kan ik gebruik maken van twee sloten met een timer. Ik doe haar halsband weer om en maak haar handboeken vast aan de achterkant van de halsband. De enkelboeien klik ik aan elkaar. De handboeien zet ik op 20 en de enkelboeien op 25 minuten. De instructie is om mij direct bericht te sturen als ze los is. (mocht het niet goed gaan dan moet ik namelijk terug naar het hotel). Ik doe haar nog een oogmasker op, geef een kusje en loop de deur uit.

Terwijl ik buiten loop bedenk ik wat voor een rush me dit heeft gegeven. Het was echt een combinatie van best friend, girlfriend, Dominae en spelen. Geweldig! Ik ben zo blij met mijn subs, want door hen kan ik mijzelf ook steeds verder ontdekken. En ik laat niemand in mijn stal die aangeeft me daarbij te willen helpen, dat kan ik helemaal zelf en ik geniet ervan.

Als ik bijna thuis ben krijg ik bericht van Liselette. Ze vond het helemaal het einde. Thuis stuur ik haar alle filmpjes en foto’s en verwijder diegene met haar gezicht van mijn telefoon. Discretie is belangrijk. Beide houden we de hele avond nog contact. Voor haar was het een droom die uitkwam en deze avond vergeet ze nooit meer. En we hebben genoeg foto’s om ons hieraan te herinneren.

Thuis is Marc ontzettend benieuwd en kan ik hem in geuren en kleuren alles vertellen. Hij is onder de indruk en vindt het super om te zien hoe enthousiast ik ben. Het was echt een hele andere date dan anderen en ik weet zeker dat Liselette en ik in de toekomst samen nog een keer op stap gaan om een avond te dansen. Ik heb er nu al zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *