Unlocking Liseletje

Ik ben voor de wekker wakker en lig nog heerlijk in mijn warme bed in de armen van mijn lief. Terwijl ik langzaam wakker word bedenk ik wat er die dag op mijn programma staat en op het moment dat ik bedenk dat het vandaag unlockdag is gljidt mijn hand tussen mijn borsten waar het sleuteltje warm tegen mijn huid ligt. Ik glimlach, Liselette heeft vast niet zo’n heerlijke nacht gehad als ik.

Gisteravond hebben we nog gechat en heb ik verteld wat ik allemaal nog wil doen met haar… en wat zij nog gaat doen voor mij. De nacht was ongetwijfeld onrustig voor haar. Geil en oncomfortabel. Nog voor 7 uur heb ik mijn eerste bericht van haar binnen. Ze heeft zeer slecht geslapen en is elk uur wakker geweest met geilheid en pijn… maar achteraf was het heerlijk. Met die boodschap spring ik onder de douche.

Ik kleed me aan en start de dag. Zoals meestal kom ik toch ergens tijd tekort en maak nog snel thee voor onderweg voor ik in de auto spring. Om iets over half 8 zit ik in de auto en krijg bericht dat Liselette ook meer mijn kant op kan komen. Ik wil niet nog veranderen want het risico op file is na de meet het grootste, en ik vind het niet professioneel om te laat te zijn op mijn werkafspraak.

Bij een stoplicht maak ik een foto en post deze op Twitter. Het sleuteltje is goed te zien en rust op mijn autogordel. Toch ben ik er nog niet uit, gisteren heeft Liselette echt onrespectvolle opmerkingen gemaakt en direct haar excuses aangeboden, maar ik kon er op geen manier de humor van inzien. Het leek alsof de hersenen van Joris als Neanderthaler in Liselette waren geplaatst en ze dacht me te kunnen imponeren om vervolgens direct spijt te hebben. Mijn volgers op Twitter denken mee en kennen me goed (faceslaps)… en sommigen geven aan al uit te kijken naar deze blog. Voila 😘

Mijn tank geeft een signaal dat hij bijna leeg is en ik stuur een boze gedachte naar mijn lief. Ach, ik zal het er wel op redden… Of is zal ik omkeren en voorstellen de afspraak via Teams te doen? Liselette krijgt stress en staat op het punt om te smeken? ‘Nu pas op dat punt?’ reageer ik, ‘dan keer ik om’. Ze stuurt me spraakberichten waarin ze smeekt en besluit door te rijden.

Om tien voor half negen draai ik de parkeerplaats van het hotel op. Het is bijna leeg en ik vraag waar ze geparkeerd staat. In de verste hoek spot ik haar auto. op de laatste meters wissel ik naar mijn hakken en als ik naast haar parkeer zie ik hoe ze opgelucht ademhaalt. Ik krijg een handkus en een compliment over hoe fenomenaal ik eruit zie.
De kinderstoel wordt uitgebouwd, stoelen naar voren en we stappen in. Als de deur dichtzwaait ruik ik het direct… zweet. Liselette heeft letterlijk een zweem van angstzweet om haar heen hangen.

Ik begin direct hard. Plaats mijn puntige stiletto hak in haar kruis en druk. Haar adem stokt en ze kreunt hoog. Ik duw nog iets harder en ze schiet bijna door het dak. Mooi, ik zit op de goede plek. Liselette krimpt ineen. ‘Hoe haal je het in je hoofd om zo’n opmerking te maken? In welke wereld is dit respectvol en goed? Ze krimpt nog verder…. ‘Ik dacht een grapje te maken en had direct spijt nadat ik het had verzonden’. Ik druk mijn hak met een schok hard in haar kruis en ze siddert van de pijn. Ik verwacht excuses en ze kruipt op de vloer tussen de stoel en de achterbank (lenig ding is het wel) en buigt haar hoofd. Ik duw haar naar beneden, nederiger en laat haar haar excuses meerdere keren herhalen. Als ze opkijkt geef ik haar haar eerste faceslap. Niet hard genoeg en dus volgt de tweede.

Ze blijft zitten en we praten over het locken…. even later mag ze weer plaatsnemen op de bank en knijp ik hard in haar tepels. Na vandaag gaat ze me 6 weken niet zien en het liefst zou ik een piercing zetten zodat ze me elke dag kon voelen. Helaas, niet mogelijk. Ze smeekt of ze mee mag op vakantie. Ik overweeg het kort als Nanny. Marc kan het ongetwijfeld waarderen en ze is goed met kinderen en kan ook mooi de wijndozen sjouwen. Helaas zie ik geen optie om haar in de auto te proppen. Dus ik martel haar tepels en ballen nog wat verder.

Ze heeft gisteren haar nieuwe lingerie ontvangen en me een leuke foto gestuurd (@sletjeliseletje….deze hoort nog op Twitter!). Het setje moet eerst gewassen, geen chemicaliën en kinderhandjes op mijn sissyclitje en ballen. De boxer is nog droog en dat stelt me teleur, eigenlijk is het een belediging dat haar clitje niet kwijlt om mijn aandacht en ik berisp haar… met wederom twee faceslaps. Daarna zie ik dat ze wel het slipje van gisteren aanheeft. Ik vraag of ze deze dan gewassen heeft? ‘kort afgespoeld’. Mijn bloed begint te koken en ik herhaal dat ik het niet acceptabel vind als er chemicaliën en kinderhandjes mijn sissy clitje aanraken. Hoe dit kan… ‘ik dacht….’. Streng onderbreek ik har. ‘Jij dacht, daar gaat het mis. Wat heb ik je gisteravond vertelt? Heb ik gezegd dat je deze vandaag moest dragen? ‘ ‘Nee Dominae’. ‘Waarom draag je hem dan?’ ‘omdat ik niet zo snel bij een andere kon’.

Lame excuse. Ik heb gisterochtend gezegd dat ze vandaag een slipje aan moest, nog voor het locken en dus heeft ze de hele avond de kans gehad om een slipje te pakken. Zeggen dat ze niet zo snel bij een andere kon is dus simpelweg omdat ze te lui was. En weer heeft ze twee faceslaps te pakken. De wangen blijven nog wonderbaarlijk bleek.

In haar tekst maakt ze de ene na de andere fout en ik zie haar steeds wanhopiger worden. Ik ben niet eens zoveel strikter maar ze brengt zichzelf in de problemen. Ik bespreek met haar dat ze het niet verdient om losgemaakt te worden en ze beaamt dit, maar smeekt me toch het te doen. Uiteindelijk vraag ik om de unlock fee. Ik heb geen prijs genoemd en ze heeft niet gevraagd. De opdracht was om de unlock pee te pinnen in kleine coupures. Kortom, ik heb een bedrag in mijn hoofd en ben benieuwd hoe ze dit gaat oplossen. Gisteravond gaf ze aan dat het pinnen ‘sort of’ gelukt is.

Terwijl ze drie briefjes uit haar zak opdiept zie ik haar letterlijk beven. Ik vraag waar de rest is en ze kijkt me vol ongeloof aan. Nou, waar is de rest? Ze had niet meer gepint want anders had hij geen kleine coupures gegeven en ze kon maar 1 x pinnen (volgens mij een volledig leugen want de banken hebben dit afgeschaft… maar ik laat het gaan).

Ik stel voor dat ze dan vandaag op haar teamuitje nog een keer gaat pinnen en vanavond naar me toekomt om het bedrag te brengen. Haar ogen worden groot en van binnen lach ik hard en groei ik weer 10 centimeter. Ik heb haar volledig in mijn macht! Hoe heerlijk is dit gevoel.

Met een glimlach geef ik aan dat ze boven het bedrag zit wat ik in gedachten had en stop het geld weg. Ze ademt weer even uit. Ik doe het kettinkje af en kom dichterbij met de sleutel. Ik geef aan dat ze het eigenlijk niet verdient heeft, maar dat ik me realiseer dat ze niet weet wat de activiteit op haar teamdag wordt. Als dat niet zo was geweest had ik haar niet ontsloten. Ze is het met me eens dat ze het niet verdient heeft en beloofd het nog een keer goed te maken… maar of ik haar nu alstublieft zou willen unlocken?

Uiteraard moet ze deze eerst een kusje geven. Ik stop het sleuteltje in het slotje en probeer om te draaien… maar… niets. Hij draait niet. Ik kijk Liselette aan… ‘Het waren toch dezelfde sleuteltjes?’ en ze prevelt ‘oh nee’.

Met een ietwat sadistische glimlach draai ik het slotje open. Liselette dankt me en dankt me. Het is echt tijd om te gaan voor mij en ik stap de auto uit. kinderstoeltje er weer in en nog een knuffel. Liselette en ik hebben de slechtste timing ever. Als ik terugkom van vakantie vertrekt zij met haar gezin. Oftewel, we zullen elkaar minimaal 6 weken niet zien, maar de volgende date staat al gepland!

En ik? Ik race naar mijn afspraak waar ik uiteindelijk op de laatste dampen van benzine in mijn auto een half uur te laat ben omdat er een weg afgesloten was.

Vanmiddag spreek ik Liselette nog. Ze stuurt een video waarin ze me bedankt voor vanmorgen en aangeeft dat het haar spijt. Ze had met de activiteit prima het kooitje om kunnen houden en wil graag goedmaken dat ik ondanks dat ze het niet verdient heb haar los heb gemaakt. Ik heb de hele vakantie om na te denken hoe ze dat gaat doen…

Gisteravond heeft Bas nog contact gezocht en we waren een klein beetje op weg naar herstel (serieus, ik heb er een excuus uit moeten persen bij hem) maar na mijn laatste bericht stuurt hij nog iets in de trant van… ‘U bent en blijft nieuwsgierig naar me, whether you like it or not’ en dat schiet volledig het verkeerde keelgat in. Met een lang bericht laat ik hem weten dat ik niet de juiste voor hem ben om BDSM mee te ontdekken als hij zijn ego niet opzij kan zetten en verwacht dat ik als juichaapje aan de kant sta. Not. Happening.

Of dit mijn laatste post is voor ik vertrek? Geen idee. Wellicht gebeurt er nog iets leuks wat ik wil delen maar qua afspraken is Dominae klaar voor deze week. Zondag vertrek ik richting Oostenrijk en daarna hopelijk Prosecco inslaan, maar eerlijk gezegd heb ik geen idee. Pas op 4 oktober is mijn eerste werkdag en ik heb ook geen idee hoeveel eerder ik weer terug ben. Wellicht beleef ik onderweg nog iets wat ik het delen waard vindt, al betwijfel ik dat. Ben je te benieuwd? Houd mijn Twitter dan in de gaten. Daar kan ik makkelijker even een foto of gedachte delen dan hier.

Oh… en voor alle sneaky lezers… als je denkt dat je interessant genoeg bent om mij te dienen, stuur dan eind september even een bericht….dan maak je kans want mijn stal moet worden aangevuld.

Blijf je liever in de schaduwen? Ook goed…. maar als je een uitgever kent dan hoor ik graag van je.😉

Tot snel…Want net als jullie kan ik niet zonder een beetje Dominae in mijn leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *