Hoe Dominae ontwaakte

We gaan even wat terug in de tijd….
Een aantal jaar geleden had ik een date blog waarbij ik schreef over mijn zoektocht in de dating jungle. Na een kort huwelijk en een knipperlichtrelatie was ik op zoek naar mijzelf in relatie tot mannen. En ik heb het een en ander ontdekt: Ik ben een switch. Voor mij houdt dat in dat ik zelf fantaseer om onder handen te worden genomen door een goede Dom.

Verder heb ik geleerd dat ik me niet meer aan hoef te passen voor een man. En, dat fysiek me veel minder doet dan mentaal. Dus het spel zit op mentaal vlak.

Tijdens de zoektocht naar een partner (die uiteindelijke resulteerde in mijn relatie met Marc) heb ik ook mijn BDSM voorkeuren meegenomen. Door een Tinder match die volledig sub was begon ik na te denken over de aantrekkelijkheid van de rol van Domme.

Samen met Marc heb ik mijn BDSM voorkeuren wat verder onderzocht. Het is erglastig om mij als sub te laten landen en gehoorzamen. Fysiek straffen windt me bijvoorbeeld niet op en ik blijf zo lang protesteren dat het niet ergens toe komt. De overgave is me niet gelukt. Tegelijkertijd zie ik steeds beter hoe je mij wel mee zou krijgen. Maar ja, de fantasie in mijn hoofd is beter dan welke realiteit dan ook.

Al jaren heb ik een beeld dat ik naar beneden kijk en zie hoe een pik in iemand stoot. Sinds kort ben ik erachter dat ik deze droom wil en kan verwezenlijken met een strap on… Hopelijk kan ik dat een keer uitleven. Lijkt me heerlijk om de gevende partij te zijn en de nederigheid, sensualiteit en macht te ervaren.

Terug naar Dominae en haar ontwaken. Ergens in februari 2021, corona tijd had ik contact met een oude vriend, Danny. We spraken over ons seksleven en hoe we soms wel spanning missen. De spanning die je hebt voordat je seks hebt… voor een eerste kus. De spanning van verleiding en de onzekerheid die daarbij hoort. De aanrakingen die met elektriciteit te lijken zijn geladen. Hij vertelde me dat hij wel meer interesse had gekregen in BDSM en een online Meesteres had gevonden. Super interessant, dus ik vroeg verder hoe en wat. Danny was lief en deelde de informatie. Aangezien Danny mij heel goed kent weet hij ook wat ik qua fantasie en tekst in huis heb.

Als ik met het idee speel dit ook te doen geeft hij aan dat hij denkt dat ik dit kan… en beter nog dan zijn online Meesteres ervaring. Ik vraag door naar wat hij heeft gedaan. Wat de prijs was, wat de opdrachten waren etc. Langzaam begint zich mijn hoofd een beeld te vormen…

Die avond zit ik met Marc aan tafel en bespreek het. Dat het me leuk en opwindend lijkt, dat ik op deze manier mijn BDSM voorkeuren verder kan onderzoeken. Hij kent me goed genoeg en weet dat ik hier veel plezier uit zal halen. Alleen de naam. Samen googlen we en uiteindelijk komt Marc met de naam Dominae Suae wat Latijn is voor Meesteres.

De volgende dag schrijf ik mijn eerste advertentie en zet deze op sexjobs.nl. Binnen twee dagen heb ik mijn eerste twee slaven… en Danny? Die wil ook graag mee ervaren en vult de derde plek. En zo begint mijn avontuur als Dominae Suae (officieel uitgesproken als Dominee Soe-ee… maar ik prefereer Domina).

De vis, mijn kenmerk ik vind deze Japanse kempvis prachtig, sensueel, verleidelijk en gevaarlijk. Het is onderscheidend want ik deel geen echte nude foto’s. Zonder oordeel, ik ga eerder voor exclusief dan cheap. En dan heb ik het niet over de kosten maar de uitstraling. Ik wil klasse en sensualiteit combineren met Femdom… De wereld van nepleer en latex trekt me minder. Ik droom van een Femdom feest met mannen als naakte slaven en bediening… waar de vrouwen op hoge hakken in elegante jurken lopen en de slaven keuren… Wie weet kan dat nog werkelijkheid wordt

Wat was ik nog bleu en hoe heerlijk vind ik het om eindelijk de Dominante in mij te ontdekken en los te laten. Ga je mee op avontuur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *