Voorpret 2

Morgen is het dan weer zo ver. Een date. Met de Vlaming. Ik kijk er enorm naar uit, want het is de eerste keer dat ik hem ga ontmoeten. We hebben ondertussen al meer dan een maand contact, met een pauze. Het begon met een trip naar Luxemburg waarbij het hem niet lukte om Paypal aan de praat te krijgen en nu wordt het eindelijk tijd dat hij aan mijn voeten kan en moet liggen.

Uiteraard had ik een leuke plek uitgezocht in mijn hoofd en al een paar weken uitgekeken naar de date (deze was ingepland voor de pauze in ons contact). Als ik dinsdag bel om een plek te reserveren blijkt het restaurant al vol… GRRRR. Het is een van mijn favoriete restaurants met een beachy sfeer. Daarnaast ook op de route naar Vlaanderen, want het is voor de Vlaming uiteraard een eind rijden.

Uiteindelijk wordt het een Van der Valk (ja, echt… er was niets te vinden wat een beetje langs de route lag). En zelfs dan was er geen ruimte meer op de tijd die ik zou willen. Tja, 1,5 meter afstand zorgt voor minder ruimte qua tafels. We gaan het zien.

Wat we gaan doen? Nou, uiteraard is dit de eerste vanillaproefdate. Maar we hebben al geskypet en hij weet ook mijn echte naam. Vertrouwen is er dus zeker. Eerder is al gebleken dat ‘vanilla’ niet altijd volledig vanilla is. Ik heb dan ook zeker ideeën over wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Maar uiteraard hangt het af van de sfeer. Laat ik het zo zeggen. Hij mag geen verwachtingen hebben en het is als vanilla aangemerkt. Uiteraard gaan we kijken naar wat wel kan.

Zo verwacht ik dat er geknield wordt en heeft ook de Vlaming nog een straf tegoed. Vandaag was ik zo druk dat ik amper tijd gehad heb om er even over te kunnen fantaseren, maar na een maand voorpret komt dat helemaal goed :). Morgen nog een relaxed dagje en dan morgenavond Dominae releasen. De vraag blijft voor mij altijd, wat trek ik aan. Zucht, passend, sexy (al maakt het hem geen fluit uit) en ook praktisch. Geen latex pakje in ieder geval.

Ik zal zeker niet voor zaterdag hierover bloggen, dus no worries als je morgen niets leest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *