Onmogelijke dag

Gisteren was emotioneel pittig. Het was eigenlijk een prima dag (vast contract aangeboden, TOP!) aan het einde van de dag kom ik tot de conclusie dat ik amper iets gehoord heb van Fred. Ik spreek hem hierop aan en het gesprek loopt mis. We komen er niet uit. Hij geeft aan dat hij de clausule over de boete als hij me verlaat heel lastig vind en ik geef aan dat dit prima is. Als iemand bij me blijft omdat hij anders geld moet betalen… Then go. Ondertussen ben ik verdrietig en doet het pijn. Hij had de titel slaafvriendje… en ik vertelde hem dingen die niet alleen Dominae- slaaf zijn. Ik vertrouwde hem en andersom ook. Zo ben ik. Ik kan niet alleen een Dominae zijn maar ben een geheel persoon.

Enfin, lang verhaal kort. Vanmorgen hebben Fred en ik weer contact en we gaan beide nadenken. In de middag geeft hij aan dat hij verliefd is op mij als persoon, en niet op Dominae. Dat is de reden dat hij niet verder kan… want ik als persoon heb een relatie en ben dus niet beschikbaar. Langer blijven zou een marteling voor hem zijn. Ik vind het maar lastig. Hij vindt me zo leuk dat hij weggaat. Voor hem snap ik het, maar voor mij, niet oke.

Hij is niet de eerste. Wat ik kan doen om het te voorkomen vraag ik… Meer afstand houden, sec Dominae. Niets verder laten zien, afstand houden. Fuck it, zo ben ik niet en dat wil ik niet. Dat betekent wel dat dit me vaker zou kunnen overkomen. Niet tof, maar het risico neem ik. Want zo ben ik.

Ik weet niet goed onder woorden te brengen hoe erg ik baal. Niet te geloven. Ik dacht iets op te bouwen en vond het ontzettend leuk. Er was vertrouwen bij Marc en langzaam werd live steeds meer mogelijk. Daarnaast hebben we zoveel contact gehad dat ik hem ook gewoon mis.

Op het moment dat ik daarna hierover wil gaan bloggen start mijn laptop niet meer… naja, de laptop start maar het scherm werkt niet. Wat een ellende! Ik heb het echt nodig om op dit moment even mijn emoties van me af te schrijven maar nee… het gaat niet. Ik wil ontploffen!

Ik gooi een Tweet eruit, en een van mijn nieuwe lieve slaafjes doneert mij om een begin te maken met een nieuwe laptop! Super lief. Op het moment dat ik het geld wil overboeken naar mijn rekening krijg ik een melding dat een maximum is bereikt… Ik moet mijn ID verifiëren. Het zal wellicht als een shock komen maar ik heb geen bankrekening op de naam Dominae Suae…. Ergo, ik kan dat niet verifiëren.

Uiteindelijk ben ik 2 uur bezig om het geld op een andere manier veilig te stellen, een nieuw Paypal account aan te maken en zit ik nu op mijn werklaptop te typen. Mijn frustratie is al gezakt maar ik zou zo graag alles zeggen wat in mijn hoofd is. Maar ik vrees dat jij daar niet op zit te wachten. Dat is namelijk niet sexy. Er moet wel een nieuwe laptop komen dus daar ga ik me vanavond dan verder in verdiepen.

Was er dan niets leuks aan deze dag? Jawel!

In spel heb ik me heerlijk kunnen uitleven op een slaafje. Ik geloof dat faceslapping mijn nieuwe hobby gaat zijn. Het was een heerlijk zonnige dag en ik hoefde niet te werken. Ik heb zeker nog leuke slaven over en als de laptop het ergste is… daar kom ik dan wel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *