What to say?

Na de proefdate met Petertje ga ik een heel fijn weekend in. Niets spannends… Hoewel er wel twee fotoshoots zijn… Mijn stal zit vol. We hebben Dennie, de Vlaming, Jorick en Liselette. Ik kijk uit naar veel tijd om te kunnen spelen omdat mijn lief er niet is. Niets is minder waar.

Petertje en ik bellen nog en om het voor hem oké te maken friendzone ik hem direct weer. Anders levert het teveel spanning voor hem op om ervan te kunnen genieten. We bellen op donderdagavond en vrijdagavond. Gewoon kletsen en het is fijn om alles wat er qua BDSM in me omgaat. Leuk om zulk contact te hebben.

Op vrijdag app ik nog wat met B. Zijn proefweek is voorbij dus ik speel niet meer met hem, maar het gesprek blijft entertaining en scherp. Daarnaast heeft hij de latex kousen gegeven en krijgt hij nog de foto’s hiervan. Hij is onder de indruk van de latex kousen en van het doorzichtige setje wat je hierboven ziet.

Mijn nieuwste slaafje, Jorick, die woensdag mijn slipje heeft gekocht blijkt onbereikbaar. Ik heb geen idee wat er is en vindt het onbeschoft.
Ook Dennie is druk met van alles en dan blijven alleen de Vlaming en Liselette over. Liselette gaat met vakantie en is druk met de laatste voorbereidingen en de Vlaming is in een andere stemming en heeft niet betaalt. Kortom, het is echt saai qua de inhoud van mijn stal.

En dit saaie blijft het hele weekend. Vlaming en ik blijken een mismatch te hebben in timing en zin. Tegelijk zijn er wel wat leuke contacten, maar die zijn breder gericht en niet om te dienen. Een groot voordeel hiervan is dat ik een vriendin heb die over is uit Denemarken en blijft logeren. Voor het eerst in weken heb ik alle tijd om echt met haar bezig te zijn. Het is heerlijk, ze blijft slapen en we praten en dansen in de woonkamer. <3

Als ik dan ’s avonds in bed lig en nog wat contact heb met mannen die me hebben benaderd kan ik ze een voor een wegstrepen. De mannen die me alleen live cash willen geven en niet online willen dienen/betalen. Ik respecteer hun standpunt maar ik ga mijn werkwijze niet aanpassen. Mijn vertrouwen moet gewonnen worden en ik waardeer mijn anonimiteit. Tegelijk laat ik wel genoeg van mij zien waardoor je weet dat ik real ben.

Dan hebben we nog de mannen die wel willen maar het te duur vinden en niet kunnen of willen betalen. Eigenlijk is dat dan direct helder. Voor sommigen is het vanwege Corona, voor anderen is het duidelijk dat het ook op middellange termijn niet gaat veranderen. Van een paar neem ik afscheid, sommige verdwijnen vanzelf.

Ik ben er eigenlijk helemaal klaar mee. Waarom steek ik zoveel energie in mensen die mij als Dominae niet met de juiste normen benaderen…. Waarom? Omdat ik een zacht ei ben en het beste in mensen zie. Ja, het zou verstandig zijn om iedereen die niet betaalt niet meer te antwoorden, tegelijkertijd is dat ook de stijl die ervoor zorgt dat het online niet gezelliger wordt. En ik vind de contacten met de Vlaming of B. daadwerkelijk leuk. Als ik het alleen voor het geld zou doen is het makkelijk.

Op zondagochtend heb ik een gesprek met de Vlaming wat ik graag nog af wil maken. In hoeverre wordt Dominantie zo gezien dat je dan geen groot hart kunt hebben. Het is een tegenstelling waar ik tegenaan loop. Aan de ene kant kan ik keihard zijn, aan de andere kant zijn we ook mensen die contact met elkaar hebben.

Terwijl ik deze blog schrijf krijg ik bericht van Dennie…. De afgelopen week was er weinig contact en tijd… en dat verandert de komende periode ook niet. Dus het is beter om het contact voor nu te stoppen…. Check. Ik snap dit heel goed want ik beleef zo ook te weinig plezier aan het spel. Dus er is weer een plek.

Van Jorick heb ik helemaal niets meer gehoord sinds vrijdag (het is nu zondag). Dus ik vraag me af of ik hem ook op moet geven. Liselette is tot volgende week zondag op vakantie… en de Vlaming betaalt momenteel niet vast, al doet hij, lief als hij is wel donaties tussendoor en zie ik hem vrijdag. Kortom, er is opeens ruimte in mijn stal.

Het is een beetje vermoeiend aan het worden. Ik wil gewoon een paar leuke slaven om iets mee op te bouwen en van alles te onderzoeken. Heb respect voor beperkingen vanwege relatie of werk en toch lukt het niet zo gemakkelijk om dit echt langdurig op te bouwen. Alle feedback van slaven die hebben gediend is lovend en lyrisch. Het bedrag is redelijk voor wat ik lever… Dus, of de sfeer (online) is zo verpest dat er geen vertrouwen meer kan zijn, of ik word niet gevonden door de juiste subs.

Wat ik kan doen? Ik overweeg mijn sexjobs advertentie omhoog te plaatsen. De laatste weken heb ik alleen via Twitter nieuwe aanwas gehad. Zo gezegd zo gedaan. Daarnaast ga ik wieden in de contacten die ik onderhoud. Ik moet soms echt teruglezen om te weten met wie ik contact heb. Ik houd van snel schakelen maar dit vraagt iets teveel.

Uiteraard houd ik van de aandacht, en tegelijk geef ik iedereen iets van mijzelf. En dat kost me nu meer dan dat het oplevert. Dus dat gaat stoppen… De gedachte om in zijn geheel te stoppen speelt door mijn hoofd. En dan bedenk ik alle dingen die ik nog wil doen, wat voor dingen ik nog wil ontdekken en ik weet dat dat niet gaat. Maar doe mij slaven als Fred, de Vlaming, Petertje en Niek….Daarbij leer ik zoveel over mijzelf als Dominae en ik geniet er eindeloos van.

Lang verhaal kort, ik heb een heerlijk weekend gehad met mijn kind en het bezoek. En doordat het qua slaven zo rustig was heb ik tijd om even te reflecteren. Over een week komt Liselette weer terug, dus dat is leuk. Er staat een date gepland met de Vlaming en ik heb geen idee of Jorick nog terugkomt. What the future brings, who knows. Ik hoop in ieder geval dat ik al deze mooie outfits niet voor niets heb. Denk je nu, ik volg haar al een tijd in stilte en ik kan wel bieden wat ze zoekt. Je weet me te vinden… Voor jullie dan ook nog een prachtige foto….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *