Eerste hoteldate Nico: Going nowhere…

Vandaag is het zover. Vanmorgen stonden alle seinen op groen en dus konden zowel Nico als ik volmondig ja zeggen voor onze date. Het hotel is geboekt en we ontmoeten elkaar vlak na twaalven daar. Jullie weten ondertussen dat ik dit nog niet zo lang doe, maar vandaag ging ik naar een hotel wat om de hoek bij mijn huis ligt. Het Hilton in Soesterberg. Nico had de kamer gevonden via dayuse.com .

Via die site kun je dus hotels vinden waar je een kamer voor een aantal uur overdag kunt reserveren tegen lagere kosten dan voor een nacht. Ideaal. Ik was heel erg blij met de keuze voor dit hotel omdat er een zwembad bij zit en ik wel zin heb om na de date nog wat baantjes te trekken.

Na een extreem hectische ochtend met veel rennen en vliegen eet ik nog snel een boterham voordat ik mijn lippenstift bijwerk. Het leren rokje is toch vervangen door een broek, augustus in Nederland is niet wat het ooit geweest is 😉. Binnen tien minuten sta ik bij het hotel, net op tijd om Nico aan te zien komen.

Het is een fijn weerzien en met een grote glimlach lopen we het hotel in om in te checken. Het inchecken duurt tergend lang omdat de dames achter de balie niet in staat blijken om dit snel en efficiënt te doen, maar dat maakt niet uit. Nico probeert speels een kusje te stelen en wil heel graag fysiek contact. Zijn ogen stralen, hij heeft er net zoveel zin in als ik.

Hij rolt mijn koffer soepel door de gangen en maakt de deur voor me open. Een zelfverzekerde gentleman merk ik. Als we binnen zijn zet ik mijn koffer neer. De kamer is mooi, ruim en heeft een stenen vloer met een kleed rond het bed. De badkamer heeft zowel douche als bad en er is voldoende ruimte en een zitje. Prima kamer!

Ik haal mijn nagels kort over zijn rug en tease hem met mijn neus. Hup, we gaan. Het plan is om in de lokale lingerie winkel een mooi setje uit te zoeken wat ik straks kan dragen. Omdat Nico niet zoveel tijd heeft houden we het op een winkel in de buurt. Of ik dat niet spannend vind vraagt hij onderweg. We kunnen iemand tegenkomen die ik ken… Dat is zeker waar en daar heb ik over nagedacht… in dit geval ben ik dan aan het winkelen met een vriend die dan ook nog homo is. Dan weet hij dat alvast.

We parkeren en het motregent. Ik spreek Nico erop aan dat hij geen paraplu in de auto heeft en dat ik nat wordt. Hij kijkt een beetje schuldbewust en ik weet dat hij nu het liefst een paraplu zou regelen. Ik maak duidelijk dat dit echt niet kan, maar dat ik gelukkig niet van suiker ben. Snel steken we de straat over naar de lingerie winkel en lopen naar binnen. De winkel is niet groot, en hij is afgezien van ons en de dame achter de kassa leeg.

Ik vraag haar of ze ook bodystockings heeft maar volgens mij is ze aan het rekenen want ze kan niet helpen. Ik zie direct waar de Marlies Dekkers hangen, maar deze keer wil ik iets anders. Een andere dame vraagt of ze ons kan helpen en ik geef aan dat ik een sensuele body zoek… en anders een setje. Het blijkt lastig om iets in mijn maat te vinden en ik heb al zoveel rood dat ik liever iets anders wil. We lopen wat rond maar teveel nude tinten naar mijn smaak.

Net als ik twee setjes wil proberen komt Nico met een body aanlopen die erg sensueel is ‘Oh ja, die hadden we ook nog’ zeggen de dames. Zucht. Met twee setjes en de body loop ik naar het pashokje. Ik trek eerst de body aan en hij is geweldig. Klaar en inpakken. Ik loop even naar buiten om te showen en zie hoe Nico’s ogen begerig naar me kijken. Het setje is niet doorzichtig bij mijn kruis en tepels, maar verder zeer sensueel en mooi afgewerkt.

Ik kleed me weer aan… De dame uit de winkel lijkt door te hebben hoe de verhouding is en ik hoor haar buiten aan Nico vragen of hij dit shirtje niet beeldig vindt, en echte zijde… Ze komt naar binnen en het is inderdaad mooi, maar ik sla af en loop naar de kassa. Nico staat er beteuterd bij. Of ik de rest niet ga passen? Nee, ik wil deze.

De dames komen met nog twee dingen en Nico stimuleert me om te gaan passen. Oke, dan doe ik dat. Uiteindelijk wordt er (tergend langzaam) de eerste bodystocking, een body met vegan leer dit me echt direct tot powervrouw maakt en dat mooie zijden topje ingepakt. De dame vraagt drie keer of meneer echt geen klantenkaart wil… Nico rekent af en ik moet even slikken als ik de prijs hoor. Het lijkt hem niet te deren en Ik kijk hem aan en krijg ene glimlach terug.

Laat helder zijn, ik zou dit nooit voor mijzelf kopen en grinnik tegen hem dat ik hem daarvoor heb. Hij beaamt het. Opeens klinkt het veel logischer dat hij in de proefweek al dure lingerie voor me wilde kopen. Ik zie aan hem dat hij geniet. Hij moet nog pinnen en dus rijden we verder naar een pinautomaat. Als ik hem voorreken hoeveel hij moet betalen trekt hij zijn wenkbrauwen op… Ik bedenk…. Nee, wat ik voorstel is echt redelijk en het is zijn keuze om dure lingerie te kopen. Ik vraag hem wat er is en hij geeft aan dat hij het wel erg weinig vind.

Van binnen moet ik lachen, dit is echt zo typisch. Ik vind het leuk om te doen en dus is geld niet mijn belangrijkste drijfveer maar daarmee ben ik natuurlijk niet lekker commercieel bezig. Ik vind het helemaal oke. Hij pint en we rijden terug naar het hotel.

Op de hotelkamer aangekomen mag hij een korte sanitaire stop doen en daarna gebied ik hem zijn kleren uit te trekken terwijl ik geïnteresseerd toekijk. Ik ga op het bed zitten en zie hoe langzaam alles wordt uitgepeld. En dit is waar ik naar verlangt heb. Hij, naakt in een hotelkamer en aan mijn voeten. Alleen dat laatste is nog niet het geval. Zijn lichaam en pik tot mijn beschikking… Dit is meer een sensuele date dan een waarbij Dominae volledig losgaat.

Hij mag op het bed zitten en ik trek rustig het nieuwe topje aan. Dan kan hij er nog even rustig naar kijken. Het is echt een prachtige top en de stijl en klasse nodigt uit voor ene luxe diner. Dus tja, dat moeten we binnenkort dan maar doen.

Nu deze nogmaals is gezien kleed ik me in de badkamer om naar mijn nieuwe vegan leren body. Ik voel me echt superwoman. Hij steunt op alle plekken en geeft me een perfect figuur. Met de rode hakken loop ik terug. Nico mag opkijken en weer zie ik dat verlangen. Ik plaag hem met de outfit en ga op bed liggen waar hij me op zijn knieen druiven mag voeren. Ik houd van druiven…

Nico is niet de onderdanige slaaf zonder persoonlijkheid en ik vind het geweldig. Hij is speels en zoekt de grenzen op. Soms laat ik hem ermee weg komen, en soms ook niet. Hij heeft nog een kleine verassing en komt terug met gewassen en ontkroonde aardbeien. Ook deze mag hij me voeren. Als ik iets lekker vind zeg ik altijd Mmmmm… Ik kan dat niet inhouden, mijn vader doet het ook. Het is wat ik doe. Bij elke aardbei mmmm ik van genot. Nico kijkt intens hoe ik eet en geniet er bijna net zo van als ik.

Nadat ik mij voor de derde keer heb omgekleed in een prachtige body met kant gebied ik hem op zijn knieën op de vloer. Terwijl ik weg was heeft hij de touwen onder het bed door gelegd. Hij mag niet opkijken en ik vraag of hij zijn posities heeft geoefend…. Ja zegt hij.

Rustig pak ik mijn zweepje en gebied hem Hands aan te nemen. Hij gaat op zijn knieën zitten wat niet de bedoeling is. Ik breng de tepelklemmen aan en loop om hem heen. Als hij eindelijk hurkt corrigeer ik zijn houding verder nog. Mijn zweep tikt wat heen en weer, maar overall is het niet slecht. Het blijkt vooral lastig om niet om te vallen en geamuseerd ga ik op het bed zitten om te kijken hoe hij strugglet.

Ik kan het niet laten om hardop te lachen en ook op zijn glimlach verschijnt een grijns. Oke, dit moment is voorbij en dat is ook goed. Hij heeft nog wel wat te goed. Het lukt hem namelijk niet om de klemtoon van DOminae goed te krijgen. En ik ben geen Mina kan ik je verzekeren. Daarnaast, die kont van hem smeekt me echt om onder handen te worden genomen. Kortom, over de knie.

Hij gaat liggen en ik geniet ervan om zijn billen roze te slaan. Hardop meetellen blijkt lastig en ik besluit hem extra klappen te geven en daarna met de paddle. Ik geniet… kan niet wachten tot ik een keer echt los mag omdat mijn slaaf geen partner heeft. Maar dat terzijde. De billen zijn prachtig roze en ik voel mijn bloed sneller stromen.

Ik doe alle boeien om… misschien niet op de meest efficiënte wijze maar ik weet zeker dat hij er nu al van baalt dat hij me niet aan kan raken. Nico is nogal gek op mijn derriere en ik geef hem er een goed uitzicht op. Als alles vastligt bevestig ik de leren boeien aan het touw onder het bed. Alles is met elkaar verbonden, dus als hij een hand beweegt dan beweegt zijn voet ook.

De tepelklemmen gaan weer op en het volgende kwartier maak ik hem gek. Zijn ademhaling stokt en zijn ogen verdwijnen op sommige momenten. Als ik op de klok kijk zie ik dat de tijd bijna voorbij is. Ik wil geen haastig afscheid en maak hem los. Hij is al een tijd niet gekomen en ik wil wel eens kijken hoeveel zaad hij kan produceren. Terwijl ik zijn tepels onder handen neem mag hij met zichzelf spelen…. Komen mag alleen op commando en daarvoor moet er nog wat geedged worden. Nico stelt niet teleur en ik baal ervan dat ik zijn zaad niet heb opgevangen. Het was zoveel dat het makkelijk voor een portie likeur had kunnen doorgaan.

Volgende keer… bedenk ik me. We knuffelen nog en ik check of hij oke is. Een grote glimlach en hij geeft aan dat hij het geweldig vond. Tijd om te douchen voor hem. Ik blijf lekker op bed liggen want mijn plan is om straks nog te gaan zwemmen. Als Nico weer gekleed en schoon voor me staat nemen gebied ik hem mijn koffer naar mijn auto te brengen en mijn zwemtas op te halen. Kan hij direct bij de receptie even reserveren.

Binnen een paar minuten is hij terug met slecht nieuws… Het zwembad is al volgeboekt. De andere optie is om naar huis te gaan waar mijn schoonouders zijn, dus ik besluit nog even op de kamer te blijven terwijl Nico weer teruggaat naar zijn eigen leven.

Voor hij vertrekt kijken we elkaar nog even in de ogen, voor herhaling vatbaar? Jazeker! Beide zijn we enthousiast en deze vorm van soft SM spreekt me ook zeer aan. We gaan elkaar zien in oktober, en wellicht voor die tijd nog voor een vanilla lunch (omdat het nu nog kan…).

Als hij wegrijd ga ik lekker op bed liggen en check mijn berichten. Ik vertrek morgen voor een lang weekend naar Kopenhagen om een vriendin te bezoeken en ik neem in gedachten even mijn to do lijstje tot morgenavond door… Laat ik nu nog maar even genieten van de rust, want straks moet ik weer vol aan.

Als ik net aangekleed ben en nog van de aardbeien snoep krijg ik een foto appje van Nico… met… mijn sleutelbos in zijn handen. Fijn, mijn autosleutels zijn nu dus een uur van mij verwijderd. Thuis uitleggen zal voor hem lastig zijn dus ik regel snel dat Marc met de reservesleutels komt nu de schoonouders er nog zijn om op te passen.

Marc komt tien minuten later aanrijden en lacht…. We stemmen ons verhaal af voor thuis en met wat moeite krijgen we mijn auto open en gestart (het was even zoeken waar de sleutel in kon en hoe je start met een lege batterij van de sleutel). Nico is gerustgesteld en ik zit ondanks alles toch met mijn schoonouders aan tafel.

De hele avond ben ik druk met alle klusjes, maar tussendoor denk ik terug aan de date. Nico geeft aan dat hij zijn tepels nog voelt en dat hij morgenochtend de sleutels terug komt brengen… Pinky promise. Ik verdacht hem ervan ze meegenomen te hebben zodat hij mij nog een keer kon zien. Er zijn echt makkelijkere manieren om dit te regelen.

Ik kijk in ieder geval terug op een hele bijzondere date en vind het geweldig dat al mijn subs zo anders zijn en me op hun eigen wijze dienen en genot bezorgen. Ik ga in ieder geval nergens naartoe, Dominae wordt goed gediend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *