Publieke date Liselette

Na twee weken online spelen, een week vakantie, daarna ziekte is het dan toch eindelijk zo ver. Weer een publieke date, deze keer met Liselette. Deze Sissy (voor zover je dat nog niet doorhad) zit er echt verdomd goed uit als dame. Zo goed dat ik me bijna niet meer voor de geest kan halen hoe zij er als hij uitziet. De afspraak staat al een paar weken en ik heb er zin in. Na een week vakantie is het wel weer even aftasten om te kijken waar we precies waren in het spel, en het helpt niet dat hij ook nog ziek was.

Liselette heeft de locatie uitgezocht net onder Amsterdam. Mijn reguliere werkdag verloopt wat chaotisch en ik ben blij dat ik alles al gisteren heb ingepakt. Als ik aankom bij de locatie is het onmogelijk om een parkeerplek te vinden. Niet omdat er geen plek is, maar omdat ze allemaal toegewezen zijn aan bedrijven en er heel groot een wegsleepregeling bij staat. Aangezien het nog onder werktijd valt heb ik weinig behoefte om uit te leggen waarom ik daar geparkeerd stond.

Onderweg naar de afspraak breng ik nog de knalrode lippenstift aan die ik gisteren gekocht heb. Deze blijft echt goed zitten en dan hoef ik me er de komende uren niet meer druk over te maken. Na een stuk of 5 keer rond te zijn gereden parkeer ik de auto en klap mijn laptop nog even open. Liselette is onderweg en kan er elk moment zijn. Hij heeft volgens opdracht een slipje en holdups onder zijn kleren aan. Vanuit mijn ooghoeken zie ik de auto die hij heeft omschreven langsrijden. Hij ziet mij niet en rijdt straal langs me. Als ik hem bericht stuur dat er naast me nog plek is komt hij terug. Hij parkeert de auto en ik wacht buiten op hem. Als begroeting moet hij mijn hand kussen. Hij kust deze en kijkt me aan.

Mooie ogen valt me op… Om eerlijk te zijn vind ik hem een ontzettend lekker ding en zou ik hem ter plekke met huid en haar kunnen opeten. Ware het niet dat ik niet op subs val 😉 We lopen richting het restaurant wat bijna geheel leeg blijkt los van een gezelschap verderop en 1 man die alleen twee tafels verderop zit. We zitten op een half ronde bank en ik kijk Liselette aan. Goh, het is echt een ‘Golden boy’ zoals ik zou omschrijven. Precies zoals het ‘heurt’. Nette broek, mooi overhemd, feilloos gepoetste schoenen, bijbehorend kapsel en zeer netjes. Deze man weet hoe een dame te behandelen en hoe netjes te eten, dat weet ik zeker. Ik moet hem even terugroepen als we naar de deur lopen en uiteraard laat hij me netjes voorgaan.

We bestellen wat te drinken en ik merk dat het gesprek wel zeer vanilla is. Behalve d eopmerking dat hij ‘het voorgerecht is’. Ik weet even niet wat te zeggen. Ik hecht niet meer waarde aan het een of ander, het is ontzettend verschillend… maar helaas weet ik me hier niet soepel uit te manoevreren. Op een gegeven moment geef ik aan dat we als volgend onderwerp het wel over de was kunnen hebben maar dat dat niet echt het idee is van de date. Hij glimlacht en verstomt. De cheecky man van de chat is hier toch iets stiller en minder adrem.

Als ik rondkijk op de locatie valt me op dat er allemaal spijkers uit de balken in het plafond steken. Ik bedenk waar dit voor zou zijn… Wellicht om kruiden aan op te hangen (relatie met de naam van het restaurant). Liselette denkt mee (ja, leuk, creatief denken) en komt met het antwoord dat het waarschijnlijk is dat er een verlaagd plafond in heeft gezeten. Ik denk nog een constructioneel tegenargument te hebben. Als de dame van de bediening langsloopt vraag ik haar waarom het zo is… en tja, ik moet het toegeven… Liselette had gelijk.

Hij geeft aan dat het nu toch wel jammer is dat het geen weddenschap was en ik vraag wat hij dan had willen winnen… een stukje wandelen. Oke, ik denk even aan mijn schoenen (10cm naaldhakken) maar ga akkoord. Hij is duidelijk niet op zijn gemak.

Na een kort toiletbezoek waarin hij de rekening betaalt vertrekken we. Hij trekt zijn jas (denk korte wintermantel) weer aan. Ik vraag me toch echt af hoe hij die aan kan trekken terwijl ik in een prachtig zomers jurkje loop. Aangezien langs de rivier lopen betekent dat we op een N weg lopen besluiten we de andere kant op te gaan. (niet zonder opmerking dat ik dan wel op asfalt (=fijn voor hakken) kan lopen. Cheecky basterd!
We wandelen een stuk naar het nabijgelegen bedrijvenpark. Het gesprek komt op nagels en ik pak zijn handen vast, de eerste aanraking en er is geen echte reactie. Hij kijkt me wel aan maar het is allemaal oke, fijn.

Anders dan de hunkering die ik bij anderen zag komt deze man, afgezien van iets stiller, wel erg relaxed over. Buiten praat hij een stuk vrijer en we wisselen grapjes uit…. We kijken een beetje vooruit wat we nog allemaal zouden willen doen. In ieder geval wil ik hem trainen als Sissy want er is nog genoeg wat niet overtuigend is.
Als we terugkomen bij de auto stel ik voor om elders heen te gaan. Lang leve Google maps want ik heb denk ik een perfect doodlopend weggetje gevonden. Voordat we in de auto stappen haalt hij nog een bloemetje uit zijn auto. Kijk, dat is attent want ik heb hem niet eens de opdracht gegeven. Hij krijgt drie zoenen en we stappen elk in onze eigen auto. Binnen een minuut staan we er en parkeert hij zijn auto zo dat die van mijn aan het zicht is ontnomen. De achterbank bij hem zit nog vol met kinderstoeltjes, dus we gaan in mijn auto zitten.

Hij benoemt nog dat het zo’n charmante omgeving is, duidelijk sarcastisch en ik geneer me. Of hij een betere suggestie heeft? Dan stappen we achterin de auto, het is nog een beetje onwennig. Op het moment dat de deuren dichtgaan verandert de sfeer. Dit heb ik eerder meegemaakt en opeens doet de wereld buiten er niet meer toe.

We zitten naast elkaar en hij mag mijn schoenen uittrekken. Ik merk dat het alweer snel warm word en zet nog wat ramen open en de muziek uit. Na weer een bijdehante opmerking pak ik zijn tepel stevig vast. als ik loslaat zegt hij auw waarop ik hem uitlach. Er zit nog ene overhemd en een Tshirt tussen en zo hard kneep ik niet.

Ik wil het slipje zien wat hij heeft aangedaan, en de kousen. Hij laat zijn broek zakken en ik moet lachen omdat hij over de kousen de uiteraard volledig passende ruitjes sokken draagt, Het slipje is leuk en zijn cllit/ pik past er net in. Ik ga naast hem zitten, mijn hand steunend tussen zijn benen en mijn gezicht dicht bij het zijne. Ik kan in zijn ogen kijken en geniet ervan wat er allemaal gebeurt bij hem.

Hij vraagt of het normaal is dat hij de behoefte heeft om me aan te raken en ik leg zijn hand buiten bereik. Die blijft daar ook liggen alsof hij levenloos is, best knap. Even later leg ik zijn hand op mijn knie. Hij beweegt zijn hand en uit het niets grijp ik hem hard in zijn ballen. Hij hapt naar adem en ik zie zijn ogen opensperren. Ik knijp hard… hij zet zijn Sissy stemmetje op. Als er iets is waar ik agressief van wordt is dat het en ik knijp nog harder. Dan laat ik los en zie hoe hij naar adem hapt. Goed zo. ‘Ik geef je zoveel en toch wil je meer, dat kan niet en daarvoor krijg je straf’ zeg ik hem. Het heeft indruk gemaakt en hij gedraagt zich.

Gisteren heeft Liselette een fout gemaakt. Hij is erg gehoorzaam maar ik vind het altijd fijn als ik wat te innen heb op een date. In dit geval was het het zonder hoofdletter schrijven van mijn naam. Volledig onacceptabel uiteraard en hij krijgt de keuze tussen 4 straffen; Knietje, faceslap, nipple torture of over de knie. Hij kiest voor nipple torture.
Tijd om ook het overhemd en Tshirt uit te trekken. Ik ga op hem zitten en laat mijn vingers over zijn huid dansen. Hij heeft zich geschoren maar het is niet glad. Zijn oksels zijn gelukkig wel netjes getrimt. Zelf is hij erg verbaast over dat er nog haar is… Tot nu toe heb ik niemand ontmoet die naar mijn standaard netjes geschoren is.

Maar nu eerst de straf, ik pak beide tepels vast. Hij kreunt en ik vraag hem hardop te tellen… Weer komt de sissy stem en knijp ik harder… ik kan je niet horen sis ik in zijn oor. Hij telt redelijk snel . Bij twintig laat ik 1 tepel los en zet ik mijn nagel in de andere… Bij 25 laat ik de andere los. Hij zegt iets bijdehands en ik geef hem een zachte faceslap. Die kwam echt uit mijn tenen en was volledig natuurlijk. Ik verbaas mijzelf, maar het is de primaire reactie op zijn ongehoorzaamheid.

Omdat hij nu bijna helemaal naakt is laat ik hem zijn T shirt en overhemd weer aantrekken. Ik wil zijn kousen graag zien. De holdups zijn echter afgezakt. Liselette is niet zo slim blijkt, want de holdups zijn geen holdups maar panty’s die je met een jarretel moet gebruiken. Kortom, geen plakrand en die blijven nooit zitten. Beetje dom Liselette. Daarnaast zitten ze ook nog vol met ladders. Uitdoen die panty. Die ga je nooit meer gebruiken.

Daar zit hij dan, in zijn roze met zwart kant slipje, met overhemd maar blote benen en geen schoenen. Dit bevalt me beter. Ik gebruik de panty om hem vast te binden en ga op zijn schoot zitten. Hij is machteloos en ik geniet van elke seconde. Ik kom dichterbij en vraag of hij aftershave op heeft gedaan. Wat me opvalt is dat hij niet lekker ruikt. Ik benoem dit en met een kleine stem geeft hij aan dat dit wellicht angstzweet zou kunnen zijn. Geamuseerd ga ik naast hem zitten… Angstzweet? Voor een publieke date met mij? Waarom dat?

Hij geeft aan dat hij wel twintig redenen kan benoemen. Ik ga naast hem zitten en kijk hem aan… Nou begin maar. eehh.. hij hakkelt even en begint met dat ik hem had kunnen verslinden…. Geloof me, dat zou ik graag doen, maar ik heb beloofd hem zonder zichtbare tekens weer naar huis te laten gaan. Hij komt niet verder dan een reden of 4 en geeft toe dat hij niet zo goed na kan denken (wellicht heeft dit iets te maken met mijn hiel op zijn kruis). Zou hij doorhebben hoe ontzettend ik ervan geniet om met hem te spelen? Hoe opgewonden ik hiervan raak en hoe mijn kruis samentrekt en steeds meer op de voorgrond aanwezig is?

Een blik op de k vertelt me dat het bijna tijd is om af te ronden. Een ding verbaast me nog. Als Sissy heb je twee goede functies, beide in het ontvangen. Aan de ene kant wil je graag gevuld worden en aan de andere kant kun je je mond goed inzetten. Het vullen is bij hem nog geen optie omdat zijn kont nog niet getraind is. Die komt op het lijstje voor de toekomst. Dan eens kijken of het mondje kan pijpen….

Ik pak de strapon van de voorstoel en steek hem in zijn mond. Hij komt niet verder dan een centimeter of 4. Niet te geloven! Ik pak de strapon en laat deze toch voor een cm of 15 in mijn keel glijden, soepel, zonder enige moeite. ‘ Dat moet jij ook kunnen’ zeg ik hem. Ik duw de strapon in zijn mond tot hij begint te kokhalzen. We blijven oefenen maar het lukt hem nog niet…. Voordat hij straks mijn auto onderkotst stop ik. Iets om de komende weken te oefenen geef ik hem aan.

Ik maak hem los en laat hem zich weer aankleden. We kijken nog even hoe nu verder. volgens mij zijn we beide geïnteresseerd maar is het voor hem niet mogelijk om me elke dag te dienen. Wellicht een vaste dag in de week… Verder weten we al heel goed wat we bij de hoteldate willen doen. Sterker nog, ik zie het al voor me en ook de date daarna kan ik me voorstellen. Voor nu, tijd om afscheid te nemen en naar huis te gaan. Ik geef hem ene kus en we stappen uit.

Beide knipperen we even en dringt de wereld weer tot ons door. Nog een knuffel en we stappen beide in onze eigen auto. Wat een heerlijke publieke date weer. Nu op naar de Vlaming.

Wel nog iets om te onthouden als je een publieke date met mij hebt:

  1. Neem altijd iets attents mee, ook als dit niet gevraagd is
  2. Zorg dat je lekker ruikt (denk ook aan mondgeur!)
  3. Zorg dat je haren onder controle/ weg zijn. Ik heb extreem goede ogen. Denk hierbij ook aan neushaar, oorhaar, getrimt okselhaar en uiteraard gladde ballen en pik. Borsthaar is prima acceptabel.
  4. Maak je oren schoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *