Back!

Na een heerlijke avond met vrienden word ik met een kater wakker. Te weinig slaap vrees ik. Vandaag geen plannen, naja geen die niet gewijzigd worden. Mijn subje die ik gisteren de laatste opdracht van de eerste proefweek heb gegeven reageert niet meer. Jammer!

Wat wel geweldig nieuws is… Ik typ dit op mijn gloednieuwe laptop! Deels gefinancierd door mijn paypigs.

Elke ochtend is het weer afwachten wat voor berichten ik heb. Blijkbaar heb ik gisteren nog een bericht gemist. Mijn favoriete pup Niek (nee, geen puppy play) geeft aan dat ik hem echt live ga zien als zijn leven weer een beetje op orde is. En met een heerlijke foto van een vrouw die een man pegt. De foto is bijna artwork en mijn heupen bewegen bijna automatisch. That’s the way to start my day!

Fred heeft vrijdag opgezegd maar hij heeft nog wel contact. Het gaat heen en weer maar ik beweeg niet. Dominae is wat ik te bieden heb, slaafvriendje het maximaal haalbare. Totdat hij weet of ik voor hem als Dominae genoeg ben of een andere wijze vindt lijkt het me beter geen contact meer te hebben.

Dan blijft er nog 1 over (gek hoe snel dat gaat). Deze Vlaming woont ver weg maar is scherp in zijn contact en reageert binnen 3 minuten. Zo heb ik het graag. Hij was zo attent om vrijdag ongevraagd te doneren voor mijn laptop en onze fantasieën lijken overeen te komen. We hebben overlegd om Findom iets verder uit te zoeken en vandaag gebruik ik om wat artikelen hierover te lezen. Wat spreekt nu het meeste aan hierin. En wat voor stijlen kun je gebruiken naast de meest voorkomende middelvinger en simpelweg eisen.

Mijn genot komt uit het spel, de macht en het zien van de onderdanigheid. Die wil ik begrijpen om te kijken of me dit aanspreekt. Simpelweg geld krijgen is best leuk, maar dat voelt voor mij te goedkoop. Uiteraard verdien ik het, en tegelijk wil ik precies weten waar de sweet spot zit om de paypig te laten zweten en kreunen.

Daarnaast zit ik nog met Paypal. Ik wil graag anoniem geld ontvangen maar bij Paypal zit er een financieel limiet op voordat je je moet verifiëren en je account wordt stilgezet. Helaas is er niet zoiets als een workshop hoe je dit goed aanpakt.

Heb ik dan helemaal geen nieuwe prospects? Jazeker wel. Afgelopen week benaderd Peter via Twitter me. We kletsen wat en tasten af (waarom ik, wat zoek je, wat kan ik bieden etc.) Ik geef aan dat ik druk ben maar dat ik contact zoek als er weer ruimte is. Tegen de tijd dat er ruimte is in mijn stal is zijn account al gesuspend. Tja, ik ga ze niet zoeken.

We hebben het contact wat kleding van mij wil kopen. Een nepleren body lijkt me heerlijk en hij stuurt een foto hoe hij die van een andere dame draagt. Dat zie ik wel gebeuren, maar dan moet hij het uiteraard kopen voor me en daarna weer van me :). En nu maar hopen dat ik niet teveel hecht aan deze body.

Dan hebben we nog de weekend aanloop via SJ. Deze keer een 21 jarige jongen die niet kan spellen, zicht niet voorstelt en geen interpunctie gebruikt. Ik knap er direct op af. Dus ruimte in mijn stal, tijd voor een grote schoonmaak en wat onderzoek naar wat me nog meer aanspreekt.

Vanmorgen dacht ik overigens weer over het Femdom feestje… Ik heb nog wel een paar ideeën voor de tests en verkiezingen die er dan te wachten staan en ga deze binnenkort uitwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *