It’s a slippery slope

Het was heerlijk om een nacht weg te zijn met mijn lief, te lachen bij een comedy show en tot diep in de nacht te genieten. Uiteraard helpen een ongestoorde nacht slaap en een rustig ontbijtje mee om de sfeer te verhogen. Toch blijft het kriebelen.

De hele maand september ben ik op vakantie en voor die tijd staan er nog leuke dingen op de planning. Zo heb ik een koffiedate met Bas (jazeker heeft hij betaalt en spreekt aan), een hoteldate met Liselette en… net vers ingepland nog een hoteldate met Petertje. Wellicht zie ik de Vlaming later deze maand nog, maar voor nu even niet.

Ik roep al een tijd dat ik heel graag wil peggen en mijn lief vind dat nog niet zo’n tof idee. Het is natuurlijk wat intiemer dan een faceslap en hij wil ook kijken waar voor hem de grens ligt. Als je kijkt met wat twee maanden geleden mogelijk was en wat ik nu doe is het een wereld van verschil. En er is langzaam vooruitgang in de onderhandelingen over dit onderwerp 😀

Zoveel beweging dat ik het een keer mag proberen met Petertje. Marc wil kijken wat dit met hem doet en wil nog de ruimte hebben om daarna aan de handrem te trekken. Als hij dit aangeeft zit ik te stuiteren op de bank. NICE!

Het duurt even voordat Petertje en ik online zijn zodat ik dit kan delen. Ik ben ontzettend benieuwd naar zijn reactie, want ook al droomt hij er al jaren van om goed genomen te worden, het is toch anders. Daarnaast wil ik graag snel afspreken en is de vraag of hij dat kan. Als ik het hem meld springen de emoticons van het scherm af. Hij is net zo enthousiast als ik. En hij gaat smeken dat ik hem neem, dat weet ik nu al. Oh, ik kan wegdromen bij alle beelden in mijn hoofd.

Ik geef nog aan dat hij dan wellicht een kleinere dildo moet kopen. Laat helder zijn, mijn dildo’s worden afgezogen maar ik gebruik ze niet anaal. Dan koop je je eigen maar ivm hygiëne. Petertje antwoordt stoer dat hij die blauwe wel kan hebben…. Ik ben benieuwd.

Verder zijn er zowaar nog wat respectvolle reacties binnengekomen dus wellicht weer wat nieuwe prospects. In ieder geval begint augustus zo vol te raken dat ik weet dat ik er niet veel meer bij kan hebben. Dat is echt een heerlijk gevoel! Al met al dus een heerlijk weekend wat begon met spelen met Petertje en eindigt met tijd met mijn lief. Dus daar gaat mijn aandacht nu weer even naartoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *