Proefdate Vlaming

Vrijdagavond, het is eindelijk zo ver. Ik was het gras van mijn voeten, trek een rokje en topje aan.. doe een klein beetje make up op, mijn nieuwe rode schoenen en stap in de auto. De Vlaming is ondertussen al een uur onderweg. Zojuist heb ik het hotel gebeld en gevraagd of we onze reservering kunnen vervroegen met een uur. Gelukkig kan het. Het is heerlijk zomers weer.

Onderweg krijg ik nog berichten van geïnteresseerden en betrokken subs/ prosepects en Twitter contacten. De Vlaming en ik dollen nog wat op Twitter en na een half uur parkeer ik mijn auto op de parkeerplaats van de Van der Valk.

Hij staat ook ergens geparkeerd en loopt naar me toe. De opdracht om een polo aan te doen heeft hij niet opgevolgd. Overhemd en jasje. Nette broek maar ohhh, afgetrapte schoenen. Zorg dat je er verzorgd uitziet als je een date met me hebt. Zucht.
We moeten even aan de kant voor een auto en op de stoep krijg ik ter begroeting aan handkus. En complimenten op mijn uiterlijk en de schoenen (die hij me gegeven heeft). We lopen naar de ingang en ik geef de naam door. We besluiten buiten te gaan zitten en aangezien de tafels op 1,5 meter afstand staan hebben we voor zover mogelijk de privacy.

De Vlaming weigert Nederlands bier (dat gaat hem echt te ver) en neemt een GT… ik een witte wijn. Het duurt letterlijk een kwartier om de GT te maken maar gelukkig is mijn wijn nog koud. Tijdens het uitzoeken van het diner geef ik aan geen voorgerecht te hoeven, doe mij maar een toetje 🙂 . Hij maakt wat foute opmerkingen over de Nederlandse keuken en weet zichzelf in een lastig parket te dwingen. Het gerecht wa tik wil bestellen afkraken is nooit een goed idee….
Eigenlijk wil ik een lunch als hoofdgerecht en de Vlaming probeert dit voor me te regelen maar het lukt niet. Af en toe strijk ik met de schoenen die ik van hem hem gekregen langs zijn been. Hij valt direct stil.

Het vousvoyeren en met Dominae aanspreken gaat bijna zonder fouten. We spreken over van alles. Hij spreekt veel en ik kijk geamuseerd toe. Vooral als zijn voorgerecht komt en (je zou het ondertussen moeten weten) hij met volle mond spreekt. Ik berisp hem en vanaf dat moment let hij beter op. Waar we het over hebben? De wat meer filosofische gesprekken over religie, vakanties, eigen geschiedenis etc.

Na zijn voorgerecht zet ik een tasje op tafel voor hem. Ik geef aan dat ik een cadeautje heb voor hem maar dat ik niet denk dat hij het daar uit wil pakken. Hij gluurt in het tasje. ‘Trek dit aan en ik wil een foto’. Hij vertrekt naar toilet en ik open rustig mijn telefoon. In het tasje zit een knalroze / pink bodystocking zonder cups of vulling. Echt iets voor mijn Sissy. Vanaf toilet krijg ik een foto… Zijn overhemd schijnt door…
Tja, ik had gezegd dat hij een polo aan moest trekken. Hij heeft nog iets in de auto liggen en loopt naar de auto om dat aan te trekken. Ik gniffel, staat hij ergens op de parkeerplaats in zijn roze niemendalletje een overhemd aan te trekken. Dat beeld is super vernederend.

Als hij terugkomt arriveert ons hoofdgerecht bijna. Het weer is heerlijk en ik heb wel trek. Tijdens het diner is het echt vanilla. Af en toe plaag ik hem, kijk ik hem streng aan of raakt mijn voet zijn been. Ik geniet van het gezelschap, de bewondering, het eten en het weer.

Na het hoofdgerecht is het voor mij tijd voor een sanitaire stop. Als ik opsta merk ik dat er meerdere (mannelijke) ogen op mij gericht zijn. Ook als ik door het restaurant loop draaien er hoofden en nekken. Oke, ik ben wellicht nog een beetje naïef maar dit outfit draag ik ook naar mijn werk en het is form fitting, maar niet bloot – zie foto bij bericht- (al zou ik er dan nog een extra hempje onder doen). Op toilet app ik de Vlaming of hij me al mist… Ja is het antwoord. Ik loop terug en maak nu bewust oogcontact met elke man die kijkt. Laat ze maar kijken, hier ben ik.

Ik spreek mijn verbazing uit naar de Vlaming en hij beaamt wat de anderen met hun blik zeggen. Dat ik er zeker erg aantrekkelijk uitzie. De verleidster in mij spint van genoegen. Waar hij een Dom koffie (haha) bestelt als dessert laat ik me verleiden tot een stuk bluerberry cheesecake. Als deze arriveert kan ik niet anders dan van elke hap genieten, mijn ogen te sluiten en de hap over mijn tong te laten rollen en echt te proeven. De Vlaming lijkt elke keer dat ik een hap neem er net zo intens van te genieten als ik.

Na het dessert rekent hij af en na een korte sanitaire stop lopen we naar de auto. Het idee is om naar een dichtsbijzijnde carpoolplaats te gaan. Hij rijdt achter me aan en binnen een paar minuten zijn we er. Er zijn twee plaatsen achterin vrij en we parkeren de auto’s. Voorstoelen naar voren, blindering dicht en ik stap achterin zijn auto. Let the fun begin.

Allereerst is het tijd om dat overhemd uit te trekken en snel en behendig maar ik dit met een hand los. De roze doorzichtige stof in combinatie met het borsthaar geeft een grotesk gezicht. De glimlach is niet van mijn gezicht te slaan. Tijd voor hem om zijn overhemd helemaal uit te trekken en ik leun achterover en leg mijn schoenen op zijn schoot. Voorzichtig trekt hij deze uit en hij geeft mijn voet een zoen. Wacht even, daarvoor heb ik geen toestemming gegeven. Niets daarvan en ik trek mijn voet weg. Hij buigt zijn hoofd en verexcuseert zich… wat niet direct goed gaat. Uittrekken en masseren mag, meer niet. Hij trekt mijn tweede schoen uit en ik krijg ene heerlijke voetmassage.

Rustig leuk ik achterover tegen het portier, zo word ik graag bejegend. ik geef hem toestemming (softie ben ik) om mijn voeten te zoenen en mijn tenen worden een voor een bemind. Met mijn voeten betast ik zijn gezicht, rug en zijn borstkasHet wordt tijd om hem wat meer te teasen en ik pak de poslboeien en doe deze om. Daar zit hij dan. Polsboeien, roze body en harde pik. De handen maak ik achter zijn hoofd onder de hoofdsteun vast en ik plaag zijn pik en ballen door zijn broek heen met mijn voeten.

Opeens zie ik zijn ogen groot worden. Ik kijk om en zie een auto schuin naast ons geparkeerd staan. In principe kun je niets zien. Er stapt een jongen uit en hij gaat naast zijn auto staan plassen. Ik kijk de Vlaming een beetje wanhopig aan. Weer een troosteloze parkeerplaats en ik zou toch beter verdienen dan dit. Hij is het met me eens, dit verdien ik niet. De jongen stapt weer in en rijdt nog een rondje en dan weg.

Ik ga op de Vlaming zitten en pak zijn tepel tussen mijn vinger. Ik zie zijn ogen groot worden en wegdraaien. Ook al een tepelman :)Hij zucht zacht ‘oh Fuck’.. Zo ken ik mijn Vlaming weer…. Als ik een paar minuten met hem gespeeld heb loopt er opeens iemand rond de auto. Snel maak ik zijn boeien los en hij trekt een overhemd aan.

Deze man/ jongen lijkt op zoek te zijn naar iets. Hij komt nogal pover over en we vragen ons af of hij kijkt of er iets van waarde in de auto’s ligt. Hij loopt weer terug naar zijn brommer en we kijken hem na. Ik ben er klaar mee, we gaan naar een andere locatie.

Hij trekt zijn overhemd aan en ik mijn schoenen. ‘Rijd achter me aan’ commandeer ik hem. Terwijl ik mijn auto start is er een heerlijk nummer op de radio ‘I gotta feeling’ van de Black Eyed Peas. Ik zet de radio hard, zing en dans mee en druk het gaspedaal diep in. Heerlijk gevoel. Feestje in mijn auto. Terwijl ik rijd bedenk ik wat er nog komen gaat. Hij heeft nog niet betaalt en nog niet geknield, daar gaan we verandering in brengen.

We parkeren op de grote parkeerplaats naast het restaurant waar ik had willen eten. Het is een verlaten grasveld. Bij de ingang staat een hefboom en de melding dat de parkeerplaats verboden is tussen zonsopgang en zonsondergang. Er staat nog een camper en een tiental auto’s. We parkeren de auto’s in de hoek en als ik achter de auto naar zijn portier loop knielt hij direct en kust mijn schoenen. Ja, zo hoort het en heb ik het graag. In zijn hand heeft hij de vergoeding voor de date en zo sta ik even en maak een foto. Hij heeft de polsboeien nog om…. Staat eigenlijk ontzettend goed. Zouden meer mannen moeten doen!

Ik zet mijn andere voet op zijn rug en duw hem naar beneden. Hij is volledig onderdanig, beweegt niet en knielt in stilte. Mijn hak laat ik over zijn rug gaan en trekt zijn overhemd omhoog. Sta op, en doe het portier open. Gebied ik hem. Tijdens het rijden heeft hij de stoel weer naar achter geplaatst dus ik wacht tot deze teruggezet is. ik klim weer achterin, hij sluit het portier en loopt om.

Het schemert ondertussen en de privacy is volledig. Shirt uit en broek uit (en uiteraard sokken en schoenen) voor hem. Zit hij daar in zijn pinke body. Ik zou graag een foto maken en mentaal leg ik dit vast zodat ik het niet vergeet. Ik laat mijn handen over zijn lichaam gaan terwijl hij niets mag en merk dat ik wat frustratie heb. Ik vertel hem da thij nog wat straf tegoed heeft enhij vraagt me of ik hem pijn wil doen. Grappig genoeg verrast me dit, maar ja. Ik wil graag hem focus en genot bieden door pijn. Pijn daarbij ondergeschikt aan het daadwerkelijk hier zijn. Hij zegt dat ik mijn gang mag gaan. Uiteraard, maar het sterkt me zeker dat hij dit zegt.
Ik zie dat er toch nog een paar haren op zijn ballen zitten. Zelfs door de stof heen en sla hem zacht in zijn ballen. Dit wissel ik af met wat nipple torture, pleasure and pain are mixed in this moment. Hij gooit zijn hoofd naar achteren en met elke tik in zijn ballen weer naar voren. In dit moment is hij volledig van mij en aan me overgeleverd.

Hij had nog een straf tegoed van voor onze date. Niet erg, maar genoeg… Ik zeg hem in een hoek te gaan zitten en geef aan dat ik hem een faceslap ga geven… met als beloning een kus. Akkoord? Hij is akkoord. Ik trek hem naar voren zodat ik mijn hand goed uit kan halen en sla hem hard. Direct daarna druk ik mijn lippen op de zijne. Een kleine kreun ontsnapt hem. Dominae spint in mij.

Na nog wat meer teasen pak ik mijn tas en haal mijn strapon eruit. Onder mijn rokje heb ik (hoe degelijk van me) een korte legging aan en ik trek de strapon aan. Hem gebied ik om tussen mijn benen op de grond te gaan zitten. Het wordt tijd dat hij wat gaat zuigen. Uiteraard is het de grote zwarte strapon en ben ik benieuwd hoe ver hij komt.

Hij doet zijn best en als hij gagt kriebelt er iets in mijn lijf. Dit is geweldig. Hij gaat nog even door en ik fluister hoe hij toch wel echt een pijpsletje is, in zijn roze body op zijn knieën met mijn strapon diep in zijn keel. Dit machtige gevoel ga ik niet meer vergeten.

Ondertussen is de parkeerplaats nog meer verlaten. Er staan nog 4 auto’s en wat mensen te kletsen. Het is ook tijd om de date af te ronden. Ik doe de strapon af en maak zijn polsboeien los. Hij heeft een rokje van mij gehad om thuis aan te trekken. Mijn spullen zoek ik bij elkaar en ik ga nog een keer op schoot zitten om te checken hoe het met hem is. Zijn gezicht tussen mijn handen. Even vol de aandahct op hem en hoe hij zich voelt. Is hij oke en kan ik hem zo laten rijden? Jazeker. Mooi. Ik geef hem nog een kus voor ik uitstap.

Ik stap uit en hij kust nogmaals mijn voeten en krijgt nog ene lange knuffel. Hij geeft uitgebreid complimenten. Als ik in mijn auto stap zie ik dat hij nog iets zoekt, hij heeft zijn jasje bij het restaurant laten hangen en moet nog langs om deze op te halen. Terwijl ik de auto draai zie ik dat hij me volgt. Op de snelweg sla ik linksaf en hij rechts, we rijden even gelijk op en zwaaien naar elkaar. Wat een fenomenale avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *