Eelco

Mijn stal is weer lekker gevuld. We hebben Bas, maar sinds kort ook Nico en met zijn charme is ook Engelstalige Sam naar binnen gesneakt.

Eigenlijk zou ik vandaag een proefdate hebben met Bas. Deze man is extreem bijdehand (ach jongetje, kan je ego dat niet hebben?) maar belooft in real life onderdanig te zijn. Hij heeft me al meerdere keren hard laten lachen en ik heb er zin in. Terwijl ik in de ochtend lekker aan het zwemmen ben krijg ik bericht dat hij voedselvergiftiging heeft. Heel naar voor hem maar ik heb zin om uit lunchen te gaan. Beetje ‘nobody puts Dominae in the corner’ idee. Ik check bij mijn andere slaven maar die zijn allemaal druk. Dan ga ik in mijn eentje lunchen, ook goed!

Vanmorgen kreeg ik een berichtje van een prospect. Eerder deze week hebben we gechat maar hij is terughoudend. Hij woont in de buurt en door wat activiteiten (toen ik 12 was(!)) vind hij het risico te groot dat we gemeenschappelijke mensen kennen en dat hij zo ge-out kan worden. Prima als jij je zorgen maakt, maar er stat niet op mijn neus geschrevne dat ik Dominant ben en ik loop niet standaard met een bullwhip rond (al staat die nog op mijn verlanglijstje).

De afgelopen dagen heeft hij er over nagedacht en wil toch een proefweek. Hij wet dat het risico eigenlijk niet zo groot is als het in zijn hoofd leek. Punt is, met Bas, Nico en Sam in de proefweek zit ik wel vol. Dit geef ik aan… maar als de annulering voor de lunch binnenkomt vraag ik hem en hij is enthousiast en durft het aan. Stoer!

Ik was al onderweg naar de lunchlocatie omdat ik echt zin had in een lunch.. Ondertussen heb ik al mijn slaafjes lekker gemaakt met dat iemand anders WEL komt en Bas laten weten dat hij zo vervangbaar is. Terwijl ik dit typ wacht ik op zijn aankomst. Dit voelt wel erg leuk, zo de ene slaaf voor de andere kunnen inruilen.

De rest van de post schrijf ik een dag later 🙂

Net terwijl ik inruilen typ staat Eelco bij mijn tafeltje. Deze jonge man (begin 30) oogt nerveus. Hij ziet er zeer braaf en timide uit, zijn uitstraling dan uiteraard. Voelt eerder als iemands kleine broertje dan een volwassen vent. Terwijl zijn lichaam er goed uitziet, wat borsthaar uit zijn polo steekt, zijn broek goed zit. Kortom, zijn kleding is ook niet, tot ik onder tafel kijk. Afgetrapte gympen…te strak gestrikt en duidelijk al een jaar te lang gedragen. Zucht, wat is dat toch met mannen en kleding. Zo moeilijk is het toch niet?

We zitten onder een afdakje in een hoekje. Het restaurantje waar is zit ligt pal naast de N weg waardoor we niet goed te horen zijn voor andere tafeltjes. Wel een voordeel van de 1,5 meter 🙂 Af en toe rijdt er een vrachtwagen langs en kunnen wij elkaar ook lasitg verstaan, maar het is leuk. We bestellen hetzelfde te eten en komen tot de conclusie dat we het beide zonder bestek gaan proberen. Verkeerde keuze en we pakken toch maar mes en vork erbij.

Ik praat veel en kijk hem aan. Hij is zo gespannen. Uiteraard corrigeer ik hem om praten met volle mond maar ik merk dat Dominae op niveau 1-2 opereert. Ik heb al aangegeven dat ik het stoer vind dat hij zo spontaan komt, dat spreekt me zeker aan! Zoals altijd is het gesprek redelijk vanilla en vraag ik hem nog naar zijn voorkeuren. Ik heb immers geen vragenlijst om op terug te kunnen vallen.

Het is wel leuk om dit gesprek te voeren met een tafeltje naast me en ik merk dat ik veel vrijer spreek dan hij. Ik laat wat afbeeldingen zien van spanking, van posities etc… En hij wil eigenlijk het liefst over de knie worden gelegd. Ik geef aan dat ik gek ben op faceslaps. 🙂 En in hoeverre vernedering hem aanspreekt? Small Penis Humiliation? Het spreekt hem niet aan omdat het niet relevant is. Goed zo, hij heeft wel zelfvertrouwen ondanks zijn brave ietwat timide uiterlijk.

Hij geeft nog wat complimenten waarbij hij elke keer hetzelfde woord gebruikt, mooi of leuk…. en sexy. An sich niets mis mee, maar je een beetje variatie doet echt wonderen. Hij lijkt te schrikken. Ik ben wel erg direct. En probeert het nog een keer… met weinig succes. Het is echt gênant dat mensen niet verder kunnen komen dan standaard woorden die nietszeggend zijn.

Vanwege het tijdlimiet waar ik mee te maken heb gebied ik hem naar toilet te gaan en zijn boxer uit te trekken… en uiteraard wil ik een foto. Op de terugweg kan hij dan afrekenen. Als hij weg is check ik mijn telefoon en vraag ik de serveerster om een pepermuntje. Rauwe ui proef en ruik je nog zo lang. De foto van hem krijg ik, met een knipogende smiley erbij. Ik kan het niet laten om een opmerking te maken dat hij dat net niet durfde.

We lopen naar de auto’s en ik geef aan dat hij achter me aan kan rijden. Een paar 100 meter verderop is een plek waar we rustig kunnen parkeren. Ik haal nog even het kinderstoeltje uit de auto en rijd erheen… Uiteraard… Altijd verlaten maar nu staat er een motor rijder. Terwijl ik de auto keer trekt hij zijn helm aan en stapt op. Mooi. Ik rij weer terug en parkeer de auto.

Eelco stapt uit terwijl ik tegen mijn auto loop. Als ik hem vraag hoe groot zijn gene gevoel is antwoord hij met ’20- 21cm’. Ik kijk hem pissig aan… Of hij de vraag niet heeft gehoord… eehhh nee. Welke vraag hij dacht dat ik stelde. ‘Hoe groot mijn pik was’. Ik grinnik, nee, ik vroeg naar je gene gevoel. Oh… ‘Op je knieen en kus mijn voeten’. Zonder enige twijfel knielt hij en kust mijn voeten. Hij heeft de potentie om een zeer brave sub te worden!

Ik laat hem instappen en zet de stoelen nog naar voren en ga dan naast hem zitten. Hij mag mijn schoenen uittrekken zodat ik vrijer kan bewegen. Hij heeft wel al seks gehad maar ik merk aan zijn bewegingen dat hij niet ervaren is in de omgang met vrouwen. Ik vraag hoe hij de date vond en hoe het met de spanning is. De lip trilt weer een beetje. Hij geeft aan dat hij me wel bijdehand vond en mijn ogen spuwen vuur. ‘Dat zeg je toch niet over je Dominae’. Hij kijkt verschrikt. Ik vind dit echt onacceptabel en schuif naar hem toe. Tijd voor straf! Ik gebied hem zijn bril af te doen en vraag of hij links of rechts wil. Hij kiest voor rechts en ik geef hem ene zachte faceslap.

De uitdrukking op zijn gezicht is bijna gelukkig en ik besluit er nog meer te geven. Hij krijgt nog twee tikken die steeds harder zijn. Zijn gezicht vertrekt niet, ik hoor geen auw… maar die gelukkig blik in zijn ogen. Hij is ondertussen hard geworden en ik zie zijn pik in zijn broekspijp zitten. Dat is zeker geen kleintje.

Later hoor ik dat hij onzeker is over zijn pik omdat zijn eerdere bedpartners hem niet aankonden. Ik snap het als je niet opgewonden bent, maar volgens hem was dat wel zo. Deze man ademt onervarenheid en weinig souplesse. Daar zou hij makkelijk nog wat in kunnen leren.

Voor nu tease ik hem verder in de auto en hij smeekt of hij mag komen. Ik lach hem hartelijk uit. Hij betaalt niet het volle tarief voor de proefdate en ik moet zo naar huis. Daarnaast weet ik dat hij in de ochtend al is klaargekomen en zie ik geen enkele reden waarom dat nu relevant zou zijn. Het is aandoenlijk om hem te horen smeken.

Ik vraag of ik nog iets kan doen voordat ik ga… Hij slikt en zijn adamsappel beweegt op en neer. Het lijkt alsof hij het niet durft te vragen en dan komt er met een klein stemmetje ‘Zou u me nog willen spanken’? Wederom lach ik hem hartelijk uit. Deze man wordt echt een prima sub, maar van langzaam opbouwen heeft hij niet gehoord. Hij krijgt nog een faceslap en dan stappen we uit. Hij geeft het kinderstoeltje aan en de auto is weer klaar.

Dan gebied ik hem nog op de knieën te gaan en zijn bril weer af te doen. Met alle kracht die ik heb sla ik hem twee keer. Ik weet dat ik hard sla maar het lijkt hem niets te deren. Sterker nog, hij smeekt om meer wat me enorm irriteert. Dit geef ik aan en ik stap in en rijd weg.

Als ik later thuis ben bedenk ik me wat ik ervan vond. Het is echt anders als je iemand niet al twee weken online hebt gesproken en wat hebt afgetast in het spel. Dat zit me dwars. Daarnaast was ik al niet overtuigt of ik hem een proefweek aan ga bieden omdat hij me niet voldoende prikkelt. Eelco en ik chatten nog wat en ik geef aan dat we er beide over na gaan denken. Hij vond de date in ieder geval geweldig en was dol op de faceslaps die hij heeft gehad.

Hij zou echt een prima sub zijn, maar ik heb besloten niet meer een proefweek te doen met mannen waarvan ik denk mwah…. Als er aan het begin al niet een gevoel van nieuwsgierigheid is dan houdt het snel op.

Vanmorgen krijg ik een bericht van Eelco. Dat hij het echt heeft genoten gisteren en dat hij ervan overtuigd is dat hij me wel iets te bieden heeft. Voor nu gaat hij zijn tijd en geld meer richten op daten en wat coaching daaromtrent.

Nu speelde ik een tijd geleden met het idee om als datecoach aan de slag te gaan en heb ik ook al een idee hoe ik dit zou aanpakken. Kortom, ik bied hem aan het contact vanilla te laten en dat ik graag met hem meedenk over hoe hij daten kan aanpakken.

Terwijl hij daarover nadenkt vraagt hij of hij mag komen. Ik probeer duidelijk te maken dat zijn lichaam weer van hem is en dat ik niet met hem ga spelen als we dit gaan doen. Op dit moment is hij lekker bezig met edgen en komt nog terug op het datecoachen.

Wat een heerlijke manier om mijn vrijdagmiddag alsnog te besteden. Terwijl ik dit typ heb ik net mijn tweede vaccinatie gehad en kijk ik ontzettend uit naar de komende week. Dinsdag zie ik Bas voor het eerst (als hij niet weer een of ander lame ass excuus heeft 😉 en vrijdag ga ik Petertje peggen. <3 Ik kan niet wachten. Dominae verrijkt mijn leven, maar ook dat van anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *