Eerste live meeting (Fred)

Gisteren was het dan zo ver…. een eerste date. In principe vanilla zonder enige BDSM verwachtingen. Fred en ik hebben contact gehouden en om te voorkomen dat hij blijft flipperen hebben we een contract opgesteld (zie eerdere post Flipperkast Fred). Hij bepaalt niet wanneer het eindigt. En als hij eruit wil stappen dan kost hem dat (veel) geld.

Laat helder zijn, Fred heeft dit eerder gedaan en dit is niet de standaard die ik aan zou bieden. Ik ga er liever vanuit dat iemand mij met plezier dient dan dat ik hem moet dwingen. Fred heeft het nodig en ik ben niet bereid om dit geflipper nog meer te accepteren. Kortom, we zijn al twee avonden in onderhandeling en tijdens een lunch is het idee om het contract voor de laatste keer door te gaan en te tekenen.

Helaas is het nog steeds koud en kan het nepleren rokje wat ik bedacht heb niet… Een bibberende Dominae lijkt me nu niet heel erg sexy en krachtig. Daarnaast was ik een op dezelfde dag geplande wandellunch met een collega vergeten dus moet ik een beetje rekening houden met wat ik aandoe. Uiteindelijk een nepleren broek, de wandelschoenen verruil ik voor hoge hakken en ik trek nog even een ander shirt aan. Parfum, lippenstift op en go! Andere slaafjes/ contacten zijn geïnteresseerd en een beetje bezorgd. Ergens had ik verwacht dat Marc dat ook zou hebben, maar die wenst me vooral heel veel plezier.

Om 13:00 hebben we afgesproken bij een hotel restaurant. Hij heeft gereserveerd. De opdracht is om een bos bloemen mee te brengen en om in de auto zoveel mogelijk op de hoek van de parkeerplaats te wachten. De laatste meters onderweg check ik even bij mijzelf. Hoe voelt dit? Spannend maar ik voel me ook zelfverzekerd. Ik zie er goed uit, voel me goed en heb een idee van wat ik ga doen. Als ik aankom is hij er al. Nog even inademen, hakken aan en deur open.

Ik sta naast mijn auto en hij komt met een bos bloemen aan. We kijken elkaar in de ogen. Ik pak de bloemen uit zijn handen. Prachtige bos, die leg ik direct in de auto. Mijn oorspronkelijke idee was om hem een knietje te geven maar ergens verderop staat een schilder zijn busje uit te laden. ‘Zullen we maar gaan?’ en we lopen naar de ingang. Onderweg bedenk ik me dat ik hem mij helemaal niet heb laten begroeten… geen knielen (was niet mogelijk vanwege schilder) maar ook geen handkus. Fred loopt veel sneller dan ik… twee keer moet ik hem streng toespreken om mij te volgen in plaats van voor me uit te lopen. Hij kijkt me aan en houdt zijn pas in. Wow, dat voelt wel goed. Ik kan gewoon zonder gene zeggen wat me irriteert aan de ander. I like this!

Bij het restaurant blijkt dat we stiekem binnen mogen zitten. Fijn, want al is het mid mei, het is echt nog te fris. We zoeken een tafeltje vooraan, maar ver van alle andere tafels. Het is een net restaurant, normaal zou het sjiek zijn.

Als we zitten bekijk ik de kaart en bekijkt Fred mij. Tijd om zijn sleutels, portemonnee en telefoon in te leveren. Die heeft hij niet nodig. De ober komt en vraagt wat we willen drinken. Ik heb eigenlijk wel zin in wijn, thee voelt erg gezapig en we zitten binnen. Eerst de kaart bekijken besluit ik. Fred denkt te weten wat ik wil en zegt dat hij dat ook wel wil. Interessant.

De dame is nog niet terug om de bestelling op te nemen en ik vertel Fred wat zijn opdracht is als de bestelling is opgenomen. Hij moet naar de wc gaan, zijn boxer uittrekken en twee cockringen omdoen. De boxer krijg ik en uiteraard een foto als bewijs. Voor de gelegenheid geef ik hem kort zijn telefoon. Hij kijkt me wat ongemakkelijk aan… tja…. De ober komt. Omdat ik net al half geluncht heb bestel ik een voorgerecht als lunch. Carpaccio! Daar droom ik al een jaar van. Samen met een wit glas wijn. Fred krijgt hetzelfde.

Hij dacht dat ik iets anders zou bestellen… ‘en wat moet je niet doen Fred? denken….’. Braaf staat hij op en gaat naar het toilet voor zijn opdracht. Ik check ondertussen mijn telefoon en laat Marc weten dat het leuk is en dat ik niet word opgegeten.

Een ander contact vraagt of ik zijn kenteken wel heb genoteerd.. of het mijne omdat Fred wellicht straks in mijn kofferbak zit…. Ik grinnik stiekem. Voor mij is het nog steeds wel ongelofelijk dat dit echt gebeurt. Fred komt terug en ik neem zijn telefoon en boxer in en stop deze in mijn tas…. ‘Zit het lekker?’ vraag ik liefjes. ‘Ja Dominae’ is zijn antwoord.

We praten wat en ik merk dat hij me vol aandacht aankijkt. Zijn ogen lijken me te drinken en ik vind het heerlijk om te weten dat ik hem in mijn macht heb. ik prik hem even met mijn hak en zie zijn reactie. Hij is niet in staat zijn zin af te maken. Het eten komt en is heerlijk. Gewoon alledaagse dingen worden besproken totdat hij het waagt om met volle mond te spreken. Ik geef het een keer aan dat hij dit niet mag doen. Binnen een minuut gebeurt het weer…. ‘Fred, serieus, niet oke om met volle mond te spreken. ik verwacht beter van je’. Hij stopt en de rest van de maaltijd eet hij netjes zijn mond leeg.

De vraag komt of ik dit altijd zo doe, omdat het zo natuurlijk lijkt. Eerlijk gezegd zou ik het bij mijn vriend ook direct zeggen en bij vriendinnen met een grapje. Maar ja, ik vind het ontzettend onsmakelijk als ik in iemands volle mond kijk en van een slaaf verwacht ik meer respect dan dat. Alles aan deze verhouding voelt goed. ik voel me op een voetstuk geplaatst, begeert en vereert.

Als onze borden leeg zijn wordt het tijd voor het contract. Fred heeft ondertussen aangeven dat hij onder de indruk is en dat ik prachtig ben. Bovenaan het contract staat de kop ‘slavencontract’ en ik zie hoe hij subtiel zijn hand hierboven houdt zodat het niet meegelezen kan worden door anderen.

Het contract is opgesteld op basis van een eerder contract wat hij had, maar minder findom en meer spel voor mij.

Wat punten uit het contract om een beeld te geven:

  • Artikel 1 – Algemeen : over de verhouding, hoe ik word aangesproken, begroetingen, toegang tot accounts (Fred vindt het heerlijk als ik alles controleer).
  • Artikel 2: Financiën en financieel verplichtingen: maandbedrag, zakgeld voor slaaf etc, kosten voor date en frequentie / initiatief,
  • Artikel 3: Loyaliteit : geen seks met andere vrouwen behalve vrouw, geen andere Meesteressen, maken foto’s en gebruik maken foto’s met herkenbaar gezicht etc.
  • Artikel 4: Lichaam en lichamelijk verzorging: Verzorging en ontharing van het lichaam, gebruik parfum en mogelijkheid om Dominae te vragen bepaalde kleding te dragen na goed gedrag.
  • Artikel 5: Duur van contract: Duur contract, verlenging, opzegging door Dominae, opzegging door Fred (= contractbreuk en kost geld), teruggeven van toegang tot online accounts.
  • Aanhangsel: betaling, regels (aantal alcoholische drankje, niet klaarkomen, respectvol gedrag, extra cadeautjes), communicatie (kanalen, vrijheden in kanaal, max 2 uur geen reactie overdag, goedemorgen en goedenavond wensen).

Tijdens het doornemen van het contract geeft Fred aan dat hij kwijlt (mijn pik lekt) en dat de cockring enorm pijn doet. We doen nog wat kleine aanpassingen in het contract, het is immers al goed doorgenomen.
Hij kijkt steeds moelijker en kan niet meer stil zitten. ik zie zijn gezicht vertrekken. Ik geef aan dat we eerst nog alles doornemen en dat hij hem af mag doen als we klaar zijn om te tekenen. De laatste punten zit hij met een grimas en hij is blij als we aan het einde van de lijst zijn. Hij vraagt om toestemming en gaat naar het toilet.

Ik vraag ondertussen de rekening en betaal met zijn pinpas. Dat voelt goed! Het hele gesprek heb ik de leiding gehad en geteased met mijn mimiek en mijn lippen. Hij hangt eraan. Als hij terug komt tekenen we het contract en vanaf dat moment is Fred van mij! Vanaf nu kan hij niet meer weg , is er geen geflipper meer en zijn er duidelijke afspraken waar hij zich aan moet houden.

We lopen terug naar de auto en ik leg mijn tas in de auto en haal er nog wat tieraps uit. En ik stap nog even bij hem in de auto op de achterbank. Het is even wennen, opeens in een kleinere ruimte. Ik gebied hem naar voren te buigen en maak zijn handen bij zijn polsen vast met tie raps… goed hard aangetrokken uiteraard. Ik ga bij hem op schoot zitten. hij kan niets doen en zijn ogen puilen uit. Met mijn liefste stem geef ik aan dat hij nog iets tegoed had…. Want hij heeft me pijn gedaan met zijn geflipper.

Ik zet mijn knie tussen zijn benen en geen hem een knietje. Hij klapt dubbel van de pijn. Voor de eerste keer in mijn leven geef ik een man een knietje, ik voel me euforisch.. Wat ik vervolgens in zijn ogen zie laat me nog meer groeien. Overgave, angst, ongeloof. Ik vraag hem wat hij dan zegt ‘Dank u Dominae’. “en wat heb je nu geleerd’? ‘Dat u harde knietjes geeft’ is zijn reactie. Uiteraard kan ik dit grapje niet waarderen en krijgt hij er nog een.

Vervolgens check ik zijn oren…. er zitten haren op zijn oorlellen. Dat is niet acceptabel. Ik draai zijn hoofd hardhandig om en tel de haren. Vervolgens zit ik handenwrijvend op hem… ik hef mijn hand en geef hem een faceslap. Bizar, dat voelt echt goed en heb ik ook nog nooit gedaan. Hij zegt ‘au’ en ik vraag’ Wat zeg je dan?’ . “Dank u Dominae’. Tel hardop… Na 6 tikken zijn we klaar. Ed kijkt weer een beetje wanhopig. ‘Nou Eddy, als ik een keer mijn pik controleer en er zitten haren op, wat denk je dat er dan gaat gebeuren?’. Dan krijg ik klappen in mijn ballen’. ‘Je Fred, dus wat leer je hiervan?’ “Ik hoop dat u nooit haren op uw pik vind. Ik moet glimlachen, wat is het heerlijk om zo te kunnen spelen.

Ik plaag hem nog een beetje door zijn parfum te ruiken (goedgekeurd) en door hem dichtbij in zijn ogen te kijken. ‘Wil je me?’, ‘Ja Dominae’. In principe ben ik voor denial en tease, maar hij krijgt wat hij verdient en verlangt. Een harde Dominae. Ik plaag hem nog een beetje met mijn hakken door langs zijn kruis te strijken en ik zie de machteloosheid over hem heen spoelen.

Het is tijd om te gaan en ik haal een schaar om hem los te knippen (ja, die kon ik natuurlijk niet vergeten, anders weet ik niet hoe hij was losgekomen). Hij krijgt een kus op zijn mond en ik vertrek. Dag Fred.

We besluiten nog even te bellen om te evalueren en ik spreek een zielsgelukkige slaaf die nooit verwacht had dat ik zo hard kan zijn. Als ik nadenk heb ik mijzelf niet verbaasd, ik wist dat dit erin zat. Hij twijfelt geen seconde meer en is vereerd dat hij de eerste slaaf is met wie ik ooit heb afgesproken. Ik ben eigenlijk ook blij. Het voelt goed, ik heb een kleine high en voel me krachtig, mooi en uitermate op mijn plek. Het zal even wennen worden om weer terug te keren naar het normale leven.

Dit was een geweldige eerste ervaring en ik kan niet wachten tot er meer komt. Ik vind het fijn om van een ervaren staaf te horen dat er geen seconde getwijfeld wordt of ik het meen en dat het natuurlijk is en geen spel. Dit zit in me en ik ben zo benieuwd om meer te ontdekken. Wel moet ik ook maat houden omdat ik me hier volledig in kan verliezen. Ik wil geen situaties waarbij ik een slaaf zie waar ik eigenlijk niets mee heb. Ik vind afspreken echt het einde maar het moet een hobby blijven… en vooral gaan om mijn genot.

Die avond maakt Fred het geld over voor de maand en de date. Dit voelt echt als een cadeautje, het is verdient en een heel erg opwindend. Ik wil alleen maar meer en meer ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *