Where did the nice subs go?

De afgelopen week was wel een beetje een rollercoaster. Deze site goed op poten zetten, een eerste date en tegelijk ook nog het gewone leven. Hoe druk het ook is, ik heb ruimte voor een nieuwe slaaf.

Had ik dan niet genoeg slaven? Jazeker wel. Genoeg om mij te plezieren. Wat er is gebeurt is dat er een sub was die moest verhuizen en daar druk mee is. Die komt vast terug, maar voor nu heb ik daar niets aan. Een andere sub zou terugkomen maar die kreeg een pup waarmee de tijd alleen om met mij te spelen verdween (Echt waar, ik leg het dus af tegen een letterlijke bitch 🙂 ). Dan heb je nog de sub die eigenlijk de basis is maar die ik live als persoon al jaren ken en waarbij ik het lastig vind om online de switch te maken en houden naar Dominae. Nieuw = spannend voor mij, en ik houd van spannend. Kortom, afgezien van Fred is het stil.

Gisteren heb ik mijn add op sexjobs aangepast. SJ heeft een nogal streng beleid. Ik had de url van deze site toegevoegd en prompt werd hij afgekeurd (an sich logisch overigens, maar dat terzijde). Daarnaast kijken ze dan ook naar je andere tekst. En je mag in de bdsm categorie niet adverteren als je alleen online doet. Dus dat moet ik er dan ook weer uithalen. kortom, ik had mijn add omhoog gebeld maar hij is afgekeurd en staat nu dus nog steeds niet online.

Daarnaast heb ik alsnog twee reacties gekregen. Niet slecht dus. Waarbij de ene me iets minder aanspreekt en de ander pas volgende week vrijdag kan beginnen…. Tja, ik ben van nature al erg nieuwsgierig en niet zo geduldig, dus voor mij is dat bijna een lange termijn doel.

Het punt is dat ik merk dat ik echt wil dat een slaaf me aanspreekt. Waar ik de eerste weken blij was met elke training merk ik dat ik wel specifieker word omdat ik mijn tijd waardevol vind en mijn genot bovenaan plaats.

Dus waar ben ik dan naar op zoek? In ieder geval is er niet zoiets als een ‘ideale slaaf’ voor mij. Daarvoor wil ik nog teveel in een speeltuin spelen

  • Noem me een snob maar ik vind het fijn als een slaaf minimaal HBO niveau heeft.
  • Iemand die weet hoe een dame te behandelen en respect heeft.
  • Een sub die begrijpt dat ik in eerste instantie alleen online doe en er niet vanuit gaat meer te krijgen.
  • Het is fijn als het lichaam enigzins aantrekkelijk is.
  • Ik vind beginnende slaven erg leuk. Het ‘nadeel’ van ervaren slaven is dat ze soms al een heel vastomlijnd beeld hebben van wat ze aanspreekt.. en ik wil dit graag samen onderzoeken. Overigens krijg ik van ervaren slaven wel terug dat ik anders ben dan anderen en ook verras.
  • Het is fijn als de bdsm voorkeuren ergens overeen komen, al is daar ook ruimte voor ontdekking. Niets ligt perse vast.

Uiteindelijk wil ik dat ik een slavecrush kriijg van de sub en het contact (andersom is dan natuurlijk vanzelfsprekend) .

Ik merk dat ik ook erg nieuwsgierig ben om FinDom verder uit te breiden, en dat mijn aanpak iets anders is dan de vernedering en het uitschelden wat ik tot nu toe gezien heb. Maar waar vind ik een sub die dat met mij wil onderzoeken?

Dus ben je een stille meelezer en twijfel je nog? Neem contact met me op, in het begin ben ik heel aardig.

En nog een leuke toevoeging. Ik weet dat sommigen zich afvragen hoe dit werkt in mijn relatie. Nou, mijn vent gunt me mijn ‘passie’ zoals hij dat noemt. De touwen op de foto heb ik gekregen zodat ik kan gaan oefenen met knopen leggen. Tieraps zijn natuurlijk makkelijker maar dit vind ik wel eleganter en charmant. Dus ik heb weer wat te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *