Welcome back

Mijn laatste post was op 30 augustus, dat is bijna een maand geleden. Met wel een prachtige post van Petertje tijdens mijn vakantie. Nou, geef toe… Je hebt me gemist of niet? Om mee te kijken in mijn spel, in mijn hoofd en ook naar de afbeeldingen op de site. Want ja, ik heb het wel gezien. Jullie zijn niet weggebleven van mijn site. Trouw en nieuwsgierig ook al verschijnt er niets nieuws.

Maar nu over naar belangrijkere dingen.. Hoe is het met mij en wat ik allemaal heb uitgehaald. Allereerst de vakantie. Voor diegene die me op Twitter volgen… Het was geen lekker begin met kind wat na val van schommel niet lekker liep en veel tijd in het ziekenhuis. De vakantie werd verzet en godzijdank had ik nog een cocktailavondje met mijn vriendin (die niemand heeft gesponsord, ga je schamen!).

Uiteindelijk wel bijna 3 weken vakantie geweest en heerlijk gewandeld in de bergen, prosecco gedronken en aan het strand gespeeld in Italië en als laatste vol genieten van het prachtige Kroatië. Dat was heerlijk.

Oh, je bent niet op deze site om mijn vakantie verhalen te horen? Nou…. dan heb ik nog wel wat voor je. Ondanks de afspraak dat Dominae thuis zou blijven is ze zon groot deel dat ik me ook moeilijk in kon houden. Ik heb uiteraard geen onschuldige vakantiegangers laten knielen (al waren er twee momenten dat ik zeker weet dat hij het heerlijk had gevonden). Nee, er dienden zich prospects aan die niet konden wachten. En aangezien ik toch op mijn telefoon zat zuchte Marc diep en zei… dan kunnen ze er ook maar net zo goed voor betalen.

En zo kwam het dat ik heerlijk genietend van zon, natuur, ijsjes, water, zand en zee af en toe een wat sadistische glimlach om mijn lippen speelde.

Allereerst hebben we Frank. Deze muziekspelende man wilde al een tijdje van start maar ik heb me voorgenomen om niemand meer tot de proefweek toe te laten waarvan ik niet echt denk dat het wat kan worden. En daarna ging ik op vakantie. Het contact kabbelde een beetje. Hij nog onervaren en uiteraard erg gespitst op het goed doen. De proefweek begon tam en uiteindelijk aan het einde werd hij wat losser en werd het weer echt leuk. Zijn persoonlijkheid kwam boven… maar guess what. Op de vraag of hij verder wilde was het antwoord: Niet nu.

Het was te intensief en hij had wat drukke weken voor de boeg. Het goede nieuws is dat jullie dan straks weer kans hebben op wat smeuïge verhalen als hij terugkomt. Om het leed te verzachten stuurt hij nog een tegoedbon en hij scoort punten.

De tweede was Don. Deze man woont in mijn regio en is ook nog onervaren. Het gesprek is leuk en ik merk dat ik hem echt wil trainen. Heerlijk woord, trainen en opvoeden. Kortom, Hij begint ook met de proefweek. Het is een leuke week waarin hij helemaal opgaat in zijn onderdanige gevoel en erg veel over zichzelf ontdekt. Hij gaat er vol voor en ik ben ervan overtuigd dat dit een kansrijke sub is.
Op de laatste dag blijft het opeens stil en ik voel de bui al hangen… Ik check en, jazeker. Hij vond het een geweldige week maar erg intens en zit met een aantal vragen die hij vraag nog beantwoord ziet. Tot dusver mijn nieuwe aanwas voor de stal.

Nu moet gezegd worden dat het blijkbaar voor mannen niet zo werkt dat ze bedenken dat ze mij willen dienen en zich dan ook realiseren dat ik een vergoeding vraag en hoe ze dit logistiek gaan organiseren. Kortom, bij beide mannen duurde het voordat Paypal werkte of er cadeaubonnen waren. Leer hiervan als je mij wilt dienen… Zorg dat je weet hoe je me kunt betalen en organiseer dit.

Is dit dan alles wat er te vermelden valt? Zeker niet!

Zojuist is Jan teruggekomen. Ik moet echt even graven…volgens mij was het ergens maart of april! Jan is een slaafje wat in zijn proefweek verdween, terugkwam (en een MD setje moest kopen om weer te mogen dienen)… en toen na een paar dagen weer te druk bleek. Tussendoor gaf hij aan dat hij terug wilde komen en opeens, kreeg hij en pup en had hij geen tijd…
Kortom, ik bespeur een patroon.

Gedurende de maanden hebben we sporadisch contact want eigenlijk heeft hij te weinig privacy om echt te kunnen dienen… En nu we langzaam weer terug gaan naar het oude normaal, kinderen weer naar school gaan en mensen weer op kantoor werken komt er meer ruimte bij Jan. En in de tussentijd ben ik begonnen met live dates en dat zou Jan toch ook wel graag meemaken. Kortom, we gaan verder waar we gebleven zijn, en ik voel een proefdate aankomen over een week of wat.

Liselette heeft mij voor de vakantie nog een leuk lakrokje en jarretelles cadeau gedaan. Ik had geen energie en zin meer dus de fotoshoot heeft op zich laten wachten. Vanmiddag heb ik mijn koffertje weer eens geopend en toen begon het direct te borrelen. Dus de foto’s zijn gemaakt en ik heb nog teveel speelgoed wat nog ongebruikt is. De foto van vandaag heb je dan ook aan haar gulheid te danken.

Helaas is Liselette nu op vakantie en moet ik nog een paar weken wachten voordat ik weer met haar kan spelen. Tijdens mijn vakantie heeft ze wel lekker gespeeld met wat mannen via Twitter en ik moet zeggen dat ze vooruitgang boekt als sletje… Maar dat pijpen is echt nog een ding.

Vanavond hadden we wel een mazzeltje. Zowel Liselette als ik zijn in de gelegenheid om te bellen. Via Skype is het fijn om elkaar nog even te zien en haar erop te wijzen dat ze haar behoefte formuleert als iets wat ik zou willen… Volstrekt onmogelijk. Ze kan niet voor me denken en dit valt dan ook direct onder ’topping from the bottom’. Ze verexuseert zich en ik spin. Misschien heb ik haar toch meer gemist dan verwacht. In ieder geval kijk ik uit naar weer wat dates.

Als ik een stabiele stal heb verwacht ik dat ik haar kan laten oefenen op een ander slaafje van mij. Maar vooralsnog zijn er geen geschikte kandidaten.

Verder heb ik weet wat geleerd deze vakantie. Namelijk dat ik teveel contact houd met niet betalende (oud) slaafjes en prospects. Als ik kijk hoeveel tijd ik bezig ben met Dominae is dit gewoon niet meer te doen. En dus heb ik tijdens deze vakantie bewust en onbewust echt afstand genomen. Dat was best lekker. Dominae weer iets meer op de achtergrond… Eerlijk, ik had wel een app nodig om mijn telefoon af te sluiten omdat ik gewoon te verslaafd ben en dat staat me tegen. Dus ik wil contact hebben naast de proefweken. Net zoals met Liselette waar ik speel als mogelijk en het voelt goed omdat er een balans is tussen vergoeding en aandacht. En uiteraard omdat we er beide van genieten en naar uitkijken.

Als je elke dag contact wilt hebben en je hebt de proefweken al doorlopen dan kun je een maandbedrag betalen. Heb je een date gepland dan houd ik contact, maar het betekent niet dat ik je de tijd tot die date ga entertainen.

De grap is dat bij alle subs waarbij ik dit zeg ze zich direct terugtrekken terwijl ik nog steeds diegene ben die bepaalt met wie en hoeveel contact ik heb. Dus als je opeens weken niets van me hoort… dat kan. Je kunt altijd een berichtje sturen, maar als je echt contact wilt houden, doe me dan recht.

Staat er dan niets op de planning voor nu? Jawel, maar het zal je verrassen wat.

Maandag heb ik nog een afscheidsknuffel met Petertje. De man is standvastig geworden ook al zijn de meest heftige emoties weer gedempt. Maar een leuke gedachte dat hij zich nu weer goed vermaakt met zijn tienerlijk verliefde vrouw. Ik ben in de buurt en met een knuffel sluiten we het voor nu af.

Dan… een heel ander verhaal. Fred. Wie kent ‘m nog? De man met wie het met een knal eindigde omdat hij publiek afspreken te spannend vond en mijn tijd niet wilde vergoeden? De eerste man met wie ik in een hotel af mocht spreken maar die het niet deed?
Nadat ik eerst echt even te pissig was heeft hij nog contact gehouden en (ik laat even een heel verhaal weg) wil me graag een cadeau doen. Nu ben ik de naarste niet en als het het lief vraagt mag je me altijd iets cadeau doen. Ik heb mooie laarzen uitgezocht en hij mag me deze cadeau doen… in cash. Hij was not amused dat ik het bedrag bepaalde maar na hoe we uit elkaar zijn gegaan en hoe waardevol ik mijn tijd vind… vind ik het redelijk. Dus volgende week dinsdag tref ik hem kort. Ik kijk er nu al naar uit om hem te zien knielen (te lang geleden dat er iemand voor me heeft geknield) en ik wil zo graag een faceslap geven.

En verder? Ik heb nog wat nagedacht over Dominae. Niet heel veel schokkends overigens. Ik geniet er echt van om dit te doen. Terwijl ik dit typ merk ik dat ik baal dat ik niet op korter termijn een date gepland heb staan met een sub…. Ook heb ik tijdens de vakantie wat contact gehad met een ProDomme. Deze Dams is ontzettend complimenteus over mijn site en ik realiseer me ook dat ik vast moet houden aan wat mij aanstaat… en dat er dan vanzelf meer slaven komen die zoals Liselette echt gaan voor de lange termijn. Ik ben benieuwd wanneer ik weer een keer ga peggen… en of dat nog dit jaar is. Voor nu jeuken mijn handen in ieder geval om aan de slag te gaan.

Oh, en nog een klein nieuwtje, ik ben van plan wat vaker blogs in te spreken (naast het typen. Hieronder tref je de ingesproken versie van vandaag. Laat eens weten wat je ervan vindt.

[yop_poll id=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *