In gebreke

Soms heb je er mannen tussen zitten die ik niet snap.
Een paar weken geleden was er een nieuwe prospect. In deze periode had ik het erg druk met een max van 4 slaven. Het liep eigenlijk allemaal wel lekker en het contact begon op 12 april. Deze man, laten we heb Robert noemen was nog volledig onervaren. Ik vind dat geweldig omdat je samen kunt ontdekken wat iemand fijn vind en wat niet.

Bij het invullen van de vragenlijst gaat het al mis. In plaats van elke 10 vragen feedback te geven over de opdracht doet hij dit bij elke vraag. Geen punt, al was het lastiger leesbaar. De smaak van deze man bevalt me wel. Elegantie, kuisheidskooi, strap on. We bouwen het contact op. Het enige wat mij zeer stoort is dat hij niet altijd antwoord geeft op mijn vragen en probeert te sturen. Dat laatste kan onervarenheid zijn.

Na 6 dagen in de eerste proefweek barst de eerste bom. Ik ben op dat moment bij mijn schoonouders op bezoek en kan niet snel reageren. Ik baal vooral omdat het contact verder wel leuk was. Na een dag chatten besluiten we toch door te gaan voor een tweede proefweek. Ik geef wel duidelijk aan dat als dit nog een keer gebeurt het direct einde oefening is.

Een van de dingen waar hij om vraagt en blijft vragen is om me live te zien. Nu ben ik dat wel gewend, blijkbaar denkt elke slaaf bijzonder te zijn. Maar zijn suggestie is een boswandeling. Wanneer ik aangeef dat ik dat niet doe omdat dit een grens is van mijn vriend begint hij erover dat mijn vriend dan wel erg wantrouwend is. Wat is immers een boswandeling? Deze toon vind ik uiteraard onacceptabel.

Een dag later gaat het weer mis. het is een misverstand, ongetwijfeld. Ik besluit hem het voordeel van de twijfel te geven en hem wel een tweede proefweek te geven. Immers was het behalve deze incidenten wel erg leuk.

Op dinsdag ben ik voor het eerst in tijden weer op pad voor mijn werk. Op de terugweg stel ik voor om via Skype te bellen. Het gesprek is geanimeerd en prettig. Hij zet op verzoek zijn camera aan en hoor het eerst zie ik zijn hoofd. Niets bijzonders, maar ook niets om direct op af te knappen.

Als hij vertelt dat hij amateurfotograaf is fantseer ik erover om een fotoshoot te doen. Een boudoir shoot zodat ik mooie foto’s krijg om te delen. Er ontstaat kortsluiting bij hem. Ik mag niet met hem op wandeling maar een shoot zou wel mogen? Sowieso zou hij me dan eerst willen ontmoeten etc etc. Ik sprak mijn fantasie uit maar dat was niet duidelijk voor hem.

We chatten verder tot ik de volgende dag een grapje maak over de boswandeling. Ik weet niet eens meer precies wat maar hij wordt heel naar. Dat ik vals ben en nog meer. Als straf geef ik aan dat ik de rest van de avond geen contact meer met hem zal zoeken (op zijn lijst geeft hij aan dat hij negeren het ergste vindt). Dit lijkt hij niet te accepteren. Hij dreigt met dat hij anders bij me weggaat (joh, prima, ga dan)… Uiteindelijk doet hij 1 ding wat extreem naar is. Hij noemt mijn echte voornaam in dit gesprek.

Ik ben in shock. Hoe weet hij dit? Ik denk na. Ik heb een foutje gemaakt met Paypal maar daardoor kan hij alleen mijn achternaam weten. De discussie gaat verder en ik vraag hem me te vertellen hoe hij aan mijn naam gekomen is. Hij is schamper dat mijn identiteit niet zo goed beschermd is en dat het mijn eigen fout is. Ondertussen zit ik flabbergasted op de bank. Hij heeft mijn naam achterhaald en de sfeer van het geprek is zeer onprettig. Het raakt me diep dat iemand mijn naam weet en het als wapen tegen me gebruikt. Het toont maar weer aan hoe kwetsbaar je bent. Gelukkig heb ik niets te verbergen voor Marc.

Blokkeren van mensen vind ik een zwaktebod maar deze persoon blijft zuigen en negatieve aandacht zoeken. Uiteindelijk kies ik ervoor niet meer te reageren en het gesprek te verwijderen. Nadat ik op Kik stop begint hij op Skype, en daarna via Snapchat. Als ik hem daar wel geblokt heb begint hij op de mail.

Ik vraag mijn andere slaven/ contacten of zij iets hebben kunnen achterhalen? Ze geven aan dat ze niets tegen zijn gekomen. Omdat ik het super onveilig en onprettig vind besluit ik op dat moment dat ik niet meer verder ga met Dominae Suae. Ik zet mijn advertentie offline, en neem geen nieuwe slaven aan.

Robert blijft op de mail reageren. Of ik echt zo boos ben dat we niet meer verder gaan. En de volgende dag dat hij weer gewoon verder wil. Deze man heeft een bord voor zijn kop en duidelijk geen idee wat het bij mij doet. Ik geef aan dat ik lamgeslagen ben en dat Dominae niet meer is. Hij vindt dat jammer.

Als ik vraag of hij me kan laten geeft hij aan dat hij het oneerlijk vindt. Ik geef aand at het mijn keuze is, dat het niet is wat hij wil maar dat het niets met eerlijk of oneerlijk te maken heeft. Hij blijft reageren en ik vraag wederom om geen contact op te nemen. Hij begint over de zinscontrsuctie en dat het een rare zin is. Dat het oneerlijk is en niet zijn fout.

Ik kook ondertussen. Na nog wat mails heen en weer zegt hij: ‘Welk deel van niet antwoorden begrijp je niet? Verder herhaal ik het nogmaals: Ik reageerde niet kinderachtig. En antwoord dan lekker niet meer. Het was en is uitermate oneerlijk. Ik ben niet fout.Ik begin er nu wel een beetje moe van te worden .

Ik besluit niet het laatste woord te willen hebben en laat hem. Dit was 30 mei.

In de volgende dagen heb ik besloten wel door te gaan emt Dominae en het lek ontdekt, ik had het meegestuurd onder de ‘auteur’ van de vragenlijst. Niet iets wat je direct ziet, maar ook niet iets wat extreem verborgen ligt. Nu ik het lek heb gevonden durf ik weer verder. Ik plaats mijn add weer online.

Direct krijg ik een mail van hem:

‘Ik zag een nieuwe advertentie van je voorbij komen. Behalve de lek van je naam  in het PayPal verzoek stuur je ook je naam mee in het Word document van de vragenlijst.
Zoals gezegd, ik heb niet gezocht. En ga ik ook niet doen. Ik ben niet fout geweest. Maar nu je toch de draad weer oppakt vond ik dat je dit moest weten. Niet iedereen is helaas even aardig.’

An sich aardig. Ik vraag hem waarom hij dat niet kon vertellen toen ik hem vroeg waar het lek zat. Jammer. Er volgen weer veel mails, het lukt me niet om niet te reageren ondanks dat de toon niet aardig is. Ik mail op een gegeven moment dat hij me gewoon mist (en negatieve aandacht zoekt). Hij geeft aan dat hij me zeker mist.

Het contact gaat verder via Kik en lijkt herstelt. Hij geeft zichzelf wat meer bloot en ik geef aan dat een andere communicatiestijl een hoop had gescheeld. Hij geeft aan dat ik hem een litteken heb bezorgd. Eerlijk gezegd, ik vind het nogal melodramatisch. Ik ben niet iemand die een ander tot de grond neerfakkelt als niet nodig en het contact was twee weken. De reden hiervoor is omdat ik aangeven heb dat ik hem niet meer kan vertrouwen.

Ergens tijdens ons gesprek maak ik een uitglijder. Ik vraag hoe hij heet. Hij weet immers mijn naam. Hij flipt volledig. Waarom zou hij me dat vertellen als hij weet dat ik hem dan toch direct weer blokkeer etc. Ik had die intentie niet, maar nu het gesprek zo draait klinkt het weer erg interessant in de oren. Ik vraag of ik nog iets kan doen voor hem om af te sluiten. Het feit dat ik het contact niet voort wil zetten maar alleen contact heb om te kijken hoe hij het beter af kan sluiten wordt niet gewaardeerd. Compassie is tegenwoordig ondergewaardeerd vind ik.

Het eindigt met dat hij zijn geld terug wil omdat ik niet geleverd heb wat ik beloofd had en dat hij erg gekwetst is doordat ik hem geblokkeerd heb. Hij heeft het over smartengeld omdat hij zo heeft geleden

Hij stuurt een email waarbij hij Dominae Suae en daarna ook mij persoonlijk ingebreke stelt omdat ik niet geleverd heb wat in de advertentie is beloofd. Hij dreigt om een jurist mijn werk te laten bellen en geeft aan dat hij de 75 euro terugwil. Deze eis is 7 mei. Tot nu (24-5) krijg ik dreigmailtjes van hem waarin

Aan de ene kant moet ik hartelijk lachen hierom. Aan de andere kant is het echt niet fijn als iemand zo reageert. Mijn andere slaven reageren verbaast. Ik ben juist betrouwbaar en verdien dit niet. Mijn vriend vraagt zich af of deze lunatic opeens voor de deur kan staan? Het punt is dat als hij juridische stappen wil ondernemen uiteindelijk zijn naam ook bekend zal worden 🙂 En was dat niet waardoor hij flipte? Omdat ik dat vroeg.

Het hele idee van een proefweek is toch dat je beiden kijkt of het klikt? Dan heb je toch de vrijheid als het niet klikt om af te zeggen?
Voor nu? Ik negeer het maar en leer mijn les hieruit. Alles wat je in Word doet stuurt data over jezelf mee en dit is de eerste keer dat iemand zo naar reageerde op het feit dat ik niet verder wilde met hem. Ik richt me liever op leuke, lekkere geile en spannende dingen. En de volgende post beloof ik, zal ook meer van deze strekking zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *