I want to whip you into shape

Even een korte terugblik op het weekend. Ik had ene prospect van 18 die me wilde dienen… Hoewel het legaal is voel ik daar helemaal niets voor. Het is een vooroordeel maar ik heb niet het idee dat een jongeman van 18 mijn mentaal voldoende kan stimuleren. Niet zeggende dat ik geen geniale gesprekken met studenten heb, maar seksueel en als Dominae, nee, dat geloof ik niet.

Verder was Nico niet helemaal blij met zijn blog, maar ik wel met hem en dus gaan we er vanuit dat we woensdag een date hebben, al hangt dat nog van een paar factoren af.

Vandaag was een leuk dag! Eigenlijk was er weinig BDSM gepland… maar soms kruipt het bloed waar het niet gaan kan.

Een tijdje terug had ik een slaaf die graag wilde dienen maar na betaling en voor het invullen van de vragenlijst afhaakte. Hij gaf aan dat BDSM niet goed voor hem was en dat hij dit niet verder wilde doen. Wel was hij nog zo lief om mijn latex laarzen te financieren… Ja, you have him to thank for that!

In ieder geval hebben we vanilla contact gehouden en ene afspraak gemaakt voor ene lunch terwijl ik in de buurt moet zijn voor een afspraak. Terwijl ik op hem wacht post ik nog een foto van mijn prachtige degelijke werk outfit. We begroeten elkaar en het gesprek is eerst wat aftastend. Maar al snel gaat het over van alles BDSM gerelateerd en het is heerlijk om er met een man over te praten die ervaring heeft maar mij niet dient of gaat dienen.

Ik kan me heerlijk ongegeneerd gedragen en de ene na de andere flauwe grap rolt uit mijn mond. Oh echt, totaal niet Dominae hier. We praten over zijn ervaringen en wat er dan wel of niet leuk is. Een van de dingen die ik vaak terugkrijg is dat men het idee heeft dat ik er echt plezier aan beleef (spoiler, dat doe ik ook!). DAt is een van de belangrijkste turnons… maar hoe je dat dan merkt is een goede vraag.

DAarnaast hebben we het gehad over FinDom. Ik vind dit interessant maar wa tik meekrijg op Twitter snap ik echt niet wat hier nu interessant ana is. Het zijn (veelal) jonge dames die vele schelden en geld eisen. Uiteraard zijn er ook classy dames, maar hoe het precies werkt is me nog niet duidelijk. Erik heeft hier meer ervaring mee en legt het uit.

Het gaat echt om dat je iemand anders meer waard vindt dan jezelf. Dat je Godin het allemaal verdient. Haar plezieren geeft jouw genot. Als voorbeeld geeft hij een succesvolle Findom dame die nu is gestopt. Zij had een sub die hem ene jaar lang alles overmaakte behalve wat vaste lasten en ene klein beetje geld om van te leven. Na een jaar vroeg hij of hij op vakantie zou mogen… En goedkope vakantie in de buurt.

Haar reactie was iets in de trant van… Maar je houdt toch van me, ik dacht dat je echt van me hield waarom wil je nu geld voor jezelf. En de slaaf bond direct in, dat hij dat niet bedoelde en dat hij van haar hield en dat hij het nooit had moeten vragen en dat ze vanzelfsprekend alles verdient.

Oke, zoveel is mij helder, dat kan ik niet. Ik kan wel mannen meer een doel geven in hun leven door mij te laten verwennen en te voorkomen dat ze hun geld aan nutteloze zaken uitgeven… maar echt uitknijpen een jaar lang en dan niets gunnen. Dat kan ik niet. Ik ken mijn beperkingen en ik geef teveel om mijn subs. Net als harde vernedering. Gewoon niet mijn ding.

Na de lunch moet ik snel weg om op tijd bij mijn afscheid te zijn. We vonden het beide zo gezellig dat ik graag nog een keer met hem afspreek. Het is nog een half uur rijden naar Hoorn waar ik een presentatie aan het MT ga geven. In de auto schiet het eerste inzicht na het andere door mijn hoofd… maar helaas kan ik ze nu niet zo terughalen. In ieder geval was het gesprek inspirerend.

Vervolgens ben ik bij mijn afspraak, precies op tijd en ik start mijn laptop op. Ik moet een presentatie geven. Dit doe ik uiteraard professioneel. De groep van 12 man die tegenover me zit is niet het voltallige MT. Van de dames die er zijn ben ik de oudste en qua inhoud het meest senior. Het is voor sommige heren de eerste dag na de vakantie en blijkbaar is de sfeer nog niet helemaal professioneel.

Het feit dat er 4 dames zijn (1 collega van HR, ik en nog 2 dames van een ander bedrijf) blijkt voor de mannen reden om onprofessioneel gedrag te vertonen. Ze luisteren niet, maken onderling grappen en sommigen komen dicht bij de rand van seksueel/ sexe getint. Als er iets langskomt over ‘veilig hijsen’ geven ze aan dat ze dat heel goed kunnen en maken er de beweging van een biertje bij. En dat ze zich dan meer zorgen maken over andere veiligheid. En zo gaat het door. De andere dames lachen soms mee maar ik vind het echt gênant en onprofessioneel.

Als neutrale externe partij kan ik er niets van zeggen maar voor het eerst heb ik dat Dominae tijdens mijn werk drukt om boven te komen. Ik moet echt op mijn tong bijten om ze niet een verbale veeg uit de pan te geven want dit is gewoon onprofessioneel.

Als we het even later over de organisatiecultuur gaat kan ik het niet laten om een sneer te maken. Als ze nieuwe mensen bepaalde dingen pas willen vertellen nadat ze zijn aangenomen, dan houd je jezelf voor de gek toch? Het liefste zou ik nu een bullwhip tevoorschijn toveren en ze als lerares allemaal hun plaats wijzen.

Als de meeting voorbij is blijf ik nog even achter met de andere dames. Het blijkt dat het MT nog veel erger is normaal. Ik vraag wat zij ervan vonden en ze waren het met me eens dat het een stel losgeslagen pubers was.

Onderweg naar huis bedenk ik dat ik nog een keer voor dat MT wil verschijnen en ik beraad me op hoe ik het dan aan ga pakken. Ik kook nog steeds en vind het fijn om even met Nico te bellen om stoom af te blazen. In ieder geval is de bullwhip een stuk hoger op mijn lijstje gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *