Verademing

Na mijn vorige post kreeg ik veel lieve reacties. En guess what, ondanks dat het vandaag maandag was was het echt een topdag. Mijn werk was niet heel erg spannend. Mijn kind is uit logeren en dat betekent een laatste avond alleen voordat mijn lief er morgen weer is.

So what’s new? Nou, gisteren kreeg ik via Fetlife nog een bericht van een Ier in Nederland. Mijn Galway boy. Hij dient nog niet maar het is wel lekker om eens in het Engels te domineren. Ik vraag hem om iets in te spreken en prrrr… dat Ierse is echt prachtig. Is er ook iets waarbij je opgewonden raakt van accenten? Vlaams, Oostenrijks, Iers… purrrr….

Verder heb ik wat leuke interactie op Twitter, niet om te dienen maar gewoon een gesprek over waarom er zoveel gescholden wordt door (jonge?) findoms. En dan nog de tweet van Klapjes over wat een dominante vrouw is zorgt ervoor dat ik niet optimaal efficiënt ben 🙂

Gisteravond laat word ik nog benaderd door Max. Hij heeft me via sexjobs gevonden en mijn site bestudeerd en vraagt om een proefweek. Echt… ze komen zo uit de lucht vallen. Een jonge vent die nog niet zo ervaren is maar me gisteren heeft benadert. Geen Sissy, gewoon onderzoekend. Ik plaag hem een beetje, en zeg dat er plek is. Na betaling stuur ik hem de vragenlijst. Hij is super enthousiast en wil hem graag invullen. Maar hij moet wachten tot het einde van de dag omdat hij op kantoor zit. Er komen nog meerdere vragen over de opdracht en ik kan merken dat hij erg enthousiast is. Om hem te teasen stuur ik nog een leuke foto. Na thuiskomst gaat hij direct aan de slag en ik ga hem morgen goed onder handen nemen :).

De verdwenen Jorick stuurt ook bericht. Hij was heel druk en het voelde even niet goed. Zijn excuses en daarna is hij weer weg. Jammer, maar te kort om echt iets op te bouwen.

Ook sinds gisteren heb ik via Twitter contact met Jeroen, die er gek op is om gechanteerd te worden. Hij had mijn post gisteren gelezen e als ik midden in de nacht op mijn telefoon kijk zie ik dat ik een bol.com kaart van hem heb gehad. Wat attent!
Het gesprek begint neutraal maar als ik iets meer dwingend wordt en hij dit opmerkt geeft hij ook aan dat hij het leuk vind. Oke, hij is niet gewend om een Meesters exclusief te dienen, maar kan het voor ene week wel aan. Leuk leuk! Zojuist heeft ook hij zijn proefweek betaalt en is nu hopelijk druk bezig met de vragenlijst zodat ik straks nog iets te lezen heb.

En dan nog iets leuks. De Vlaming zag mijn post en heeft direct betaald met een berichtje wat me raakte. En hij en ik hebben eindelijk weer gespeeld… en het was zo fijn dat hij niet van mijn pik af kon blijven. Toch maar een kooitje omdoen? In ieder geval was het stout en iets waarvoor ik hem vrijdag ga straffen. En laat ik daar nu net ontzettend veel zin in hebben.

Petertje heeft zijn ervaring van de quickdate uitgeschreven en deze heb ik op de site gepost. Gaaf om te lezen hoe hij het heeft ervaren en uiteraard zet ik hem direct aan het werk om de volgende date ook vanuit zijn visie te omschrijven.

Dus het was een heerlijke dag die ik afsluit met een goede serie en allemaal subjes onder mijn typegrage vingers.

Morgen en overmorgen zal mijn lief wel wat aandacht willen. Ook hij heeft uiteraard de foto’s van mij in latex gezien dus als ik morgen even niet bereikbaar ben…😍🥰

1 gedachte over “Verademing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *