FemDom party

Al sinds ik ben begonnen als Dominae is er een fantasie die me bezighoudt. Je zult ondertussen al gelezen hebben dat ik niet perse gek ben op lak en leer. In ieder geval niet in eerste instantie. Anderen vind ik het overigens prachtig staan. Nu fantaseer ik al maanden over een FemDom feestje. Wat ik online gezien heb heeft dit nog niet kunnen evenaren. Maar als je van zo’n feest weet, stuur me dan een bericht. Als je het wilt organiseren met me ook.

Stel je voor, een stijlvolle omgeving. Sjiek, niet goedkoop. Wellicht snufje oud geld. Mooi entourage en tuin. Geen nepleer oid. Het is nog licht, ergens in de namiddag en uiteraard een fijne temperatuur. Rond de 20 graden. De deuren naar de tuin staan open en er klinkt zachte muziek

Een voor een komen de Domina’s in hun auto’s aan met hun slaven. Ze laten zich voorrijden en schrijden door de voordeur naar binnen. Allen gekleed in elegante jurken. Niet een te laag decolleté, niet een te korte rok. Hoge hakken en mooie sieraden maken het af. Hier staat de crème de la crème en het is duidelijk dat dit een exclusief feest is.

Alle Domina’s hebben minimaal twee slaven mee. Deze stellen zich buiten op als erehaag. De gastvrouw ontvangt de Domina’s met open armen. Het voelt als een groep vriendinnen die bij elkaar komen. Binnen pakken alle dames een glas champagne terwijl we wachten tot de rest van de vriendinnen bij elkaar komen. De slavenrij voor de deur breid zich uit. Allen naakt op een strikje en dogtag na en sommigen heb een kuisheidsgordel om.

Als iedereen er is lopen we gezamenlijk naar de slaven. Er zijn in totaal 12 domina’s en 30 slaven. De gastvrouw begint haar speech.

‘Welkom vandaag mijn lieve vriendinnen en de kleine slaven. Ik heb lang uitgekeken naar dit feest om met jullie te vieren dat het zomer is. Mijn vriendinnen, ik heb jullie al veel te lang niet gezien en ik ben blij om te zien hoe jullie stralen. Jullie hebben allen ook wat dienaars meegebracht.’ Ze richt zich tot de slaven: ‘Jullie Meesteressen en Domina’s hebben jullie goed genoeg gevonden om jullie hier te laten dienen. We hebben gevraagd om haar beste, mooiste en meest gehoorzame slaven mee te nemen. Stel haar niet teleur. Het mag duidelijk zijn dat je vandaag niet alleen je eigen Meesteres dient. Voor haar plezier en genot zul je alle Vrouwen hier gehoorzamen en aanbidden. Is dit duidelijk?’. De slaven kijken naar beneden en er is wat gemurmel… IS DIT DUIDELIJK? vraagt de gastvrouw nogmaals terwijl ze een lange zweep laat knallen… ‘JA mevrouw’ zeggen de slaven in koor.

‘Fijn, dan nu een paar regels. We zijn dames van stijl. Dat betekent dat we ons ook stijlvol gedragen en zo benaderd worden. Als slaaf ben je onderdeel van het huishouden en dient ons. Alles is schoon en netjes en zo laten we het ook achter. De toiletten zullen zo schoon zijn dat je er van de grond kunt eten.. en wellicht doe je dat ook. Waag het niet om vlekken te maken en je pik te laten kwijlen of komen. Vanavond is om ons te dienen en behagen. Is dit duidelijk? ‘Ja Mevrouw’ klinkt het direct.

‘Jullie hebben allemaal een dogtag om, hierop staat welke Meesteres je toebehoort. Als je je misdraagt of niet aan de regels houdt zal je Meesteres dit horen en je eventueel op een later moment straffen. Er staat ook op wat je fetish is. Hierdoor kunnen wij extra gebruik maken van je dienstbaarheid. We gaan niet voor het opzoeken van jou grenzen, maar voor het dienen van ons. I

k verwacht dat niemand een safe word nodig heeft. Maar voor de duidelijkheid, mocht je het niet meer aankunnen dan zeg je Rood en stopt het voor jou direct en zal je het terrein verlaten. Als je twijfelt is dit het moment om te vertrekken zonder dat je dit wordt aangerekend. Ik ga er vanuit dat je hier uit vrije wil bent en anders is dit het moment om te gaan’. Het is onrustig in de rij en iedereen kijkt wat om zich heen maar niemand vertrekt.

‘Er zullen vandaag ook meerdere tests voor jullie zijn. Uiteraard neem je hier gewillig aan deel. Er zijn ook prijzen te winnen voor de Domina wiens slaaf goed bevalt. Uiterlijk middernacht neem je je Domina weer mee en zorgt dat ze veilig thuiskomt. Er zal hier geen orgie plaatsvinden, haal dat uit je hoofd want de pikken die ik zie zijn te klein om te kunnen dienen.’

Dan nu de rolverdeling: Jullie zullen ons allen dienen en als een Meesteres vraagt om iets zul je dit direct uitvoeren. De bar is gevuld en voor het eten is gezorgd. Jullie zorgen er simpelweg voor dat wij in de watten worden gelegd.

Een slaaf wordt naar voren gehaald. Hij wordt verantwoordelijk voor de bar en drankbediening. Er worden hem 10 slaven toegewezen. ‘Neem deze mee, geef ze een schort en zorg dat geen enkele dame vanavond dorstig is’ luidt zijn opdracht. Hij buigt zijn hoofd en loopt naar de bar met de slaven achter hem aan.

Vervolgens gebeurt hetzelfde bij 1 slaaf voor de keuken en hapjesbediening. Het eten is al bereid, maar zij gaan zorgen dat de geen enkele dame hongerig zal zijn. Ook zij verdwijnen naar de keuken om de hors d’oevres.

De overige tien slaven staan onrustig te wachten… De Vrouwen lopen naar hen toe. Lachend, giechelend… Zo. Jullie hebben dus niet niets te doen op het moment? vraagt de gastvrouw lief? Loop maar mee naar de tuin. De Vrouwen lopen gearmd met nog wat champagne voorop en gaan zitten in de tuin op klaarstaande stoelen en banken.

Tijd voor wat vermaak dames? vraagt de gastvrouw… Ja, zuchten te Vrouwen.. het feest is begonnen…


Ik kan helemaal losgaan op wat er verder gebeurt…. Tests, controles, foot worshopping, massages maar alles met stijl. Ik kan niet wachten om het verder uit te werken, dus als het je aanspreekt… zoek je dan contact met me? DAn kijk ik wat jouw rol op dit feest is.

Ik droom ervan dat dit ooit werkelijkheid wordt. Niet als enige ervaring, maar wel als stijlvolle BDSM ervaring. En nu ga ik dan ook letterlijk dromen. Tot snel.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *