Hoteldate Vlaming

En dan is het eindelijk zo ver… De eerste date achter gesloten deuren. Man, wat heb ik hier al maanden naar uitgekeken. Na de publieke date van vorige week wilde de Vlaming meer, en aangezien ik donderdagavond in mijn agenda vrij heb gehouden zag hij zijn kans om weer naar het noorden te komen rijden.

Deze week hebben we al de nodige voorbereidingen gedaan. Hij heeft een hotel gezocht en sinds dinsdagavond heb ik hem in een kooitje gelocked. Zo heerlijk. Hij was er zelf ook verbaasd over. En naderhand piepen dat hij dat eigenlijk niet wilde… Tja, je hebt het zelf (letterlijk) in de hand gehad. En toen de vraag: Wat de consequenties zijn als hij het kooitje af zou doen (was met getalplaatje waardoor ik het direct zou zien als hij hem heeft afgedaan). Mijn antwoord was hard maar duidelijk. Als hij de kooi af zou doen betekende dit einde contact. Even slikken voor hem, want zo duidelijk en hard ben ik niet altijd.

Hij weet dat ik ’s middags nog een date heb en voordat ik de auto parkeer geeft hij al aan stikjaloers te zijn. Ook Petertje is jaloers en wil direct een hoteldate plannen. Goed zo slaafjes, laat je eigen fantasie je maar gekmaken.

Ik heb lang nagedacht of ik de hele date letterlijk ga uitschrijven. Ik kies ervoor dit niet te doen. Mijn reden hiervoor is dat ik een FemDom ben en daarin zit mijn kracht. Deze Blog is ter ondersteuning. Wat ik niet wil is dat je de blog leest en denkt dat je alles al weet, ik wil niet de mystiek van het spel helemaal blootgeven… Als je wilt weten hoe het echt is, dan zul je het zelf moeten ondervinden. Dit als sidenote.

Vorige keer had de Vlaming niets bij zich en dus heb ik deze keer aangegeven dat ik wel een attentie verwacht. Ik ben benieuwd. Na mijn date met Liselette vul ik mijn theemok met water zodat de bloemen niet droog staan, zet deze in de bekerhouder en rijd de snelweg op. Eigenlijk gaat alles voorspoedig, maar ja, de A2 in de spits is ellende met betrekking tot file. De Vlaming was te vroeg en is ondertussen al ingecheckt. We spreken af dat ik hem buiten oppik zodat we nog evt een drankje kunnen doen en even snel iets eten.

Als hij in de auto stapt en de bloemen ziet geeft hij een compliment op de bloemen en geeft aan dat Liselette nu wel letterlijk tussen ons in staat😉. Over de bos bloemen heen geeft hij me een tasje. Hij heeft duidelijk moeite gedaan en dat wordt gewaardeerd. Ik kijk in het tasje… Er zitten veel wasknijpers in… een doos met bonbons, een zakje speciale ‘neusjes’ en twee speciaalbiertjes voor Marc. Wat ontzettend attent en ik weet zeker dat Marc het kan waarderen! Hij krijgt een kus (die heeft ie dan al in de pocket, mazzelaar).

Natuurlijk kunnen we weer uitgebreid dineren maar ik moet toegeven dat ik niet kan wachten om de deur dicht te doen. We rijden naar iets te eten vlakbij en na een snel diner komen we terug in het hotel en gaan direct door naar de kamer. De deur valt dicht. EINDELIJK!

Ik zet mijn tassen neer en ga in de stoel zitten. Aan de Vlaming de opdracht zich uit te kleden tot de roze boorzichtige body die ik hem vorige week heb gegeven en wat hij op eigen initiatief onder zijn kleding heeft aangetrokken. Het staat hem erg goed, of niet.. Het is maar hoe je het bekijkt. Er staan twee losse bedden en aan hem de opdracht om deze tegen elkaar aan te schuiven. Ik zit ondertussen in de stoel en kijk hoe hij dit doet.

Als hij klaar is knielt hij voor me, goed zo. Hij kust mijn schoenen en voeten. Met mijn voet til ik zijn hoofd op en bied hem mijn hak aan welke hij braaf in de mond neemt. Ik duw hem weer naar beneden. Zijn hoofd bij mijn linkervoet en de hak van mijn rechterschoen trekt een streep over zijn rug. Mijn hak prikt hard in zijn huid en ik zie een rode streep verschijnen. Van binnen maak ik een klein sprongetje. Dit is heerlijk!

Ik gebied hem mijn schoenen uit te trekken en vol overgave bemint hij mijn voeten. Weer beweeg ik zijn hoofd omhoog en neem zijn gezicht tussen mijn voeten. Ik zie de hunkering en onderdanigheid in zijn ogen….. Tijd voor…. de coronatest.

Marc vond het een goed idee en het kan geen kwaad. Dus daar staat de Vlaming naast me in de badkamer in het roze. Nog geen ervaring met de zelftest dus ik leg hem de stappen uit. Het is een grappig moment, in fel TL licht waar het moment van net weer vergeten lijkt. Nu een kwartier wachten.

Een mooi moment voor hem om de touwen onder het bed door te leggen. Eerst kijk ik vanaf de stoel hoe hij het touw onder het bed doorgooit, aan de anderekant op zijn knieën moet zitten om het te pakken te krijgen en dan zie ik zijn kont omhoog zitten. Hij zit vlak voor me en ik kan me niet inhouden. Ik sta op, ga bijna op hem zitten en mijn linkerhand schiet de lucht en en klets… Nee, het geluid was niet goed, nog een keer…. Nog niet optimaal, rechterhand… Voor ik het weet zijn zijn billetjes toch al een beetje roze en heb ik eindelijk de goede hoek te pakken. Het duurde wellicht maar een minuut, maar ik geloof niet dat ik wilde stoppen. Hmmm, dat was alweer zo lekker.

Ik laat mijzelf op het bed vallen en kijk hoe hij het tweede touw onder het bed doorwerkt. Weer komt zijn kontje omhoog en klets…. Ik kan het niet laten. Terwijl hij bezig is het touw te pakken zegt hij iets ongepasts wat ertoe leid dat ik bovenop hem ga zitten…. Hij ligt klem tussen het bed, de muur, de vloer en mij…. Vergeet niet te ademen Vlaming! Ik krijg medelijden en besluit weer op het bed te liggen. Vanuit alle hoeken komt er nu een mooi touw uit. Zo, en nu even naar de uitslag kijken…. Negatief, top!

Vorige week heb ik hem ook nog een rokje van mij gegeven… Ik gebied hem het aan te trekken. het is erg vrouwelijk en staat hem schattig. Helemaal met de kousen eronder en de roze body erboven. Ik ga in de stoel zitten…. Ik wil een lapdance!, Eerst het rokje sexy uittrekken en dan hier komen… Zijn ogen worden groot. Kom op, chop chop! Laten we zeggen dat de lapdance beter kan. Sissies moeten dit echt leren. Als hij zijn kont naar achteren steekt pak ik zijn heupen en laat ik zien hoe hij deze kan bewegen. Voorover bukken, zo laag mogelijk! Mijn handen jeuken om zijn billen goed onder handen te nemen, maar dat is minder zijn kink dan de mijne dus ik laat hem gaan. Uiteindelijk is hij volledig gestript en zie ik zijn kooitje glimmen in het licht.

Zijn kooitje glinstert en ik speel kort met hem. Hij is zo heerlijk reactief als ik zijn tepels martel. Helemaal als ik op hem zit word ik er wild van dit onder me te voelen. Ik zie hoe zijn kooi knelt en weet dat hij niet kan wachten om hem af te doen. Hij trekt het labeltje ervan af en ik bevrijd hem…. Misschien alleen niet zo zachtzinnig als hij gewild had.

Ik bind hem vast. De eerste knoop is niet goed en heeft hij binnen no time los. Dan denk ik aan een truc die ik heb geleerd voor het vastleggen van een boot. Dan zit de knoop niet op de arm. Ik buk voorover zodat mijn borsten zijn gezicht bijna platdrukken… Het duurt even voordat ik alles netjes heb geknoopt en ik voel hoe zijn neus mijn decolleté inhaleert. Ik beweeg even heen en weer met mijn bovenlijf zodat mijn borsten in zijn gezicht slaan.

Terwijl ik de touwen zo aantrek dat zijn handen netjes uit elkaar gespreid zijn leg ik een knoop in het midden. ‘Het zit te strak’…. Ik maak de knoop iets losser maar vertel erbij dat als hij trekt het alleen maar strakker zal gaan zitten…. En daar ligt hij dan. Heerlijk voor mij om mee te spelen.

Ik ben en blijve gek op de tease, nadat ik hem laat kronkelen van verlangen en zijn ogen en mond me smeken ga ik naast hem liggen. Met mijn voeten pak ik zijn pik beet en speel met hem, met mijn lichaam en met de woorden die ik gebruik. Mijn jurk trek ik uit en ik log onbereikbaar naast hem in mijn lingerie. Hij probeert uit alle macht me aan te raken en de macht is geweldig.

Terwijl ik met hem speel leg ik mijn hand kort om zijn nek… breathplay. Van mijzelf weet ik dat ik dit ontzettend opwindend vind. Ik zoek naar de goede druk maar zie zijn ogen groot worden. Hij vindt dit ook fijn.

Ik ben ondertussen ontzettend opgewonden en geniet van elke seconde. Een orgasme van mij is nog lang nicht im Frage, maar grind hem tot ik zeker weet dat hij voelt wat mijn lichaam wil…. Hij spartelt en wil me zo graag dienen… Maar zo zit de wereld niet in elkaar.

Na een tijdje is hij weer los en wordt het tijd dat hij voor mij komt. De Vlaming is de eerste man die me smeekt om niet te hoeven komen. Ook al tijdens de proefweek. Voor hem verdwijnt de geilheid in dermate dat het spel ook minder leuk word. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe hij verandert.

Ik fluister zacht hele harde dingen in zijn oor en martel zijn tepels terwijl ik hem toesta zichzelf aan te raken. Hij vraagt netjes om toestemming wat ik hem uiteraard niet verleen… Eerst lekker edgen voor me. Na een tijdje geef ik hem toestemming en komt de verlossing. Ik lig naast hem en kijk toe hoe het zaad zijn lichaam uitstroomt. Daarna werp ik hem een handdoek toe.

De sfeer is anders en ik strijk zacht met mijn vingers langs zijn gezicht. We kletsen nog wat en deze keer is er niets seksueels aan. Het zijn normale maar toch ook intieme gesprekken en ik vind het heerlijk om op deze manier af te sluiten. Al grinnik ik intern over hoe praktisch de gesprekken nu zijn, alsof je met een goede vriend iets uitwisselt. En we knuffelen, hoe fijn! Ik verlang naar chocolade en pak een bonbon… Hij kijkt toe hoe ik deze vol genot opeet. Dit kwam precies op het goede moment. Even ben ik volmaakt in het moment… Er is geen straks, er bestaat niets buiten deze kamer en alles is goed. Uiteraard is het niet de chocola die daarvoor zorgt, maar de hele dag bij elkaar opgetelt. Ik ben tevreden.

Het wordt tijd om te gaan. We zoeken alles bij elkaar, pakken tassen en koffers in en gaan naar de receptie om uit te checken. Hij vraagt zich af wat hij moet zeggen dat hij nu uitcheckt…. Helemaal niets, het gaat haar niets aan en het maakt haar niets uit. Gewoon met een stalen gezicht uitchecken. Hij mompelt iets over terug naar Belgie moeten en we vertrekken door de draaideur.

Nog een keer binnenkort? Jazeker, maar niet binnen twee weken. Marc wil me ook nog wel eens zien en ik wilde iets rustiger aan. We nemen afscheid en ik stap in mijn auto. Petertje heeft gevraagd of ik hem laat weten als ik naar huis ga… Of hij nog wil bellen? Ja graag. Hij hoopt op alle details, maar net als jullie krijgt hij wat highlights te horen. Uiteindelijk is het ook niet leuk om alles te weten, en dan had ik maar BDSM boeken moeten gaan schrijven. 🙂

Als ik thuis ben en onder de douche sta kijk ik nog even terug. Wat een heerlijke dag was dit en ik kijk nu al uit naar de volgende dates die eraan komen! Ik realiseer me ook dat ik hier enorm van geniet en dat ik dat graag vast wil houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *