Heels deep

Een regenachtige zaterdagavond is het. Na een halve fles prosecco plof ik (oke, stort neer) op de bank en ga door mijn gemiste berichten. Vandaag is er nog een cadeautje van Petertje aangekomen. Ondanks dat we niet meer spelen hebben we contact en ik heb hem de opdracht gegeven om alles rondom mijn wishlist te organiseren (adres onzichtbaar etc).

Hij vond het nodig om te testen of het allemaal goed werkt en zo kwam het dat ik gisteravond een pakketje kreeg. . Er was nog even stress bij hem omdat er opeens een pakketje bij hem werd bezorgt… maar alles is goed gegaan. Je kunt dus van mijn Amazon wishlist iets bestellen en het wordt bij mij afgeleverd zonder dat jij mijn adres weet. Heerlijk!

Anyways. Het pakketje kwam aan net toen mijn lief het eten serveerde en ik mocht hem pas na het eten uitpakken. Omdat ik geen idee had wat ik had gekregen van Petertje was de verrassing oprecht. Na het eten pak ik de doos uit en kan een klein juichkreetje niet onderdrukken (oh, ik weet dat je nu erg benieuwd bent naar hoe dit klinkt….). De Europe Magic Wand. DE mega vibrator die alles laat trillen. Ik stop de stekker in het stopcontact en test hem kort door mijn broek heen…. ik tril tot mijn knieën. Wat een heerlijk ding. Daar ga ik van de week eens uitgebreid de tijd voor nemen.

Als ik weer zit en chill krijg ik wat berichten binnen van Martin. Deze man dient me niet maar de afgelopen weken hebben we wat contact gekregen. Het gesprek is intrigerend. Hij heeft al jarenlange ervaring en een uitgesproken voorkeur voor schoenen. En laat ik dat nu ook hebben… Er is een merk schoenen waar ik gek op ben, naast de Louboutins op mijn verlanglijstje. Mai Piu Senza. Prachtig leer, hoge hakken en vaak net iets anders dan normaal. Helaas zijn ze in Nederland niet meer te krijgen en speur ik soms Marktplaats af. Er zijn namelijk veel dames die niet op hoge hakken kunnen lopen. In ieder geval was er weer een exemplaar en stuurde ik hem deze en een paar hoge laarzen door.

Hij gaf aan dat deze schoenen hem ook wel aanspreken. Hij geeft aan dat er nog een ander merk is wat hij kent en wat mooi is… Evita. Dat ze daar pumps hebben met een stevige hak die zowel netjes en elegant alsook verleidelijk zijn. En dat is precies mijn ding. Ik ben niet erg lang en geniet van hakken. Omdat ik de schoenen ook echt draag vind een stevige hak fijn. Verder ben ik hartstikke netjes voor mijn werk… Tot je de twinkeling in mijn ogen ziet. Ik kan met een blik veranderen van de professionele dame in een dominante verleidster. En het ene hoeft het andere niet uit te sluiten.

Ik loop nog wel eens op een productievloer en als ik daar op hakken mag lopen dan zie je blikken… en ik beantwoord ze. Of toch niet? Zag je dat nu goed? En weg ben ik alweer.

Dus nieuwe schoenen kunnen altijd en het wordt ook tijd voor nieuwe nylons, het seizoen komt er weer aan. En deze pumps staan prachtig onder mijn nieuwe kokerrok van Claudia Sträter… En op dat moment lijkt er een knop om te gaan bij Martin. Hij vraagt of ik medelijden wil hebben en ik loop in gedachten mijn kledingkast nog een keer na.

Waarbij zou ik deze pumps kunnen dragen als ik naar kantoor ga? Waar passen jarretels onder en ik omschrijf hoe het is als ik in die outfit naar mijn bedrijvenrelaties ga… de auto uitstap. De blikken en reacties van mijn contacten op de werkvoer.

Na dit beeld geeft Martin aan dat ik mag eisen dat hij ze gaat betalen. En zo verspringen we van een gesprek over een gedeelde liefde voor schoenen naar een BDSM spel waarin ik overweeg om hem de eer te gunnen mij deze schoenen te geven. Je denkt toch niet dat eenieder mij schoenen mag geven? Ik heb al eerder gezegd, mij een cadeau doen is een voorrecht. Dat klinkt arrogant, maar het is niet vanzelfsprekend.

Ik heb die schoenen nodig en hij vraagt me heel lief of hij ze mag geven… We zijn het er beide over eens dat ze me echt fenomenaal zouden staan en waar kun je nu beter je geld aan uitgeven dan om mij gelukkig en tevreden te maken? En zijn bestaansrecht wordt geminimaliseerd tot het betalen van veel te dure pumps. Hij vraagt het nog een keer op zijn knieën en ik gebied hem de schoenen te bestellen. Omdat hij me zeer interesseert gun ik hem de eer om de schoenen te mogen bestellen en op een publieke locatie te overhandigen.

Hij stuurt een link en geeft aan dat het gladde leer uitverkocht is, of suède ook akkoord is. Uiteraard is suède niet akkoord. Wat denk je zelf? Ik geef aan dat hij nu toch nutteloos blijkt als hij de schoenen niet voor me kan kopen… en dan krijg ik een screenshot dat hij ze wel heeft kunnen bestellen in mijn maat. Dus over 1,5 week heb ik eindelijk weer hele gave nieuwe zwarte pumps aan mijn voeten. En de zool? Die wordt uiteraard door Martin netjes schoongelikt.

Tijdens dit gesprek borrelt Dominae uiteraard op… Eigenlijk wil ik Martin bij zijn ballen grijpen en hem laten zeggen dat hij geen nut heeft. Ik wil de blik in zijn ogen zien als hij mij smeekt om me de schoenen te mogen geven…. Kortom, ik kijk uit naar de ontmoeting /

Dat is toch een heerlijke manier op de zaterdagavond mee af te sluiten? Als de roes van de Prosecco voorbij is blijft deze roes nog langer hangen.

Is bovenstaande niet je kink? Dat hoeft ook niet. Ieder heeft zijn eigen smaak en ik kijk simpelweg naar datgene waar ik van geniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *