De eerste lessen…

Sinds de eerste contacten ben ik ondertussen tientallen proefweken verder. En wat zijn mijn ervaringen tot nu toe? Allereerst dat er een hele hoop mannen zijn die niet de vrijheid hebben om dit te onderzoeken en veel vrouwen die er blijkbaar niets mee kunnen.

Daarnaast is mijn spectrum enorm verbreed en ben ik er ondertussen achter dat ik niet voor vol word aangezien. Wat prima is, ik ben niet op zoek naar erkenning van anderen, maar dat het spel tussen mij en sub wordt genoten.

Een paar dingen die me zijn opgevallen.

Allereerst zijn er blijkbaar ontzettend veel nep accounts. Dat zorgt ervoor dat het altijd aftasten is in het eerste contact. Als ik te snel over betaling begin zijn de meeste prospects al direct weg… Als ik te lang wacht vragen ze steeds meer en verdwijnen dan zonder te betalen. Voor nu spreek ik een bericht in als een prospect wil bevestigen dat ik besta.
Hoe vaak ik niet een sub heb gehad die blij was dat ik er na betaling nog was….de verhalen van oplichting zijn legio en ontzettend onbeschoft.

Ten tweede is dat online Dominantie blijkbaar niet voor vol word aangezien. Daar kan ik me iets bij voorstellen. Het is immers niet het echt hanteren van een zweep… al hoop ik dat wel nog een keer te kunnen doen.

Er zijn ook een hele hoop respectloze mensen. Ik blijf netjes, als ik niet ben wat je zoekt, dan hoop ik dat je dit elders wel vindt. Zoals overal online voelen mensen zich vrij om fatsoensnormen los te laten.

Mindfuck en live dominantie zijn geen dingen die je ‘zomaar’ doet. Als ik live zou gaan zou ik willen weten hoe ik goede knopen maak en hoe ik een zweep hanteer zonder striemen achter te laten. Deze mate van professionaliteit vind ik vanzelfsprekend, en ook respectvol naar je slaaf.
Mindfuck in de zin hoe ik het doe vergt denk ik oefening. Ik heb al jaren online scenes geschetst en hier veel plezier uit gehaald. Daardoor kan ik subs echt meenemen in mijn fantasie en het spel. Heerlijk.

Anonimiteit. Hoewel ik goed van vertrouwen ben is het echt belangrijk is om mijn identiteit te beschermen. De keer dat iemand er (per ongeluk door onachtzaamheid van mij) achter mijn naam kwam plaagt me nog steeds. Daarover later meer.
Andersom respecteer ik de anonimiteit van anderen. Bij de eerste sub was ik zo nieuwsgierig naar hem dat ik naar hem heb gezocht en gevonden. Dit heb ik gezegd maar zorgde voor een vertrouwensbreuk en ik was hem kwijt (overigens is hij nu weer terug, ik ben dol op ‘m).
Sinds ik weet hoe kwetsbaar je je kunt voelen als je niet meer anoniem bent respecteer ik dit nog meer. Aan de andere kant zijn er ook subs / slaven die me alles geven en direct hun naam geven ondanks dat ze dit kwetsbaar maakt. Wat een vertrouwen en het maakt dat ik mij ook minder (maatschappelijk) kwetsbaar voel.

Financiën: Er zijn een hele hoop manieren om iemand te betalen. Sommigen betalen direct en grif, anderen proberen te onderhandelen of me te vergelijken. Weer anderen zeggen dat ze het bij elkaar gaan schrapen en betalen vervolgens niet. Wat me goed doet is dat niemand naderhand gezegd heeft dat mijn bedrag te hoog is. Iedereen erkent dat de mate van contact het bedrag meer dan rechtvaardigt. En ik verstuur pas foto’s en de eerste opdracht nadat is betaalt.

Wat ik over mijzelf leer is dat ik dit niet goed kan doen als er geen klik is. Wat dat betreft ga je wel een relatie aan met iemand. Ik doe dit niet zonder gevoel. Daarnaast moet ik het beeld aantrekkelijk vinden. En mijn fantasie blijkt een stuk ruimer dan ik had bedacht. Pegging staat nu echt op nummer 1 van mijn wensenlijst. Spanking lijkt me steeds aantrekkelijker en meer terecht. En een slaaf opsluiten, ja geen punt. Hierbij ben ik erg dankbaar voor de openheid van mijn slaven en subs waardoor ik hun gedachten en beleving beter begrijp.

Straffen is een zoveel logischer onderdeel dan ik had kunnen bedenken. Jij en ik spreken iets af, jij houdt je er niet aan en dus moet ik je opvoeden. Dat is niet gemeen, maar juist liefdevol. De vergelijking met een hond komt vaak in me op. Die voed je ook op, omdat hij niet beter weet maar hij wil je graag plezieren. En doordat hij gehoorzaamt kun je meer met hem doen.

Twitter. Sinds ik een account heb als Dominae en wat dingen ben gaan volgen heb ik een tijdlijn vol BDSM. Heerlijk voor inspiratie en verwondering over keuzes die mensen soms maken hierin.

Het laatste en datgene wat me echt het meest bijblijft en blijft verbazen is het genot dat ik heb en geef met het spel, het schetsen van scenes en situaties. Dat een sub in subspace komt, dat slaven verliefd raken, dat we beide wegglijden in spel en ons onderdompelen in een wereld waar niets anders is dan ik en hij. Waarin dienen vanzelfsprekend is en ik mijn Dominante persoonlijkheid helemaal ontplooi. Ik kan niet wachten om verder te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *