Bijkomen

Als ik dit typ is het nog steeds zondag. De nacht na de date met Petertje was onrustig en ik ben alweer vroeg op. Op zaterdag ga ik klussen bij mijn beste vriend. Een groter contrast is bijna niet voor te stellen. Met mijn kluskleren aan en haar in de knot vertrek ik met de verfspuitmachine naar zijn huis.

De hele dag zijn we druk in de weer en ik merk dat mijn hoofd op ontploffen staat. Als ik ’s middags hoor dat kind ook ziek is zucht ik diep. Tegen de tijd dat ik thuiskom ben ik op tijd om de ongelukkige te troosten en knuffelen en naar bed te brengen. Blijkbaar ben ik hier toch het beste medicijn. Ik had me voorgenomen op zaterdagavond te bloggen maar het enige wat ik wil is iets eten, in bad en naar bed. Ik neem een paracetamol en na het eten gaat het weer een beetje. Ik stap in bad en lig vroeg in bed. Helaas werkt de paracetamol ergens in de nacht uit en heb ik pas na 2 uur woelen door waarom ik niet in slaap kom. Nog een paracetamol en als het licht wordt sukkel ik weer in slaap.

En nu ik de date van vrijdag net heb gehad kondigen zich de volgende dates alweer aan. Morgen heb ik twee publieke dates. Voor de lunch ga ik met Sam op stap. Het was nog even spannend of het door kon gaan maar gisteren kreeg ik foto’s waarin hij driftig zijn auto aan het reinigen was voor mij. Goed zo, zo hoort het.

Morgenavond ga ik uit eten met Nico. Het is altijd even zoeken naar iets wat op maandagavond open is maar we hebben iets leuks gevonden. Dat wordt morgen tussendoor weer flink aanpoten op werk om alles in goede banen te leiden.

Dinsdagnamiddag/ avond heb ik dan nog een date met Liselette… We hebben ondertussen al heel veel voorpret en ik merk dat ze ook weer cheecky begint te worden. De grenzen worden opgezocht en er wordt in tekst alweer heel wat uitgedaagd en geplaagd.
De afgelopen weken hebben we amper contact gehad en nu we weer wat meer spreken kijk ik er extra naar uit. Hopelijk zijn mijn veters voor die tijd binnen en kan ik mijn nieuwe laarzen aandoen.. of ik laat haar dat enorme veterklusje op zich nemen.

Na dinsdag ben ben ik dateloos. Ik ben benieuwd of er nog wat dates bijkomen voor mijn vakantie… Wellicht komt de Vlaming nog terug uit zijn vakantiestand of leiden de dates van morgen tot nieuwe dates. Of zal Bas het toch ooit aandurven? Ik ben benieuwd en heb er zin in. Ondanks de regen is het toch echt een geweldige maand!

Verder heb ik een aantal prospects maar niemand waarvan mijn Dominae zweep harder gaat slaan. Tot na mijn vakantie neem ik denk ik niemand meer aan. Ik geniet veel liever van de subs die ik nu heb en investeer in het opbouwen van een band. Uiteindelijk is dat waar ik het meeste van geniet. Samen dit prachtige spel ontdekken en spelen, in verhouding van Dominae en sub, maar altijd als mensen en met respect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *