Proefdate Sam

Het is maandagochtend en vandaag is een drukke dag. Ik begin met mijn werk en kijk ondertussen op mijn telefoon. Om 11:00 heb ik met Sam afgesproken bij een restaurantje in een recreatiegebied halverwege onze woonplaatsen. Dan weet je in ieder geval dat er parkeerplek is. Het weer is immers alles behalve zomers te noemen.

Sam is een Brit, en niet zomaar een, maar een echte. De droge humor, de kleding en uitstraling. I love it. We chatten al een tijdje en deze man is gek op zijn cockring. Ook heeft hij zichzelf een uitdaging gegeven om 21 dagen niet te komen. En dat houdt hij netjes vol.

Voor de date heb ik hem gesommeerd zijn auto te reinigen en ik weet dat hij met aandacht zijn kleding heeft uitgezocht. Na veel grappen over wat voor attentie hij mee zou nemen voor de proefdate ben ik erg benieuwd. Hij staat graag in de keuken en heeft de zondagavond een paar kilo bramen verwerkt tot een cobbler waar ik spontaan van ga kwijlen… maar ja… Zijn gezin gaat uiteraard voor.

Na een chaotische ochtend kom ik exact op tijd aan op de parkeerplaats. Als ik hem oprij zie ik Sam al staan. Nette schoenen (hij mocht echt geen loafers aan van me), jasje, broek en overhemd. Ik had gevraagd of er voorkeur is voor broek of jurk en stap uit in een van mijn favoriete jurkjes en hakken. We zijn nu even groot, heerlijk om hem recht in zijn ogen aan te kijken.

Het tentje waar we zitten is niet heel bijzonder en helaas is het te koud om buiten te zitten. We vinden een leuk plekje en bestellen wat te drinken en eten. Sam vraagt veel. Hij is ontzettend geïnteresseerd naar van alles en nog wat. Zijn humor is fenomenaal (iedereen is leuker als je me laat lachen). Uiteraard moet ik ook hem corrigeren op praten met zijn mond vol en is onze carpaccio niet makkelijk om een beetje elegant te eten.

Het is soms lastig om zelf vragen te kunnen stellen, hij is vastberaden om dit gesprek niet stil te laten vallen maar het is op een geen enkel moment vervelend. De mensen om ons heen zouden makkelijk mee kunnen luisteren en ik merk dat hij zich hier bewuster van is dan ik.

Opeens geeft hij aan dat hij nog iets voor me heeft. Uit zijn tas komt een doosje in een AlbertHeijn tas verpakt uit… Cobbler. Ik smelt, hier gaan we van smullen en hij heeft twee porties erin gedaan. Slim, als je Marc voor je wint maak je mijn leven (en de eventuele volgende dates) een stuk makkelijker.

Tussendoor dirigeer ik hem naar toilet om zijn boxer uit te doen en zijn cockring om. Hij neemt een foto en het ziet er goed uit… behalve de overgang van geschoren naar niet geschoren. Ik spreek hem hierop aan, maar het komt vast later nog aan bod.

Alles aan Sam is dromerig… maar met name zijn ogen. Als ik zie hoe hij me aankijkt vraag ik me af of hij röntgen ogen heeft. Zo’n indringende blik en tegelijk houdt hij ook de omgeving in de gaten. Als er een oud omaatje achter ons komt zitten geeft hij aan dat hij wil voorkomen dat zij sterft aan een hartaanval als ze onze onderwerpen hoort. Ik spreek nog iets luider en geef aan dat ik verwacht dat ze meer levenservaring heeft en het wellicht zelfs amusant vindt.

De tafel is ondertussen afgeruimd en we nemen nog een laatste kopje thee. Ik kijk op de klok en weet dat ik Sam ook nog even apart wil hebben. Halverwege zijn thee geef ik aan dat hij mag afrekenen en dat ik hem weer zie bij de auto’s.

Ik loop naar buiten en check nog even de parkeerplaatsen. We rijden een stukje en parkeren de auto op een enorm leeg parkeerveld. Hij doet zijn stoelen naar voren en ik zet mijn koffertje voorin bij hem. Sam heeft de hele auto schoongemaakt, maar met twee kinderen is het altijd gedoe om dat zo te houden. Ik duik achterin zijn auto en hij loopt om. Zoals altijd gaan eerst mijn schoenen uit. Sam is niet geheel onervaren en ik verwacht dat hij relatief veel kan hebben… ook al is het alweer een tijdje geleden.

Een kleine aanraking op zijn wang en ik zie hem smelten. Zijn ogen worden zo mogelijk nog groter en het lukt hem niet zijn handen te bedwingen. Hij wil het heel graag goed doen en tegelijk zie ik ook dat hij zich enorm in moet houden. Ik knoop zijn overhemd los en knijp in zijn tepels. De ademhaling versnelt en ik zie hoe hij verdwijnt in de sensatie.

Uiteraard is de temperatuur opgelopen en moeten de ramen open en zijn jasje uit. Ik zie zijn ogen over het parkeerterrein schieten en waarschuw hem. Ik ben verantwoordelijk, ik let op. Als ik hem nog een keer weg zie kijken zal ik hem blinddoeken. Ik breng tepeklemmen aan, deze laat ik zitten en ik pak mijn handschoenen uit mijn koffer. Zijn tepels zijn erg gevoelig en al snel smeekt hij me ze eraf te halen.

Het is tijd voor de inspectie en als hij zijn pik en ballen eruithaalt heb ik binnen no time haren gevonden. Sam is echt verdrietig dat hij me heeft teleurgesteld, en tegelijkertijd doet tot nu toe elke man dat. Ik verwacht geen haren meer te vinden en dit blijkt bijna onmogelijk…

De hoeveelheid haren en het eten met volle mond kunnen niet ongestraft blijven. Ik weet dat hij niet van ball busting houdt en kies voor de faceslaps. Dit is niet zijn ding, maar wel het mijne en tja, ik bepaal. Ik ga voor hem zitten en sla hem in zijn gezicht. Na elke klap trek ik hem tegen me aan… A little sugar after the pain. Hij doorstaat het goed, miept niet en ik voel bij elke aanraking hoe hij dichter bij me komt. Daarna geef ik hem een dikke knuffel en hij is gelukkig. Het heeft veel te lang geduurd sinds hij voor het laatst is gedomineerd en hij heeft het nodig. Hij kruipt zowat in me en ik weet dat ik hem heb. Vanaf nu klopt zijn subhart voor mij en ik kan niet wachten om hem naakt aan mijn voeten te hebben liggen.

Langzaam is de tijd op en moet ik gaan. Ik ruim mijn koffertje weer in en stap uit de auto. Hij loopt om en we geven elkaar nog een dikke knuffel. Het is jammer dat het vakantietijd is… het zal nog een tijd duren voordat we elkaar weer zullen zien, maar zeker is dat we er allebei naar uitkijken :).

Na mijn date met Sam rijd ik naar huis om nog paar uur te knallen voordat ik naar mijn volgende date met Nico ga. Tussendoor houden Marc en ik nog pauze en smullen we de cobbler op. Hmmmm…. Sam valt ontzettend in de maak ;-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *