P-date met Petertje

Het is zondag als ik eindelijk tijd heb om deze date uit te werken. Sinds vrijdagmiddag ben ik al bestookt met vragen hoe het was. Jullie zijn een stelletje ongeduldige en nieuwsgierig aagjes. Laat ik het erop houden dat mijn volgers erg betrokken zijn. Alleen heb ik ook nog een leven en dat krijgt echt voorrang op bloggen. Wat betreft de date, om het maar in 1 woord samen te vatten, het was fenomenaal. Als je ook benieuwd bent hoe het in detail was, lees dan verder hieronder.

Vrijdagochtend begint vroeg, om half 6 sta ik al naast mijn bed en tel de uren tot mijn kind gaat slapen voor het middagdutje. De ochtend bestaat uit de gewone huishoudelijke zaken en ondertussen Petertje hier en daar wat prikkelen. Zoals je hebt kunnen lezen is Petertje positief gespannen en ontzettend geil. Zo heb ik ze het liefst voor mijn date! Needy and wanting.

Net na de lunch spring ik onder de douche en zorg dat ik lekker ruik en alles glad is. Omdat ik niet zo’n avondmens ben en de dag vroeg begon duik ik nog lekker in bed om ook wat te slapen. Twee uur later word ik heerlijk ontspannen wakker. Ik heb nog een uur voordat ik moet vertrekken en kies een leuk jurkje uit om aan te trekken. Wat make-up, luchtje op en mijn koffertje wordt naar beneden gedragen. Ik maak een foto en stuur deze naar wat volgers. Dan nog even wat tijd met mijn gezin (ja, het is een heerlijk contrast) voordat ik kind en lief gedag kus en vertrek. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk uit naar deze avond.

Petertje is net ingechekt en moet nog douchen en spoelen. Hij heeft dan nog 40 minuten en het lijkt me wat krap. Onderweg houdt Liselette me gezelschap, er wordt al volop gedroomd over de volgende date. Dit hotel ligt dichtbij en ik ben tien minuten te vroeg. Ik neem in gedachte nog even wat dingen door. Ik heb geen vast plan maar wel altijd wat suggesties die in mijn hoofd spelen. De afspraak is dat het tempo deze keer wat omlaag gaat en dat komt mij ook goed uit.

Vijf minuten voor de afspraak stap ik uit mijn auto, pak mijn koffertje en loop naar de ingang. Petertje heeft me precies vertelt hoe ik moet lopen zodat ik niet hoef te zoeken naar de lift. Ik stuur hem bericht dat ik de lift in stap en dat hij de deur open moet zetten. Het is een lange gang die ik doorloop voordat ik bij de kamer stop. Ik duw de kamerdeur open en als eerste valt me op dat we eindelijk ruimte hebben. Oh ja, en Petertje ligt daar geknield op de grond. Hij mag me niet aankijken en kan alleen maar luisteren.

Ik loop met mijn koffertje om hem heen en begin rustig mijn koffertje uit te pakken. Hij krijgt een keer een tik op zijn kont waarbij er een gemoffeld ‘Dank u Dominae’ vanuit het tapijt klinkt. Ik glimlach, heerlijk onderdanig en ik weet dat hij geniet.
De speeltjes leg ik mooi naast elkaar neer. Tijd om mij te verkleden van mijn prachtige jurkje naar een sexy pakje.

Ik pak mijn schoenen uit mijn koffertje en zet ze op Petertjes rug… De hakken prikken zacht in zijn huid en ik glimlach bij de gedachte dat hij geen idee heeft wat ik doe en alleen kan luisteren. Ik trek een strak rood latex pakje aan. De broek is niet echt passend bij mijn vormen maar met wat mooie lingerie eronder wordt het een sexy geheel.

Ik leg ook mijn jurk over Petertje en richt mij voor het eerst tot hem. ‘Ik ga me kort opfrissenen als ik terug kom hangt mijn jurk in de kast en kniel jij bij het zitje achterin’. Ik loop naar de badkamer en sluit de deur. Als ik kort later de kamer weer binnenkom knielt Petertje aan de andere kant van de kamer. Of hij de speeltjes heeft gezien weet ik niet. Subs hebben de neiging in spanning dingen niet op te merken.

Ik loop naar hem toe en ga zitten op de stoel. Op het bureautje staat wat proviand en een handgeschreven kaartje. Terwijl mijn hand zijn rug aait zeg ik ‘Dag Petertje’ en mag hij opkijken. Er volgt een Wow terwijl zijn ogen mijn lak rode pakje en zwarte lak schoenen in zich opnemen. ‘U ziet er geweldig uit’. Ik begin nog net niet te spinnen van genoegen. Hij krijgt een aai over zijn bol en ik kijk hem aan om zijn stemming te peilen. ‘Hoe is het met de spanning?’. ‘Goed’ zegt hij. Op een schaal van 1-10 vraag ik…. een 4 antwoord hij. Mooi, dan is hij ontspannen en hoef ik daar geen rekening mee te houden.

Petertje heeft een handgeschreven kaart voor me meegenomen en leest deze voor. Het eindigt met ‘Please pick my cherry’. Ik moet hard lachen om deze zin en het feit dat het kaartje op een doosje kersen staat. Voer me er maar een paar. De kersen zijn heerlijk zoet en ik smul ervan terwijl hij ze me voert en de pitjes opvangt. (Terwijl ik dit typ snack ik nog een paar kersen weg, hhmmm).

Dan wordt het tijd om Petertje iets minder gemakkelijk te maken. Hij moet zijn rode stringetje aantrekken en hij heeft geoefend voor een lapdance….Als ik hem gebied zijn string aan te trekken zie ik hem nog net niet met zijn ogen rollen. Chop chop…

Als hij terugkomt inspecteer ik de string. Binnenstebuiten! Terug! Als hij weer komt vergeet hij te knielen, en mentaal tel ik deze fout mee. Welke muziek hij wil? Of hij verder iets nodig heeft? Lady Marmelade dan maar weer en ik leun achterover… Petertje, of beter gezegd Sassy Jessie staat stil en kijkt moeilijk. ‘Wat is er?’ . Blijkbaar moet ik op een andere stoel zitten omdat deze leuningen heeft…. Streng antwoord ik ‘Toen ik je niet vroeg of je nog iets nodig was was dit een goed moment om dat aan te geven’. Zijn nederige excuses en hij verplaatst de stoel zodat ik kan zitten.

Eerlijkheidshalve moet ik zeggen, bij de vorige lapdance was ik alles behalve onder de indruk. Het was saai, eenzijdig en houterig. Niet voor niets kreeg hij deze opdacht opnieuw. Deze keer gaat Jessy los! De heupen zijn soepel en ik ga op in de bewegingen en pak haar heupen, vlij me waar mogelijk tegen haar aan en glimlach verrukt. Jessy reageert daar weer op en owned de lapdance zonder enige gene! Kijk, zo zie ik mijn sissy graag!

Ik stap weer terug in de andere stoel en Petertje moet weer knielen. Mijn nagels zacht over zijn rug. Omdat ik klaar ben met dat hij vergeet te knielen mag hij niet meer overeind komen. De stoel moet hij zittend terugzetten. Hij krijgt de volgende opdracht. Eerst doe ik de tepelklemmen om en dan moet hij de touwen onder het bed door gooien zonder te staan. Ik ga ondertussen op bed liggen met een zweepje en plaag hem terwijl hij dit doet. De zweep is flexibel en kan ik makkelijk als een katapult op zijn billen laten slaan. De akoestiek van de kamer is goed en ik geniet!

Als dit allemaal gereed is gebied ik hem zijn string uit te trekken en op bed te gaan liggen. Voeten naa rhet kussen en ik zet de lamp aan. Damn… ik doe mijn best maar kan niets anders kan erkennen dat hij zich netjes heeft geschoren. I want nothing less then to whipe that smug smile of his face… maar eerlijk is eerlijk. Het is netjes.

Hij draait zich om en ik doe zijn polsboeien en enkelboeien om en leg hem vast. Oke, ik moet nog een cursus knopen volgen. Wie neemt me mee naar een bdsm workshop bondage? Hij ligt vast en dan is de vraag, wat ga ik met hem doen. Tijdens het vastbinden realiseerde ik me dat hij niet tegen kietelen kan en de sadist in me roert zich. Ik kietel hem en hij kan er niets aan doen.

Vervolgens streel ik zijn huid zacht en moet hij zijn ogen sluiten. Ik weet dat ik hem zo meevoer en volledig laat ontspannen. Als hij ontspannen is sta ik op en pak een touw. Het is een dunner en zachter touw en ik wikkel dit om zijn pik en ballen. Hij mag kijken en zijn pik ziet eruit alsof het een kerstcadeautje is. Dan ga ik aan het uiteinde staan en trek het touw in 1 keer van zijn pik en ballen af. Petertje wil graag bewegen maar kan nergens heen.

Ik plag hem nog wat en ga op hem zitten. Tijd voor het moment waar hij al twintig jaar naar verlangt en het genot dat ik hem geef. Zijn boeien mogen los en ik laat hem de dildo die hij hiervoor heeft gekocht afwassen. De poppers, het glijmiddel en de strapon staan al klaar. Ik doe de dildo in de strapon en snoer hem vast. Dit gevoel is oppermachtig. Ik kijk naar beneden, rood lak, een prachtig harnass en een mooie huidskleurige dildo. De handschoentjes die ik heb gekocht blijken helaas geen latex te zijn (Grrrr, zwarte latex handschoenen, hoe moeilijk kan het zijn).

Ik geef hem de poppers en schuif op mijn knieeen tussen zijn benen. Zijn benen moeten ver omhoog zodat ik optimaal toegang heb. Voordat ik hem neem wil ik horen wat hij wil. Petertje smeekt… begging for pegging. En ik ga het allemaal doen, ik ga hem nemen, hem vullen, hem gebruiken en het laatste beetje maagdelijkheid in zijn lichaam ontnemen. Hierna is zijn kont van mij

Hij neemt een snufje Poppers en ik beweeg de strapon rustig naar binnen. Zijn ogen worden groot en hij kreunt. Deze dildo past makkelijk helemaal naar binnen en ik hoef niet te stoppen om voorzichtig te doen. Terwijl ik Petertje aankijk geweeg ik als de oppermachtigste in en uit hem. Hij wisselt het aankijken met zijn ogen dichtdoen en ik weet dat hij wegzweeft. Mijn lakbroek blijkt minder ideaal want ik schuif van het bed af. Ook kom ik erachter dat het best wel vermoeiend is maar ik laat me niet kennen. Het zweet druipt van me af (de airco kon niet lager dan 19 graden) en ik beweeg zijn benen alle kanten op om hem goed te vullen.

Dan bereik ik het kookpunt. Ik stop en trek mijn strapon en mijn lakbroek uit om vervolgens de strapon weer aan te doen. Zo, dat schuift een stuk minder en is koeler. Petertje is ondertussen nog steeds in de hemel. Het is heel anders dan hij zich had voorgesteld en nog veel lekkerder. Ik vul hem nog voor de laatste keer goed en blijf dan even uitgeput boven hem hangen terwijl mijn zweet op hem drupt. Tijd voor diner zou ik zeggen.

We verkleden ons naar normale kleding en komen een half uur na onze gereserveerde tijd beneden. Het eten is ontzettend gezellig. Petertje krijgt de update over de slavenstal met meer detail dan ik omschrijf en mijn gevoel bij elke slaaf erbij. Naast sub is hij een vriend geworden en deel ik ook mijn vanilla leven met hem.

Na het eten moet hij nog even terug naar beneden om te betalen en zorg ik dat ik er weer tiptop uitzie. Voor het tweede deel van de date trek ik een andere outfit aan… Ik weet ondertussen hoe warm ik het kan krijgen en kies voor een semi doorzichtige body met een kort latex broekje.

Dan is het nu tijd voor alle straf die hij nog niet heeft gehad. Ik dirigeer hem naar de rand van het bed en begin hem te spanken. Of hij nog weet wat hij allemaal fout heeft gedaan/ Ik noem met gemak een aantal zaken op… Niet juist verexcuseren, kut tegen me zeggen, niet knielen etc.

Petertje heeft de smaak te pakken en zegt dat hij de grote blauwe dildo wil proberen. Hij bindt hem netjes voor de strapon… maar blijkbaar is de mannelijke anatomie bij hem anders want als ik de strapon omdoe wijzen de ballen naar links. Ik lach en met een rood hoofd doet hij hem goed.

Weer lube ik hem lekker in terwijl hij deze keer op zijn buik ligt… kontje omhoog en aan het einde van het bed. Als ik mijn hakken draag is de hoogte perfect. Ik duw zachtjes en in een keer schiet de eikel erin…HOOOOOO roept Petertje… Tja, dat was ook niet mijn bedoeling maar uit eigen ervaring weet ik dat dit standje iets strakker/ gevoeliger is. Ik glijd eruit en we proberen het nogmaals. Deze keer gaat het goed al moet ik erg voorzichtig doen…. Na een kwartier besluiten we weer terug over te stappen op de kleine. Deze was echt een stuk fijner omdat ik minder voorzichtig hoefde te zijn. Petertje wisselt de dildo’s terwijl ik kort mijn handen was.

En nu gaat het feest weer verder. Met hetzelfde enthousiasme als voor het diner berijd ik hem. Zijn gekreun gesmoord in het kussen.

Ik verplaats mijzelf op het bed en wijs hem op het spiegelbeeld waarbij we ons allebei in actie kunnen zien. Het is ontzettend geil om naar te kijken en we gaan in extase verder. Op een gegeven moment floept de dildo er weer eens uit en geeft Petertje aan dat het genoeg is. Hij is niet gekomen en dat was ook zeker niet het doel.

Ik doe de strapon af en streel zijn huid en hoofd. Of het was wat hij droomde? Hij is nog even te ver weg om antwoord te geven en ik laat hem rustig weer landen.

De tijd is voorbij gevlogen en los van het etentje hebben we alweer 4 uur gespeeld. Rustig pakken we onze spullen en rookt hij nog een sigaretje buiten. Het is fijn om zo nog even af te sluiten voordat we de kamer verlaten.

Beneden checkt hij uit en rent me achterna op d eparkeerplaats. Nog een dikke knuffel. De volgende date (ja, hij wil meer) zal op zijn vroegst pas in oktober zijn omdat ik de hele maand september op vakantie ben.

Terug naar huis duizelt het nog. Het was een heerlijk en heftige avond en als ik thuis kom ben ik uitgeput en wil ik slapen. Marc is benieuwd en wil weten hoe de avond was en we kijken naar de foto’s en filmpjes. Als ik later in zijn armen lig zegt hij dat dat pegging hem niet zoveel doet omdat ik aangekleed ben. Kortom, oranje licht met een groen randje zegt hij. Ik zal wel meer mogen. Van binnen juich ik. Mijn nieuwe sport is pegging denk ik terwijl ik de rest van de nacht in bed woel en de slaap niet kan pakken.

Wat een geweldige ervaring, wat was het fijn om Petertje weer aan mijn voeten te hebben en om als oppermachtige hem aan mijn dildo te kunnen rijgen. Ik wil meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *